המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:דווקא הזרים היחידים שמיץ' היה מוכן לשים עליהם כסף זה זרים מהסוג הזה, שעוד כמה שנים ימכרו ביותר כסף. והוא ימכר ביותר כסף.
יותר מ-3 מליון יורו זה אומר שהם חושבים שאפשר לפחות 5 בעתיד וזה סכומים מטורפים לקבוצה ישראלית
אפילו נוסא היה פחות מיליון והוא מוכח
מדובר בשוער שלפי כל ההערכות יהיה אחד הטובים בעולם עוד כמה שנים.
אין לי ספק שאם מיטש יסכים לשלם עליו את הסכום הזה, זה רק מתוך מחשבה לעשות עליו רווח עוד שנתיים-שלוש.
Roni1 כתב:אם זה נכון ממש כואב לי על חואן פאבלו, זה לא פייר. אמנם הוא בינוני אבל הביא עם מכבי אליפות, טרבל ועליה לאלופות. הגשים חלום ונבעט.
MTA2311 כתב:Roni1 כתב:אם זה נכון ממש כואב לי על חואן פאבלו, זה לא פייר. אמנם הוא בינוני אבל הביא עם מכבי אליפות, טרבל ועליה לאלופות. הגשים חלום ונבעט.
יכול להיות, אבל לא זה צריך להיות השיקול. אחרת ניתקע לנצח עם זרים שעבר זמנם כמו העונה.
והוא לא בינוני. שוער חלש.
Roni1 כתב:MTA2311 כתב:Roni1 כתב:אם זה נכון ממש כואב לי על חואן פאבלו, זה לא פייר. אמנם הוא בינוני אבל הביא עם מכבי אליפות, טרבל ועליה לאלופות. הגשים חלום ונבעט.
יכול להיות, אבל לא זה צריך להיות השיקול. אחרת ניתקע לנצח עם זרים שעבר זמנם כמו העונה.
והוא לא בינוני. שוער חלש.
זה אף פעם לא צריך להיות השיקול אם אנחנו רוצים להתקדם. אבל זה מצב לא נעים בכלל.
MTA2311 כתב:עכשיו גם בשאר האתרים.
לא יקרה בחיים, הלאה.
MTA2311 כתב:אומרים שהוא לא הולך לגלא' בגלל עניינים פוליטייים שבין טורקיה וסרביה.
המבורג מציעה 2.5 מיליון, מיטש לפי הפרסומים 3 מיליון. מדובר בשוער העתיד של הכדורגל העולמי, מה הסיכוי שהוא יהיה במכבי ולא בהמבורג?
MTA2311 כתב:אומרים שהוא לא הולך לגלא' בגלל עניינים פוליטייים שבין טורקיה וסרביה.
המבורג מציעה 2.5 מיליון, מיטש לפי הפרסומים 3 מיליון. מדובר בשוער העתיד של הכדורגל העולמי, מה הסיכוי שהוא יהיה במכבי ולא בהמבורג?
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:אומרים שהוא לא הולך לגלא' בגלל עניינים פוליטייים שבין טורקיה וסרביה.
השאלה אם הוא בא על תקן שוער העתיד של מכבי שכרגע יהיה שוער מחליף (מכבי צריכה אחד כזה) או ישירות יתפוס את אפודת השוער הראשון.
אני מקווה שהאופציה הראשונה. לא ראוי ששוער בגיל 19 ידיח את חואן פאבלו הותיק. עם כל החסרונות שלו, אני חושב שהוא לא מספיק מוערך והוא סייע למכבי להגיע להישגים יפים בשנים האחרונות.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:אומרים שהוא לא הולך לגלא' בגלל עניינים פוליטייים שבין טורקיה וסרביה.
השאלה אם הוא בא על תקן שוער העתיד של מכבי שכרגע יהיה שוער מחליף (מכבי צריכה אחד כזה) או ישירות יתפוס את אפודת השוער הראשון.
אני מקווה שהאופציה הראשונה. לא ראוי ששוער בגיל 19 ידיח את חואן פאבלו הותיק. עם כל החסרונות שלו, אני חושב שהוא לא מספיק מוערך והוא סייע למכבי להגיע להישגים יפים בשנים האחרונות.
עזוב שמואל. אין שום סיכוי בעולם ששוער כזה מגיע להיות שוער שני במכבי. גם אם השוער הראשון הוא אניימה ולא חואן פבלו.
אתה כנראה פשוט לא מבין על איזה סדר גודל של שחקן אנחנו מדברים פה. מדובר בהחתמה חסרת תקדים.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:אומרים שהוא לא הולך לגלא' בגלל עניינים פוליטייים שבין טורקיה וסרביה.
עזוב שמואל. אין שום סיכוי בעולם ששוער כזה מגיע להיות שוער שני במכבי. גם אם השוער הראשון הוא אניימה ולא חואן פבלו.
אתה כנראה פשוט לא מבין על איזה סדר גודל של שחקן אנחנו מדברים פה. מדובר בהחתמה חסרת תקדים.
אני מבין שמדובר בשוער מאוד מוכשר עם פוטנציאל ענק, אבל הוא בסך הכל ילד בן 19.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל, כמה משחקים של מכבי ראית בשנתיים האחרונות? להגיד שחואן פבלו לא מספיק מוערך ושהוא צריך להשיאר השוער הראשון על פני הפוטנציאל הכי גדול בכדורגל העולמי זה דברים של מישהו שלא ראה משחקים ולא יודע עד כמה חואן פבלו שוער חלש
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל, כמה משחקים של מכבי ראית בשנתיים האחרונות? להגיד שחואן פבלו לא מספיק מוערך ושהוא צריך להשיאר השוער הראשון על פני הפוטנציאל הכי גדול בכדורגל העולמי זה דברים של מישהו שלא ראה משחקים ולא יודע עד כמה חואן פבלו שוער חלש
אני מודה, לא ראיתי הרבה משחקים כמוכם. אבל במשחקים שכן ראיתי (ובמיוחד משחקי מוקדמות הצ'מפיונס בשבועות האחרונים) ראיתי שוער לא מדהים אבל מאוד מנוסה ובסך הכל עושה את העבודה.
הוא גם נראה בחור חיובי שמחובר למועדון. זאת יריקה בפנים להנחית לו ילד בן 19 על הראש.
ושוב, אין ספק שראיקוביץ' שחקן עם הרבה מאוד פוטנציאל. אבל גם לדרגן בנדר יש פוטנציאל גדול. זה אומר שהוא יכול לשחק ביורוליג ? (ובהקבלה לכדורגל- בצ'מפיונס).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים