המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:הבית החליט שחודש ביחד באח הגדול דורש חגיגה גדולה אז...עטמרי וקסניה
כן
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הבית החליט שחודש ביחד באח הגדול דורש חגיגה גדולה אז...עטמרי וקסניה
כן
פרשו? התארסו? נפרדו? התנו אהבים? אימצו את דודו? רצחו את שי חי?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הבית החליט שחודש ביחד באח הגדול דורש חגיגה גדולה אז...עטמרי וקסניה
כן
דיי בטוחה שהרביעי קרה מזמן
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הבית החליט שחודש ביחד באח הגדול דורש חגיגה גדולה אז...עטמרי וקסניה
כן
בדיוק רציתי לשאול היום אם האח הגדול ישראל זאת התוכנית היחידה בפורמט העולמי שאין בה סקס.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הבית החליט שחודש ביחד באח הגדול דורש חגיגה גדולה אז...עטמרי וקסניה
כן
בדיוק רציתי לשאול היום אם האח הגדול ישראל זאת התוכנית היחידה בפורמט העולמי שאין בה סקס.
בטח שיש, פשוט לא מראים
המקסימום שאי פעם הראו זה ברמיסה שמשהו הולך שם
באח הגדול העולמי הם מחפשים את זה עם המצלמות של הלייב
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:[quote="Holiday_Armadillo"]הבית החליט שחודש ביחד באח הגדול דורש חגיגה גדולה אז...עטמרי וקסניה
כן
בטח שיש, פשוט לא מראים
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:[quote="MTA2311"][quote="Holiday_Armadillo"]הבית החליט שחודש ביחד באח הגדול דורש חגיגה גדולה אז...עטמרי וקסניה
כן
בטח שיש, פשוט לא מראים
rc4991 כתב:באמת? אז למה לא מראים או מדברים על זה בכלל?
לא כל כך מסתדר לי
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:באמת? אז למה לא מראים או מדברים על זה בכלל?
לא כל כך מסתדר לי
אני ראיתי לפחות 3 פעמים העונה ומהר העבירו
ליהיא כן הראו ממש לא מעט
היה עוד זוג שאני חושבת ששם הראו יותר מכולם
הם גם מדברים על זה
למשל שי חי אמר לא מזמן ''יש קסם לסקס בבית האח הגדול''
Holiday_Armadillo כתב:אין מצב שיראו את זה, אנחנו מדינה פרימיטיבית ומתחסדת בסופו של יום
זה לא מתאים לאוכלוסיה שחיה פה
MTA2311 כתב:אני מסתכל על זה מזוויות אחרת. אין שום סיכוי שהייתי עושה את זה במקום כמו בית האח הגדול.
Holiday_Armadillo כתב:''יש פה אנשים שנתתי להם מאה אחוז וקיבלתי אפס, או אפילו הפוך, פחות מאפס''
אין מה להגיד, מוח מתמטי חריף וחד
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים