הולכים לבחירות

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הולכים לבחירות

הודעהעל ידי jol9 » 13 ינואר 2015, 23:42

חברים, אני מקווה שהבעתם היום בפריימריס לעבודה, מפלגת השלטון המתונה והמאוזנת. כמו שליאור שליין נוהג לומר - שיהיה לנו בהצלחה...

תמונה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 13 ינואר 2015, 23:49

felix_r כתב:
roy1000 כתב:
felix_r כתב:נכון. נראה לי גם שלא רשום בחוק, שהממשלה צריכה לכסות את החובות של ערוצי טלויזיה כושלים מקופת המדינה, אבל זה לא מנע מערוץ 10 להציג את הסירוב של נתניהו לכסות את החובות שלו כנסיון לפגוע בחופש הביטוי

גם נכון. אז מה אתה רוצה להגיד בזה?
בכל העולם יש הטיה פוליטית שמאלית בקרב העיתונות. זה ככה בכל ערוצי הטלוויזיה בארה"ב פרט לפוקס. אני ממש לא מבין מה אתם רוצים. תשלימו עם זה או שתפנו לשלדון שיקנה את ערוץ 10 ויהפוך אותו לגרסא הטלוויזיונית של הביביתון.

מה שאני רוצה להגיד, זה שאולי סופסוף תשים לב איך הערוצים, שאתה מקבל מהם מידע, מציגים כמעט כל דבר בצורה מעוותת/שקרית, ותפסיק להאמין למה שאומרים לך בערוצים האלה.

אם תעצור לדקה ותקרא את מה שאני כותב, אז אולי תבין שאתה לא צריך להגיד לי את זה. אני אגיד זה בפעם האלף - זה ברור שערוצים 2 ו- 10 מוטים לשמאל. ככה זה בכל עולם. זה מה יש. תתמודד.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 14 ינואר 2015, 00:26

מדהים שווי-נט כבר בחרו ראש ממשלה:

תמונה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 14 ינואר 2015, 00:39

roy1000 כתב:
felix_r כתב:
roy1000 כתב:
felix_r כתב:נכון. נראה לי גם שלא רשום בחוק, שהממשלה צריכה לכסות את החובות של ערוצי טלויזיה כושלים מקופת המדינה, אבל זה לא מנע מערוץ 10 להציג את הסירוב של נתניהו לכסות את החובות שלו כנסיון לפגוע בחופש הביטוי

גם נכון. אז מה אתה רוצה להגיד בזה?
בכל העולם יש הטיה פוליטית שמאלית בקרב העיתונות. זה ככה בכל ערוצי הטלוויזיה בארה"ב פרט לפוקס. אני ממש לא מבין מה אתם רוצים. תשלימו עם זה או שתפנו לשלדון שיקנה את ערוץ 10 ויהפוך אותו לגרסא הטלוויזיונית של הביביתון.

מה שאני רוצה להגיד, זה שאולי סופסוף תשים לב איך הערוצים, שאתה מקבל מהם מידע, מציגים כמעט כל דבר בצורה מעוותת/שקרית, ותפסיק להאמין למה שאומרים לך בערוצים האלה.

אם תעצור לדקה ותקרא את מה שאני כותב, אז אולי תבין שאתה לא צריך להגיד לי את זה. אני אגיד זה בפעם האלף - זה ברור שערוצים 2 ו- 10 מוטים לשמאל. ככה זה בכל עולם. זה מה יש. תתמודד.

אני קורא את מה שאתה כותב. אין לי בעיה שהערוצים האלה מוטים שמאלה. הבעיה שאני מדבר עליה, היא שאתה שומע שקרים ורק שקרים כל יום כבר הרבה שנים, והשקרים האלה עיצבו את הדעת שלך.

אני לא אומר שאתה טיפש, אתה פשוט בונה את הדיעה שלך על "עובדות" שיקריות. שקר, שקר ושקר בכל מקום. אתה לא אשם, זה קשה מאוד להתמודד עם שקר במימדים גדולים כל כך. גם הגרמנים לא היו טיפשים, אבל הפרופגנדה הנאצית הצליחה לשתוף את המוח למדינה שהייתה אחת המשכילות בעולם. גם בברית המועצות הפרופגנדה הבולשביקית הצליחה לטמטם את כל המדינה הענקית הזאת במשך 70 (!!!) שנה. גם היום התקשורת ברוסיה ממשיכה לשקר (רק שעכשיו זה למטרות של פוטין) ולטמטם חלק גדול מהאכלוסיה.

אני לא אומר שאני חכם ממך בגלל שאני מסוגל להבחין בשקר ואתה לא. פשוט נולדתי במדינה, שהשקר היה דרך חיים שלה, ואני יותר חסין ממך לפרופגנדה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי sunshine » 14 ינואר 2015, 01:32

פליקס,שכחתה את השקר הדוחה של האיסלם שהיה כזה דבר איי פעם מדינת פלאשתין.זה הבלוף הכי גדול שכולם אוכלים.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי roy1000 » 14 ינואר 2015, 06:35

felix_r כתב:אני קורא את מה שאתה כותב. אין לי בעיה שהערוצים האלה מוטים שמאלה. הבעיה שאני מדבר עליה, היא שאתה שומע שקרים ורק שקרים כל יום כבר הרבה שנים, והשקרים האלה עיצבו את הדעת שלך.

אני לא אומר שאתה טיפש, אתה פשוט בונה את הדיעה שלך על "עובדות" שיקריות. שקר, שקר ושקר בכל מקום. אתה לא אשם, זה קשה מאוד להתמודד עם שקר במימדים גדולים כל כך. גם הגרמנים לא היו טיפשים, אבל הפרופגנדה הנאצית הצליחה לשתוף את המוח למדינה שהייתה אחת המשכילות בעולם. גם בברית המועצות הפרופגנדה הבולשביקית הצליחה לטמטם את כל המדינה הענקית הזאת במשך 70 (!!!) שנה. גם היום התקשורת ברוסיה ממשיכה לשקר (רק שעכשיו זה למטרות של פוטין) ולטמטם חלק גדול מהאכלוסיה.

אני לא אומר שאני חכם ממך בגלל שאני מסוגל להבחין בשקר ואתה לא. פשוט נולדתי במדינה, שהשקר היה דרך חיים שלה, ואני יותר חסין ממך לפרופגנדה.

אז מה שאתה קורא "שקרים", אני קורא דעות. לימין יש את הדעות שלו ולשמאל יש את הדעות שלו. זה המשמעות של דמוקרטיה.
פרופגנדה יש משני הכיוונים. כמו שאמרתי, יש את ישראל היום.
אתה צריך לתת יותר קדדיט לאנשים. לא כולם טיפשים ולא כל מי שמחזיק בדעה שונה משלך הוא טיפש או מושפע מ"שקרים ופרופגנדה".
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 14 ינואר 2015, 11:46, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 14 ינואר 2015, 10:12

רשימה אולטרה שמאלנית על גבול האנארכיזם נבחרה בעבודה.
אידאולוגיה שמאל קיצוני בתחום המדיני והכלכלי.

אני דווקא חושב שזה טוב שהמפלגות לא דומות אחת לשניה...

שני דברים קצת מעצבנים שמפומפמים מהבוקר:
1 קשירתה של שלי יחימוביץ' כחלק מאותה המחאה... עד כמה שאני זוכר אחת הביקורות הגדולות ביותר כלפיה היתה שהיא לא תפסה טרמפ על המחאה ההיא, אז איך היום היא כבר חלק בלתי נפרד ממנה?
2. העיסוק האובססיבי בכמות הנשים ברשימה. בליכוד ניגחו טת האשה הראשונה שנבחרה כי היא לא מספיק טובה כביכול, אבל בעבודה מסתכלים רק על הכמות ובלי קשר לאיכות... צבועים כרגיל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 ינואר 2015, 10:16

רשימה נוראית.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי tzachMTA » 14 ינואר 2015, 10:54

העבודה עם רשימת שמאל מובהקת, רשימת הליכוד שנבחרה הרבה יותר מתונה וקרובה למרכז מאשר מפלגת העבודה.
tzachMTA

הודעהעל ידי tzachMTA » 14 ינואר 2015, 10:57

jol9 כתב:רשימה אולטרה שמאלנית על גבול האנארכיזם נבחרה בעבודה.

1 קשירתה של שלי יחימוביץ' כחלק מאותה המחאה... עד כמה שאני זוכר אחת הביקורות הגדולות ביותר כלפיה היתה שהיא לא תפסה טרמפ על המחאה ההיא, אז איך היום היא כבר חלק בלתי נפרד ממנה?
2. העיסוק האובססיבי בכמות הנשים ברשימה. בליכוד ניגחו טת האשה הראשונה שנבחרה כי היא לא מספיק טובה כביכול, אבל בעבודה מסתכלים רק על הכמות ובלי קשר לאיכות... צבועים כרגיל.

בתור גבר, אני שמח מאוד שנבחרו הרבה נשים ברשימת העבודה, זה ראוי, 50% מהאוכלוסיה הם נשים, מספר הנשים בליכוד הוא שערורייתי.
נ.ב. דווקא הנשים שנבחרו לא רעות כל כך, יש יותר בעיה עם הגברים שנכנסו.
נ.ב.2. ממש חבל לי על אלדד יניב, אדם איכותי ביותר, הייתי מאוד רוצה אותו בכנסת.
tzachMTA

הודעהעל ידי Roni1 » 14 ינואר 2015, 11:05

זוהיר בהלול, ההוא שמקווה למדינה דו לאומית עם נשיא ערבי, מיעוט יהודי, ביטול חוק השבות והזהות הישראלית, נמצא במקום ריאלי של ה״מחנה הציוני״. מה שעוד נחמד זה שחלק גדול מהעשירייה הראשונה שלהם הצביעו לחד״ש לפני שנכנסו לפוליטיקה.

העיסוק בנשים הוא בעיקר מעליב, המפלגות מתחרות בינהן מי זורק יותר עצמות למחצית מהציבור הישראלי. נשים הן לא מיעוט, ביום שלא יצטרכו להשוויץ בעובדה שלנו יש 4 נשים ולכם רק 2!! נדע שמשהו פה השתנה. אני לא אוהבת את סתיו שפיר אבל גם אני יכולה להעריך שבה ובשלי יחימוביץ׳ יש יותר מרחם.
Roni1

הודעהעל ידי jol9 » 14 ינואר 2015, 11:29

tzachMTA כתב:

בתור גבר, אני שמח מאוד שנבחרו הרבה נשים ברשימת העבודה, זה ראוי, 50% מהאוכלוסיה הם נשים, מספר הנשים בליכוד הוא שערורייתי.

אני חושב שרוני סיכמה את זה יפה מאוד. נשים זה לא מיעוט, ולא צריכות לקבל שריונים והעדפה מתקנת.
מבחינתי אני יותר מאשמח אם נשים איכותיות יילכו לפוליטיקה ולהנהגה. אבל אי אפשר להתהדר במספר הזה מבלי לבדוק
את התוכן.
מכל הנשים בצמרת העבודה, רק שלי יחימוביץ' היא מישהו שאני יכול להעריך כפוליטיקאית ישרה ואיכותית, למרות שאני לא מסכים כמעט
עם שום דעה שלה.
סתיו שפיר היא פרובוקטורית אנארכיסטית וחסרת נימוס, שגורמת לי לסוג של בחילה בכל הופעה זחוחה ומתנשאת שלה בתקשורת,
מירב מיכאלי היא שמאלנית קיצונית ועל ציפיטפוט אין טעם להכביר במילים.

ואני מסכים איתך, הגברים במפלגה הזאת הם לא מציאה גדולה גם כן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 14 ינואר 2015, 11:44

מה יש להעריך בשלי יחימוביץ'? היא כלום מכלום. לא עשתה כלום בכנסת. יש לה דעות הזויות שלא נתמכות בשום דבר מציאותי. חסרת תועלת לחלוטין.

דווקא סתיו שפיר שהיא אופרטוניסטית ופרובוקטורית מהסוג הזול והעלוב ביותר תרמה המון בכנסת הזו. עצם זה שהיא שופכת אור על ועדת הכספים והשחיתות המגעילה שיש שם בראשות הבית היהודי והחטיבה להתנחלות שלהם זה כבר משהו. אני מקווה שהיא תשיך לעשות בלאגן בוועדת הכספים עד שיגבילו או יבטלו לחלוטין את השחיתות הזו.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 14 ינואר 2015, 11:46

יש בנאדם אחד טוב ברשימה הזו וזה עומר בר לב. גם לטרכטנברג יש פוטנציאל, אבל נראה לי שהוא מאוהב מדי בעצמו בשביל לעבוד בכנסת. כל השאר הם חסר תועלת לחלוטין.

ערכה: דווקא בסתיו שפיר יש תועלת מסויימת.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 14 ינואר 2015, 12:02

ההערכה כלפי יחימוביץ' היא לא בגלל הדעות, אלא יותר בגלל ההתנהלות שלה.

כל מה שסתיו שפיר עשתה זה להיזרק מהדיונים. אם באמת היתה רוצה לקדם משהו, היתה צריכה לפעול מתוך הדיונים ולא לנסות לפוצץ אותם.
הבית היהודי לא עמדו בראש ועדת הכספים לפני הכנסת האחרונה. אם אתה טוען שיש שם שחיתות, אז זה כנראה מושרש שנים רבות (קשה לי להאמין שבתוך שנתיים בנו מערכת מושחטת מהיסוד).
לא היה צריך את סתיו שפיר בשביל להתמודד עם זה, או שאולי פשוט אין שם כלום, חוץ מאינטרסים פוליטיים כאלה ואחרים.

עומר בר לב נראה בן אדם טוב, אבל אני לא כ"כ יודע מה הוא עשה בכנסת. הוא ישב בכמה פאנלים בטלויזיה ודיבר פה ושם, אבל מעבר לזה אין לי מושג.

בכל אופן, רשימה של העבודה טובה לליכוד, ולדעתי טובה למערכת הבחירות. הם לא יוכלו להמשיך להסתתר מאחורי המילה המכובסת - מרכז. יש שמאל ויש ימין, ומי שירצה יבחר בצד שנראה לו יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 14 ינואר 2015, 12:09

גם אם ה״חשיפות״ של סתיו שפיר הן חשובות, זה תפקיד של עיתונאים ולא של פוליטיקאים וזה בטח לא אמור להיות הדבר ביחיד שהם עושים בכנסת.
מה גם שאת חלוקת הכספים לחברים המציאה המפלגה של סתיו שפיר כשעוד היתה מפלגת שלטון וזה מה שיהיה אם הם יעלו לשם שוב. מילא אם יש עתיד או מרצ היו מתלוננים על זה, כשזה בא משם זה מגוחך.
Roni1

הודעהעל ידי tzachMTA » 14 ינואר 2015, 12:40

jol9 כתב:
tzachMTA כתב:

אני חושב שרוני סיכמה את זה יפה מאוד. נשים זה לא מיעוט, ולא צריכות לקבל שריונים והעדפה מתקנת.
מבחינתי אני יותר מאשמח אם נשים איכותיות יילכו לפוליטיקה ולהנהגה. אבל אי אפשר להתהדר במספר הזה מבלי לבדוק
את התוכן.
מכל הנשים בצמרת העבודה, רק שלי יחימוביץ' היא מישהו שאני יכול להעריך כפוליטיקאית ישרה ואיכותית, למרות שאני לא מסכים כמעט
עם שום דעה שלה.
סתיו שפיר היא פרובוקטורית אנארכיסטית וחסרת נימוס, שגורמת לי לסוג של בחילה בכל הופעה זחוחה ומתנשאת שלה בתקשורת,

עובדתית, נשים הם מיעוט בפוליטיקה, פחות מרבע מהכנסת האחרונה היו נשים, וזו עוד הייתה הכנסת עם הכי הרבה נשים בהיסטוריה, כשנשים יגיעו ל40%+ בהחלט לא יהיה צורך בהעדפה מתקנת, אבל כיום, במצב הנוכחי, פשוט חובה לדאוג שיהיו יותר נשים בכנסת.
שלי יחימוביץ ומירב מיכאלי בהחלט בצד השמאלי של המפה, אבל שתיהם חברות כנסת שבאות לעבוד. גם סתיו שפיר עשתה עבודה חשובה מאוד בוועדת הכספים, הלוואי שהמאבק שלה לשקיפות רק יתחזק, מבחינתי, היא/אנשים שכמותה, צריכים לשבת בוועדת הכספים ולדאוג לשקיפות. את ציפי לבני אני באמת לא סובל, לדעתי, החיבור שלה לעבודה לא יעשה טוב למפלגה, גם אם הם יקבלו עוד מנדט או שניים בבחירות הקרובות.
נ.ב. אין ספק שניסן סלומינסקי עשה רק טוב לסתיו שפיר, היום נראה אם זה עובד גם להפך. אני מהמר שלא.
tzachMTA

הודעהעל ידי jol9 » 14 ינואר 2015, 12:49

tzachMTA כתב:
jol9 כתב:
tzachMTA כתב:

את התוכן.
עם שום דעה שלה.

עובדתית, נשים הם מיעוט בפוליטיקה, פחות מרבע מהכנסת האחרונה היו נשים, וזו עוד הייתה הכנסת עם הכי הרבה נשים בהיסטוריה, כשנשים יגיעו ל40%+ בהחלט לא יהיה צורך בהעדפה מתקנת, אבל כיום, במצב הנוכחי, פשוט חובה לדאוג שיהיו יותר נשים בכנסת.
שלי יחימוביץ ומירב מיכאלי בהחלט בצד השמאלי של המפה, אבל שתיהם חברות כנסת שבאות לעבוד. גם סתיו שפיר עשתה עבודה חשובה מאוד בוועדת הכספים, הלוואי שהמאבק שלה לשקיפות רק יתחזק, מבחינתי, היא/אנשים שכמותה, צריכים לשבת בוועדת הכספים ולדאוג לשקיפות. את ציפי לבני אני באמת לא סובל, לדעתי, החיבור שלה לעבודה לא יעשה טוב למפלגה, גם אם הם יקבלו עוד מנדט או שניים בבחירות הקרובות.
נ.ב. אין ספק שניסן סלומינסקי עשה רק טוב לסתיו שפיר, היום נראה אם זה עובד גם להפך. אני מהמר שלא.

אבל שוב, זאת לא שאלה של כמות, אלא של איכות.
אני לא בטוח שכשגולדה היתה ראש ממשלה, היא לא היתה גם האשה היחידה בכנסת. ובכל זאת היא הגיעה לאן שהגיע בגלל היכולות שלה.

הפעילות של סתיו שפיר היא שוות ערך לפעילות של אחמד טיבי, וזאת פעילות קצה פרלמנטרית. האם הפעילות שלה בועדת הכספים, מכשירה אותה להיות שרה למשל? האם היא תפוצץ גם
ישיבות ממשלה?

ד"א, מוזר שהשאלות שהועלו כלפי מירי רגב, לא מועלות כאן. הרי ברור שאם העבודה תרכיב את הממשלה, סתיו שפיר תהיה שרה. למה על מירי רגב קל להגיד שהיא לא כשירה לתפקיד, ועל שפיר לא?
הרי תכלס, פרט לתהום האידיאולוגית בינהן, ההתנהלות של סתיו שפיר היתה בריונית וכוחנית לא פחות (לדעתי הרבה יותר), רק שבמקום מרוקאית מקרית גת, מדובר בג'ינג'ית מת"א, עם חיוך זחוח, וניב
מתנשא...

אני מאוד מקווה שהימין יידע לשקף את הרשימה השמאלנית הזאת לציבור, ואת פעילות החכים הבכירים שלה, כדי שמי שבוחר "רק לא ביבי" יידע שהוא בוחר בשמאל קיצוני ולא פרגמטי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 14 ינואר 2015, 13:00

jol9 כתב:ההערכה כלפי יחימוביץ' היא לא בגלל הדעות, אלא יותר בגלל ההתנהלות שלה.

כל מה שסתיו שפיר עשתה זה להיזרק מהדיונים. אם באמת היתה רוצה לקדם משהו, היתה צריכה לפעול מתוך הדיונים ולא לנסות לפוצץ אותם.
הבית היהודי לא עמדו בראש ועדת הכספים לפני הכנסת האחרונה. אם אתה טוען שיש שם שחיתות, אז זה כנראה מושרש שנים רבות (קשה לי להאמין שבתוך שנתיים בנו מערכת מושחטת מהיסוד).
לא היה צריך את סתיו שפיר בשביל להתמודד עם זה, או שאולי פשוט אין שם כלום, חוץ מאינטרסים פוליטיים כאלה ואחרים.

אני לא מבין מה כל כך טוב בהתנהלות של יחימוביץ', אבל לא משנה.

לא מעניין אותי אם היא נזרקה מדיונים או קפצה מהחלון. היא משכה את תשומת לב הציבור למה שהולך בוודעת הכספים ואם לא סתיו שפיר, אף אחד לא היה שם לב לזה (וזה מתנהל בצורה הזו כבר שנים רבות). הגיע הזמן שהסיפור הזה יעלה לסדר היום הציבורי ויפסיקו את השיטה הזו של העברת כספים במחשכים.

יש שם הרבה מאוד - מליארדים שעוברים מסעיף תקציבי אחד לשני ללא שום שקיפות וזה למעשה מעקר את חוק התקציב מתוכן. צריך להפסיק עם הפרקטיקה הזו. יש חוק תקציב וכל שינוי בו צריך להיעשות בשקיפות. פעם ועדת הכספים הייתה של החרדים והם העבירו כספים דרכה לציבור שלהם, היום היא של הבית היהודי. את הסיפור הזה צריך לעקור מהשורש.
roy1000

הודעהעל ידי tzachMTA » 14 ינואר 2015, 13:05

jol9 כתב:
tzachMTA כתב:
jol9 כתב:
tzachMTA כתב:

את התוכן.
עם שום דעה שלה.

אבל שוב, זאת לא שאלה של כמות, אלא של איכות.
אני לא בטוח שכשגולדה היתה ראש ממשלה, היא לא היתה גם האשה היחידה בכנסת. ובכל זאת היא הגיעה לאן שהגיע בגלל היכולות שלה.

הפעילות של סתיו שפיר היא שוות ערך לפעילות של אחמד טיבי, וזאת פעילות קצה פרלמנטרית. האם הפעילות שלה בועדת הכספים, מכשירה אותה להיות שרה למשל? האם היא תפוצץ גם
ישיבות ממשלה?

ד"א, מוזר שהשאלות שהועלו כלפי מירי רגב, לא מועלות כאן. הרי ברור שאם העבודה תרכיב את הממשלה, סתיו שפיר תהיה שרה. למה על מירי רגב קל להגיד שהיא לא כשירה לתפקיד, ועל שפיר לא?
הרי תכלס, פרט לתהום האידיאולוגית בינהן, ההתנהלות של סתיו שפיר היתה בריונית וכוחנית לא פחות (לדעתי הרבה יותר), רק שבמקום מרוקאית מקרית גת, מדובר בג'ינג'ית מת"א, עם חיוך זחוח, וניב
מתנשא...

אני מאוד מקווה שהימין יידע לשקף את הרשימה השמאלנית הזאת לציבור, ואת פעילות החכים הבכירים שלה, כדי שמי שבוחר "רק לא ביבי" יידע שהוא בוחר בשמאל קיצוני ולא פרגמטי.

הפעילות של סתיו שפיר בוועדת הכספים הייתה טובה כיוון שהפנתה את עיני הציבור לוועדה, אני בעד שקיפות, אתה מתנגד לה?
אין שום ספק שהרשימה שמאלנית, ההבדל בין הרשימה שנבחרה במפלגת העבודה למר"צ, לא כ"כ גדולים, מעניין גם לדעת עד כמה זה יפגע במר"צ בסקרים, והאם הם יעברו את אחוז החסימה. (אני אישית לא מבין למה אין איחוד בין חדש למרצ ובין רעם תעל לבלד).
tzachMTA

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים