שמואל1 כתב:אני לא רואה את זה הופך למבצעי ב 20 השנים הקרובות.
קראת את הכתבה? הולכים לפרוס את זה כבר החודש בפיטסבורג... גם אם יש לך דעות, הן לא יכולות להיות לחלוטין מנותקות מהמציאות.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:אני לא רואה את זה הופך למבצעי ב 20 השנים הקרובות.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:אני לא רואה את זה הופך למבצעי ב 20 השנים הקרובות.
קראת את הכתבה? הולכים לפרוס את זה כבר החודש בפיטסבורג... גם אם יש לך דעות, הן לא יכולות להיות לחלוטין מנותקות מהמציאות.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:אני לא רואה את זה הופך למבצעי ב 20 השנים הקרובות.
לא קראתי אבל לא צריך להיות גאון כדי לדעת שלדברים כאלו לוקח זמן. אתה בעצמך אמרת את ההשלכות לכך.
זה מזכיר לי את הדיבורים על מכוניות מעופפות שלפי ההערכות בעבר כבר היו אמורות להיות כאן.
שמואל1 כתב:לא קראתי אבל לא צריך להיות גאון כדי לדעת שלדברים כאלו לוקח זמן. אתה בעצמך אמרת את ההשלכות לכך.
זה מזכיר לי את הדיבורים על מכוניות מעופפות שלפי ההערכות בעבר כבר היו אמורות להיות כאן.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:לא קראתי אבל לא צריך להיות גאון כדי לדעת שלדברים כאלו לוקח זמן. אתה בעצמך אמרת את ההשלכות לכך.
אז אני מציע לך לקרוא לפני שאתה מגיב כי התגובות שלך הופכות אותך לעוד פחות גאון.
אם תקרא את הכתבה תראה שהטכנולוגיה כבר קיימת ובעוד שבועיים היא תיסע עם מכוניות אמיתיות על כבישים אמיתיים. אם תיסע לפיסטבורג בעוד שבועיים ותזמין אובר תוכל לסוע על רכב אוטונומי.
ההשוואה לרכבים מעופפים שלא קיימים גם בתיאוריה היא מצחיקה. בעוד 20 שנה זה יהיה סוף התהליך, לא ההתחלה.
felix_r כתב:האו"ם מודה: גרמנו להתפרצות כולרה בהאיטי שהביאה למותם של אלפים
http://news.walla.co.il/item/2989748
roy1000 כתב:עשית גוגל ומצאת טור דעה של מישהו לפני 3 שנים? זה נראה לך רלוונטי?
MTA2311 כתב:מה המכוניות האלה עושות מבחינת הגנת סייבר?
MTA2311 כתב:מה המכוניות האלה עושות מבחינת הגנת סייבר?
shayD כתב:MTA2311 כתב:מה המכוניות האלה עושות מבחינת הגנת סייבר?
המערכת בטיחות בלתי תלויה.
אתה אמנם בתיאוריה יכול לפרוץ לGPS ולנתב את הרכב למקום מסוים אבל הוא יגיע לשם בשלום.
אתה אמנם בתיאוריה יכול לפרוץ לGPS ולנתב את הרכב למקום מסוים אבל הוא יגיע לשם בשלום.
LIAV10 כתב:shayD כתב:MTA2311 כתב:מה המכוניות האלה עושות מבחינת הגנת סייבר?
אין כמו להגיע בשלום לרמאללה.
jol9 כתב:shayD כתב:MTA2311 כתב:מה המכוניות האלה עושות מבחינת הגנת סייבר?
אם אנחנו מסתכלים על המערכת הכוללת והשלמה, אז לא יכול להיות שלא תהיה איזשהי בקרה וניווט
אוטומטי וממוחשב.
בשלב ההתחלתי כשכל מכונית היא עולם בפני עצמו, זה פחות רלוונטי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד