06 מאי 2015, 10:47
my man כתב:אני רק לא מבין למה בנט לא יקח את המשפטים ושקד את החינוך
זה פשוט נראה הרבה יותר הגיוני גם שמשפטים נתפס תיק יותר בכיר אבל גם ובעיקר יק המשפטים מעמיד את האוחז בו כחבר קבינט
אני לא מבין את זה...
06 מאי 2015, 11:16
jol9 כתב:לא יודע מה להגיד לך. אני יודע שאתה לא אוהב את ביבי ולא רוצה ממשלת ימין, אבל זה מצב רע מאוד.
המדינה שלנו חייבת הנהגה יציבה שתתמודד עם האתגרים הכלכליים והביטחוניים, ומה שקורה
זה שכל פוץ יכול להפיל כל חוק וכל רפורמה שינסו להעביר.
06 מאי 2015, 11:26
06 מאי 2015, 12:06
my man כתב:מדהים בעיניי שמי שימני במדינה ישר נתפס כאנטי דמוקרטי בתקשורת ובשמאל...
06 מאי 2015, 12:07
roy1000 כתב:my man כתב:מדהים בעיניי שמי שימני במדינה ישר נתפס כאנטי דמוקרטי בתקשורת ובשמאל...
במקרה הזה יש לך ספק שזה נכון?
06 מאי 2015, 12:42
roy1000 כתב:אולמרט חבר אישי של דגן. דווקא הרבה יותר צבוע אם הוא היה זורק אותן לכלבים אחרי ההרשעה.
06 מאי 2015, 12:46
toja27 כתב:my man כתב:אני רק לא מבין למה בנט לא יקח את המשפטים ושקד את החינוך
זה פשוט נראה הרבה יותר הגיוני גם שמשפטים נתפס תיק יותר בכיר אבל גם ובעיקר יק המשפטים מעמיד את האוחז בו כחבר קבינט
אני לא מבין את זה...
לא מבין למה תיק משפטים נתפס כתיק בכיר יותר מחינוך. לפי דעתי תיק חינוך הוא מהחשובים שיש ויש לו השלכות גדולות בענייני המדינה.
06 מאי 2015, 12:47
roy1000 כתב:jol9 כתב:לא יודע מה להגיד לך. אני יודע שאתה לא אוהב את ביבי ולא רוצה ממשלת ימין, אבל זה מצב רע מאוד.
המדינה שלנו חייבת הנהגה יציבה שתתמודד עם האתגרים הכלכליים והביטחוניים, ומה שקורה
זה שכל פוץ יכול להפיל כל חוק וכל רפורמה שינסו להעביר.
בוא נהיה רציניים - איזה אתגרים בטחוניים יש שצריך ממשלה בשבילם? חמאס? הם יהיו עסוקים בשיקום לפחות עוד שנה-שנתיים. תקיפה באיראן הרי לא תהיה וכולנו כבר יודעים את זה. חיזבאללה? נלחמים על החיים שלהם מול הסונים בסוריה.
מה כבר כחלון יוכל לעשות אחרי שהחרדים והמתנחלים והצבא יקחו את חלקם? רפורמה בבנקים שתחסוך 50 שקל לשנה? הרי כבר עכשיו ברור שעם הקמת הממשלה החדשה, ישראל תיכנס לבור תקציבי (בגלל ההבטחות לחרדים/מתנחלים) ויהיו קיצוצים/העלאות מיסים.
שום דבר טוב לא יצא מזה שתקום ממשלה, לפחות לא למי שהוא לא חרדי או בדוואי. אני מעדיף את המצב הנוכחי על ממשלת ביבי-חרדים. אני לא מבין למה אתה מחכה בכזה קוצר רוח לשלם עוד מיסים (העלאת המיסים כבר מעוגנת בהסכם עם כחלון)?
06 מאי 2015, 12:49
roy1000 כתב:toja27 כתב:אני מסכים איתך אבל קח בחשבון שאולי הוא רואה בכל הממשלה הזאת כהזדמנות פז שבה הוא קיבל מספיק כלים כדי להוריד את מחירי הדירות ולכן הוא מתפשר על דברים , למרות שאני בכלל לא בטוח שהוא כן צריך להתפשר.
לגבי הדירות המוזלות, אז יכול להיות שאת הדירות הכי זולות יקבלו החרדים, אבל הוא כן יצליח להוריד באופן כללי את מחירי הדירות כך שגם האחרים יצאו נשכרים.
השוק של החרדים הוא שוק נפרד לחלוטין מזה של החילונים. כלומר, חילוני לא יקנה בית מחרדי, ככה שאין סיכוי שהמכרזים המוזלים לחרדים יורידו מחירים בשוק של החילונים.
ההסכם הקואליציוני הזה הוא הסכם ורסאי של החרדים והם ישלמו בריבית על החמדנות שלהם בבחירות הבאות. הם פשוט משחקים לידיים של לפיד.
06 מאי 2015, 13:02
jol9 כתב:roy1000 כתב:אולמרט חבר אישי של דגן. דווקא הרבה יותר צבוע אם הוא היה זורק אותן לכלבים אחרי ההרשעה.
אין בעיה, אז שישב בשקט ושלא ידבר על ראשי ממשלה אחרים, כשהחבר שלו הורשע בעבירות פליליות.
06 מאי 2015, 13:03
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:אולמרט חבר אישי של דגן. דווקא הרבה יותר צבוע אם הוא היה זורק אותן לכלבים אחרי ההרשעה.
אין בעיה, אז שישב בשקט ושלא ידבר על ראשי ממשלה אחרים, כשהחבר שלו הורשע בעבירות פליליות.
מה הוא אשם בזה שאולמרט מושחת? הוא צריך לשתוק בגלל שחבר שלו מושחת או בגלל שהוא נגד ביבי?
06 מאי 2015, 13:03
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:אולמרט חבר אישי של דגן. דווקא הרבה יותר צבוע אם הוא היה זורק אותן לכלבים אחרי ההרשעה.
מה הוא אשם בזה שאולמרט מושחת? הוא צריך לשתוק בגלל שחבר שלו מושחת או בגלל שהוא נגד ביבי?
06 מאי 2015, 13:08
התנין כתב:כחלון מנסה לבצע רפורמה שלמה בכל הנוגע למנהל מקרקעי ישראל. במדינת ישראל ישנם מאות אלפי דונמים של אדמות חקלאיות, שלא מנוצלות כלל (גם בתחום לו נועדו). במידה והוא באמת יצליח להביא איזושהי רפורמה בתחום וכתוצאה מכך תוגבר הבניה והיצע הדירות יוגדל, אז זה כבר הישג הרבה הרבה הרבה יותר גדול מכל מה ששר\ח"כ הצליח לעשות ב-20 השנים האחרונות, ואני מוכן לספוג בתמורה לכך את זה שהחרדים יזכו לקבל את הדירות הזולות. אבל קודם כל יש לראות אם בכלל הוא מתכוון להילחם על זה כפי שהבטיח לפני הבחירות.
06 מאי 2015, 13:09
jol9 כתב:אין בעיה שיגן על אולמרט, אבל שישתוק בהקשר לביבי. זה לא שהוא איזה מישהו חשוב, שהדעה שלו נחשבת או מעניינת מישהו...
זה פשוט לא נראה טוב.
06 מאי 2015, 13:10
tzachMTA כתב:נדמה לי שיוני מנסה לומר שאתה לא יכול להגן על ראש ממשלה מושחת ויחד עם זה לתקוף את ביבי..
06 מאי 2015, 13:16
06 מאי 2015, 13:19
06 מאי 2015, 13:26
roy1000 כתב:גם סטיב מתעורר לו פתאום? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4654254,00.html
06 מאי 2015, 13:31
my man כתב:roy1000 כתב:גם סטיב מתעורר לו פתאום? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4654254,00.html
חחח אתמול פרסמו שהוא מגשש אם במקרה שלא תקום ממשלה ימנו אותו להקים אותה....
שקד במשפטים אבל בלי הועדה למינוי שופטים ובלי ועדת החקיקה...נו באמת תיק בשביל התיק ותו לא...
06 מאי 2015, 13:33
roy1000 כתב:my man כתב:roy1000 כתב:גם סטיב מתעורר לו פתאום? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4654254,00.html
חחח אתמול פרסמו שהוא מגשש אם במקרה שלא תקום ממשלה ימנו אותו להקים אותה....
שקד במשפטים אבל בלי הועדה למינוי שופטים ובלי ועדת החקיקה...נו באמת תיק בשביל התיק ותו לא...
שקד תקבל את התיק במלואו. כולל הכל.