המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:תגידו, עד כמה ברצינות אפשר להתייחס לדיווחים של מר ניצן 'מר"צ' הורוביץ, כשהוא מדווח על הבחירות
בארה"ב?
jol9 כתב:תגידו, עד כמה ברצינות אפשר להתייחס לדיווחים של מר ניצן 'מר"צ' הורוביץ, כשהוא מדווח על הבחירות
בארה"ב?
שמואל1 כתב:jol9 כתב:תגידו, עד כמה ברצינות אפשר להתייחס לדיווחים של מר ניצן 'מר"צ' הורוביץ, כשהוא מדווח על הבחירות
בארה"ב?
מוטה באופן ברור לדמוקרטים והילרי.
Holiday_Armadillo כתב:יוני, כבר דיברנו על זה, אין אף חברת טלוויזיה בעולם שלא תופסת צד, זה ככה גם ברשתות הגדולות ביותר
אין צורך לעשות מזה משהו שהוא לא ואל תצפה בזה במטרה לקבל דיווח אובייקטיבי
כמו שלא צריך לצפות לאובייקטיביות מערוץ 20, מישראל היום או מפוקס ניוז
אין הבדל, גם אם תגיד לי שערוץ 2 זה ערוץ ציבורי, אין הבדל
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יוני, כבר דיברנו על זה, אין אף חברת טלוויזיה בעולם שלא תופסת צד, זה ככה גם ברשתות הגדולות ביותר
פשוט ערוץ 2 זה הערוץ המרכזי וממנו מצופה לקצת יותר אובייקטיביות...
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יוני, כבר דיברנו על זה, אין אף חברת טלוויזיה בעולם שלא תופסת צד, זה ככה גם ברשתות הגדולות ביותר
פשוט ערוץ 2 זה הערוץ המרכזי וממנו מצופה לקצת יותר אובייקטיביות...
לא יקרה
Holiday_Armadillo כתב:אין חבל כי יש כמות אפסית של גופי תקשורת אובייקטיבים ואני מבטיחה לך שהם לא במיינסטרים
כל אחד בוחר את הערוץ שמתאים להשקפה שלו ומי שרוצה אובייקטיביות מחפש אותה במרתפי האינטרנט
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אין חבל כי יש כמות אפסית של גופי תקשורת אובייקטיבים ואני מבטיחה לך שהם לא במיינסטרים
כל אחד בוחר את הערוץ שמתאים להשקפה שלו ומי שרוצה אובייקטיביות מחפש אותה במרתפי האינטרנט
זה נכון, אבל רק צריך לציין שספציפית בנוגע לבחירות בארצות הברית, כל גופי התקשורת חוץ מישראל היום ישרו קו.
Holiday_Armadillo כתב:אין חבל כי יש כמות אפסית של גופי תקשורת אובייקטיבים ואני מבטיחה לך שהם לא במיינסטרים
שמואל1 כתב:טראמפ הכריז בעימות שהוא לא יקבל את תוצאות הבחירות. בקיצור, גמר לעצמו את כל הסיכויים עם האמירה הזאת.
על פי רוב כלי התקשורת, ניצחון 3:0 ברור להילרי קלינטון בעימותים.
שמואל1 כתב:טראמפ הכריז בעימות שהוא לא יקבל את תוצאות הבחירות. בקיצור, גמר לעצמו את כל הסיכויים עם האמירה הזאת.
על פי רוב כלי התקשורת, ניצחון 3:0 ברור להילרי קלינטון בעימותים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים