המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:טוב, זה כבר מתחיל להיות מוזר. יש עוד פחות מיום עד לפקיעת המנדט ואין ממשלה.
יש שמועות שבנט נעלם לליכוד ופשוט סגר את הפלאפון. אני מקווה שיקרה איזה נס ויהיה פיצוץ בין ביבי לבנט שלא יאפשר לביבי להקים את הממשלה. סיכוי קלוש, אבל סיכוי. אין לי ספק שהציבור החילוני יתנקם בחרדים בענק על הסחטנות שלהם.
roy1000 כתב:יוני, לזה אני מתכוון. אם ילכו עכשיו לבחירות, לפיד יריץ תשדירים של ההסכם של ביבי עם אגודה מסביב לשעון. אתה לא חושב שזה יביא לו קולות? הרי הוא היחידי שיכול להבטיח שלא ילך עם החרדים.
החרדים ירו לעצמם ברגל עם החמדנות המטורפת שלהם.
roy1000 כתב:נותרו לביבי עוד 18 שעות לסגור את ההסכם עם הבית היהודי. נראה מי יישבר.
toja27 כתב:roy1000 כתב:נותרו לביבי עוד 18 שעות לסגור את ההסכם עם הבית היהודי. נראה מי יישבר.
מן הסתם ביבי.יש לו הרבה יותר להפסיד. לא מבין מה נתניהו מתעקש כל כך על תיק המשפטים.
דרך אגב, הבנתי שאם נתניהו מציג לריבלין שיש התקדמות במו"מ, אז יש לו שבוע נוסף.
roy1000 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:נותרו לביבי עוד 18 שעות לסגור את ההסכם עם הבית היהודי. נראה מי יישבר.
מן הסתם ביבי.יש לו הרבה יותר להפסיד. לא מבין מה נתניהו מתעקש כל כך על תיק המשפטים.
דרך אגב, הבנתי שאם נתניהו מציג לריבלין שיש התקדמות במו"מ, אז יש לו שבוע נוסף.
הוא אמור להצהיר שיש לו ממשלה סגורה. כמובן שהוא יכול להצהיר הצהרת שקר, אבל זה לא נהוג (קרה רק פעם אחת אני חושב).
אם הוא אומר שיש לו ממשלה, אז יש לו עד יום רביעי הבא להשביע את הממשלה בכנסת.
בכל מקרה, כל יום שעובר בלי שמוקמת הממשלה הרעה הזו הוא יום טוב. אם יקרה איזשהו נס וביבי לא יוכל להקים ממשלה, זה יהיה רק רווח נטו לכל בנאדם שהוא לא חרדי/בדוואי.
toja27 כתב:דרך אגב, אני לא יודע אם זה רק אני, אבל בנט מצטייר כמישהו שלא מצליח לעמוד על שלו, אפילו כשכל הנסיבות עובדות לטובתו. נתניהו עם הגב אל הקיר, ובלי בנט אין לו ממשלה ועדיין בנט מתקשה לחלץ ממנו איזה תיק אחד לרפואה. כאילו זה הבן אדם שנאם בלי סוף בכל רשתות החוץ הטלויזיוניות על הזכות של ישראל לעמוד על שלה ולכאורה ניסה להקרין חוזק.
toja27 כתב:ממה שהבנתי שהוא יכול לקבל הארכה של עוד שבוע אם הוא מציג לנשיא התקדמות במשא ומתן ולאו דווקא מממשלה סגורה.
מתוך וואלה:
"לפי לשון החוק, ייצטרך נתניהו להודיע עד היום בחצות לנשיא ריבלין אם עלה בידו להרכיב ממשלה או לא, אך הצגת הממשלה עצמה יכולה להתקיים גם בשבוע שלאחר מכן. למעשה, החוק מאפשר לנתניהו להשיג התקדמות מסוימת עם בנט במהלך היום - ולהמשיך את המגעים מולו עד יום שלישי הבא. הדבר יותיר לראש הממשלה פרק זמן נוסף, ואחרון בהחלט להציג את ממשלתו הרביעית, בטרם יעביר הנשיא את המנדט לחבר כנסת אחר."
בכל אופן, אני מאמין שהיום כבר תהיה ממשלה סגורה. בסופו של דבר, אחד מהם יוותר.
tzachMTA כתב:לפי הדיווחים בטוויטר של עמית סגל נראה שאיילת שקד תהיה שרת המשפטים הבאה.
my man כתב:אני רק לא מבין למה בנט לא יקח את המשפטים ושקד את החינוך
זה פשוט נראה הרבה יותר הגיוני גם שמשפטים נתפס תיק יותר בכיר אבל גם ובעיקר יק המשפטים מעמיד את האוחז בו כחבר קבינט
אני לא מבין את זה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד