כאן מדברים על הכל
פרסם תגובה

Re: ת'רד השירים החדש

07 יולי 2012, 21:24

asafb96 כתב:נו ועכשיו אתה פליקס "הורס" את האשכול עם הוויכוח הזה, אולי תפתח לזה ת'רד אחר?
זה כולה פורום אינטרנט, לא צבא ולא כלום, סך הכל בשביל ההנאה. גולשים לפעמים לנושאים אחרים, לא כזה נורא. אי אפשר כל פעם שאיזשהו נושא עולה ונזרק לאוויר, לפתוח ת'רד, כי אז הפורום היה מוצף בעשרות ת'רדים חדשים כל יום, וזה היה בלגאן אחד גדול.

ראית עוד פורום אינטרנט שבוא כל אחד כותב מה שהוא רוצה בכל אשכול שהוא רוצה?
תנסה את זה באינטרבאסקט, ואחרי 2-3 הודעות אתה תקבל אזהרה

07 יולי 2012, 21:52

felix_r כתב:
asafb96 כתב:נו ועכשיו אתה פליקס "הורס" את האשכול עם הוויכוח הזה, אולי תפתח לזה ת'רד אחר?
זה כולה פורום אינטרנט, לא צבא ולא כלום, סך הכל בשביל ההנאה. גולשים לפעמים לנושאים אחרים, לא כזה נורא. אי אפשר כל פעם שאיזשהו נושא עולה ונזרק לאוויר, לפתוח ת'רד, כי אז הפורום היה מוצף בעשרות ת'רדים חדשים כל יום, וזה היה בלגאן אחד גדול.

ראית עוד פורום אינטרנט שבוא כל אחד כותב מה שהוא רוצה בכל אשכול שהוא רוצה?
תנסה את זה באינטרבאסקט, ואחרי 2-3 הודעות אתה תקבל אזהרה

אני לא יודע, כי אני לא גולש בפורומים. ממש לא מעניין אותי מה יש באינטרבסקט, ואני בטוח שיש פורומים אחרים, אני מניח שהמון, שגם אם גולשים מהנושא לא קרה שום דבר. וגם אם לא, זה לא ממש משנה. זה שגולשים מהנושא קצת זה ממש לא בעיה, כולה פורום, כך את זה בקלות. זה לא שכל אחד כותב מה שהוא רוצה בכל אשכול, לכל אשכול יש את הנושא שלו. אז גולשים טיפה לנושאים אחרים שעולים, מה הבעיה? מה כל כך חמור? אם לכל נושא שהיה עולה בכל ת'רד כזה או אחר, היו פותחים אשכול חדש, היה הרבה יותר מסובך ומבולגן.

07 יולי 2012, 21:55

ראיתי בלי סוף פורומים באינטרנט שבהם גולשים מהנושא ולאף אחד זה לא מפריע. בסך הכל לא התקיים כאן דיון אז אני, כרמל, וגולש נוסף שהצטרף בהמשך התחלנו שיחה בנושא שבתחילה היה קשור במידה מסוימת לנושא התר'ד. עדיף שחילופי הודעות כאלה שלא שווים שיחה של 5 עמודים ישארו בת'רד שבו אין פעילות ממילא מאשר שייפתחו בשבילם ת'רד נוסף. לא צריך להיות כל כך קפדניים ואני בטוח שלאף אחד אחר זה לא הפריע. עדיף לגלוש טיפה מהנושא בת'רד מסוים מאשר לא לדבר בכלל.

07 יולי 2012, 22:00

Dperk כתב:ראיתי בלי סוף פורומים באינטרנט שבהם גולשים מהנושא ולאף אחד זה לא מפריע. בסך הכל לא התקיים כאן דיון אז אני, כרמל, וגולש נוסף שהצטרף בהמשך התחלנו שיחה בנושא שבתחילה היה קשור במידה מסוימת לנושא התר'ד. עדיף שחילופי הודעות כאלה שלא שווים שיחה של 5 עמודים ישארו בת'רד שבו אין פעילות ממילא מאשר שייפתחו בשבילם ת'רד נוסף. לא צריך להיות כל כך קפדניים ואני בטוח שלאף אחד אחר זה לא הפריע. עדיף לגלוש טיפה מהנושא בת'רד מסוים מאשר לא לדבר בכלל.

זה אולי צ'אטים של ילדים ולא פורומים בנושא מוגדר

07 יולי 2012, 22:02

felix_r כתב:
Dperk כתב:ראיתי בלי סוף פורומים באינטרנט שבהם גולשים מהנושא ולאף אחד זה לא מפריע. בסך הכל לא התקיים כאן דיון אז אני, כרמל, וגולש נוסף שהצטרף בהמשך התחלנו שיחה בנושא שבתחילה היה קשור במידה מסוימת לנושא התר'ד. עדיף שחילופי הודעות כאלה שלא שווים שיחה של 5 עמודים ישארו בת'רד שבו אין פעילות ממילא מאשר שייפתחו בשבילם ת'רד נוסף. לא צריך להיות כל כך קפדניים ואני בטוח שלאף אחד אחר זה לא הפריע. עדיף לגלוש טיפה מהנושא בת'רד מסוים מאשר לא לדבר בכלל.

לא מכיר צ'אטים של ילדים והזלזול שלך ממש לא במקום. גם בפורומים בנושא מוגדר, גולשים קצת מהנושא בת'רד מת ואנשים ממשיכים לחיות.

07 יולי 2012, 22:14

Dperk כתב:
felix_r כתב:

לא מכיר צ'אטים של ילדים והזלזול שלך ממש לא במקום. גם בפורומים בנושא מוגדר, גולשים קצת מהנושא בת'רד מת ואנשים ממשיכים לחיות.

א) אתם גולשים מהנושא בכל אשכול מת או חי. הדוגמא היכ טובה זה אשכול החדשות מאירופה, שבכל יום אנשים מתחילים להתווכח שם בנושא המלפפונים לאורך דפים שלמים, וזה למרות שיש יותר מאשכול אחד שמיועד לפלפפונים.

ב) כנראה שאתה ואני לא גולשים באותו האינטרנט אם אתה ראית "בלי סוף", ואני לא ראיתי אף אחד.

ג) אני מזלזל בך, כי אתה מזלזל בי ובגולשים האחרים. כן, כן, זה שאתה מתחיל לדבר על נושא שלא קשור לאשכול, אומר בעצם שאתה שם זין על כולם, ולא אכפת לך בכלל מכך שאתה מפריע לאחרים.

08 יולי 2012, 05:01

felix_r כתב:
Dperk כתב:
felix_r כתב:

א) אתם גולשים מהנושא בכל אשכול מת או חי. הדוגמא היכ טובה זה אשכול החדשות מאירופה, שבכל יום אנשים מתחילים להתווכח שם בנושא המלפפונים לאורך דפים שלמים, וזה למרות שיש יותר מאשכול אחד שמיועד לפלפפונים.

ב) כנראה שאתה ואני לא גולשים באותו האינטרנט אם אתה ראית "בלי סוף", ואני לא ראיתי אף אחד.

ג) אני מזלזל בך, כי אתה מזלזל בי ובגולשים האחרים. כן, כן, זה שאתה מתחיל לדבר על נושא שלא קשור לאשכול, אומר בעצם שאתה שם זין על כולם, ולא אכפת לך בכלל מכך שאתה מפריע לאחרים.

אם אני כל כך מפריע ופוגע בגולשים האחרים איך זה שאף אחד אחר לא התערב ואמר שזה מפריע לו? אנחנו כבר סיימנו את השיחה מזמן והאשכול הזה המשיך לשכב לו במנוחת עולמים שקטה עד שהפרעת את מנוחתו עם הוויכוח הזה.

08 יולי 2012, 07:52

Dperk כתב:
felix_r כתב:
Dperk כתב:
felix_r כתב:

אם אני כל כך מפריע ופוגע בגולשים האחרים איך זה שאף אחד אחר לא התערב ואמר שזה מפריע לו? אנחנו כבר סיימנו את השיחה מזמן והאשכול הזה המשיך לשכב לו במנוחת עולמים שקטה עד שהפרעת את מנוחתו עם הוויכוח הזה.

אמרתי את זה כבר 50 פעם, אבל כנראה אנ צריך לחזור על זה שוב: זה לא אירוע חד פעמי. אתם עושים את זה בכל האשכולות!

Re: אוף טופיק של השכונה

08 יולי 2012, 11:09

חפרתם.. אין לי בעיה אם גולשים קצת מהנושא - אף אחד (או כמעט אף אחד) לא יעשה עניין מכמה הודעות פה ושם - אבל כשזה כבר כמה עמודים, לדעתי זה מוגזם.
הנה עכשיו יש ת'רד אוף טופיק, אם לא רוצים לפתוח נושא חדש (ובשכונה באמת אין מה לחסוך בת'רדים), אפשר להכניס את זה לכאן.

אגב, אתם מוזמנים לפתוח ת'רד לדיוני מוזיקה. נשאיר את האשכול הזה לשירים.

Re: אוף טופיק של השכונה

08 יולי 2012, 11:59

והעיקר שעכשיו ת'רד השירים מת ויבש בתחתית העמוד ועוד מעט יעבור לעמוד השני

איזה מזל שהיה לנו ויכוח על זה אחרי היינו ממשיכים להפריע למנוחת העולמים של האשכול

אין לי בעיה עם ת'רד אוף-טופיק(שייעלם מהר מאוד לפי דעתי כי זה הודעות שקורות בספונטניות), אבל ההודעות האלו מתו כבר לפני איזה שבוע והדיון הזה היה מיותר לחלוטין
פרסם תגובה