כאן מדברים על הכל
פרסם תגובה

Re: חיסולים ותקיפות בעזה

15 נובמבר 2012, 16:27

שמעתי שני פיצוצים באיזור תל אביב, מוכן לחתום על זה.
אין לי מושג מאיפה זה,
בתקשורת עדיין לא מדווחים
תושבי ישראל, תהיו חזקים :oops
זה די הלם לכולנו, לא רגילים.

15 נובמבר 2012, 16:28

כנראה שעכשיו אין מנוס וחייבים להיכנס גם קרקעית

15 נובמבר 2012, 16:47

איזה דז'ה וו ל91.... כבר 21 שנה שלא חטפתי כאן טילים (אם כי חטפתי כמה בזמן שהותי בדרום). תודה למששלתינו המופלאה על הפלאשבקים מן העבר. באמת מזכיר נשכחות.

15 נובמבר 2012, 16:51

חביב אורנג'ד כתב:איזה דז'ה וו ל91.... כבר 21 שנה שלא חטפתי כאן טילים (אם כי חטפתי כמה בזמן שהותי בדרום). תודה למששלתינו המופלאה על הפלאשבקים מן העבר. באמת מזכיר נשכחות.

מגיע לך.
תרגיש מה תושבי הדרום מרגישים כבר 12 שנה. מעניין למה התודה שלהם לממשלה נטולת ציניות. הם בטח מחבלים יהודים או משהו כזה

15 נובמבר 2012, 16:54

MTA2311 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:איזה דז'ה וו ל91.... כבר 21 שנה שלא חטפתי כאן טילים (אם כי חטפתי כמה בזמן שהותי בדרום). תודה למששלתינו המופלאה על הפלאשבקים מן העבר. באמת מזכיר נשכחות.

מגיע לך.
תרגיש מה תושבי הדרום מרגישים כבר 12 שנה. מעניין למה התודה שלהם לממשלה נטולת ציניות. הם בטח מחבלים יהודים או משהו כזה

בהחלט מגיע לי כמו שהגיע לי בשנות ה 90 כאשר גופות חרוכות שטפו את מרכז העיר.
אני גאה שבגללי תושבי הדרום מאושרים. אגב, לא ידוע לי על מחבלים יהודיים באיזור הדרום

15 נובמבר 2012, 16:55

תל אביב חוטפת ונכנסת למעגל האש.
החמאס מבין שהוא לא בעמדה טובה ומחר מגיע ראש הממשלה המצרי לרצועה.
הם מנסים להשיג הישג לפני שהמערכה תסתיים.

15 נובמבר 2012, 16:59

michael כתב:תל אביב חוטפת ונכנסת למעגל האש.

אם הפעולה תיפסק מחר או בימים הקרובים זה יהיה פיאסקו אחד גדול.
אסור לשחק לפי הכללים שלהם.

15 נובמבר 2012, 17:02

חביב אורנג'ד כתב:
MTA2311 כתב:

מגיע לך.

אני גאה שבגללי תושבי הדרום מאושרים. אגב, לא ידוע לי על מחבלים יהודיים באיזור הדרום

מדינת תל אביב במלוא הדרה. ( ואני תל אביב פחות או יותר).
שותקת כשתושבי הדרום סובלים מירי רקטות, וכשזה מגיע לתל אביב( במינון מגוחך), מאשימים את הממשלה שיצאה למבצע בשביל לסיים את הסבל של תושבי הדרום.
אין לך במה להיות גאה

15 נובמבר 2012, 17:12

MTA2311 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
MTA2311 כתב:

מגיע לך.

מדינת תל אביב במלוא הדרה. ( ואני תל אביב פחות או יותר).
שותקת כשתושבי הדרום סובלים מירי רקטות, וכשזה מגיע לתל אביב( במינון מגוחך), מאשימים את הממשלה שיצאה למבצע בשביל לסיים את הסבל של תושבי הדרום.
אין לך במה להיות גאה

ממש.. במיוחד אני שאין לי קרובי משפחה בדרום וכאמור לעולם לא ספגתי טילים.
אגב, לענזהאף פעם לא הפריע איפה היו תושבי מדינת שדרות כאשר נפלו כאן סקאדים והתפוצצו כאן אוטובוסים, אבל זה קרה לפני שכנראה נולדת.האשמת הממשלה היתה עוד הרבה לפני שנפלו כאן טילים. היה ברור שהחלטת הממשלה תוביל לשפיכות דמים ותשתק את המדינה.

ועוד משהו, אתה נוטה לכתוב דברים מנקודה של ידע שאין לך. אני חטפתי טילים וראיתי גופות עוד לפני שאתה חטפת סוכריות בבר מצווה. את הססמאות על מדינת תל אביב תשאיר לחברה הפזמניקים

15 נובמבר 2012, 17:18

הבנתי שמיד אליהו כן שמעו את הנפילה, הספרדים בטח בפאניקה..

15 נובמבר 2012, 17:18

אין ספק שהפזמ הוא קריטריון קריטי.
גם בזמן מלחמת לבנון השנייה נפלו כאן רקטות, רוצה לספר לנו אדוני הבוגר ולמוד המלחמות מתי בפעם האחרונה היה ירי מלבנון?
גם בזמן עופרת יצוקה נפלו כאן רקטות, רוצה לספר לנו על תקופת הרגיעה, שהמבצע הזה הביא?

אני מניח שאתה מכוון לקיום מומ מדיני עם חמאס, או לסוג של הידברות. אין ספק שזה מעיד על ידע גדול. תקרא את האמנה שלהם( מוכן לתרגם לך), תשמע נאומים של הבכירים שלהם, תבדוק איך הם מחנכים את הילדים שלהם, תקרא קצת בספר הדת שלהם, ואז תחזור אליי.

הידע שלי בנושאי ביטחון הוא גדול לאין שיעור ממה שיש לך, וזה הוכח על גבי הפורום הזה אין ספור פעמים. גם אם הבדלי הגילאים הוא 200 שנה, הנסיון המודיעיני והצבאי שלי, מנטרל אותו.

ועוד משהו קטן, בתור אדם שהידע שלו עולה על שלי, הייתי מצפה שתדע מה ההבדל בין טיל לרקטה.

מדבר איתי על פזמ, כשאני קצין בצבא. חצוף
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 15 נובמבר 2012, 21:07, נערך 3 פעמים בסך הכל.

15 נובמבר 2012, 17:23

MTA2311 כתב:

מגיע לך.

MTA מה אתה מנסה להשיג בדיון המוזר הזה שלך?
בזמנים האלה במקום שנתאחד ונבין אחד את הצער של השני,
אתה מדבר איתי על מינונים נמוכים? עזוב אותך שטויות, כל המדינה כואבת פגיעה ביהודים ולא משנה באיזה מקום הוא גר.
לעזעזל ספגו באיזור המרכז שנים על גבי שנים פיגועי תופת ברמה האכזרית ביותר שיש.
אנשים פחדו להסתובב ברחובות, להכנס לאוטובוסים, להכנס לבתי מלון, לאכול בחוץ.
מה זו התחרות העלובה הזו של איזה איזור סובל יותר?
לא מאחל לאף יהודי לשמוע אזעקה, או להפגע, וזהו.
נערך לאחרונה על ידי ~Box & 1~ בתאריך 15 נובמבר 2012, 17:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

15 נובמבר 2012, 17:27

~Box & 1~ כתב:
MTA2311 כתב:

מגיע לך.

MTA מה אתה מנסה להשיג בדיון המוזר הזה שלך?
בזמנים האלה במקום שנתאחד ונבין אחד את הצער של השני,
אתה מדבר איתי על מינונים נמוכים? עזוב אותך שטויות, כל המדינה כואבת פגיעה ביהודים ולא משנה באיזה מקום הוא גר.
לעזעזל ספגו באיזור המרכז שנים על גבי שנים פיגועי תופת ברמה האכזרית ביותר שיש.
אנשים פחדו להסתובב ברחובות, להכנס לאוטובוסים, להכנס לבתי מלון, לאכול בחוץ.
מה זו התחרות העלובה הזו של איזה אוזר סובל יותר?
לא מאחל לאף יהודי לשמוע אזעקה, או להפגע, וזהו.

ביקורת על הממשלה שיוצאת למבצע בשביל להביא לסוג של רגיעה, ושינוי המצב הבלתי אפשרי שתושבי הדרום נמצאים בו זה לגיטימי?
אני לא התחלתי את הדיון הזה ואני בטח לא מתבייש. מי שמבקר את הממשלה, שלא שותקת למול הטרור ופועלת למען הגנה על גבולותיה ואזרחיה, הוא צריך להתבייש.

15 נובמבר 2012, 17:30

אני לא מבינה את כל אלו ששמחים שת"א חוטפת. למה אני צריכה להתנצל על זה שאני גרה בת"א?? זה אומר שלא אכפת לי מתושבי הדרום? מה זה השמחה לאיד המגעילה הזאת אני בחיים לא אאחל למישהו לחוות אזעקה אפילו אם היא אזעקת שווא קל וחומר כשמדובר באתרעה אמתית.

15 נובמבר 2012, 17:32

sweety כתב:אני לא מבינה את כל אלו ששמחים שת"א חוטפת. למה אני צריכה להתנצל על זה שאני גרה בת"א?? זה אומר שלא אכפת לי מתושבי הדרום? מה זה השמחה לאיד המגעילה הזאת אני בחיים לא אאחל למישהו לחוות אזעקה אפילו אם היא אזעקת שווא קל וחומר כשמדובר באתרעה אמתית.

אני גר בתל אביב. נראה לך שאני באמת שמח שתל אביב סופגת?
מי שהיה צריך להבין את מה שכתבתי הבין.

15 נובמבר 2012, 17:41

MTA2311 כתב:
sweety כתב:אני לא מבינה את כל אלו ששמחים שת"א חוטפת. למה אני צריכה להתנצל על זה שאני גרה בת"א?? זה אומר שלא אכפת לי מתושבי הדרום? מה זה השמחה לאיד המגעילה הזאת אני בחיים לא אאחל למישהו לחוות אזעקה אפילו אם היא אזעקת שווא קל וחומר כשמדובר באתרעה אמתית.

עכשיו הבנתי אותך קצת יותר טוב.
אבל עדיין, בוא נרגע מכל זיק של דיבור על תל אביב או הדרום כאילו שזה ישראל וזה חו"ל.

אם אני חושב בצורה שקולה, אני מבין באיזושהי צורה את טענות השמאל שיש לחפש פתרונות שירגיעו ולא ילבו עוד אש,
הבעיה היא שאותו שמאל לא מכניס לראש שחלק מהצד הערבי מונה חלאות אדם
שהעולם הנאיבי והמטומטם מתעלם ממנו, ונותן לגיטימציה לעולם הערבי להטיף שקרים של חולי נפש על זה ש"ישראל מתנהגת כברברית"
פשוט הזוי.

15 נובמבר 2012, 17:44

MTA2311 כתב:

לפי התגובות שקראתי (לא רק שלך) כך זה נראה...ואני לא מדברת רק עליך זה כאילו הלך הרוח הכללי מין התנשאות כזאת על תושבי גוש דן "עכשיו שהם ירגישו..." ואנחנו לא סבלנו פה פיגועי דמים?? אני רק מתפללת שלא יהיו יותר שיגורים ונפגעים בנפש. לא משנה לי מאיזה אזור בארץ...

15 נובמבר 2012, 17:49

מספיק לשמוע את הרוצח השקרן איסמעיל הנייה עכשיו ב"נאום" שלו,
בשביל להבין עם איזה נחש יש לנו עסק.
מאיפה הם קיבלו את היכולת הנחשית והזיבלית הזו להצדיק רצח מתועב של יהודים
ובו בשעה אחת לקרוא לישראל "בוגדנית, שקרנית, פושעת"

והשיא: "אנחנו עצובים שאיבדנו את אחד האנשים הכי טובים שהיו ברשות הפלסטינית"

אלה האנשים הטובים של הרשות הפלסטינית. והעולם הנאיבי ממשיך לפהק.
נערך לאחרונה על ידי ~Box & 1~ בתאריך 15 נובמבר 2012, 18:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

15 נובמבר 2012, 17:56

michael כתב:תל אביב חוטפת ונכנסת למעגל האש.

נו באמת. לא נראה לי שגייסו אנשים בצו 8 בשביל מבצע של יום וחצי. אני לא אופתע אם מחר יש טנקים בתוך הרצועה.
כמו שאמרתי קודם, צריך לעבוד בשיטות סוריה. לשחוט כל מה שבדרך, אזרחים או לא אזרחים. לא נראה לי שגם הרוסים או האמריקאים היו עושים את ההבחנה הזאת.

15 נובמבר 2012, 18:01

ב30-40 הדקות האחרונות היו לנו 4 אזעקות כפולות ו 6-10 פיצוצים בכל פעם
פרסם תגובה