המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:כל מי שהזמין במועד הזה של הבלאק פריידיי וה-11.11 (ואני מכניסה את עצמי לקטגוריה הזאת גם כן) היה צריך לקחת בחשבון שהחבילות שלו יתעכבו קצת
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל מי שהזמין במועד הזה של הבלאק פריידיי וה-11.11 (ואני מכניסה את עצמי לקטגוריה הזאת גם כן) היה צריך לקחת בחשבון שהחבילות שלו יתעכבו קצת
אני הזמנתי הרבה לפני. ב 30.10.
yanay21 כתב:אם אני רוצה להחליף בטריה ללפטופ שלי, אבל אין לי שמץ של מושג איזה דל יש לי, איך אני בודק את זה? (וזה לא מראה את השם אם אני לוחץ "מאפיינים" ב"מחשב שלי")
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:אם אני רוצה להחליף בטריה ללפטופ שלי, אבל אין לי שמץ של מושג איזה דל יש לי, איך אני בודק את זה? (וזה לא מראה את השם אם אני לוחץ "מאפיינים" ב"מחשב שלי")
יש מדבקה עם כל הפרטים בתחתית המחשב.
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:אם אני רוצה להחליף בטריה ללפטופ שלי, אבל אין לי שמץ של מושג איזה דל יש לי, איך אני בודק את זה? (וזה לא מראה את השם אם אני לוחץ "מאפיינים" ב"מחשב שלי")
אין, יש מצב שבטמטומי הסרתי אותה, אני לא זוכר אם הייתה או לא
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:אם אני רוצה להחליף בטריה ללפטופ שלי, אבל אין לי שמץ של מושג איזה דל יש לי, איך אני בודק את זה? (וזה לא מראה את השם אם אני לוחץ "מאפיינים" ב"מחשב שלי")
זה אמור להיות טבוע במחשב.
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:אם אני רוצה להחליף בטריה ללפטופ שלי, אבל אין לי שמץ של מושג איזה דל יש לי, איך אני בודק את זה? (וזה לא מראה את השם אם אני לוחץ "מאפיינים" ב"מחשב שלי")
רגע, הכוונה מתחת ממש, או מתחת למקלדת, משמאל כזה?
MTA2311 כתב:לוחצים פעמיים ברצף על הרווח ואז על קונטרול+שיפט ביחד ואז שואלים בקול רם באנגלית "קומפיוטר וואטס יור ניים" ואז הוא עונה
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:יש מדבקה עם כל הפרטים בתחתית המחשב.
הכוונה בתחתית המחשב. החלק האחורי שלו. החלק שאתה מניח על השולחן. עוד תיאור?
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:
inspiron 15 זה יכול להיות שם של מחשב? או שזו איזו מערכת?
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:זה אמור להיות טבוע במחשב.
inspiron 15 זה יכול להיות שם של מחשב? או שזו איזו מערכת?
זה שם של מחשב
שמואל1 כתב:יותר נכון זה שם של סדרה. זה לא הדגם הספציפי.
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:יותר נכון זה שם של סדרה. זה לא הדגם הספציפי.
נו, אז למה אתה הורג אותי?O.O אם אני הולך לחנות מחשבים, ואומר להם "תמצאו לי כזה", הם מזמינים לי? או שאני צריך לעשות את זה בעצמי?
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:יותר נכון זה שם של סדרה. זה לא הדגם הספציפי.
נו, אז למה אתה הורג אותי?O.O אם אני הולך לחנות מחשבים, ואומר להם "תמצאו לי כזה", הם מזמינים לי? או שאני צריך לעשות את זה בעצמי?
הכי טוב, ובלי סיבוכים- תיקח איתך את המחשב. שיסתכלו עליו במקום. זה מחשב נייד, אל תתעצל.
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:יותר נכון זה שם של סדרה. זה לא הדגם הספציפי.
הכי טוב, ובלי סיבוכים- תיקח איתך את המחשב. שיסתכלו עליו במקום. זה מחשב נייד, אל תתעצל.
זה 2 דקות הליכה. כל כך רחוק
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:יותר נכון זה שם של סדרה. זה לא הדגם הספציפי.
זה 2 דקות הליכה. כל כך רחוק
העיקר מתחיל לשחות
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים