המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
כל הבנות מתלהבות מאדויל לכאבי מחזורשועל כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:צרפתmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש יותר ויותר מקרים של צעירים שהסתבכו והדבר שמקשר ביניהם זה העובדה שהן לקחו איבופרופן בשביל דברים אחרים
אם אתם רוצים לקחת משהו לשכך כאבים או להוריד חום, תלכו על משהו שמבוסס פראצטמול (כמו אופטלגין), תמנעו מאיבופרופן (אדויל, נורופן וכו')
וואלה..מאיפה המידע?
מזל..נורופן ואדוויל לא עושים לי כלום..
רק נורופן משפיע עליי
מציע לקחת את זה בערבון מוגבל.Holiday_Armadillo כתב:יש יותר ויותר מקרים של צעירים שהסתבכו והדבר שמקשר ביניהם זה העובדה שהן לקחו איבופרופן בשביל דברים אחרים
אם אתם רוצים לקחת משהו לשכך כאבים או להוריד חום, תלכו על משהו שמבוסס פראצטמול (כמו אופטלגין), תמנעו מאיבופרופן (אדויל, נורופן וכו')
קונספירציה? מדובר על רופאים צרפתים, יש להם מניות פראצטמול?שמואל1 כתב:מציע לקחת את זה בערבון מוגבל.Holiday_Armadillo כתב:יש יותר ויותר מקרים של צעירים שהסתבכו והדבר שמקשר ביניהם זה העובדה שהן לקחו איבופרופן בשביל דברים אחרים
כל עוד אין הנחייה של משרד הבריאות העולמי, ככל הנראה מדובר הקונספירציה לא מוכחת
לא יודע. אם זה היה רציני הייתה יוצאת הודעה מסודרת.Holiday_Armadillo כתב:קונספירציה? מדובר על רופאים צרפתים, יש להם מניות פראצטמול?שמואל1 כתב:מציע לקחת את זה בערבון מוגבל.Holiday_Armadillo כתב:יש יותר ויותר מקרים של צעירים שהסתבכו והדבר שמקשר ביניהם זה העובדה שהן לקחו איבופרופן בשביל דברים אחרים
זה חדש מהיום וכמובן שזה לא מוכח אבל צריך לשים לב לכל מגמהשמואל1 כתב:לא יודע. אם זה היה רציני הייתה יוצאת הודעה מסודרת.Holiday_Armadillo כתב:קונספירציה? מדובר על רופאים צרפתים, יש להם מניות פראצטמול?שמואל1 כתב:מציע לקחת את זה בערבון מוגבל.Holiday_Armadillo כתב:יש יותר ויותר מקרים של צעירים שהסתבכו והדבר שמקשר ביניהם זה העובדה שהן לקחו איבופרופן בשביל דברים אחרים
Holiday_Armadillo כתב:כל הבנות מתלהבות מאדויל לכאבי מחזורשועל כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:צרפתmy man כתב:וואלה..מאיפה המידע?
רק נורופן משפיע עליי
לקחתי פעם אחת ולא גירד לי את קירות הרחם אפילו
אופטלגין אור דיי, ליטרלי
או שככה לימדו אותך להאמיןשועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל הבנות מתלהבות מאדויל לכאבי מחזורשועל כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:צרפת
רק נורופן משפיע עליי
לקחתי פעם אחת ולא גירד לי את קירות הרחם אפילו
אופטלגין אור דיי, ליטרלי
אין לי כאבי מחזור
שמעתי על זה כבר לפני כמה ימים. מרגיש כמו פייק ניוז, אבל נמשיך לעקוב.Holiday_Armadillo כתב:זה חדש מהיום וכמובן שזה לא מוכח אבל צריך לשים לב לכל מגמהשמואל1 כתב:לא יודע. אם זה היה רציני הייתה יוצאת הודעה מסודרת.Holiday_Armadillo כתב:קונספירציה? מדובר על רופאים צרפתים, יש להם מניות פראצטמול?שמואל1 כתב:מציע לקחת את זה בערבון מוגבל.Holiday_Armadillo כתב:יש יותר ויותר מקרים של צעירים שהסתבכו והדבר שמקשר ביניהם זה העובדה שהן לקחו איבופרופן בשביל דברים אחרים
Holiday_Armadillo כתב:באיטליה נגמר לבית חולים מסויים אספקה של כמה דברים אז בעל עסק הגיע עם מכונת תלת מימד בשביל להדפיס להם
היצרן לא אהב את זה וסירב לשלוח להם את הבלופרינטס של החלקים
זה לא עזר, יש כרגע בערך 10 מטופלים שמשתמשים בחלקים שהודפסו ע''י מדפסת תלת מימד
עלה ל427!Jack55 כתב:מזכיר זה העדכון האחרון מהלילה - 337 חולים בארץ - 10 בינוני, 5 קשה ו-11 החלימו.
מחר בלילה נוכל להשוות.
ואוJack55 כתב:עלה ל427!Jack55 כתב:מזכיר זה העדכון האחרון מהלילה - 337 חולים בארץ - 10 בינוני, 5 קשה ו-11 החלימו.
מחר בלילה נוכל להשוות.
האמריקנים חוששים מכאוס בשל הקורונה, ונוהרים לקנות כלי נשק
תורים ארוכים נרשמו מחוץ לחנויות, כשהתושבים נערכים למהומות אפשריות בשל המגיפה המתפשטת. "אנשים חשים צורך להגן על עצמם ועל משפחותיהם"
אחרי זה יילחמו על תקציבים בשבילם וכל מי שיתנגד יסומן כאנטישמישועל כתב:חבל דק מפריד בין ''כבדו את האמונה של כל אחד - מותר לכל אחד להאמין במה שהוא רוצה'', לבין סכנה לשלום הציבור
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים