עולם הטניס - נובאק סלאם? עונת החימר יצאה לדרך

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס - אליפות אוסטרליה הפתוחה יוצאת לדרך

הודעהעל ידי jol9 » 22 ינואר 2012, 11:16

MTA2311 כתב:ניצחון קל של פדרר על טומיץ׳, שלא ממש הצליח לדגדג אותו..
לדעתי ההתלהבות מטומיץ׳ קצת מוגזמת. כמובן שהוא מוכשר, אבל הפוטנציאל שלו רחוק מזה של פדרר, נדאל ונובאק שכבר בגיל שלו הראו הרבה יותר כישרון

אולי. פשוט אין היום בכלל שחקנים צעירים עם פוטנציאל לדגדג את הגדולים.

בכל אופן, פדרר די ניגב איתו את הרצפה.
בסיבוב הבא, גם רפא וגם פדרר הולכים לעבוד הרבה יותר קשה.

רפא יתמודד מול ברדיץ' המצויין, ופדרר מול דלפוטרו שיחזור די מהר לטופ 5-6 לשם הוא שייך.

בצד השני של ההגרלה הלילה צפויה להימשך הקייטנה של דג'וקוביץ' ומארי, כשהראשון הולך לפגוש את סבא לייטון ולא יפסיד יותר מדי משחקונים,
והשני הולך לשחק מול מיכאיל קוקושקין הקזאחי (רוסי).

משחקים נוספים יהיו בין טסונגה לקיי נישיקורי בשמינית שמצטלבת עם מארי, ודוויד פרר מול גאסקה בשמינית שמצטלבת עם דג'וקוביץ'.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 22 ינואר 2012, 12:03

סיפור מעניין במשחק בין ברדיץ' לאלמגרו, כשהצ'כי סירב ללחוץ את ידו של הספרדי בסיום המשחק.
לא ראיתי את המשחק, אבל הבנתי שהוא כעס על זה שבאחת הנקודות אלמגרו העיף עליו את הכדור בכוונה, לטענתו של ברדיץ'.

אין ספק שמדובר במעשה חריג מאוד, שזכה לתגובה הולמת של הקהל

http://www.youtube.com/watch?v=drLsYXRQTCE
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 ינואר 2012, 12:36

jol9 כתב:סיפור מעניין במשחק בין ברדיץ' לאלמגרו, כשהצ'כי סירב ללחוץ את ידו של הספרדי בסיום המשחק.
לא ראיתי את המשחק, אבל הבנתי שהוא כעס על זה שבאחת הנקודות אלמגרו העיף עליו את הכדור בכוונה, לטענתו של ברדיץ'.

לא יודע אם זה היה בכוונה, אבל לא מעט שחקנים מכוונים לגוף של היריב במצב כזה.. ברדיץ' צריך להירגע
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 22 ינואר 2012, 14:04

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:סיפור מעניין במשחק בין ברדיץ' לאלמגרו, כשהצ'כי סירב ללחוץ את ידו של הספרדי בסיום המשחק.

לא יודע אם זה היה בכוונה, אבל לא מעט שחקנים מכוונים לגוף של היריב במצב כזה.. ברדיץ' צריך להירגע

לנדל היה רוצח שחקנים ליד הרשת. זה המשחק - יצאת לרשת, יש סיכוי שתחטוף.
אלמגרו ממש לא ידוע כספורטאי אלים או מלוכלך, ולברדיץ' כבר היו תקריות בעבר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 ינואר 2012, 14:16

אלמגרו גם ניסה להתנצל יותר מפעם אחת אחרי הפגיעה.. ברדיץ׳ איבד אצלי הרבה קרדיט אחרי היום. התנהלות מגעילה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 22 ינואר 2012, 15:42

MTA2311 כתב:אלמגרו גם ניסה להתנצל יותר מפעם אחת אחרי הפגיעה.. ברדיץ׳ איבד אצלי הרבה קרדיט אחרי היום. התנהלות מגעילה

הוא לא היחיד. מה שלי הכי מפריע זה כשספורטאים מקצוענים לא דואגים להיות רול מודל לילדים הקטנים.
למשל כשהיתה טעות של ילד הכדורים בRG האחרון, במשחק של טרויצקי נגד מארי. במקום לבוא לתת לילד תפיחה על הראש ולהגיד לו שהכל בסדר
טרויצקי עשה סקנדל וכמעט גרם לילד לבכות.

לא מתאים בכלל.

http://www.youtube.com/watch?v=eNeAzJeXmiA
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 22 ינואר 2012, 18:43

לא מפתיע שזה בא מברדיץ', הוא ידוע בסבב כמישהו עם אופי לא נוח. גם לפני התקרית הזאת לא חיבבתי אותו.

הולך להיות משחק חזק נגד דל פוטרו, מאוד לא רציתי שהוא יהיה ברבע של פדרר לפני ההגרלה. כשהוא בכושר, ונראה שהוא בדרך חזרה לכושר של לפני הפציעה, הוא שחקן בלבל של טופ4 ויכול לנצח כל אחד.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 22 ינואר 2012, 19:08

misha כתב:לא מפתיע שזה בא מברדיץ', הוא ידוע בסבב כמישהו עם אופי לא ננוח. גם לפני התקרית הזאת לא חיבבתי אותו.

הולך להיות משחק חזק נגד דל פוטרו, מאוד לא רציתי שהוא יהיה ברבע של פדרר לפני ההגרלה. כשהוא בכושר, ונראה שהוא בדרך חזרה לכושר של לפני הפציעה, הוא שחקן בלבל של טופ4 ויכול לנצח כל אחד.

דלפו היום באמת שייך לטופ. יהיה משחק מעניין, אם כי פדרר עדיין עדיף.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 22 ינואר 2012, 19:25

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:אלמגרו גם ניסה להתנצל יותר מפעם אחת אחרי הפגיעה.. ברדיץ׳ איבד אצלי הרבה קרדיט אחרי היום. התנהלות מגעילה

הוא לא היחיד. מה שלי הכי מפריע זה כשספורטאים מקצוענים לא דואגים להיות רול מודל לילדים הקטנים.
למשל כשהיתה טעות של ילד הכדורים בRG האחרון, במשחק של טרויצקי נגד מארי. במקום לבוא לתת לילד תפיחה על הראש ולהגיד לו שהכל בסדר
טרויצקי עשה סקנדל וכמעט גרם לילד לבכות.

לא מתאים בכלל.

http://www.youtube.com/watch?v=eNeAzJeXmiA

גם אני זוכר את ברדיץ' כבחור מאוד לא נעים. זכורה לי איזה אמירה מתנשאת אחרי הניצחון על פדרר ברבע גמר ווימבי לפני שנתיים. בכל מקרה - אירועים כאלה צורמים מאוד אבל באיזשהו מקום גם טוב שה"צבעים האמיתיים" של חלק מהחבר'ה הללו יוצאים, כך שניתן לדעת האם הם ראויים להערכה או לא.

נקודה מעניינת - גם ראדק סטפאנק, שנחשב לשחקן הכי שנוא בחדרי ההלבשה בסבב - הוא צ'כי. מעלה תהיות על אופי הספורטאים המצליחים ממדינה זו...
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי yiffy » 22 ינואר 2012, 22:18

עוד טעימה מהאופי המקסים של ברדיך והעוד יותר מקסים של סודרלינג: http://www.youtube.com/watch?v=eog0TaQ1o3c
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 23 ינואר 2012, 09:09

הלילה היו שתי הפתעות. טסונגה הודח בידי נישיקורי שימשיך את דרכו בקלילה של מארי
עד לחצי גמר.
ההפתעה השניה היא ההפסד.של סרינה למקארובה.
פרר עלה לרבע הגמר אחרי ניצחון חלק ומשכנע על גאסקה ויתמודד קרוב לודאי
מול דג'וקוביץ' ברבע.
נובאק עצמו לא צפוי להתקשות מול יואיט מאוחר יותר היום.
מול פרר זה יהיה לו יותר קשה. פרר נתן לו בראש באליפות סוף השנה.

הלילה יתקיימו שני משחקים סופר מרתקים. ברדיץ' אהוב הקהל ינסה לעצור את רפא
ודלפו את פדרר. יש סיכוי לא רע לריבוי מערכות במשחקים האלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 ינואר 2012, 12:56

נובאק משחק מצויין.. כל פעם שאני רואה אותו משחק אני נדהם מהשיפור העצום שהוא עשה..
ד"א, אני היחיד שנהנה לשמוע את השדרנים\פרשנים של יורוספורט? זה משדרג לי את חווית הצפייה בכמה דרגות. כמובן שמעל כולם נמצא מאטס וילאנדר שפשוט תענוג לשמוע אותו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 ינואר 2012, 13:22

כמובן שניחסתי אותו ו5 דקות אחרי שכתבתי את ההודעה הוא הפסיד סט.. משחק טוב מאוד בינתיים
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 23 ינואר 2012, 21:25

טוב, תמונת רבעי הגמר:
רוג'ר - דלפו: המשחק האחרון בדיי סשן ברוד לייבר. אחלה משחק צפוי להיות. פדרר בכושר מעולה
וגם דלפו. לדלפו יש את הטניס הקלאסי שמציק לפדרר ומוציא אותו מהשלווה ומהכלים. ההפסדים האחרונים שלו בסלאמים היו לברדיץ', טסונגה, סודרלינג ודלפוטרו
(וגם לרפא ונובאק). ארבעתם טניסאים חזקים מאוד מהקו האחורי עם טניס חזק ואגרסיבי, וסרב מעולה.
לדעתי פדרר יעבור, אבל הפעם זה לא יהיה בקלות.

רפא - ברדיץ': המשחק הראשון בנייט סשן. גם זה אמור להיות משחק טוב, שאמור לערער את השלווה היחסית בה רפא משייט בינתיים בטורניר.
ברדיץ' לא ייתן לרפא הרבה מתנות ורפא יצטרך לשחק טניס אגרסיבי יותר מבדר"כ. אני לא מהמר על המשחקים של רפא, ורק מקווה לטוב.

מחר:
נובאק - פרר: אם יש שחקן שיכול לשגע את נובאק, ולא להתקפל מול הטניס המעולה של הסרבי מהקו האחורי, אז זה פרר, שהוא קרצייה מספר 1 בסבב.
הוא גם נמצא בכושר מצויין, וגם ניצח לאחרונה את דג'וקוביץ' (או שמה צריך להגיד - חצי דג'וקוביץ') בטורניר סוף השנה.
אני מהמר שנובאק עובר אבל לא בקלות. פרר ייקח מערכה אחת.

מארי - נישיקורי: משחק שיש לו פוטנציאל להפוך למעניין, אבל לדעתי מארי יגמור את זה מהר. הוא מקבל יריב שמרגיש שכבר השיג את שלו, עייף אחרי משחק קשה
ובאופן כללי, נישיקורי הוא טניסאי שהטניס שלו פחות מסוכן למארי לדעתי. אני מאמין שמארי יעבור בשלוש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 ינואר 2012, 07:37

פדרר במשחק ענק ניצק את דל פוטרו ב3 מערכות קלילות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי misha » 24 ינואר 2012, 07:52

רוג'ר ענק :worship כמעט בלתי אפשרי לנצח אותו כשהוא משחק ככה עם כל כך מעט טעויות. דלפו עוד ניסה לתת פייט (שבר בחזרה במערכה הראשונה, כמעט שבר לקראת סוף מערכה השניה) אבל לא היה לו סיכוי היום.
עבודת רגליים הנהדרת של פדרר פשוט לא מפסיקה להדהים. מקווה שרפא ינצח את הצ'כי, בא לי קלאסיקו.

קימי :heart ווזניאקי ממשיכה לא להצדיק את המקום שלה בדירוג.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 24 ינואר 2012, 08:25

misha כתב:רוג'ר ענק :worship כמעט בלתי אפשרי לנצח אותו כשהוא משחק ככה עם כל כך מעט טעויות. דלפו עוד ניסה לתת פייט (שבר בחזרה במערכה הראשונה, כמעט שבר לקראת סוף מערכה השניה) אבל לא היה לו סיכוי היום.
עבודת רגליים הנהדרת של פדרר פשוט לא מפסיקה להדהים. מקווה שרפא ינצח את הצ'כי, בא לי קלאסיקו.

קימי :heart ווזניאקי ממשיכה לא להצדיק את המקום שלה בדירוג.

בלתי נתפס. אני לא ראיתי את המשחק אבל זה נראה שפדרר פשוט בלתי עביר. לא רואה כרגע טניסאי שיכול לערער את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 ינואר 2012, 10:01

ברדיץ׳ לקח את הסט הראשון 7-6. אם הוא ימשיך להגיש ככה, רפא לא ישבור אותו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי יוסי22 » 24 ינואר 2012, 11:17

אז רפא מצליח דווקא לשבור אותו אבל נשבר חזרה ורק בתום שובר שיוויון הפכפך מצליח להשוות 1-1 במערכות .

פדרר באמת נתן משחק גדול למעט כמה תרדמות קטנות קטנות שהוא חייב בגילו המופלג אבל הבעיה שלו גם שנה שעברה היתה יותר מנטלית/פיזית עם הפסד אחרי שהוביל ב-2 מערכות בויימבלדון , הפסד בגמר למלך החימר והפסד אכזרי במשחק שהיה לו בידיים בניו יורק .

מבחינת יכולת הוא לא נפל מדיוקו גם בשנה שעברה , לפחות בגראנד סלאמים .
יוסי22

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 ינואר 2012, 13:29

קלאסיקו :bigsmile2
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים