המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אני בעד שקיפות כמובן. השאלה היא האם הדרך בה היא פעלה היא טובה ונכונה.
אני חושב שנכון לכרגע אם בוז'י רוצה סיכוי להיות ראש ממשלה, אז הוא באמת צריך להתאחד עם מרץ. זה יביא לו עוד כמה מנדטים מהשמאל, במקום אלה שיברחו לימין ולמרכז, ואני מאמין שיהיו כאלה
בכל מקרה (כי כל בר דעת רואה את הרשימה).
אני מחכה לשמוע את דעתם של לפיד ושל כחלון על הרשימה. מעניין אם לפיד יעדיף לשבת בממשלת שמאל, שלא תיתן יד כמעט לשום יוזמה שהוא ניסה להעביר בממשלה האחרונה.
jol9 כתב:אני גם חושב שאין ממשלת שמאל באופק אבל אם נניח העבודה ייקבלו כמה מנדטים יותר אז הם ייראו בעצמם מועמדים טבעיים להרכיב ממשלה. ואז זה כבר מדע הכיסאולוגיה...
דווקא ממשלת אחדות אני לא רואה שקמה. נתניהו לעולם לא יילך לרוטציה והוא יידע שעם העבודה הזאת המשילות תהיה הרבה יותר קשה ממה שהיה עם לפיד.
הקואליציה הנורמלית היחידה שתוכל למשול (למרות שזה יעלה לנו לא מעט) היא קואליציית ימין-מרכז-חרדים.
roy1000 כתב:הממשלה שתקום תהיה ביבי-בנט-חרדים-כחלון. שום דבר לא השתנה. הכל שטויות.
roy1000 כתב:הממשלה שתקום תהיה ביבי-בנט-חרדים-כחלון. שום דבר לא השתנה. הכל שטויות.
tzachMTA כתב:roy1000 כתב:הממשלה שתקום תהיה ביבי-בנט-חרדים-כחלון. שום דבר לא השתנה. הכל שטויות.
אני לא מאמין שיש לצירוף הזה 61.
ביבי+בנט=38-40 מנדטים.
חרדים ללא ישי=15 בתסריט אופטימי.
כחלון=כיום 8-10, מאמין שיירד לסביבות ה5-6, מפלגה פשוט הזויה.
jol9 כתב:tzachMTA כתב:roy1000 כתב:הממשלה שתקום תהיה ביבי-בנט-חרדים-כחלון. שום דבר לא השתנה. הכל שטויות.
אני לא מאמין שיש לצירוף הזה 61.
ביבי+בנט=38-40 מנדטים.
חרדים ללא ישי=15 בתסריט אופטימי.
כחלון=כיום 8-10, מאמין שיירד לסביבות ה5-6, מפלגה פשוט הזויה.
תראה, הבסיס האלקטורלי של הליכוד וליברמן הוא סדר גודל של 30-35 מנדטים (תלוי באיזה יום). אני מעריך שאם ליברמן ידרדר למספר נמוך
של מנדטים, אוב המנדטים האבודים יעברו לליכוד.
להערכתי ביבי, בנט וליברמן שווים סדר גודל של 45 מנדטים לפחות, וזה משאיר בסה"כ פער לא גדול מדי להשלים... אני מאמין
שאם ביבי ייתן לבנט את הביטחון, ולכחלון (אם יעבור את ה-10 מנדטים) את האוצר, אז תהיה לו קואליציה יציבה של 68-70 חברים.
ליברמן צריך להיות מוכן להיפרד מלשכת שר החוץ, אלא אם יצליח להביא גם הוא 10 מנדטים ומעלה.
לדעתי, בכל מקרה הוא צריך לדרוש לעצמו תיק אחר אפילו אם זה תיק פחות יוקרתי. תיק החוץ די תוקע אותו לדעתי.

Holiday_Armadillo כתב:אני לא בטוחה שכחלון עובר כל כך בקלות את ה-10 מנדטים
אני לא יודעת מי מנהל לו את הקמפיין אבל זה אחד הבזיונות הגדולים שנראו אי פעם במדינה הזאת
כל יום הוא מחרב יותר ויותר את המעמד שלו שהיה אחד הדברים היותר קלים ויותר בטוחים שנראו אי פעם לפני בחירות
אם היה לו את מנהל הקמפיין של יאיר הוא היה עם איזה 30 מנדטים עכשיו

MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא בטוחה שכחלון עובר כל כך בקלות את ה-10 מנדטים
אני לא יודעת מי מנהל לו את הקמפיין אבל זה אחד הבזיונות הגדולים שנראו אי פעם במדינה הזאת
כל יום הוא מחרב יותר ויותר את המעמד שלו שהיה אחד הדברים היותר קלים ויותר בטוחים שנראו אי פעם לפני בחירות
אני אצביע לו כנראה.

my man כתב:יש היום פריימריז במפלגה השלישית בגודלה ושום אזכור באתרי החדשות-כלום...פשוט ביזיון!!!
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא בטוחה שכחלון עובר כל כך בקלות את ה-10 מנדטים
אני אצביע לו כנראה.
מעולם לא סמכתי על הדעה שלך אז אני לא מופתעת

MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא בטוחה שכחלון עובר כל כך בקלות את ה-10 מנדטים
אני אצביע לו כנראה.
מעולם לא סמכתי על הדעה שלך אז אני לא מופתעת
זוכרת שהצבעת ליאיר פעם?

MTA2311 כתב:אז עדיף שלא נדבר על הדעה שלי.

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים