המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Roni1 כתב:הקהל של ב״ש העונה הוא הקהל הכי פתאטי שאני זוכרת אי פעם
שרים ״איך זה לקבל 3״ ועושים ״אולה״ לקבוצה בלי אוהדים ביציעים כשהיא ב10 שחקנים. למי אתם שרים?
כ״כ עלובים ומסכנים, אין להם מושג איך מתנהגים במעמד כזה.
felix_r כתב:Roni1 כתב:הקהל של ב״ש העונה הוא הקהל הכי פתאטי שאני זוכרת אי פעם
שרים ״איך זה לקבל 3״ ועושים ״אולה״ לקבוצה בלי אוהדים ביציעים כשהיא ב10 שחקנים. למי אתם שרים?
הם שרים את זה לאוהדי מכבי... מה לא ברור?
felix_r כתב:Roni1 כתב:הקהל של ב״ש העונה הוא הקהל הכי פתאטי שאני זוכרת אי פעם
or163 כתב:felix_r כתב:Roni1 כתב:הקהל של ב״ש העונה הוא הקהל הכי פתאטי שאני זוכרת אי פעם
אם זה ברצינות:
שבוע שעבר כשהם הובילו 3-0 על רמה"ש הם גם שרו את זה, כך שיותר הגיוני שהם שרים את זה על פ"ת.
ואם הם שרים את זה למכבי זה בכלל עצוב. נשים רגע בצד את זה שאם הם היו משחקים ביום חמישי בשוויץ הם היו חותמים על שלוש, הם שכחו שרק לפני שלושה שבועות הם חטפו שלוש מאותה מכבי?
felix_r כתב:or163 כתב:felix_r כתב:Roni1 כתב:הקהל של ב״ש העונה הוא הקהל הכי פתאטי שאני זוכרת אי פעם
אם זה ברצינות:
שבוע שעבר כשהם הובילו 3-0 על רמה"ש הם גם שרו את זה, כך שיותר הגיוני שהם שרים את זה על פ"ת.
ואם הם שרים את זה למכבי זה בכלל עצוב. נשים רגע בצד את זה שאם הם היו משחקים ביום חמישי בשוויץ הם היו חותמים על שלוש, הם שכחו שרק לפני שלושה שבועות הם חטפו שלוש מאותה מכבי?
להזכירך גם מכבי קיבלה 3 בבאר-שבע![]()
אבל בלי שום קשר לזה, האמת שאף פעם לא היה דם רע בין מכבי ת"א לבאר-שבע בעיקר בגלל שכבר הרבה זמן באר-שבע לא התמודדה בצמרת. אבל לצערי אוהדי באר-שבע מאמצים שטויות של אוהדי הפועל ת"א ומכבי חיפה. כמו שאמא שלי תמיד אומרת "דוגמא רעה נדבקת בקלות".
or163 כתב:felix_r כתב:or163 כתב:felix_r כתב:Roni1 כתב:הקהל של ב״ש העונה הוא הקהל הכי פתאטי שאני זוכרת אי פעם
אם זה ברצינות:
להזכירך גם מכבי קיבלה 3 בבאר-שבע![]()
אבל בלי שום קשר לזה, האמת שאף פעם לא היה דם רע בין מכבי ת"א לבאר-שבע בעיקר בגלל שכבר הרבה זמן באר-שבע לא התמודדה בצמרת. אבל לצערי אוהדי באר-שבע מאמצים שטויות של אוהדי הפועל ת"א ומכבי חיפה. כמו שאמא שלי תמיד אומרת "דוגמא רעה נדבקת בקלות".
בסדר, אז אתה מסכים שזה נראה מאולץ מדי.
גם היום הראו שלט של אוהדי ב"ש שנכתב בו "סוזה שגה שנית, מול באזל היה צריך להכניס את משיח דקה 65"
Roni1 כתב:עוד הרכב הזוי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים