שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:הסיפור על האישה שהתאבדה בגלל שחזרה בשאלה כל כך עצוב
אכן. כאחד שבעברו היה במקומות האלו אני מאוד מזדהה עם התחושות שלה.
חזרת בשאלה?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:הסיפור על האישה שהתאבדה בגלל שחזרה בשאלה כל כך עצוב
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:הסיפור על האישה שהתאבדה בגלל שחזרה בשאלה כל כך עצוב
חזרת בשאלה?
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:הסיפור על האישה שהתאבדה בגלל שחזרה בשאלה כל כך עצוב
חזרת בשאלה?
לא לגמרי. מסורתי.
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:הסיפור על האישה שהתאבדה בגלל שחזרה בשאלה כל כך עצוב
חזרת בשאלה?
לא לגמרי. מסורתי.
ממשפחה חרדית-חרדית?
Holiday_Armadillo כתב:הסיפור על האישה שהתאבדה בגלל שחזרה בשאלה כל כך עצוב
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הסיפור על האישה שהתאבדה בגלל שחזרה בשאלה כל כך עצוב
מה היה?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הסיפור על האישה שהתאבדה בגלל שחזרה בשאלה כל כך עצוב
מה היה?
אישה (בת 50), חזרה בשאלה ויצאה ממשפחה מאוד חרדית
הבנות שלה לא הסכים להיפגש איתה ונוצר נתק
לפני איזה שבוע היא השאירה מכתב שהיא אומרת ''אני יודעת שאני חולה, אל תכעסו עליי, אני לא רוצה הלוויה גדולה, רק פרחים ומוזיקה''
לפני כמה ימים מצאו את הגופה שלה ברכב באשדוד
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הסיפור על האישה שהתאבדה בגלל שחזרה בשאלה כל כך עצוב
מה היה?
אישה (בת 50), חזרה בשאלה ויצאה ממשפחה מאוד חרדית
הבנות שלה לא הסכים להיפגש איתה ונוצר נתק
לפני איזה שבוע היא השאירה מכתב שהיא אומרת ''אני יודעת שאני חולה, אל תכעסו עליי, אני לא רוצה הלוויה גדולה, רק פרחים ומוזיקה''
לפני כמה ימים מצאו את הגופה שלה ברכב באשדוד
זה נורא
my man כתב:איך אפשר לראות ילדה ישנה ולרצוח אותה?!
Holiday_Armadillo כתב:הייתי כל כך עסוקה היום שגיליתי מה קרה אחרי הכל שהכל (ממש הכל) נגמר
מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה קרה?
Holiday_Armadillo כתב:הייתי כל כך עסוקה היום שגיליתי מה קרה אחרי הכל שהכל (ממש הכל) נגמר
מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה קרה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים