המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:יוני, ממש(ממש) לא בטוח שלא יקרה כלום בסוף.
להחלטה כזאת יש המון משמעויות ונגזרות. אני האמת שמח שהם לא יצאו למבצע מיד אחרי מציאת הגופות. זה אימפולסיבי מדי.
שמואל1 כתב:הממשלה לחלוטין מאבדת שליטה על המתרחש.
מהומות בירושלים בעקבות רצח הנער הערבי, מסתמנות אולי כתחילה של אינתיפאדה.
יישובי הדרום ממשיכים לחטוף על בסיס קבוע ללא תגובה מצד ישראל, כאשר טווח הירי הולך וגודל.
ישראלים ויהודים רבים דרושים נקמה בערבים , ולא מבינים כמה נזק חמור הם עושים למדינת ישראל וההסברה.
המצב לא טוב בכלל.
MTA2311 כתב:מעניין אותי, מה זאת תגובה בשבילך?
MTA2311 כתב:מעניין אותי, מה זאת תגובה בשבילך?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:מעניין אותי, מה זאת תגובה בשבילך?
אני בניגוד לשמואל לא יודע מה זה תגובה הולמת, אבל המצב שבו כביכול אין מבצע ואין לחימה, ועדיין עפים טילים, הוא מצב לא תקין.
אני חושב שרוב תושבי הדרום מוכנים להיכנס לכוננות ספיגה, בתנאי שצה"ל יעשה את העבודה, אבל כשגם אין כלום, וגם נכנסים לכוננות ספיגה, זה קצת אבסורד.
LIAV10 כתב:תגיד, מאיפה אתה לעזאזל יודע אילו רקטות יש לחמאס ואילו אין?
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:תגיד, מאיפה אתה לעזאזל יודע אילו רקטות יש לחמאס ואילו אין?
בעמוד ענן שוגרו מספר רקטות פאג'ר 5 לעבר גוש דן.
החמאס מגדיל את הרפטואר שלו באופן קבוע כמו שבא לידי ביטוי בתקופה שבין עופרת יצוקה לעמוד ענן.
גם האיומים שלהם היום לא מתירים מקום לספק.
Roni1 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:תגיד, מאיפה אתה לעזאזל יודע אילו רקטות יש לחמאס ואילו אין?
החמאס מגדיל את הרפטואר שלו באופן קבוע כמו שבא לידי ביטוי בתקופה שבין עופרת יצוקה לעמוד ענן.
האיומים שלהם? זו פעם ראשונה שראית מסיבת עיתונאים של מוסלמים?
שמואל1 כתב:Roni1 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:תגיד, מאיפה אתה לעזאזל יודע אילו רקטות יש לחמאס ואילו אין?
האיומים שלהם? זו פעם ראשונה שראית מסיבת עיתונאים של מוסלמים?
אני מציע לא לזלזל באיומים שלהם.
כולם גם זילזלו בהם בעמוד ענן כשאמרו שהרקטות יגיעו לתל אביב.
בשורה התחתונה, לא צריך להיות חכם גדול ולהיות בקיא בנבכי המודיעין כדי לדעת שיש לחמאס רקטות שמגיעות לגוש דן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים