המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:הרגע שטומן קפץ הוציא ממני יואו קטן.
הדרך שבה סרסיי פוצצה את כולם היה צפוי אך נעשה נהדר.
למרות זאת קיוויתי שמרג'רי תצא מזה איכשהו, קצת באסה עליה. מצד שני כיף שהסבתא הצטרפה ל"טים חאליסי".
ההתעללות של סרסיי בנזירה המעצבנת ההיא - priceless (בעיקר הshame בסוף...)
גילינו את העובדה הכי ידוע בסידרה סוף סוף - המוצא האמיתי של ג'ון סנואו.
יש מצב שבמקום המאבק הסופי בין "קרח ואש" כלומר ג'ון ודאינריז, זה ייגמר בסיפור אהבה בינהם (למרות שהם סוג של קרובי משפחה) או שליבה כבר שייך ליארה??
חנו'ש כתב:זה היה יואו מופתע אבל לא עצוב בהכרח, יותר מכיוון של "לזה לא ציפיתי... המממ מעניין...."
וכן, הקטע של אריה... גדול. היה ברור לי שוולדר פריי הולך למות, אבל לרגע לא ציפיתי שם לאריה.
אין לי מושג מה עובר על סאנסה בראש, ובאמת חשבתי שהיא בהריון עוד מהסצנה האחרונה שלה עם רמזי. אולי עוד נגלה את זה בעונה הבאה??![]()
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:זה היה יואו מופתע אבל לא עצוב בהכרח, יותר מכיוון של "לזה לא ציפיתי... המממ מעניין...."
וכן, הקטע של אריה... גדול. היה ברור לי שוולדר פריי הולך למות, אבל לרגע לא ציפיתי שם לאריה.
אין לי מושג מה עובר על סאנסה בראש, ובאמת חשבתי שהיא בהריון עוד מהסצנה האחרונה שלה עם רמזי. אולי עוד נגלה את זה בעונה הבאה??![]()
כשהיא אמרה לו ''הם כבר הגיעו'' ו''הם פה'' אני כזה ''מה? הוא השתגע ולא יכול לראות אף אחד? מה לעזאזל?'', ואז היא הצביעה לאוכל ולא היה לי מושג מה קורה
אפילו כשהיא הורידה את הפנים לא היה לי מושג מי יהיה מתחת (אני איטית)
כן, גם אני חשבתי שסאנסה בהריון כי קשה לפענח את המשפט של רמזי בצורה אחרת
rc4991 כתב:למישהו יש המלצה לסדרה טובה?
לא משנה הז'אנר, העיקר שתהיה טובה
roy1000 כתב:rc4991 כתב:למישהו יש המלצה לסדרה טובה?
לא משנה הז'אנר, העיקר שתהיה טובה
סיליקון וואלי. הדבר הכי טוב שראיתי כבר הרבה זמן.
rc4991 כתב:כרמל, יש מצב שהידע שלך במשפחה מודרנית מתקרב לחברים?
זכור לי פרק שממש אהבתי שהיה כאילו בסגנון מפחיד ושהדאנפי'ז היו נראה לי במרתף או משהו בסגנון והלחיצו אותם
יש מצב שאת יודעת על איזה פרק אני מדבר?
rc4991 כתב:כרמל, יש מצב שהידע שלך במשפחה מודרנית מתקרב לחברים?
זכור לי פרק שממש אהבתי שהיה כאילו בסגנון מפחיד ושהדאנפי'ז היו נראה לי במרתף או משהו בסגנון והלחיצו אותם
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:כרמל, יש מצב שהידע שלך במשפחה מודרנית מתקרב לחברים?
יש את הפרק שהם מכינים בית אימה להולוויין. זה?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:כרמל, יש מצב שהידע שלך במשפחה מודרנית מתקרב לחברים?
1-16 או 5-10?
MTA2311 כתב:יש פרק שפיל מראה בית ללקוחות בהולווין והוא מפחד שקלייר תפחיד אותו שם
Asf כתב:יש מצב שאתה מתכוון לפרק שהם יורדים למרתף ומפחדים מאופוסום? (פרק 15 עונה 5)
Asf כתב:יש מצב שאתה מתכוון לפרק שהם יורדים למרתף ומפחדים מאופוסום? (פרק 15 עונה 5)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים