Holiday_Armadillo כתב:הדבר היחידי שלא אהבתי בו הוא אן האת'וואי כקאט וומן
אני די מחבב אותה. החליפה יושבת עליה טוב

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:הדבר היחידי שלא אהבתי בו הוא אן האת'וואי כקאט וומן
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם מישהו אוהב סרטי מדע בדיוני עם טוויסט יש שניים מצויינים
הראשון הוא Mission to mars משנת 2000
השני הוא Pandorum משנת 2009
שימו לב, כשאני אומרת ''מצויינים'' זה מכוון לגיקים
אנשים שלא מתים על הז'אנר הזה לא בטוח שייהנו כי יצירת מופת קולנועית במובן הבסיסי של זה זה לא אבל מי שאוהב סרטים כאלה לפי דעתי ייהנה בטירוף
הסרט "המסימה מאדים" משודר באופן קבוע בהוט, אז קשה לאמין, שמישהו מקהל היעד עדיין לא ראה אותו. שחקנים טובים וסרט טוב, אבל הוא לא היה נכנס אצלי בקטגוריית המצוינים, כי הרעיון היא יפה, אבל הסיפור הוא לא מתוחכם מספיק, ואין בכלל אפקטים ויזואליים בסרט. לדעתי, לפני 50-40 שנה זה היה מספיק לסרט מדע בדיוני מצוין, אבל היום הדרישות כבר הרבה יותר גבוהות.
אני אוהבת את הטוויסט שלו בסוף, זה סרט שיש לי קבוע על דיסק כי מדי פעם אני נזכרת בו וישר רצה לראות
ד''א, יש פה אנשים עם יס![]()
אותי דווקא לא מעניינים אפקטים וכל מיני אלא המחשבה של ''מה קורה שם בעצם?'' ואז מגיע הסוף ואתה פשוט אומר ''וואו''
זה משלב בין שני הז'אנרים שאני הכי אוהבת-מדע בדיוני ות'רילרים
בתור אחת שנהנית מסרטים שלא יודעים מה הסוף והסוף הוא לאו דווקא להרוג מפלצת אלא משהו שלא ציפית לו אז מאוד נהניתי משני הסרטים אבל כמו שאמרתי, זה לא נחשב ליצירות מופת אבל מי שאוהב את הסגנון הזה של הסרטים אני ממליצה לו בחום לראות גם את ''המשימה מאדים'' וגם את ''פנדורום''
כפי שכתבתי למעלה, הרעיון הוא יפה. אבל מה שקורה שם, מתגלה בצורה פשוטה מדי. לפחות לטעמי.
אז נכון אפקטים ויזואליים הם פחות חשובים מהסיפור עצמו, אבל הם עוזרים להכנס יותר לאווירה ולהרגיש כאילו את באמת נמצאת במקום/כוכב כלשהו. בסרט הזה הכל צולם במדבר רגיל, כשרק האור האדום אמור לתת לך הרגשה כאילו את במאדים. אני יכול לנסוע כמה קילומטרים מבאר שבע ולראות מקום ממש דומה. ואם גם יש סופת חול באותו היום, אז אני אפילו לא צריך את האור האדום.
לדעתי זה די עלוב, כשעושים סרט מדע בדיוני עם תפאורה של 5 שקל
האמת שזה לא הפריע לי בכלל![]()
אולי יש לי סטנדרטים נמוכים
Holiday_Armadillo כתב:מישהו ראה את סרט האימה\מתח 1408?
רק לחשוב על הסרט מכניס אותי לחרדות..איזה פחד של סרט
ועדיין משום מה ראיתי אותו פעמיים חחחחח גם גירסת הבמאי וגם הגירסה הרגילה
שמואל1 כתב:אם כבר מדברים על טוויסטים, אני חייב לציין את ה"החשוד המיידי". סרט עם טוויסט מופתי, לדעתי הגדול והמתוחכם ביותר שידע הקולנוע.
Ido_Maccabi כתב:שמואל1 כתב:אם כבר מדברים על טוויסטים, אני חייב לציין את ה"החשוד המיידי". סרט עם טוויסט מופתי, לדעתי הגדול והמתוחכם ביותר שידע הקולנוע.
לא הייתי קורא לו "הגדול והמתוחכם ביותר" כי הוא בסה"כ די פשוט. גדול אולי כן, והדרמה שבו אדירה, אבל עדיין- לא הייתי הגדול ביותר שידע הקולנוע.
בכל מקרה- אחד הסרטים הטובים שראיתי. חובה צפייה.
felix_r כתב:אתמול ראיתי "פרומיטאוס". לא רע, אם כי ציפיתי ליותר. מצד שני מה כבר אפשר להמציא על "הנוסע השמיני" שעוד לא היה ב-4 הסרטים הקודמים? דווקא הסיפור עצמו מעניין וגם בחירת השחקנים מקורית ומפתיעה, אבל הבמאי נראה לי קצת טירון (לא בדקתי מי זה).
שמואל1 כתב:felix_r כתב:אתמול ראיתי "פרומיטאוס". לא רע, אם כי ציפיתי ליותר. מצד שני מה כבר אפשר להמציא על "הנוסע השמיני" שעוד לא היה ב-4 הסרטים הקודמים? דווקא הסיפור עצמו מעניין וגם בחירת השחקנים מקורית ומפתיעה, אבל הבמאי נראה לי קצת טירון (לא בדקתי מי זה).
אתה אומר את זה בציניות?
הבמאי הוא רידלי סקוט, אחד הבמאים הגדולים ביותר בקולנוע וגם מי שביים את הנוסע השמיני.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים