המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
shayD כתב:הכי צורם לי ביום הזה זו חבורת רפי השכל שמתגודדים מאחורי הצלמים כמוצאי שלל רב.
מוציאים לשון ומחייכים כאילו היו בגמר של בייק אוף ולא באירוע חבלני שהסתיים ב4 הרוגים .
צורם לי שהם מייצגים נתח לא מבוטל באוכלוסיה , עצוב לי האזימוט הכללי שאנחנו צועדים לכיוונו כחברה.
מתבייש.
MTA2311 כתב:הערב הזה היה יכול להיגמר כל כך הרבה יותר גרוע.. אם זה לא היה איזה ערבי טיפש אקראי לחלוטין שמצא קלאצ', זה היה נגמר בדו ספרתי. אם הוא היה יודע לתפעל מעצור זה היה מרחץ דמים איום.
MTA2311 כתב:הערב הזה היה יכול להיגמר כל כך הרבה יותר גרוע.. אם זה לא היה איזה ערבי טיפש אקראי לחלוטין שמצא קלאצ', זה היה נגמר בדו ספרתי. אם הוא היה יודע לתפעל מעצור זה היה מרחץ דמים איום.
my man כתב:MTA2311 כתב:הערב הזה היה יכול להיגמר כל כך הרבה יותר גרוע.. אם זה לא היה איזה ערבי טיפש אקראי לחלוטין שמצא קלאצ', זה היה נגמר בדו ספרתי. אם הוא היה יודע לתפעל מעצור זה היה מרחץ דמים איום.
ערבי מזדמן שמצא קלאצ'? חמאס לקחו אחריות על הפיגוע...
my man כתב:MTA2311 כתב:הערב הזה היה יכול להיגמר כל כך הרבה יותר גרוע.. אם זה לא היה איזה ערבי טיפש אקראי לחלוטין שמצא קלאצ', זה היה נגמר בדו ספרתי. אם הוא היה יודע לתפעל מעצור זה היה מרחץ דמים איום.
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:הערב הזה היה יכול להיגמר כל כך הרבה יותר גרוע.. אם זה לא היה איזה ערבי טיפש אקראי לחלוטין שמצא קלאצ', זה היה נגמר בדו ספרתי. אם הוא היה יודע לתפעל מעצור זה היה מרחץ דמים איום.
לא, הם בירכו על הפיגוע
שני דברים שונים
חמאס: "פעולת הגבורה בתל אביב - הסנונית הראשונה של חודש הרמדאן"
"פעולת הגבורה אמש בתל אביב היא הסנונית הראשונה של חודש הרמדאן, וההפתעה הראשונה שמחכה לאויב הציוני ברמדאן".
(רועי קייס)
MTA2311 כתב:ובכל מקרה, כמו שאני מסביר לשמואל כל פעם כשקורה משהו כזה - אין תשתיות טרור מפותחות בשטחים. חברון מזוהה עם חמאס, אז כל מחבל שיוצא משם הוא כביכול איש חמאס. זה לא תשתית טרור, ולא משהו מאורגן. עזבו את זה שבאופן כלחי לקיחת אחריות זה שקר גדול רוב הזמן.
מה שקרה היום, זה מה שאנחנו רואים בכל הגל האחרון. מחבלים stand alone, חסרי כישורים שמאלתרים במקום.
MTA2311 כתב:ובנושא אחר, איזה מזל שאיווט עבר ניתוח להארכת הפתיל.. אם לא חברון כבר הייתה בוערת עכשיו, לא?
#שרי_ביטחון_שפחות
מכביסט31 כתב:איך אתם הייתם מצפים מליברמן להגיב לפיגוע הזה? שואל ברצינות.
Tomer כתב:http://rotter.net/forum/scoops1/320666.shtml
בסבירות מאוד גבוהה ששרון הולצמן זייף את מותו
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הויכוחים בטוויטר דיי מגוחכים, מתחיל להזכיר את ענייני התקציבים בין מכבי וב''ש
''מחבל דקר בן אדם בירושלים'' - ''כן אבל פלסטינים סובלים מכיבוש כל יום!''
''מחבל התפוצץ באוטובוס'' - ''איפה הייתם כשאלפים נהרגו בצוק איתן?''
''מחבלים הרגו 4 בני אדם בתל אביב'' - ''כן אבל מיליוני פלסטינים מתים כל יום''
(ד''א, המשפט האחרון לא המצאה שלי, ראיתי אותו עכשיו בטוויטר, מילה במילה)
כל פעם שזה נעשה יותר חמור, איכשהו המספרים של הפלסטינים רק עולים
אני חושב שהשמאל הישראלי הקיצוני, שהשתלט על השיח בתקשורת, וחושב שהוא מחזיק
את הבעלות על המוסר, ועל מה נכון וצודק, הורס אותנו מהיסוד.
זאת המטרה שלהם בסופו של דבר... לחסל את המדינה כמדינה יהודית ודמוקרטית...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים