איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:סביליה תמיד הייתה אחת השנואות
למה ?
עכשיו ספציפית כי היא מובילה על יובה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:סביליה תמיד הייתה אחת השנואות
למה ?
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:סביליה תמיד הייתה אחת השנואות
ניר סביליה היה אחד האהובים עליי
MaccabiTA כתב:אני לא בטוח אם ליגת האלופות פחות מרגשת מפעם או שאני פשוט הפסקתי להתלהב
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:סביליה תמיד הייתה אחת השנואות
אם בן יודע מי זה אני פורש מהפורום
איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:סביליה תמיד הייתה אחת השנואות
תירגע. אין לי שמץ.
MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:סביליה תמיד הייתה אחת השנואות
תירגע. אין לי שמץ.
באתי לכתוב תגובה נבזית אבל תכלס היה עצוב לי בלי הדוש האשכנזי
איתי-שגב כתב:MaccabiTA כתב:אני לא בטוח אם ליגת האלופות פחות מרגשת מפעם או שאני פשוט הפסקתי להתלהב
לגמרי, משום מה פחות מרגשת. אין לזה ממש סיבה, אבל זה הרבה פחות מעניין בזמן האחרון. אולי בגלל העלייה היחסית ברמה של רוב הליגות הבכירות שזה כבר אולי יותר חשוב מהאלופות.
זה כנראה הסיבה שרוצים לעשות סוג של יורוליג בכדורגל.
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:[quote="MTA2311"]סביליה תמיד הייתה אחת השנואות
תירגע. אין לי שמץ.
MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:MaccabiTA כתב:אני לא בטוח אם ליגת האלופות פחות מרגשת מפעם או שאני פשוט הפסקתי להתלהב
לגמרי, משום מה פחות מרגשת. אין לזה ממש סיבה, אבל זה הרבה פחות מעניין בזמן האחרון. אולי בגלל העלייה היחסית ברמה של רוב הליגות הבכירות שזה כבר אולי יותר חשוב מהאלופות.
אני חושב שפשוט הפער בין הגדולות לבינוניות גדל בצורה משמעותית וזה הפך כמעט כל משחק לפני הרבע/חצי ללא רלוונטי
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:[quote="MaccabiTA"][quote="MTA2311"]סביליה תמיד הייתה אחת השנואות
תירגע. אין לי שמץ.
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:[quote="MTA2311"][quote="MaccabiTA"][quote="MTA2311"]סביליה תמיד הייתה אחת השנואות
תירגע. אין לי שמץ.
איתי-שגב כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:MaccabiTA כתב:אני לא בטוח אם ליגת האלופות פחות מרגשת מפעם או שאני פשוט הפסקתי להתלהב
אני חושב שפשוט הפער בין הגדולות לבינוניות גדל בצורה משמעותית וזה הפך כמעט כל משחק לפני הרבע/חצי ללא רלוונטי
זה למה שיטה שדומה ליורוליג נחוצה. הקטע הוא שאי אפשר לעשות ליגה דומה של 30 משחקים (או 20), כי בלתי אפשרי לשחק כדורגל בלוז של קבוצת כדורסל. מעניין איך יתפתח, אבל אם יהיה יורוליג, חסר לי שליברפול לא תהיה שם. אסון.
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:[quote="איתי-שגב"][quote="MTA2311"][quote="MaccabiTA"][quote="MTA2311"]סביליה תמיד הייתה אחת השנואות
תירגע. אין לי שמץ.
MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:MaccabiTA כתב:אני לא בטוח אם ליגת האלופות פחות מרגשת מפעם או שאני פשוט הפסקתי להתלהב
זה למה שיטה שדומה ליורוליג נחוצה. הקטע הוא שאי אפשר לעשות ליגה דומה של 30 משחקים (או 20), כי בלתי אפשרי לשחק כדורגל בלוז של קבוצת כדורסל. מעניין איך יתפתח, אבל אם יהיה יורוליג, חסר לי שליברפול לא תהיה שם. אסון.
ליברפול תהיה, כמו שמכבי בפנים
felix_r כתב:פיייי.... הנוער של מכבי חיפה עלה לפליי-אוף בבליגת האלופות לנוער. כל הכבוד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים