המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:זהבי באמת נראה טוב מאוד, ואני מקווה שהוא ימשיך ביכולת הזאת. היה חסר לנו מאוד מנהל משחק ברמה גבוהה. מה שכן, חבל לי שזה יבוא על חשבון לוגסי שנראה מצויין במשחקים האחרונים. אני דווקא הייתי מוותר על ראדי, שנראה לא משהו בזמן האחרון.
משחק ההתקפה שלנו היה רע היום בעיקר בגלל חולשת המגנים. לא יודע מה קרה לעומר ורד( כנראה הלך לו הביטחון), אבל הוא היה פשוט מזעזע, ושירן פשוט לא יכול לשחק מגן שמאלי. אני מקווה שהארגנטינאי החדש באמת יכול לשחק מגן ימני.. אם לא מצבנו רע מאוד.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זהבי באמת נראה טוב מאוד, ואני מקווה שהוא ימשיך ביכולת הזאת. היה חסר לנו מאוד מנהל משחק ברמה גבוהה. מה שכן, חבל לי שזה יבוא על חשבון לוגסי שנראה מצויין במשחקים האחרונים. אני דווקא הייתי מוותר על ראדי, שנראה לא משהו בזמן האחרון.
משחק ההתקפה שלנו היה רע היום בעיקר בגלל חולשת המגנים. לא יודע מה קרה לעומר ורד( כנראה הלך לו הביטחון), אבל הוא היה פשוט מזעזע, ושירן פשוט לא יכול לשחק מגן שמאלי. אני מקווה שהארגנטינאי החדש באמת יכול לשחק מגן ימני.. אם לא מצבנו רע מאוד.
לוגאסי וזהבי לא צריכים לדרוך אחד לשני על האצבעות כי זהבי בעמדה הרבה יותר התקפית ממנו(אמור להיות בכל אופן)
ד''א, פידלף מגן שמאלי לא ימני..אבל אולי הוא יוכל לשחק גם בימין
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זהבי באמת נראה טוב מאוד, ואני מקווה שהוא ימשיך ביכולת הזאת. היה חסר לנו מאוד מנהל משחק ברמה גבוהה. מה שכן, חבל לי שזה יבוא על חשבון לוגסי שנראה מצויין במשחקים האחרונים. אני דווקא הייתי מוותר על ראדי, שנראה לא משהו בזמן האחרון.
לוגאסי וזהבי לא צריכים לדרוך אחד לשני על האצבעות כי זהבי בעמדה הרבה יותר התקפית ממנו(אמור להיות בכל אופן)
מכבי משחקת 4-3-3, ויש 4 קשרים שילחמו על מקום באמצע: אלברמן שמקומו מובטח, ראדי, לוגסי וזהבי. אני מאמין שאוסקר ימשיך עם ראדי, וזאת טעות לדעתי.
באתר אחד קראתי שהוא יכול לשחק מגן ימני, ובאתר אחר קראתי שהוא יכול לשחק שמאלי. נראה מה יהיה איתו.. אולי ג'ורדי יפתיע וגבאי יצטרף בשנייה האחרונה.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זהבי באמת נראה טוב מאוד, ואני מקווה שהוא ימשיך ביכולת הזאת. היה חסר לנו מאוד מנהל משחק ברמה גבוהה. מה שכן, חבל לי שזה יבוא על חשבון לוגסי שנראה מצויין במשחקים האחרונים. אני דווקא הייתי מוותר על ראדי, שנראה לא משהו בזמן האחרון.
מכבי משחקת 4-3-3, ויש 4 קשרים שילחמו על מקום באמצע: אלברמן שמקומו מובטח, ראדי, לוגסי וזהבי. אני מאמין שאוסקר ימשיך עם ראדי, וזאת טעות לדעתי.
באתר אחד קראתי שהוא יכול לשחק מגן ימני, ובאתר אחר קראתי שהוא יכול לשחק שמאלי. נראה מה יהיה איתו.. אולי ג'ורדי יפתיע וגבאי יצטרף בשנייה האחרונה.
אולי הוא ישחק בכלל בשלישייה הקדמית לך תדע(למרות שזה לא העמדה שלו)
אולי ראדי לא בכושר הטוב שלו מתחילת העונה אבל הוא עדיין הרבה יותר יציב מלוגאסי
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זהבי באמת נראה טוב מאוד, ואני מקווה שהוא ימשיך ביכולת הזאת. היה חסר לנו מאוד מנהל משחק ברמה גבוהה. מה שכן, חבל לי שזה יבוא על חשבון לוגסי שנראה מצויין במשחקים האחרונים. אני דווקא הייתי מוותר על ראדי, שנראה לא משהו בזמן האחרון.
אולי הוא ישחק בכלל בשלישייה הקדמית לך תדע(למרות שזה לא העמדה שלו)
אולי ראדי לא בכושר הטוב שלו מתחילת העונה אבל הוא עדיין הרבה יותר יציב מלוגאסי
קשה לי להאמין שזה יקרה. דור מיכה בכושר מצויין, וזהבי צריך לשחק מתחת לחלוצים ולנהל משם את המשחק. את זה הוא יעשה רק במקום קשר אחורי קיים.
מה זה יותר יציב? בתחילת העונה הוא בקושי שיחק, ובמשחקים האחרונים כשהוא מקבל הזדמנות הוא נראה מצויין. הרבה יותר טוב מראדי שמאבד כדור כל 2 דקות.
LIAV10 כתב:גבאי באמת שחקן טוב?
לא מכיר אותו כל כך
felix_r כתב:עכשיו ראיתי את הפנדל שנשרק לטובת מכבי. אני לא מבין למה בכל כלי התקשורת קוראים לו מפוקפק. אני לא אוהד מכבי בכדורגל, אבל נראה לי פנדל מוצדק לגמרי
jol9 כתב:תגידו, מה אתם אומרים על החולירות של בית"ר??
איזו בושה וחרפה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים