כאן מדברים על הכל
נושא נעול

Re: עולם הטניס 4 - עונת 2014 נכנסת להילוך גבוה

04 יולי 2014, 23:11

אני מתגייס ואתה מתחיל לנחס?
מישה תחסום אותו.

04 יולי 2014, 23:16

LIAV10 כתב:אני מתגייס ואתה מתחיל לנחס?
מישה תחסום אותו.

:happy2

נאחס של חודש מראש לא נחשב. אם אני אומר את זה בעוד חודש מהיום, אז אני חוסם את עצמי... :bigsmile3

04 יולי 2014, 23:24

חחחח סגור.

05 יולי 2014, 01:47

הכל תלוי באיזה רוג'ר יופיע ועם החוסר יציבות שלו בשנים האחרונות אי אפשר לדעת. עד עכשיו (אולי חוץ מהמשחק נגד סטאן) הוא נותן טורניר נהדר אבל נגד נובאק משהו פחות מהרמה של המשחק הקודם ויחיד בו הם נפגשו על דשא (חצי גמר 2012) לא יספיק כי אין לי ספק שנובאק יעלה את הרמה שלו בגמר.
הזדמנות טובה יותר לסלאם נוסף, ובמיוחד ווימבי שמיני וההיסטורי, הוא כנראה כבר לא יקבל. אז אם הוא יפסיד אני כנראה אחפש לקנות איזה חבל טוב באינטרנט כי עץ גבוה וחזק מחוץ לבית כבר יש לנו ::: :)

05 יולי 2014, 12:56

אני חושב שבערך מלפני שנתיים כבר עברנו את השלב שבו משחקים תלויים רק בפדרר. רוב היריבים שלו בטורניר הזה היו בדיחה חוץ מוורינקה ברבע הגמר. ראוניץ' זה יריב ברמה של סיבוב שלישי. איפה הוא ואיפה דימיטרוב או טסונגה שנובאק פגש בסיבוב השלישי. מאצ' אפ קליל עבור השוויצרי. ראלים קצרים, תנועה מוגבלת. פשוט צריך לחכות לנפילת מתח באחד ממשחקוני ההגשה או במקסימום לטיי ברייק. נובאק זה אופרה אחרת. הוא די כפיל של רפא מבחינת כמות הכדורים שהוא מחזיר למגרש, רק שבניגוד אליו הוא לא משחק טקטי כל כך(רפא היה רוכב על הבק הנד של פדרר כל הדרך ל-70% הצלחה בקריירה מולו). על כך משטח אחר הייתי אומר שהוא גם פייבוריט ברור כי פדרר פיזית לא יכול למשוך מולו 4 או 5 מערכות. פה זה פחות או יותר 50-50.

05 יולי 2014, 13:46

ראוניץ' בשלב הזה שחקן טוב יותר מדימיטרוב( ובטח שמהאוסטרלי שהעיף את רפא) .

05 יולי 2014, 13:53

שחף כתב:אני חושב שבערך מלפני שנתיים כבר עברנו את השלב שבו משחקים תלויים רק בפדרר. רוב היריבים שלו בטורניר הזה היו בדיחה חוץ מוורינקה ברבע הגמר. ראוניץ' זה יריב ברמה של סיבוב שלישי. איפה הוא ואיפה דימיטרוב או טסונגה שנובאק פגש בסיבוב השלישי. מאצ' אפ קליל עבור השוויצרי. ראלים קצרים, תנועה מוגבלת. פשוט צריך לחכות לנפילת מתח באחד ממשחקוני ההגשה או במקסימום לטיי ברייק. נובאק זה אופרה אחרת. הוא די כפיל של רפא מבחינת כמות הכדורים שהוא מחזיר למגרש, רק שבניגוד אליו הוא לא משחק טקטי כל כך(רפא היה רוכב על הבק הנד של פדרר כל הדרך ל-70% הצלחה בקריירה מולו). על כך משטח אחר הייתי אומר שהוא גם פייבוריט ברור כי פדרר פיזית לא יכול למשוך מולו 4 או 5 מערכות. פה זה פחות או יותר 50-50.

זה נכון, רק שנובאק ככלל מתקשה מאוד במצ'אפ מול פדרר, ואפילו בעונת השיא בקריירה שלו, הוא הצליח להפסיד לו ברולאן (ב2011).
בווימבלדון, נובאק הוא בכלל לא להיט גדול, למרות ההישגים הנאים בשנים האחרונות, לעומתו פדרר מרגיש בSW19 ממש בבית, כמו שרפא מרגיש בפריז.

לנובאק היו יריבים קשים בהרבה לאורך הדרך זה נכון, אבל פדרר לא אשם שרפא פישל מול הנפיל האוסטרלי, ולכן אמר תודה והגיע בקלילות לגמר.

אני חושב שפדרר פייבוריט בגמר הזה, אבל כמובן שניצחון של נובאק לא יפתיע אף אחד.

קצת לגבי הדירוג - ניצחון של פדרר ישאיר את רפא זמנית במקום הראשון, עד תחילת עונת הקשים בארה"ב בחודש הבא, שם רפא מגן על 4000 נקודות, ומן הסתם לא ישמור על הכל.
ניצחון של נובאק יעלה אותו למקום הראשון עד סוף העונה, כשרק בשבועיים-שלושה האחרונים יש סיכוי למהפך (במידה ורפא כמובן יישחק ברמה גבוהה).

היו אס הזה יהיה משמעותי מאוד. אם רפא לוקח אותו, אני מאמין שהוא יסיים קריירה מופלאה עם כמות GSים שתהיה זהה או קרובה מאוד לאלה של פדרר. אם לא, אז הסיכויים שלו להדביק את השווייצרי,
יורדים (בלי קשר לתוצאת המשחק מחר).

06 יולי 2014, 00:06

מאזן הקריירה של נובאק מול פדרר הוא 18-16, כשתשעה מהניצחונות הושגו עד 2009, כשפדרר עדיין היה בשיאו ונובאק לא. בשנים האחרונות נובאק ניצח את רוב המשחקים ביניהם. גם בשנת השיא של נובאק הוא היה צריך להפסיד למישהו בשלב מסויים. הוא לא מאצ' אפ מושלם מול פדרר כי הוא לא כופה את המשחק שלו, אבל הוא יותר חזק ממנו בראש. נדמה לי שבמשחקים ביניהם שהגיעו ל-5 מערכות פדרר אף פעם לא ניצח, לדוגמא. אני לא יודע אם לנובאק יש חולשה ברורה, או סוג ספיציפי של שחקנים שמולו הוא מתקשה.

06 יולי 2014, 16:51

פדרר עולה ל 1-0

06 יולי 2014, 17:13

LIAV10 כתב:פדרר עולה ל 1-0

זה היה גמור עוד לפני שהתחיל

06 יולי 2014, 18:50

באסה...
היה צפוי, אבל זאת הייתה ההזדמנות האחרונה של רוג'ר. חבל.

06 יולי 2014, 18:51

משחק ענק!

06 יולי 2014, 19:18

איזה פנומן פדרר, מדהים.
חזר מהקבר מ 5:2 ונקודת אליפות של נובאק למצב שהוא יכול לקחת את המערכה הרביעית.

06 יולי 2014, 19:19

MTA2311 כתב:באסה...
היה צפוי, אבל זאת הייתה ההזדמנות האחרונה של רוג'ר. חבל.

תרגע, הוא הולך לסיים את היום עם תואר ביד.

06 יולי 2014, 20:00

הכוחות הנפשיים שנדרשים משחקני טניס... יותר מכל ענף אחר.

אפילו רוג'ר לא מאמין שיש לו סיכוי. לפחות נתן פה פייט מכובד.

06 יולי 2014, 20:05

ואמוס היריב של פדרר!

06 יולי 2014, 20:06

נגמר, ג'וקוביץ' אלוף הווימבלדון!!!!!!!!!!!!

06 יולי 2014, 20:08

יש!!!!!
בשלב מסוים התחלתי לראות על מיוט בגלל צמד עוכרי נובאק ששידר את המשחק. שמישהו יסביר כבר לצורף שזה לא משחק דייויס של ישראל ולא כולם אוהבים את השוויצרי. ת'כלס יכל לעשות סלפי עם הגביע כבר לפני שעה, אבל הוא החליט להתחפש שם לאנדי מארי.
נובאק ווינר אמיתי ומגיע לו התואר הזה, היה יותר טוב.

06 יולי 2014, 20:11

רוג'ר נתן טורניר יותר טוב משל נובאק. חבל שפיספס את את ההזדמנות האחרונה בקריירה.
נסתפק בזה שנדאל עף בצורה משפילה. כמה עוד יש לו? 4?

06 יולי 2014, 20:13

רפא נתן טורניר מדהים באוסטרליה ונפצע בגמר, או לפני הגמר. shit happens
זה שפדרר ניצח כל מיני ראונצ'ים לא הופך את הטורניר שלו לטוב ממה שנובאק נתן
נושא נעול