12 מאי 2020, 14:39
שמואל1 כתב:היה מחדל עצום בנושא הקשישים והחרדים.felix_r כתב:שמואל1 כתב:משה בר סימן טוב התפטר.
עוד רבות ידובר על המחדלים שלו ושל משרד הבריאות, רק חבל שהוא נוטש באמצע המאבק.
מחדלים? אולי רבות ידברו על הצלחה חסרת תקדים במאבק בקורונה.
אסטגרטגיה לא ברורה, הגבלות והקלות סותרות בלי שום הסבר או נתונים.
ונראה עוד שבועיים מה יהיה, אחרי שאתמול אלפי אנשים נדחסו בתחנות האוטובוס תוך הפרה בוטה של ה"הנחיות" של משרד הבריאות
12 מאי 2020, 14:47
12 מאי 2020, 16:50
מצאתי את התשובהHoliday_Armadillo כתב:והמשטרה איפה?
12 מאי 2020, 17:43
12 מאי 2020, 19:54
12 מאי 2020, 20:12
שערורייהHoliday_Armadillo כתב:לא מבינה למה מסמנים את החרדים
13 מאי 2020, 14:36
14 מאי 2020, 12:14
חולדאי: לא יכול למנוע מההמונים להגיע לחופים
ראש העיר תל אביב התייחס בריאיון לאולפן ynet לאכיפת איסור השהייה בחופי הים: "תראו מה קרה למשטרה במירון עם 300 איש. תחשבו על 20 אלף איש שמגיעים לחוף"
14 מאי 2020, 21:09
18 מאי 2020, 13:10
18 מאי 2020, 13:13
Holiday_Armadillo כתב:כל כך נמאס לי מההתבכיינות בכל מה שנוגע לבתי הספר
כל פעם תירוץ אחר למה לא
ממש קשה לשבת עם מסכות בכיתה ממוזגת
כל מה שקשור בילדים, כולל הילדים עצמם אבל בעיקר המורים וההורים הפכו להיות הדבר הכי שנוא במדינה הזאת
חבורה של עצלנים
18 מאי 2020, 13:15
עזוב את זה שזה כמעט בלתי אפשרי 5-6 שעות רצוף לשבת ולהתרכז בכיתה עם מסיכה שאחריי כמה דקות קשה לנשום איתה, הקטע הוא שבכלל לא מקפידים על זה ולאף אחד לא באמת אכפת, וזה ככה ברוב בתי הספר.שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל כך נמאס לי מההתבכיינות בכל מה שנוגע לבתי הספר
כל פעם תירוץ אחר למה לא
כל מה שקשור בילדים, כולל הילדים עצמם אבל בעיקר המורים וההורים הפכו להיות הדבר הכי שנוא במדינה הזאת
חבורה של עצלנים
אז זהו שלפי ההנחיות צריך גם לפתוח את החלונות, מה שאומר שהמזגן לא כל כך יעיל..
18 מאי 2020, 13:15
אם לנו בשנת לא נעים לי להגיד איזה היה מזגן שגרם לקוטב הצפוני להרגיש כמו מדבר סהרה אני בטוחה שלמזגנים של היום יש יכולת כזאתשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל כך נמאס לי מההתבכיינות בכל מה שנוגע לבתי הספר
כל פעם תירוץ אחר למה לא
חבורה של עצלנים
אז זהו שלפי ההנחיות צריך גם לפתוח את החלונות, מה שאומר שהמזגן לא כל כך יעיל..
18 מאי 2020, 13:21
Holiday_Armadillo כתב:כל כך נמאס לי מההתבכיינות בכל מה שנוגע לבתי הספר
כל פעם תירוץ אחר למה לא
חבורה של עצלנים
18 מאי 2020, 13:23
תאמין לי שגם צוות ההוראה לא מקפידים על ההנחיות כמו שצריך.A.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל כך נמאס לי מההתבכיינות בכל מה שנוגע לבתי הספר
כל פעם תירוץ אחר למה לא
חבורה של עצלנים
חבורה של בכיינים. חוץ מאנשים (צוות הוראה) שחוששים להידבק ונדרשים בכל זאת לבוא, אין כל כך מקום לתלונות נוספות.
אבל בסדר, הבנו כבר שהתלמידים הנוכחיים וההורים שלהם בכיינים ומפונקים.
18 מאי 2020, 13:24
לשאר האנשים שצריכים לצאת לשוק העבודה אין חשש להידבק? מה לעשות, אלה החיים, למה אצלם זה כביכול מוצדק? כל דבר מוצאים על מה למחות ולהתלונןA.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל כך נמאס לי מההתבכיינות בכל מה שנוגע לבתי הספר
כל פעם תירוץ אחר למה לא
חבורה של עצלנים
חבורה של בכיינים. חוץ מאנשים (צוות הוראה) שחוששים להידבק ונדרשים בכל זאת לבוא, אין כל כך מקום לתלונות נוספות.
18 מאי 2020, 13:37
Jack55 כתב:תאמין לי שגם צוות ההוראה לא מקפידים על ההנחיות כמו שצריך.A.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל כך נמאס לי מההתבכיינות בכל מה שנוגע לבתי הספר
כל פעם תירוץ אחר למה לא
חבורה של עצלנים
18 מאי 2020, 13:38
Holiday_Armadillo כתב:לשאר האנשים שצריכים לצאת לשוק העבודה אין חשש להידבק? מה לעשות, אלה החיים, למה אצלם זה כביכול מוצדק? כל דבר מוצאים על מה למחות ולהתלונןA.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל כך נמאס לי מההתבכיינות בכל מה שנוגע לבתי הספר
כל פעם תירוץ אחר למה לא
חבורה של עצלנים
18 מאי 2020, 13:48
זה מה שהם בחרוA.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:לשאר האנשים שצריכים לצאת לשוק העבודה אין חשש להידבק? מה לעשות, אלה החיים, למה אצלם זה כביכול מוצדק? כל דבר מוצאים על מה למחות ולהתלונןA.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל כך נמאס לי מההתבכיינות בכל מה שנוגע לבתי הספר
כל פעם תירוץ אחר למה לא
חבורה של עצלנים
גם נכון, למרות שכן נראה לי יותר "מלחיץ" להיות בסביבת ילדים שאין להם כל כך (אם בכלל) משמעת עצמית בנושא
18 מאי 2020, 14:20
לא לא אני יודע, הנקודה שלי הייתה שזה פשוט לא רק התלמידים ואם כבר צריך לבוא בטענות לעובדי ההוראה שכמעט ולא אוכפים את זה בבית הספר.A.Parker כתב:Jack55 כתב:תאמין לי שגם צוות ההוראה לא מקפידים על ההנחיות כמו שצריך.A.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל כך נמאס לי מההתבכיינות בכל מה שנוגע לבתי הספר
כל פעם תירוץ אחר למה לא
חבורה של עצלנים
איפה אמרתי שכן? אמרתי שיש כאלה שחוששים לבוא מחשש להדבקה