Holiday_Armadillo כתב:למישהו היה ספק?
את חושבת שזה היה חצוף מדי לבקש מאחת הקבוצות הטובות בליגה העונה לא להתפרק ככה מול ב״ש בטדי?
כי אם כן, אז אני מבקש שהם ישמרו על יציבות ויתפרקו ככה גם נגדנו..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:למישהו היה ספק?
MTA2311 כתב:אני חושב שמאוד יכול להיות שהמחזור הבא יכריע את האליפות
felix_r כתב:MTA2311 כתב:אני חושב שמאוד יכול להיות שהמחזור הבא יכריע את האליפות
מסכים איתך.
גם מכבי וגם באר-שבע פוגשות ביריבות הכי פחות נוחות להן.
מכבי לא מצליחה כל כך נגד בית"ר, גם באר-שבע לא מצליחה מול חיפה.
מוקש קשה לשתיהן. מעידה של אחת הקבוצות יכולה להכריע את גורל האליפות.
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:למישהו היה ספק?
את חושבת שזה היה חצוף מדי לבקש מאחת הקבוצות הטובות בליגה העונה לא להתפרק ככה מול ב״ש בטדי?
Mitelka כתב:מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:למישהו היה ספק?
אלוהים אתם כאלה בכיינים. הם התפרקו לגמרי מהלחץ ואיבדו 4 נקודות בשני משחקים קלים יחסית נגד רעננה וסכנין בבית שמעניין אם גם שם "למישהו היה ספק..". אז סליחה באמת שאחרי חודש שלם (סכנין, רעננה, מכבי) הם ניצחו משחק. באמת חצופים.
זה של מכבי תהיו רגועים. הלחץ ידבר חזק ככל שנתקרב לסוף. ואם משחק ההכרעה בבלומפילד, אני רגוע.
Mitelka כתב:לא נכנס לסיבות המקצועיות אבל אני רק בטוח שאם אותם משחקים היו במחזור 5-6 זה היה של ב"ש. היו פציעות, נכון, אבל יש להם סגל מאוד עמוק וראינו אתמול איך הם מסתדרים יפים. כולם היו מדברים אחרת אם הפנדל העלוב של בוזגלו היה נכנס נגד רעננה. יש לא מעט דברים מקצועיים אבל ברגע שצץ לו הפלייאוף העליון וה-5 הפרש הם עשו 2 תוצאות תיקו בבית, מול קבוצות נחותות מהם משמעותית. ועם כל הכבוד לפציעה או שתיים (נוואקמה גם שיחק אם אני לא טועה ב2-2 נגד סכנין) אם זה לא היה מחזור כל כך מתקדם אני בטוח שהם מנצחים. יש לחץ עצום בב"ש וראו את זה מאוד במשחקים האלה. מסכים שהפגרה באה להם בדיוק בזמן והם נראו קצת יותר רגועים אתמול.
ואגב, לגבי מכבי, ממש טוב שב"ש ניצחה ככה יפה את בית"ר. מה שהיו עושים למכבי אם בית"ר היו מנצחים את ב"ש ואז מפסידים למכבי.....אחרי הסעיף הבאמת לא הכי ספורטיבי בעולם בהעברה של אזולאי ודסה היו מחפשים רק את הסיבה לשלוף את זה בתירוץ של אליפות לא כשרה של מכבי. תאמין לי, יעשו את זה גם בלי העזרה של בית"ר.
(למי שלא מבין על מה אני מדבר, אם מכבי ת"א תזכה באליפות בית"ר תקבל 200 אלף דולר. זה חלק מהסכם המכירה של אזולאי ודסה. זה נחתם באוגוסט וכבר אז היו לא מעט דיבורים על בעיה באם וכאשר יגיעו לסיום העונה שבית"ר יכולה ל"הכריע". עכשיו זה נשאר שקט כי באמת בית"ר לא "עוזרת למכבי". טוב שכך.)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים