ת'רד הכדורגל V14-ערן זהבי המלך!

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הכדורגל V14-ערן זהבי המלך!

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2016, 14:09

MaccabiTA כתב:בפעם האחרונה שלי באמסטרדם הייתי במלון קצת רחוק ממרכז העיר (חוסכים, בכל זאת) והאיזור לא נראה כמו איזור יותר מדי יוקרתי לאור העובדה שחצי מהאוכלוסייה היו מהגרים מוסלמים, אבל זה היה איזור כל כך מטופח, פארקים יפהפיים, הכל בנוי יפה, חצי קלאסי כזה, הכל מסביב ירוק (תרתי משמע), רגוע, תעלות כמובן לא חסר.
גרם לי לחשוב איזה מדהים זה לגור במקום כזה, בשבת אתה יוצא למזח הקטן שלך לדוג עם איזו בירה, הולך להרגע בפארק (שמשום מה פשוט מפוצץ בארנבים שניסיתי לתפוס כשהייתי מסטול), כמובן שלא מזיק להוסיף איזה פייסל טוב, פשוט חיים אחרים. וזה לא איזה איזור יוקרתי שאנשים לא יכולים להרשות לעצמם, ככה חי מעמד הביניים שם.

זה כ"כ מדוייק. עכשיו חזרנו מאיטליה הרי. קח את מילאנו... אפילו בלי כל היופי הזה של אמסטרדם, אבל עדיין, אתה רוצה לצאת עם המשפחה בסופ"ש, אתה
לוקח את האוטו ותוך שעה אתה באגדה. אגמים, פסגות מושלגות, עיירות קטנות, הרבה טבע ויופי... ואתה די לבד שם.

תנסה פה בארץ לצאת לאיזה מקום כשיש מזג אוויר טוב. אתה מת במקום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2016, 14:10

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:לגמרי.
אני באמת חושב ש it doesn't get any better than this . העיר הזאת היא הרבה יותר מהסמים בתכלס.

עוד חודש.

בן אלף... אתה והנסיעות שלך...

תמסור ד"ש

מסכן אתה כבר שבוע וחצי רצוף בבית

את בטח חושבת שזה קל.

הרבה יותר קשה כשאי אפשר לקחת את כל המשרתים איתך

משרתים זה בגזרה של אור, לא?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 מאי 2016, 14:15

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:[quote="MTA2311"]לגמרי.
אני באמת חושב ש it doesn't get any better than this . העיר הזאת היא הרבה יותר מהסמים בתכלס.

עוד חודש.

בן אלף... אתה והנסיעות שלך...

תמסור ד"ש

מסכן אתה כבר שבוע וחצי רצוף בבית

את בטח חושבת שזה קל.

הרבה יותר קשה כשאי אפשר לקחת את כל המשרתים איתך

משרתים זה בגזרה של אור, לא?[/quote]
מסתבר שלא רק, עוד חצי פורום בערך
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2016, 14:18

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:משרתים זה בגזרה של אור, לא?

הגם את לא יודעת לצטט?? זה כבר ממש חלום ושברו...

ואני לא חושב שזה חצי מהפורום... בואי נגיד שלא מאמין שיש כאן מישהו בפורום שגדל בתנאים סוציאליים פחות טובים ממני.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 מאי 2016, 14:20

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

ואני לא חושב שזה חצי מהפורום... בואי נגיד שלא מאמין שיש כאן מישהו בפורום שגדל בתנאים סוציאליים פחות טובים ממני.

זה לא אנחנו, ככה האפליקציה מתמודדת עם ההגבלה של ה-5 ציטוטים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 מאי 2016, 14:23

ואני חשבתי שלטאה בארון חשמל זאת פריבילגיה השמורה לעילית שבחברה בלבד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 מאי 2016, 14:26

MTA2311 כתב:ואני חשבתי שלטאה בארון חשמל זאת פריבילגיה השמורה לעילית שבחברה בלבד.

תן לסבתא רוסייה 10 מיליון שקל והיא עדיין מצפה את הספה בניילון
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2016, 14:28

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

זה לא אנחנו, ככה האפליקציה מתמודדת עם ההגבלה של ה-5 ציטוטים

אההה... אתם והטכנולוגיה שלכם... אני משתמש במחשב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MaccabiTA » 04 מאי 2016, 14:28

MTA2311 כתב:מאלה שהשירים האלה היו הצלצול שלהם לא מעט זמן.

לי לא היה את האומץ לשים כצלצול :crazy: (איזה שיר אגב?)
אבל התאהבתי במוזיקה, גם אחלה דרך להעשיר (ולתחזק) שפה.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2016, 14:30

MTA2311 כתב:ואני חשבתי שלטאה בארון חשמל זאת פריבילגיה השמורה לעילית שבחברה בלבד.

תלוי איזו לטאה. ספציפית לאוניד היה ממשפחה מיוחסת. לא סתם לטאת רחוב פשוטה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2016, 14:30

MaccabiTA כתב:

אין הרבה דברים שאני שונא יותר ממוזיקה ערבית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MaccabiTA » 04 מאי 2016, 14:30

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
MaccabiTA כתב:בפעם האחרונה שלי באמסטרדם הייתי במלון קצת רחוק ממרכז העיר (חוסכים, בכל זאת) והאיזור לא נראה כמו איזור יותר מדי יוקרתי לאור העובדה שחצי מהאוכלוסייה היו מהגרים מוסלמים, אבל זה היה איזור כל כך מטופח, פארקים יפהפיים, הכל בנוי יפה, חצי קלאסי כזה, הכל מסביב ירוק (תרתי משמע), רגוע, תעלות כמובן לא חסר.
גרם לי לחשוב איזה מדהים זה לגור במקום כזה, בשבת אתה יוצא למזח הקטן שלך לדוג עם איזו בירה, הולך להרגע בפארק (שמשום מה פשוט מפוצץ בארנבים שניסיתי לתפוס כשהייתי מסטול), כמובן שלא מזיק להוסיף איזה פייסל טוב, פשוט חיים אחרים. וזה לא איזה איזור יוקרתי שאנשים לא יכולים להרשות לעצמם, ככה חי מעמד הביניים שם.

לקחנו דירה בairbnb פעם אחרונה. גם קצת רחוק מהמרכז, אבל שכונה מדהימה. האווירה בדיוק כמו שתיארת.

גם אנחנו לקחנו דירה בAIRBNB... בדיוק בצורה הזאת, לא במרכז התיירותי, אבל בערך 7 דקות של הליכה נינוחה עד כיכר רמברנט.
כיף גדול... נמצא דקה הליכה מתעלה, והבתי קפה האלה בבוקר...
מלא פאבים ומקומות בילוי באיזור.

הכי מדליק שהמארחים שלנו מנהלים איזשהו סטודיו צילום ייחודי, שאין בשום מקום אחר בעולם. עשו לנו סיור והסבר,
והתמונות שהם מפיקים, זה משהו מדהים (הדפסה על מתכת).

AIRBNB זה דבר אדיר ברגע שלומדים איך משתמשים בזה נכון.

האמת שביולי אני עושה פורטוגל (ליסבון ואלגרבה) ואמסטרדם ואני מתכנן להשתמש לראשונה בAIRBNB אז אשמח לעצות מאדם שפרקטית חי בחו"ל
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי MaccabiTA » 04 מאי 2016, 14:32

jol9 כתב:
MaccabiTA כתב:

אין הרבה דברים שאני שונא יותר ממוזיקה ערבית.

יש לי גם רקע של מזרחית מהבית אז אולי לי זה בא יותר בטבעיות
אבל השפה פשוט עוצמתית, יש שירים מדהימים, באמת
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 מאי 2016, 14:35

שפה מזעזעת
זהו פחות או יותר
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MaccabiTA » 04 מאי 2016, 14:39

Holiday_Armadillo כתב:שפה מזעזעת
זהו פחות או יותר

שבעוד 10 שנים תהיה יותר שימושית באירופה מאנגלית
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 מאי 2016, 14:40

MaccabiTA כתב:
Holiday_Armadillo כתב:שפה מזעזעת
זהו פחות או יותר

שבעוד 10 שנים תהיה יותר שימושית באירופה מאנגלית

לא מתווכחת על זה, רק על זה שזה מזעזע
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 מאי 2016, 14:44

MaccabiTA כתב:

משהו של איזה זמר סורי מרגש נראה לי. לא זוכר כבר.

כמה שסבלתי בקורס, יש להם שיטה מדהימה ללמד שפה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2016, 14:47

MaccabiTA כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

לקחנו דירה בairbnb פעם אחרונה. גם קצת רחוק מהמרכז, אבל שכונה מדהימה. האווירה בדיוק כמו שתיארת.

גם אנחנו לקחנו דירה בAIRBNB... בדיוק בצורה הזאת, לא במרכז התיירותי, אבל בערך 7 דקות של הליכה נינוחה עד כיכר רמברנט.

הכי מדליק שהמארחים שלנו מנהלים איזשהו סטודיו צילום ייחודי, שאין בשום מקום אחר בעולם. עשו לנו סיור והסבר,

האמת שביולי אני עושה פורטוגל (ליסבון ואלגרבה) ואמסטרדם ואני מתכנן להשתמש לראשונה בAIRBNB אז אשמח לעצות מאדם שפרקטית חי בחו"ל

לא.. אתה מדבר על לחיות בחו"ל, אה? זה כמו שפליקס צוחק עלי שאני זקן...

תראה, צריך להבין כמה דברים לגבי AIRBNB:
1. בניגוד לבית מלון, יש לך מפגש ישיר עם בעלי הבית. מפגש שהוא בדר"כ מאוד נעים ומנומס. האנשים האלה הם לרוב לא אנשי
אירוח ומלונאות מדופלמים, אלא הרבה יותר אנשים כמונו, שעשו החלטה ומשכירים את מקום מגוריהם לתיירים.
לכן, צריך גם להבין (ומבחינתי זה חלק גדול מהקסם), שאתם לא נכנסים לחדר במלון, אלא לדירת מגורים שחיים בה

2. בגלל הקשר הישיר הזה, לרוב האנשים לא נוח להשאיר ביקורת לא מפרגנת, אם משהו לא היה בסדר.
לכן, או שלא כותבים כלום, או שכותבים במרומז.
הדבר הזה מחייב לשים לב טוב טוב למה שכותבים בביקורות, ולהשתדל ללכת רק על מקומות שקיבלו את כל הכוכבים, אבל
גם במקרים האלה לקרוא בעיון את מה שכתוב, ולחפש ביקורת מרומזת

3. תשים לב לתמונות. חלק מהעניין של דירה, זה שיהיה מרווח יותר מחדר במלון. לפי הרהיטים ומיקומם, אפשר פחות או יותר
להבין את גודל הדירה. לנו יצא פעם אחת לישון בחדר שינה שהיה בגודל המיטה (ממש), וזה לא היה נעים.

4. מיקום. כאן זה כבר עניין של טעם, ובכל זאת, מיקום הדירה (כמו גם מיקום המלון), זה אחד הדברים החשובים ביותר.
יש כאלה שרוצים לצאת מהבית, ולמצוא את עצמם בכיכר המרכזית של העיר, יש כאלה שמעדיפים להיות באיזור מקומי יותר
ומתוייר פחות, אבל כזה שעדיין נגיש למרכז, יש כאלה שרוצים להיות בפאתי העיר אבל קרוב לתחבורה ציבורית וכו'.
אנחנו תמיד מבקשים את הכתובת, ובודקים את הסביבה בgoogle earth. זה נותן מימד טוב גם לגבי הדברים והמקומות שיש באיזור
(פארקים, בתי קפה וכו').

5. תנסה לנהל שיחת היכרות קטנה עם בעל הדירה לפני ההזמנה. תראה איך הוא מגיב לשאלות, כמה מהר הוא חוזר עם פרטים ומידע וכו'.
אני למשל תמיד שואל כמה שאלות בנאליות, וע"פ התשובות אני מצליח לראות האם המארח הוא לבבי ונעים, האם חשוב לו לעזור ולהשקיע במענה,
מעבר לכתיבה של כמה מילים סטנדרטיות.

מבחינת אחוזי ההצלחה - היינו בAIRBNB פעמיים בלונדון, פעם אחת בברצלונה, פעם אחת באמסטרדם, פעם במילאנו, פעם באגם מאג'ורה,
4 דירות שונות בסקוטלנד, ועוד אחת באנגליה... זה אומר כבר 11 דירות שונות.
היתה נפילה אחת קשה בלונדון, עוד מקום בינוני מינוס , ועוד מקום בינוני. השאר היו מוצלחים עד מאוד מוצלחים, וכל הדברים שכתבתי מבוססים על הנסיון
הדי גדול הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MaccabiTA » 04 מאי 2016, 14:56

jol9 כתב:
MaccabiTA כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

לא.. אתה מדבר על לחיות בחו"ל, אה? זה כמו שפליקס צוחק עלי שאני זקן...

תראה, צריך להבין כמה דברים לגבי AIRBNB:
1. בניגוד לבית מלון, יש לך מפגש ישיר עם בעלי הבית. מפגש שהוא בדר"כ מאוד נעים ומנומס. האנשים האלה הם לרוב לא אנשי
אירוח ומלונאות מדופלמים, אלא הרבה יותר אנשים כמונו, שעשו החלטה ומשכירים את מקום מגוריהם לתיירים.
לכן, צריך גם להבין (ומבחינתי זה חלק גדול מהקסם), שאתם לא נכנסים לחדר במלון, אלא לדירת מגורים שחיים בה

2. בגלל הקשר הישיר הזה, לרוב האנשים לא נוח להשאיר ביקורת לא מפרגנת, אם משהו לא היה בסדר.
לכן, או שלא כותבים כלום, או שכותבים במרומז.
הדבר הזה מחייב לשים לב טוב טוב למה שכותבים בביקורות, ולהשתדל ללכת רק על מקומות שקיבלו את כל הכוכבים, אבל
גם במקרים האלה לקרוא בעיון את מה שכתוב, ולחפש ביקורת מרומזת

3. תשים לב לתמונות. חלק מהעניין של דירה, זה שיהיה מרווח יותר מחדר במלון. לפי הרהיטים ומיקומם, אפשר פחות או יותר
להבין את גודל הדירה. לנו יצא פעם אחת לישון בחדר שינה שהיה בגודל המיטה (ממש), וזה לא היה נעים.

4. מיקום. כאן זה כבר עניין של טעם, ובכל זאת, מיקום הדירה (כמו גם מיקום המלון), זה אחד הדברים החשובים ביותר.
יש כאלה שרוצים לצאת מהבית, ולמצוא את עצמם בכיכר המרכזית של העיר, יש כאלה שמעדיפים להיות באיזור מקומי יותר
ומתוייר פחות, אבל כזה שעדיין נגיש למרכז, יש כאלה שרוצים להיות בפאתי העיר אבל קרוב לתחבורה ציבורית וכו'.
אנחנו תמיד מבקשים את הכתובת, ובודקים את הסביבה בgoogle earth. זה נותן מימד טוב גם לגבי הדברים והמקומות שיש באיזור
(פארקים, בתי קפה וכו').

5. תנסה לנהל שיחת היכרות קטנה עם בעל הדירה לפני ההזמנה. תראה איך הוא מגיב לשאלות, כמה מהר הוא חוזר עם פרטים ומידע וכו'.
אני למשל תמיד שואל כמה שאלות בנאליות, וע"פ התשובות אני מצליח לראות האם המארח הוא לבבי ונעים, האם חשוב לו לעזור ולהשקיע במענה,
מעבר לכתיבה של כמה מילים סטנדרטיות.

מבחינת אחוזי ההצלחה - היינו בAIRBNB פעמיים בלונדון, פעם אחת בברצלונה, פעם אחת באמסטרדם, פעם במילאנו, פעם באגם מאג'ורה,
4 דירות שונות בסקוטלנד, ועוד אחת באנגליה... זה אומר כבר 11 דירות שונות.
היתה נפילה אחת קשה בלונדון, עוד מקום בינוני מינוס , ועוד מקום בינוני. השאר היו מוצלחים עד מאוד מוצלחים, וכל הדברים שכתבתי מבוססים על הנסיון
הדי גדול הזה.

לקרוא לאנגולה חו"ל זה כמו לקרוא לדירת חדר בעפולה 'נכס'
ותבורך על העצות, כל העניין של הביקורות נשמע כמו נקודה טובה האמת, אשים לזה לב (כנ"ל לגבי התמונות)
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 מאי 2016, 14:59

לנו בכל הדירות ששכרנו היה רשום המ''ר
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה