המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:כצפוי, ארגון דע"אש נטל אחריות לפיגוע ומאיים על וושינגטון, רומא ולונדון כיעדים הבאים.
שחף כתב:את הטעות הגדולה שלו דעא''ש עשה לפני שבוע כשתקף מטוס רוסי. לפוטין אין רחמים, בניגוד לאובאמה. הזמן שלהם קצוב
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:כצפוי, ארגון דע"אש נטל אחריות לפיגוע ומאיים על וושינגטון, רומא ולונדון כיעדים הבאים.
שמעתי שמצאו על אחד המחבלים המתאבדים דרכון סורי. מישהו מאמין לקשקוש הזה? זה נשמע למישהו סביר שארגון שלא היה קיים לפני שנתיים פתאום מוציא פיגועים בכל העולם?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אור תהייה שעלתה לי - דעאש יכולים להגיע לאיראן?
בקטע של לעשות פיגוע באיראן?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אור תהייה שעלתה לי - דעאש יכולים להגיע לאיראן?
בקטע של להשיג שם אחיזה ולעשות בלאגן
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אור תהייה שעלתה לי - דעאש יכולים להגיע לאיראן?
בקטע של להשיג שם אחיזה ולעשות בלאגן
אה, לא ממש. יש משהו כמו 10% סונים באיראן. הם לא ראדיקליים במיוחד, ואין להם השפעה מהותית על סדר היום. בניגוד לשאר העולם המוסלמי, המערכת השלטונית באיראן מאוד חזקה ויציבה. הם מדכאים כל שביב מחאה או התקוממות בשניות.
jol9 כתב:תגידו, מה אתם אומרים על כוחות הביטחון של צרפת?
סוג של פאדיחה, לא?
felix_r כתב:jol9 כתב:תגידו, מה אתם אומרים על כוחות הביטחון של צרפת?
סוג של פאדיחה, לא?
ממש לא. זאת מדינה גדולה (לא ישראל) עם משהו כמו 8 מיליון מוסלמים (יש אומרים אפילו 14 מיליון כולל הבלתי חוקיים). בניגוד לישראל, הגבולות שלה עם המדינות השכנות פתוחים לחלוטין, וכל אחד יכול להכנס. בתנאים כאלה זה קשה מאוד לשמור על הבטחון. אני מתפלא שבתנאים כאלה אין להם פיצוצים כל יום בשנה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים