ת'רד הכדורגל הגדול

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הכדורגל הגדול

הודעהעל ידי misha » 26 אוגוסט 2011, 17:45

מכבי חיפה מול סטיאווה, שאלקה ולרנקה

מכבי ת"א עם בשיקטאש, סטוק ודינמו קייב

הפועל מול איינדהובן, ראפיד בוקרשט ולגיה ורשה

לחיפה והפועל יש סיכוי לא רע למקום שני, לעומת זאת קשה לי לראות את מכבי עוברת שלב. בית מאוד קשה.
לפחות שבצ'נקו (האליל) מגיע ארצה. יש לי חולצה שלו מהימים הגדולים במילאן שתיראה הרבה יותר טוב עם חתימה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי misha » 28 אוגוסט 2011, 16:21

8:2 ליונייטד על ארסנל :eek :eek

זה מה שקורה כשרק מוכרים ולא מתחזקים כראוי. אבל אפילו הסגל הקיים לא צריך להיראות כל כך פתטי, וזה לא היה רחוק מעשירייה. בקיצור, ונגר הביתה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי misha » 03 ספטמבר 2011, 20:18

כנראה שכיאל לא למד בסקוטלנד לא לכדרר כמו מטומטם 30 מטר מהשער במקום לשחק בנגיעה. עוד קמפיין לתפארת :thumbdown
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי refael » 13 ספטמבר 2011, 15:17

היום מתחיל ליגת האלופות במשחק מרתק ביותר ברצלונה-מילאן יש הימורים ?
תמונה
refael

הודעהעל ידי misha » 13 ספטמבר 2011, 16:10

6 לב צהוב כתב:היום מתחיל ליגת האלופות במשחק מרתק ביותר ברצלונה-מילאן יש הימורים ?

זלאטאן מאוד יחסר לנו, היה יכול מאוד לעזור נוכח ההגנה הנמוכה של בארסה בהיעדר פיקה. גם רוביניו לא כשיר, כך שמגיעים רק עם שני חלוצים: פאטו וקסאנו.
הבעיה היותר חמורה היא שהליגה האיטלקית התחילה מאוחר בגלל השביתה ושיחקנו רק משחק רשמי אחד עד כה (אם לא מחשיבים את הסופר קאפ שהיה לפני יותר מחודש), כך שמילאן, בניגוד לבארסה, עוד לא ממש מחוברת עד הסוף. תיקו בקאמפ נואו תהיה תוצאה טובה, למרות שנראה לי שבארסה תנצח.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי refael » 13 ספטמבר 2011, 16:16

גם הליגה הספרדית התחילה עכשיו רק במחזור השני ככה שלא נראה לי זה יהיה תירוץ להפסד .
בכל מקרה גם אם מילאן תשחק עם זלאטן היא קבוצה פחות טובה אבל זה לא משנה שתי הקבוצות האלו יעברו לשלב הבא אין להם ממש קשיים בדרך.
תמונה
refael

הודעהעל ידי misha » 13 ספטמבר 2011, 16:23

6 לב צהוב כתב:גם הליגה הספרדית התחילה עכשיו רק במחזור השני ככה שלא נראה לי זה יהיה תירוץ להפסד .
בכל מקרה גם אם מילאן תשחק עם זלאטן היא קבוצה פחות טובה אבל זה לא משנה שתי הקבוצות האלו יעברו לשלב הבא אין להם ממש קשיים בדרך.

בארסה שיחקה 2 מחזורים בליגה, 2 משחקי סופר קאפ ספרדי ובסופר קאפ אירופאי - סה"כ 5 משחקים. אנחנו שיחקנו רק נגד לאציו ביום שישי, וזה היה המשחק הראשון בו שיחקו חלק מהשחקנים שהגיעו בפגרה וראו שאנחנו צריכים עוד כממה משחקים ביחד. זה לא זמן אידאלי עבורינו לפגוש את בארסה.
אף קבוצה בעולם לא ברמה של בארסה כרגע וברור שהם עדיפים בכל מקרה. אם כי אין פחד מהם, מילאן מועדון יותר גדול מבארסה ועם יותר הישגים באירופה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי felix_r » 13 ספטמבר 2011, 18:37

חחחח... מודי בראון הסתפר! הללויה! :dance4
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי misha » 13 ספטמבר 2011, 19:56

2-2, גול בדקה הראשונה וגול בדקה האחרונה :) . סה"כ בארסה החזיקה את הכדור רוב המשחק, אבל הם לא יצרו יותר מדי הזדמנויות ומילאן התגוננה טוב מאוד. תוצאה טובה, משאירה את המאבק על המקום הראשון בבית פתוח. בסן סירו נשחק יותר טוב ויותר התקפי.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי קובי » 14 ספטמבר 2011, 05:33

ברסה באופן מסורתי תמיד הייתה קבוצה נאיבית.
המשחק אתמול היה נראה ממש לא כוחות, אבל גול מהגנה חולמנית בדקה הראשונה ועוד אחד בתוספת הזמן של המשחק קבעו תיקו 2. חבל, אבל זה לא בהכרח אומר משהו לגבי ההמשך.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי refael » 14 ספטמבר 2011, 08:49

ב 20 דקות הראשונות אם מילאן הייתה מפוקסת יותר הם היו יורדים למחצית ב 3-0.
ההגנה של בארסה לא הייתה מוכנה מההתחלה ומילאן היו צריכים לשים לב לזה וללחוץ אותם חזק
תמונה
refael

הודעהעל ידי misha » 14 ספטמבר 2011, 15:59

קובי כתב: חבל, אבל זה לא בהכרח אומר משהו לגבי ההמשך.

מה שזה כן אומר, שההגנה שמורכבת בלי אף בלם טבעי כמו שהעלה גווארדיולה אתמול (מסצ'רנו - בוסקטס במרכז ההגנה), לא תמיד הולך לעבור לבארסה בשלום. במקום לרדוף אחרי פברגאס כל הקיץ, היו צריכים להשקיע בבלם טוב כי כרגע אין באמת תחליף לפיקה ופויול כבר לא ילד ונפצע די הרבה לאחרונה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי קובי » 14 ספטמבר 2011, 19:34

בעקרון אתה צודק. היה אפשר לעשות טיונינג לשלמות הזו. אבל עזוב, החתימה של פבריגאס זה אמוציונאלי - להחזיר את הילד הביתה ולרצות את האוהדים. קשה לכעוס על החתמה שכזו.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי misha » 15 ספטמבר 2011, 12:27

נכון, היה לחץ להחזיר אותו, אבל זו עמדה עמוסה, כשיש גם את טיאגו הצעיר שכבר מוכן לפרוץ. אולי היה שווה לוותר על מישהו אחר כמו מסצ'רנו ולהביא בלם אמיתי. בעונה שעברה זה לא הפריע אבל הרבה תלוי בבריאותו של פיקה. להגן על תואר אירופאי זה תמיד קשה, אף קבוצה לא עשתה את מאז מילאן של 88-90.

בכל מקרה, היה כיף לראות את נסטה משחק כמו שהוא משחק בגיל 35. בלם אדיר עם כל כך הרבה קלאסה. הוא האחרון מהדורות האחרונים של בלמים איטלקיים ענקיים שעוד משחק, לא רואה מישהו ברמה הזאת מהדור הנוכחי. התאקל שלו על מסי במחצית השנייה היה מאסטרפיס. בכלל, משחק ההגנה שלנו היה טוב מאוד - חוץ מהגול הראשון, לא היו כמעט טעויות בהגנה והצלחנו להגביל את כמות המצבים של בארסה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי asafb96 » 15 ספטמבר 2011, 12:38

misha כתב:
קובי כתב: חבל, אבל זה לא בהכרח אומר משהו לגבי ההמשך.

מה שזה כן אומר, שההגנה שמורכבת בלי אף בלם טבעי כמו שהעלה גווארדיולה אתמול (מסצ'רנו - בוסקטס במרכז ההגנה), לא תמיד הולך לעבור לבארסה בשלום. במקום לרדוף אחרי פברגאס כל הקיץ, היו צריכים להשקיע בבלם טוב כי כרגע אין באמת תחליף לפיקה ופויול כבר לא ילד ונפצע די הרבה לאחרונה.

בדיוק.
בניית הקבוצה של בארסה ממש לא מאוזנת. יש להם 2 בלמים טבעיים, שאחד מהם (פויול) נוטה להיפצע לא מעט. מאסצ'רנו הוא בסדר כבלם, אבל זה לא זה. בוסקטס לא צריך לשחק בלם, הוא פשוט לא טוב בתפקיד הזה. הוא שחקן אדיר, שאחרי עזיבת טורה עשה פריצה גדולה, אבל כבלם זה לא זה. גם אבידל יכול לסתום פה ושם את החור הזה, אבל זה לא מספיק. היו צריכים להביא עוד בלם 1 טבעי.
בשאר העמדות, בארסה התחזקה והפכה פשוט לקבוצה מושלמת בכל עמדה, אולי אפילו קצת עמוסה בעמדות הקישור, אבל בעמדת הבלם יש להם חור גדול, שהם צריכים לסגור בהקדם האפשרי
asafb96

הודעהעל ידי misha » 15 אוקטובר 2011, 19:49

צלבי קרס וכיתובי 'מכבי ת"א לאושוויץ' בשירותי בלומפילד. שערים 10-11 הושחתו, הפועל ת"א צפויה לעמוד לדין ולהיענש בחומרה.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 08549.html

:throwup2
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 אוקטובר 2011, 20:21

misha כתב:צלבי קרס וכיתובי 'מכבי ת"א לאושוויץ' בשירותי בלומפילד. שערים 10-11 הושחתו, הפועל ת"א צפויה לעמוד לדין ולהיענש בחומרה.

יקבלו בסוף איזה קנס של 1,000 שקל :|
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי misha » 18 אוקטובר 2011, 19:25

LIAV10 כתב:
misha כתב:צלבי קרס וכיתובי 'מכבי ת"א לאושוויץ' בשירותי בלומפילד. שערים 10-11 הושחתו, הפועל ת"א צפויה לעמוד לדין ולהיענש בחומרה.

30 אלף שקל כנס, הפחתת שתי נקודות על תנאי לשנה ושערים 4-5 ייסגרו מול רמה"ש וראשל"צ.
בנוסף, חייבים להעביר 20 שמות של מתפרעים למשטרה תוך שבוע אחרת ישחקו מול חיפה באצטדיון ריק.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 אוקטובר 2011, 21:44

misha כתב:
LIAV10 כתב:

30 אלף שקל כנס, הפחתת שתי נקודות על תנאי לשנה ושערים 4-5 ייסגרו מול רמה"ש וראשל"צ.
בנוסף, חייבים להעביר 20 שמות של מתפרעים למשטרה תוך שבוע אחרת ישחקו מול חיפה באצטדיון ריק.

האמת? בושה של עונש, בכלל לא חמור ביחס למעשה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי misha » 23 אוקטובר 2011, 14:16

מילאן פיגרה בלצ'ה 0-3 במחצית אבל ניצחה 4-3 בסופו של דבר. שלושער לבואטנג :worship
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים