מכביסט31 כתב:משחק מדכא.
הללויה!!!
ידעתי שהייתי צרכה לקחת אותו בפנטזי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט31 כתב:משחק מדכא.
MTA2311 כתב:טוב מסתבר שאבא של חבר עובד עם אבא של אצילי (בדיסקונט, סתם בשביל הפיקנטריה..) . אבא שלו אומר שעומר רוצה קודם כל אירופה באמת, אבל כרגע הם מאוכזבים מאוד מההצעות. אין שום דבר קונקרטי והם לא קיבלו תחושה שרוצים אותו בשום מקום. הוא אומר שאם זה תלוי בעומר בארץ הוא רוצה לשחק רק במכבי, אבל טביב עושה לו בעיות. הוא גם אמר שג'ורדי הגיש הצעה יפה מאוד לטביב כבר בינואר אבל טביב לא שחרר.
ד"א, גם עומר וגם אבא שלו אוהדי מכבי שרופים. מנויים והכל.
עכשיו בתמורה תסכמו לי את המחצית. כולל מי זה הפרשן המזעזע הזה.
MTA2311 כתב:טוב מסתבר שאבא של חבר עובד עם אבא של אצילי (בדיסקונט, סתם בשביל הפיקנטריה..) . אבא שלו אומר שעומר רוצה קודם כל אירופה באמת, אבל כרגע הם מאוכזבים מאוד מההצעות. אין שום דבר קונקרטי והם לא קיבלו תחושה שרוצים אותו בשום מקום. הוא אומר שאם זה תלוי בעומר בארץ הוא רוצה לשחק רק במכבי, אבל טביב עושה לו בעיות. הוא גם אמר שג'ורדי הגיש הצעה יפה מאוד לטביב כבר בינואר אבל טביב לא שחרר.
MTA2311 כתב:זה מצב הרבה יותר ממה שחשבתי
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זה מצב הרבה יותר ממה שחשבתי
אני דווקא חשבתי שזה פחות או יותר המצב
המחצית הייתה מתה עד הגול של בן בסט מריבאונד אחרי בעיטה של סקאריונה
מכביסט31 כתב:MTA2311 כתב:טוב מסתבר שאבא של חבר עובד עם אבא של אצילי (בדיסקונט, סתם בשביל הפיקנטריה..) . אבא שלו אומר שעומר רוצה קודם כל אירופה באמת, אבל כרגע הם מאוכזבים מאוד מההצעות. אין שום דבר קונקרטי והם לא קיבלו תחושה שרוצים אותו בשום מקום. הוא אומר שאם זה תלוי בעומר בארץ הוא רוצה לשחק רק במכבי, אבל טביב עושה לו בעיות. הוא גם אמר שג'ורדי הגיש הצעה יפה מאוד לטביב כבר בינואר אבל טביב לא שחרר.
הפרשן הוא עופר טלקר נעים מאוד.
והמחצית די חרא חוץ מהגול של בן בסט.
MTA2311 כתב:מכביסט31 כתב:MTA2311 כתב:טוב מסתבר שאבא של חבר עובד עם אבא של אצילי (בדיסקונט, סתם בשביל הפיקנטריה..) . אבא שלו אומר שעומר רוצה קודם כל אירופה באמת, אבל כרגע הם מאוכזבים מאוד מההצעות. אין שום דבר קונקרטי והם לא קיבלו תחושה שרוצים אותו בשום מקום. הוא אומר שאם זה תלוי בעומר בארץ הוא רוצה לשחק רק במכבי, אבל טביב עושה לו בעיות. הוא גם אמר שג'ורדי הגיש הצעה יפה מאוד לטביב כבר בינואר אבל טביב לא שחרר.
הפרשן הוא עופר טלקר נעים מאוד.
והמחצית די חרא חוץ מהגול של בן בסט.
יש מצב שהוא הכי גרוע ששמעתי
MaccabiTA כתב:מקווה שישאר אצלנו, אם לא לפחות שיוציא למיץ' את המיץ (רק שיתקבל הערעור על הפסיקה ההזויה של הבורר)
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זה מצב הרבה יותר ממה שחשבתי
אני דווקא חשבתי שזה פחות או יותר המצב
המחצית הייתה מתה עד הגול של בן בסט מריבאונד אחרי בעיטה של סקאריונה
חשבת שיתקשו להוציא אותו לאירופה עם תג מחיר של 750 אלף?
מכביסט31 כתב:MaccabiTA כתב:מקווה שישאר אצלנו, אם לא לפחות שיוציא למיץ' את המיץ (רק שיתקבל הערעור על הפסיקה ההזויה של הבורר)
כרמל, לטיפולך.
MaccabiTA כתב:מכביסט31 כתב:MaccabiTA כתב:מקווה שישאר אצלנו, אם לא לפחות שיוציא למיץ' את המיץ (רק שיתקבל הערעור על הפסיקה ההזויה של הבורר)
כרמל, לטיפולך.
פלורליזם חבר, פלורליזם
למה חזרתי על המילה פעמיים אתה שואל? משוויץ בעובדה שאני אחד מ3 אוהדי בית"ר שיודעים להשתמש במילה נכון
מכביסט31 כתב:גם היום חזי חלש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים