המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:נכון. נראה לי גם שלא רשום בחוק, שהממשלה צריכה לכסות את החובות של ערוצי טלויזיה כושלים מקופת המדינה, אבל זה לא מנע מערוץ 10 להציג את הסירוב של נתניהו לכסות את החובות שלו כנסיון לפגוע בחופש הביטוי
גם נכון. אז מה אתה רוצה להגיד בזה?
בכל העולם יש הטיה פוליטית שמאלית בקרב העיתונות. זה ככה בכל ערוצי הטלוויזיה בארה"ב פרט לפוקס. אני ממש לא מבין מה אתם רוצים. תשלימו עם זה או שתפנו לשלדון שיקנה את ערוץ 10 ויהפוך אותו לגרסא הטלוויזיונית של הביביתון.
מה שאני רוצה להגיד, זה שאולי סופסוף תשים לב איך הערוצים, שאתה מקבל מהם מידע, מציגים כמעט כל דבר בצורה מעוותת/שקרית, ותפסיק להאמין למה שאומרים לך בערוצים האלה.
roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:נכון. נראה לי גם שלא רשום בחוק, שהממשלה צריכה לכסות את החובות של ערוצי טלויזיה כושלים מקופת המדינה, אבל זה לא מנע מערוץ 10 להציג את הסירוב של נתניהו לכסות את החובות שלו כנסיון לפגוע בחופש הביטוי
גם נכון. אז מה אתה רוצה להגיד בזה?
בכל העולם יש הטיה פוליטית שמאלית בקרב העיתונות. זה ככה בכל ערוצי הטלוויזיה בארה"ב פרט לפוקס. אני ממש לא מבין מה אתם רוצים. תשלימו עם זה או שתפנו לשלדון שיקנה את ערוץ 10 ויהפוך אותו לגרסא הטלוויזיונית של הביביתון.
מה שאני רוצה להגיד, זה שאולי סופסוף תשים לב איך הערוצים, שאתה מקבל מהם מידע, מציגים כמעט כל דבר בצורה מעוותת/שקרית, ותפסיק להאמין למה שאומרים לך בערוצים האלה.
אם תעצור לדקה ותקרא את מה שאני כותב, אז אולי תבין שאתה לא צריך להגיד לי את זה. אני אגיד זה בפעם האלף - זה ברור שערוצים 2 ו- 10 מוטים לשמאל. ככה זה בכל עולם. זה מה יש. תתמודד.
felix_r כתב:אני קורא את מה שאתה כותב. אין לי בעיה שהערוצים האלה מוטים שמאלה. הבעיה שאני מדבר עליה, היא שאתה שומע שקרים ורק שקרים כל יום כבר הרבה שנים, והשקרים האלה עיצבו את הדעת שלך.
אני לא אומר שאתה טיפש, אתה פשוט בונה את הדיעה שלך על "עובדות" שיקריות. שקר, שקר ושקר בכל מקום. אתה לא אשם, זה קשה מאוד להתמודד עם שקר במימדים גדולים כל כך. גם הגרמנים לא היו טיפשים, אבל הפרופגנדה הנאצית הצליחה לשתוף את המוח למדינה שהייתה אחת המשכילות בעולם. גם בברית המועצות הפרופגנדה הבולשביקית הצליחה לטמטם את כל המדינה הענקית הזאת במשך 70 (!!!) שנה. גם היום התקשורת ברוסיה ממשיכה לשקר (רק שעכשיו זה למטרות של פוטין) ולטמטם חלק גדול מהאכלוסיה.
אני לא אומר שאני חכם ממך בגלל שאני מסוגל להבחין בשקר ואתה לא. פשוט נולדתי במדינה, שהשקר היה דרך חיים שלה, ואני יותר חסין ממך לפרופגנדה.
jol9 כתב:רשימה אולטרה שמאלנית על גבול האנארכיזם נבחרה בעבודה.
אידאולוגיה שמאל קיצוני בתחום המדיני והכלכלי.
אני דווקא חושב שזה טוב שהמפלגות לא דומות אחת לשניה...
שני דברים קצת מעצבנים שמפומפמים מהבוקר:
1 קשירתה של שלי יחימוביץ' כחלק מאותה המחאה... עד כמה שאני זוכר אחת הביקורות הגדולות ביותר כלפיה היתה שהיא לא תפסה טרמפ על המחאה ההיא, אז איך היום היא כבר חלק בלתי נפרד ממנה?
2. העיסוק האובססיבי בכמות הנשים ברשימה. בליכוד ניגחו טת האשה הראשונה שנבחרה כי היא לא מספיק טובה כביכול, אבל בעבודה מסתכלים רק על הכמות ובלי קשר לאיכות... צבועים כרגיל.
tzachMTA כתב:jol9 כתב:רשימה אולטרה שמאלנית על גבול האנארכיזם נבחרה בעבודה.
1 קשירתה של שלי יחימוביץ' כחלק מאותה המחאה... עד כמה שאני זוכר אחת הביקורות הגדולות ביותר כלפיה היתה שהיא לא תפסה טרמפ על המחאה ההיא, אז איך היום היא כבר חלק בלתי נפרד ממנה?
2. העיסוק האובססיבי בכמות הנשים ברשימה. בליכוד ניגחו טת האשה הראשונה שנבחרה כי היא לא מספיק טובה כביכול, אבל בעבודה מסתכלים רק על הכמות ובלי קשר לאיכות... צבועים כרגיל.
בתור גבר, אני שמח מאוד שנבחרו הרבה נשים ברשימת העבודה, זה ראוי, 50% מהאוכלוסיה הם נשים, מספר הנשים בליכוד הוא שערורייתי.
נ.ב. דווקא הנשים שנבחרו לא רעות כל כך, יש יותר בעיה עם הגברים שנכנסו.
נ.ב.2. ממש חבל לי על אלדד יניב, אדם איכותי ביותר, הייתי מאוד רוצה אותו בכנסת.
jol9 כתב:רשימה אולטרה שמאלנית על גבול האנארכיזם נבחרה בעבודה.
jol9 כתב:tzachMTA כתב:jol9 כתב:רשימה אולטרה שמאלנית על גבול האנארכיזם נבחרה בעבודה.
בתור גבר, אני שמח מאוד שנבחרו הרבה נשים ברשימת העבודה, זה ראוי, 50% מהאוכלוסיה הם נשים, מספר הנשים בליכוד הוא שערורייתי.
אני חושב שרוני סיכמה את זה יפה מאוד. נשים זה לא מיעוט, ולא צריכות לקבל שריונים והעדפה מתקנת.
מבחינתי אני יותר מאשמח אם נשים איכותיות יילכו לפוליטיקה ולהנהגה. אבל אי אפשר להתהדר במספר הזה מבלי לבדוק
את התוכן.
מכל הנשים בצמרת העבודה, רק שלי יחימוביץ' היא מישהו שאני יכול להעריך כפוליטיקאית ישרה ואיכותית, למרות שאני לא מסכים כמעט
עם שום דעה שלה.
סתיו שפיר היא פרובוקטורית אנארכיסטית וחסרת נימוס, שגורמת לי לסוג של בחילה בכל הופעה זחוחה ומתנשאת שלה בתקשורת,
מירב מיכאלי היא שמאלנית קיצונית ועל ציפיטפוט אין טעם להכביר במילים.
ואני מסכים איתך, הגברים במפלגה הזאת הם לא מציאה גדולה גם כן.
tzachMTA כתב:jol9 כתב:tzachMTA כתב:jol9 כתב:רשימה אולטרה שמאלנית על גבול האנארכיזם נבחרה בעבודה.
אני חושב שרוני סיכמה את זה יפה מאוד. נשים זה לא מיעוט, ולא צריכות לקבל שריונים והעדפה מתקנת.
מבחינתי אני יותר מאשמח אם נשים איכותיות יילכו לפוליטיקה ולהנהגה. אבל אי אפשר להתהדר במספר הזה מבלי לבדוק
את התוכן.
מכל הנשים בצמרת העבודה, רק שלי יחימוביץ' היא מישהו שאני יכול להעריך כפוליטיקאית ישרה ואיכותית, למרות שאני לא מסכים כמעט
עם שום דעה שלה.
סתיו שפיר היא פרובוקטורית אנארכיסטית וחסרת נימוס, שגורמת לי לסוג של בחילה בכל הופעה זחוחה ומתנשאת שלה בתקשורת,
עובדתית, נשים הם מיעוט בפוליטיקה, פחות מרבע מהכנסת האחרונה היו נשים, וזו עוד הייתה הכנסת עם הכי הרבה נשים בהיסטוריה, כשנשים יגיעו ל40%+ בהחלט לא יהיה צורך בהעדפה מתקנת, אבל כיום, במצב הנוכחי, פשוט חובה לדאוג שיהיו יותר נשים בכנסת.
שלי יחימוביץ ומירב מיכאלי בהחלט בצד השמאלי של המפה, אבל שתיהם חברות כנסת שבאות לעבוד. גם סתיו שפיר עשתה עבודה חשובה מאוד בוועדת הכספים, הלוואי שהמאבק שלה לשקיפות רק יתחזק, מבחינתי, היא/אנשים שכמותה, צריכים לשבת בוועדת הכספים ולדאוג לשקיפות. את ציפי לבני אני באמת לא סובל, לדעתי, החיבור שלה לעבודה לא יעשה טוב למפלגה, גם אם הם יקבלו עוד מנדט או שניים בבחירות הקרובות.
נ.ב. אין ספק שניסן סלומינסקי עשה רק טוב לסתיו שפיר, היום נראה אם זה עובד גם להפך. אני מהמר שלא.
jol9 כתב:ההערכה כלפי יחימוביץ' היא לא בגלל הדעות, אלא יותר בגלל ההתנהלות שלה.
כל מה שסתיו שפיר עשתה זה להיזרק מהדיונים. אם באמת היתה רוצה לקדם משהו, היתה צריכה לפעול מתוך הדיונים ולא לנסות לפוצץ אותם.
הבית היהודי לא עמדו בראש ועדת הכספים לפני הכנסת האחרונה. אם אתה טוען שיש שם שחיתות, אז זה כנראה מושרש שנים רבות (קשה לי להאמין שבתוך שנתיים בנו מערכת מושחטת מהיסוד).
לא היה צריך את סתיו שפיר בשביל להתמודד עם זה, או שאולי פשוט אין שם כלום, חוץ מאינטרסים פוליטיים כאלה ואחרים.
jol9 כתב:tzachMTA כתב:jol9 כתב:tzachMTA כתב:jol9 כתב:רשימה אולטרה שמאלנית על גבול האנארכיזם נבחרה בעבודה.
את התוכן.
עם שום דעה שלה.
עובדתית, נשים הם מיעוט בפוליטיקה, פחות מרבע מהכנסת האחרונה היו נשים, וזו עוד הייתה הכנסת עם הכי הרבה נשים בהיסטוריה, כשנשים יגיעו ל40%+ בהחלט לא יהיה צורך בהעדפה מתקנת, אבל כיום, במצב הנוכחי, פשוט חובה לדאוג שיהיו יותר נשים בכנסת.
שלי יחימוביץ ומירב מיכאלי בהחלט בצד השמאלי של המפה, אבל שתיהם חברות כנסת שבאות לעבוד. גם סתיו שפיר עשתה עבודה חשובה מאוד בוועדת הכספים, הלוואי שהמאבק שלה לשקיפות רק יתחזק, מבחינתי, היא/אנשים שכמותה, צריכים לשבת בוועדת הכספים ולדאוג לשקיפות. את ציפי לבני אני באמת לא סובל, לדעתי, החיבור שלה לעבודה לא יעשה טוב למפלגה, גם אם הם יקבלו עוד מנדט או שניים בבחירות הקרובות.
נ.ב. אין ספק שניסן סלומינסקי עשה רק טוב לסתיו שפיר, היום נראה אם זה עובד גם להפך. אני מהמר שלא.
אבל שוב, זאת לא שאלה של כמות, אלא של איכות.
אני לא בטוח שכשגולדה היתה ראש ממשלה, היא לא היתה גם האשה היחידה בכנסת. ובכל זאת היא הגיעה לאן שהגיע בגלל היכולות שלה.
הפעילות של סתיו שפיר היא שוות ערך לפעילות של אחמד טיבי, וזאת פעילות קצה פרלמנטרית. האם הפעילות שלה בועדת הכספים, מכשירה אותה להיות שרה למשל? האם היא תפוצץ גם
ישיבות ממשלה?
ד"א, מוזר שהשאלות שהועלו כלפי מירי רגב, לא מועלות כאן. הרי ברור שאם העבודה תרכיב את הממשלה, סתיו שפיר תהיה שרה. למה על מירי רגב קל להגיד שהיא לא כשירה לתפקיד, ועל שפיר לא?
הרי תכלס, פרט לתהום האידיאולוגית בינהן, ההתנהלות של סתיו שפיר היתה בריונית וכוחנית לא פחות (לדעתי הרבה יותר), רק שבמקום מרוקאית מקרית גת, מדובר בג'ינג'ית מת"א, עם חיוך זחוח, וניב
מתנשא...
אני מאוד מקווה שהימין יידע לשקף את הרשימה השמאלנית הזאת לציבור, ואת פעילות החכים הבכירים שלה, כדי שמי שבוחר "רק לא ביבי" יידע שהוא בוחר בשמאל קיצוני ולא פרגמטי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים