MTA2311 כתב:אפליית נשים זה מהדיונים היותר מוצלחים שיכולים לצאת פה דווקא
מסכים אבל מכבד גם את דעתה של כרמל להמנע מהדיון.
כמובן בתור מנהל אני יכול להפוך את כל הדיונים בפורום להיות דיוני מגדר....
מחשבה מעניינת...
מה אתה אומר?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אפליית נשים זה מהדיונים היותר מוצלחים שיכולים לצאת פה דווקא
Holiday_Armadillo כתב:עומרי הבכיין שבר את החומה כי הוא רצה לישון עם קסניה וכי נורא נורא כאב לו ששי הקיסר החדש
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עומרי הבכיין שבר את החומה כי הוא רצה לישון עם קסניה וכי נורא נורא כאב לו ששי הקיסר החדש
גם לי כואב שהאפס הזה נעשה פתאום קיסר, וגם אני אם הייתי במקום עמרי הייתי שובר את החומה המטופשת הזאת..
אגב, הקטע שה״קיסר״ יוצא לנאום במרפסת ביום ראשון עדיין הולך להתקיים? כי אם כן, אני אדאג לפספס את זה איכשהו, כי זה הולך להיות עוד מופע קידום עלוב של הנרקיסיסט והעכברה שלו שאני לא אהיה מסוגל לשאת..
MTA2311 כתב:מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עומרי הבכיין שבר את החומה כי הוא רצה לישון עם קסניה וכי נורא נורא כאב לו ששי הקיסר החדש
גם לי כואב שהאפס הזה נעשה פתאום קיסר, וגם אני אם הייתי במקום עמרי הייתי שובר את החומה המטופשת הזאת..
אגב, הקטע שה״קיסר״ יוצא לנאום במרפסת ביום ראשון עדיין הולך להתקיים? כי אם כן, אני אדאג לפספס את זה איכשהו, כי זה הולך להיות עוד מופע קידום עלוב של הנרקיסיסט והעכברה שלו שאני לא אהיה מסוגל לשאת..
לא מגן על ההתנהגות של שי חי במקרה הזה אבל עומרי הוא השחקן הכי גדול בבית הזה. כל מילה שיוצאת לו מהפה היא שקר או אסטרטגיה.
MTA2311 כתב:רגעי השיא שלך מבחינתי הם אלה בהם אתה מנצל את כוחך לרעה
rc4991 כתב:ומה זה הבולשיט שהקיסר יוצא מהבית ונואם להקהל? חוץ מזה שזה עוזר לו בטירוף אני שונא שמעקמים חוקי יסוד בתכנית וזה ללא ספק החוק הכי גדול בפורמט
מכביסט31 כתב:rc4991 כתב:ומה זה הבולשיט שהקיסר יוצא מהבית ונואם להקהל? חוץ מזה שזה עוזר לו בטירוף אני שונא שמעקמים חוקי יסוד בתכנית וזה ללא ספק החוק הכי גדול בפורמט
רק זה הפריע לך? זה התחיל מההדחה הפיקטיבית של הדיירים החדשים שההפקה החליטה להוציא את שי חי ודודו מהבית ע״מ שיקבלו חום ואהבה מהקהל וגם שידברו עם ארז וקורין, עיוות הרבה יותר מטריד מבחינתי של חוקי הפורמט.. תוסיף לזה את העובדה ששי חי זכה פעמיים להתרועע עם הקהל ותקבל את אחת העונות המכורות בהיסטוריה..
rc4991 כתב:מכביסט31 כתב:rc4991 כתב:ומה זה הבולשיט שהקיסר יוצא מהבית ונואם להקהל? חוץ מזה שזה עוזר לו בטירוף אני שונא שמעקמים חוקי יסוד בתכנית וזה ללא ספק החוק הכי גדול בפורמט
רק זה הפריע לך? זה התחיל מההדחה הפיקטיבית של הדיירים החדשים שההפקה החליטה להוציא את שי חי ודודו מהבית ע״מ שיקבלו חום ואהבה מהקהל וגם שידברו עם ארז וקורין, עיוות הרבה יותר מטריד מבחינתי של חוקי הפורמט.. תוסיף לזה את העובדה ששי חי זכה פעמיים להתרועע עם הקהל ותקבל את אחת העונות המכורות בהיסטוריה..
אתה צודק לגמרי, שלא נדבר על זה ששברו את החוקים ועשו כניסה נוספת ומוקדמת במיוחד רק בשביל להכניס את חברה שלו שתשכנע אותו להישאר (כמובן שהכניסו עוד מישהי כדי שזה לא יראה עד כדי כך מכור)
כל כך הרבה פעמים עוזרים לו שבא לי להקיא
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים