המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מקובי כתב:התנין כתב:יש לי שאלה קצת לא קשורה: למה אוהדי מכבי בזמן האחרון שונאים את ראדי?
קצת מורכב...
בעיקרון יש כל מיני שירים שמזכירים בהם מילים כמו "סלים טועמה מחבל", "שער 5 הם מוסלמים", "שער 5 נראה כמו מחנה פליטים" אלו שירים ששרים 10 שנים בערך ביציעים (אם לא יותר...) ראדי החליט שזה מעצבן אותו וביקש שלא ישירו את זה (במקום להתעסק בעבודה שלו שזה לשחק כדורגל...)
ישבו איתו לפגישה וניסו להסביר לו שזה לא נוגע אליו אבל הוא המשיך, ואז גם התקשורת נכנסה לכל הקלחת...
ככה הכל התחיל...
אז אסור לשחקן שחור להתעצבן ממחוות גזעניות כל עוד זה לא קשור אליו?
או שחקן הומו על אמירות הומופוביות כל עוד זה מופנה לצד השני?
או שחקן יהודי על קריאות נגד יהודים כל עוד זה מופנה לצד השני?
ראדי ערבי, למה שהוא לא ייפגע משירים נגד ערבים?
אל תנסה להוציא אותו כריגשי שנעלב מדברים שהוא לא צריך להיעלב
מקובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:מקובי כתב:התנין כתב:יש לי שאלה קצת לא קשורה: למה אוהדי מכבי בזמן האחרון שונאים את ראדי?
קצת מורכב...
בעיקרון יש כל מיני שירים שמזכירים בהם מילים כמו "סלים טועמה מחבל", "שער 5 הם מוסלמים", "שער 5 נראה כמו מחנה פליטים" אלו שירים ששרים 10 שנים בערך ביציעים (אם לא יותר...) ראדי החליט שזה מעצבן אותו וביקש שלא ישירו את זה (במקום להתעסק בעבודה שלו שזה לשחק כדורגל...)
ישבו איתו לפגישה וניסו להסביר לו שזה לא נוגע אליו אבל הוא המשיך, ואז גם התקשורת נכנסה לכל הקלחת...
ככה הכל התחיל...
אז אסור לשחקן שחור להתעצבן ממחוות גזעניות כל עוד זה לא קשור אליו?
או שחקן הומו על אמירות הומופוביות כל עוד זה מופנה לצד השני?
או שחקן יהודי על קריאות נגד יהודים כל עוד זה מופנה לצד השני?
ראדי ערבי, למה שהוא לא ייפגע משירים נגד ערבים?
אל תנסה להוציא אותו כריגשי שנעלב מדברים שהוא לא צריך להיעלב
ניסיתי להביא את זה הכי אובייקטיבי שאפשר, ברור שלכל אחד יש את הדעות שלו, לא מבין מה התחלת לתקוף אותי.
זה מה שאני יודע, ככה זה התחיל.
יש בפאנטיקס אנשים שלא אוהבים ערבים (לא יודע אם זה גזענות אלא יותר המצב שבו הם נלחמים בנו ואי אפשר לסמוך עליהם...שלדעתי זה קצת שונה מגזענות)
יש שירים ששרים 10 שרים, אם אני שר מכבי חיפה חיזבאללה אני לא חושב שהם באמת מהחיזבאללה, אם אני שר ששער 5 הוא כמו מחנה פליטים אני לא באמת חושב שהוא מחנה פליטים, אם אני מקלל מישהו בן זו*ה אני לא באמת חושב שאמא שלו עוסקת במקצוע הכי עתיק בעולם...
אפילו סלים טועמה (שאני לא באמת חושב שהוא מחבל... טוב די...) אמר שהשירים אליו מטריפים אותו ומכניסים בו אמביציה מיוחדת.
תפקידו של שחקן כדורגל לשחק כדורגל, תפקידו של אוהד לעודד (אגב- אני לא מדבר על שירים ששרים נגד ערבים כל השיר... זה סה"כ שורה מתוך השיר..)
מיותר לציין שהקהל שלנו מפגר והפכנו להיות אוהדי ראדי ואוהדי לא ראדי. אישית אני כבר לא יכול לראות אותו בגלל כל הסאגה הזו (ואני אישית מעודד אותו, אני מפריד את הדעות הפוליטיות שלי ממכבי)
Holiday_Armadillo כתב:אם מכבי היו מבקיעים רק עוד גול אחד הם היו באותו בית עם טוטנהאם!!! טוטנהאם היו באים לארץ!!!
מקובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם מכבי היו מבקיעים רק עוד גול אחד הם היו באותו בית עם טוטנהאם!!! טוטנהאם היו באים לארץ!!!
לא מדויק
אסטראס הוגרלה מהדרג הרביעי, אם היינו עולים היינו מדורגים בדרג השלישי...ככה שההגרלה היתה כנראה שונה.
לגבי התגובה הקודמת, ההרגשה היתה כאילו תקפת אותי.
לא יודע למה
LIAV10 כתב:כרמל, זוכרת שהיה לנו וויכוחון על קגוואה כשעבר ליונייטד?
אז הוא חזר לדורטמונד, זה היה האמא של ״בשביל מכירת חולצות״.
החולצות שלו מימנו את די מריה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד