MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:עוד חקירה נגד ביבי
מוכן להמר על חצי מהרכוש שלך שלא ייצא מזה כלום
ומה זה אומר? שהכל המצאות? למרות שהיועמש אמר שלא יאפשר פתיחת חקירה אם לא יהיו חשדות משמעותיים?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:עוד חקירה נגד ביבי
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:עוד חקירה נגד ביבי
ומה זה אומר? שהכל המצאות? למרות שהיועמש אמר שלא יאפשר פתיחת חקירה אם לא יהיו חשדות משמעותיים?
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:עוד חקירה נגד ביבי
שיש כל כך הרבה אנשים שהקדישו את כל חייהם בשנים האחרונות כדי למצוא משהו נגד הבנאדם שאהיה מופתע אם משהו שצץ (צ׳צ׳) רק עכשיו יחזיק מים.
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:עוד חקירה נגד ביבי
שיש כל כך הרבה אנשים שהקדישו את כל חייהם בשנים האחרונות כדי למצוא משהו נגד הבנאדם שאהיה מופתע אם משהו שצץ (צ׳צ׳) רק עכשיו יחזיק מים.
כבר ב97 המליצו לחקור אותו באזהרה על פרשת בר און-חברון.
אני לא מאמין לך שאתה לא חושב שהבן אדם מושחת ברמה כזאת או אחרת.
Holiday_Armadillo כתב:כל מי שנמצא בצמרת הפוליטית מושחת
Holiday_Armadillo כתב:כל מי שנמצא בצמרת הפוליטית מושחת
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל מי שנמצא בצמרת הפוליטית מושחת
איזה מעצבן זה שזה ככה, מעצבן שזו עובדה קיימת שברורה לכולם וככה זה נשאר
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל מי שנמצא בצמרת הפוליטית מושחת
איזה מעצבן זה שזה ככה, מעצבן שזו עובדה קיימת שברורה לכולם וככה זה נשאר
נשאר כי אנחנו עם אדיש
היו צריכים לשרוף את המדינה על הסכם הגז וזה לא קרה
Holiday_Armadillo כתב:עלייה הדרגתית בשנים האחרונות במספר ההרוגים בכבישים
חוץ ממספר כבישים מצומצם מאוד שאלוהים ישמור, רק אני חושבת שאנחנו פשוט עם שלא אמור להיות מאחורי ההגה?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עלייה הדרגתית בשנים האחרונות במספר ההרוגים בכבישים
חוץ ממספר כבישים מצומצם מאוד שאלוהים ישמור, רק אני חושבת שאנחנו פשוט עם שלא אמור להיות מאחורי ההגה?
הרוב ערבים.
סטטיטסטית, באמא שלי שאני לא גזען.
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עלייה הדרגתית בשנים האחרונות במספר ההרוגים בכבישים
הרוב ערבים.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עלייה הדרגתית בשנים האחרונות במספר ההרוגים בכבישים
הרוב ערבים.
כשאלה שנהרגו בנס ציונה התגלו כערבים הייתי בשוק
לא ידעתי שהם מגיעים הנה
שועל כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עלייה הדרגתית בשנים האחרונות במספר ההרוגים בכבישים
הרוב ערבים.
נכון. בלי המיעוטים אנחנו במקום מצוין ביחס למדינות אחרות.
זה נכון אגב גם לגבי נתוני ההשכלה והישגי התלמידים בבתי הספר, שם אפשר להכניס למשוואה גם את החרדים.
MTA2311 כתב:הרוב ערבים.
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:עוד חקירה נגד ביבי
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:הרוב ערבים.
האמת שנכון, בעיקר בגלל שהם דורסים הולכי רגל בלי אבחנה.
יש עוד סיבה - במגזר היהודי הכבישים פקוקים ככה שהתאונות במהירות נמוכה. זה קשה מאוד לעשות תאונה קטלנית כשאתה נוסע במהירות ממוצעת של 20 קמ"ש.
LIAV10 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:הרוב ערבים.
האמת שנכון, בעיקר בגלל שהם דורסים הולכי רגל בלי אבחנה.
יש עוד סיבה - במגזר היהודי הכבישים פקוקים ככה שהתאונות במהירות נמוכה. זה קשה מאוד לעשות תאונה קטלנית כשאתה נוסע במהירות ממוצעת של 20 קמ"ש.
הייתי בנגב לא מזמן ובדואי בג׳יפ לאנדקרוזר חדש פשוט עבר באדום כשהיה לנו ירוק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים