כאן מדברים על הכל
פרסם תגובה

Re: ת'רד הכדורגל V10

22 יוני 2015, 14:40

מה אתם אומרים על דאבור? אם עד לפני שבועיים חשבתי שזה ממש לא ריאלי, עכשיו עושה רושם שזה הולך וקרב לחזרה למכבי..
גם לפי הדיבורים דסה ממש קרוב

22 יוני 2015, 14:47

קשה לי להאמין שיקרה. נראה לי שהוא מעדיף להתקדם באירופה.

22 יוני 2015, 14:48

or163 כתב:מה אתם אומרים על דאבור? אם עד לפני שבועיים חשבתי שזה ממש לא ריאלי, עכשיו עושה רושם שזה הולך וקרב לחזרה למכבי..

גיחכתי כששמעתי על זה
חשבתי שהוא פחות ריאלי אפילו מחמד
נראה שהוא לא מתנגד לחזור (למרות מה שאמר בראיון לפני איזה שבועיים) ושמכבי רוצים לסגור את העסקה
לא יודעת מה עוד יהיה, אני רק הייתי שמחה לדעת איך זה ישפיע על המשך הרכש (הלא קיים עד עכשיו) אם מביאים חלוץ ישראלי במליון וחצי יורו+מגן ישראלי ב-650 אלף יורו

בכל מקרה, אשמח מאוד לראות את דאבור פה שוב ודווקא לא תפסתי ממנו כשעזב

22 יוני 2015, 14:54

Holiday_Armadillo כתב:
or163 כתב:מה אתם אומרים על דאבור? אם עד לפני שבועיים חשבתי שזה ממש לא ריאלי, עכשיו עושה רושם שזה הולך וקרב לחזרה למכבי..

גיחכתי כששמעתי על זה
נראה שהוא לא מתנגד לחזור (למרות מה שאמר בראיון לפני איזה שבועיים) ושמכבי רוצים לסגור את העסקה
לא יודעת מה עוד יהיה, אני רק הייתי שמחה לדעת איך זה ישפיע על המשך הרכש (הלא קיים עד עכשיו) אם מביאים חלוץ ישראלי במליון וחצי יורו+מגן ישראלי ב-650 אלף יורו

כבר די ברור שג'ורדי מתכוון להשקיע בעיקר בישראלים.
אין לי ציפיות גבוהות בגזרת הזרים.

22 יוני 2015, 14:56

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

גיחכתי כששמעתי על זה

כבר די ברור שג'ורדי מתכוון להשקיע בעיקר בישראלים.
אין לי ציפיות גבוהות בגזרת הזרים.

היו לי ציפיות בקטע של..זרים, בכללי
אפילו זה עד עכשיו אין

דווקא מתאים לי איזה מתאזרח (מישהו אמר רוקאביצה? :whistle )

22 יוני 2015, 19:59

מה ברצינות?- שום מילה על ההגרלה היום?

23 יוני 2015, 18:23

שי הייתה בהריון?

23 יוני 2015, 19:24

MTA2311 כתב:שי הייתה בהריון?

אתה מביך אותי :thumbdown

קצת קשה לי כל העניין עם רייכרט
כולנו יודעים את הסיפור עליו אבל חשבתי שאחרי שהוא עבד כל כך קשה לשים את העניין מאחוריו, הוא לא יהיה עד כדי כך דביל שייבקש לעזוב את מכבי בשביל הפועל
מהמילים של קרויף היום אפשר להבין שהכל נכון ואם היו נותנים לו את הבחירה הוא היה עוזב ומשחק בהפועל

לא רוצה ששחקן כזה יהיה במכבי, מצד שני אני גם לא רוצה שיהיה בהפועל

23 יוני 2015, 19:35

חשבתי שהיא סתם הייתה בהמה.
בקשר לרייכרט- שיתייבש על הספסל. ילד חצוף.

23 יוני 2015, 22:44

בדש לעוד עונה? דה פאק?

27 יוני 2015, 13:32

הסערה עולה מדרגה: רייכרט לא התייצב לאימון של מכבי
פרסום ראשון: הסערה סביב הקשר מתגברת, כשהשחקן החליט לפעול בעצמו וניתק את הטלפון. כרגע נראה שהוא יסרב לצאת למחנה. מכבי: ''מבינים את הבלבול בו הוא נמצא כתוצאה מהלחץ המופעל עליו אך מצפים שישוב לאימונים". מלחמת הפועל-מכבי ממשיכה
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 92464.html

27 יוני 2015, 14:12

מתוך הפייסבוק של מכבי
דן איינבינדר יזם שיחה ונפגש עם ג'ורדי קרויף במטרה לברר את מעמדו בעונה הקרובה. השניים הגיעו להחלטה כי כרגע ניתנת לדן האפשרות לבדוק את האופציה לעבור לקבוצה אחרת והוא לא ייצא למחנה האימונים באוסטריה.

27 יוני 2015, 14:28

ד"א, מסתבר שיש מקום רק לעוד זר אחד. מקווה שהוא יהיה איכותי לפחות.

28 יוני 2015, 15:35

http://www.maccabi-tlv.co.il/iw/news/ne ... %91%D7%99/

28 יוני 2015, 15:38

tzachMTA כתב:http://www.maccabi-tlv.co.il/iw/news/news-articles/%D7%91%D7%9F-%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%95%D7%96%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%9B%D7%91%D7%99/

בכללי לא התלהבתי מהאפשרות שהוא יישאר (במידה ומישהי הייתה מוכנה לשלם 2.2 מליון יורו) אבל בימים האלה כשילדים ז*ן כמו רייכרט עושים את מה שהם עושים, זה נחמד שנשאר שחקן שנורא אוהב את המועדון ורוצה להישאר

זה רק מראה שג'ורדי פשוט לא רצה את עטר פה
בזמנו עטר אמר שאם היו מציעים לו חוזה חדש הוא היה נשאר אבל שמכבי לא נלחמו על זה
אני בטוחה שהייתה קבוצה שהייתה משלמת את אותו הסכום אם לא יותר על טב''ח, אבל מכבי רצו שהוא יישאר

28 יוני 2015, 15:40

יופי, אני מאוד אוהב אותו. מאמין שהוא יעשה עוד קפיצת מדרגה העונה.
חייבים רכש אבל. גם אם לא בשביל הצ'מפיונס, הפועל עשו כמה החתמות יפות מאוד, וחיפה לא תהיה שוב כל כך חלשה.

28 יוני 2015, 15:40

MTA2311 כתב:יופי, אני מאוד אוהב אותו. מאמין שהוא יעשה עוד קפיצת מדרגה העונה.
חייבים רכש אבל. גם אם לא בשביל הצ'מפיונס, הפועל עשו כמה החתמות יפות מאוד, וחיפה לא תהיה שוב כל כך חלשה.

דיי ברור שאחרי ההגרלה מכבי לא ממהרים עם הרכש

28 יוני 2015, 15:41

Holiday_Armadillo כתב:

כן, או שג'ורדי חושב שהסגל הזה יספיק, ונראה פה רק עוד שחקן או שניים לא משמעותיים.

28 יוני 2015, 15:43

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כן, או שג'ורדי חושב שהסגל הזה יספיק, ונראה פה רק עוד שחקן או שניים לא משמעותיים.

דיי ברור שנצטרך ה-מ-ו-ן מזל להעפיל לאיזשהו מפעל אירופאי, אז ג'ורדי מסתכל על הליגה ומנסה לבנות סגל שייקח אליפות שוב
גם במקרה כזה אני חושבת שצריך חיזוק

אני רק לא מבינה, חשבתי שג'ורדי נשאר פה כי המטרות שלו תואמות את של מיטש (קפיצת מדרגה?) והביאו לפה מאמן שהעלה קבוצה לפרמייר ליג בשביל לקחת אליפות בארץ?

28 יוני 2015, 15:46

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

דיי ברור שנצטרך ה-מ-ו-ן מזל להעפיל לאיזשהו מפעל אירופאי, אז ג'ורדי מסתכל על הליגה ומנסה לבנות סגל שייקח אליפות שוב
גם במקרה כזה אני חושבת שצריך חיזוק

אני רק לא מבינה, חשבתי שג'ורדי נשאר פה כי המטרות שלו תואמות את של מיטש (קפיצת מדרגה?) והביאו לפה מאמן שהעלה קבוצה לפרמייר ליג בשביל לקחת אליפות בארץ?

עוד לפני ההגרלה לא הראו שמנסים לעשות משהו גדול.. אחרת לא היו משאירים את הזרים..
פרסם תגובה