המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:חחח לא הצלחתי להוריד את העיניים..
Jack55 כתב:איזה מרגש, אנחנו 5 בניינים של 16 קומות אחד ליד השני, לפחות 80% מכל הבניינים ביחד יצאו למרפסת ומחאו כפיים לרופאים זה היה גדול ורועש.
שועל כתב:עדיין לא הגענו ל10,000 הרוגים מאז תחילת המגפה, כולל סין.
לא יודע מה לחשוב על זה
Jack55 כתב:איזה מרגש, אנחנו 5 בניינים של 16 קומות אחד ליד השני, לפחות 80% מכל הבניינים ביחד יצאו למרפסת ומחאו כפיים לרופאים, זה היה גדול ורועש.
האמת לא ידעתי שזה מתוכנן או משהו, התחלתי לשמוע הרבה כפיים ושריקות בחוץ ושיצאתי למרפסת אני פתאום רואה את כולם במרפסות.my man כתב:Jack55 כתב:איזה מרגש, אנחנו 5 בניינים של 16 קומות אחד ליד השני, לפחות 80% מכל הבניינים ביחד יצאו למרפסת ומחאו כפיים לרופאים, זה היה גדול ורועש.
וואו רעיון יפה..
אם יש משהו אחד לא רע שהקורונה הזו עושה זה קצת יותר הדדיות וערבות בעם שלנו..
Jack55 כתב:האמת לא ידעתי שזה מתוכנן או משהו, התחלתי לשמוע הרבה כפיים ושריקות בחוץ ושיצאתי למרפסת אני פתאום רואה את כולם במרפסות.my man כתב:Jack55 כתב:איזה מרגש, אנחנו 5 בניינים של 16 קומות אחד ליד השני, לפחות 80% מכל הבניינים ביחד יצאו למרפסת ומחאו כפיים לרופאים, זה היה גדול ורועש.
וואו רעיון יפה..
אם יש משהו אחד לא רע שהקורונה הזו עושה זה קצת יותר הדדיות וערבות בעם שלנו..
עכשיו הבנתי שזה היה גם בעוד מקומות בארץ, יוזמה יפה מאוד.
וכן אני גם חושב שזאת תקופה שקצת מאחדת את כולם שצריכים להירתם ביחד כנגד המגפה.
אתה באמת חושב שהמספרים בסין ואיראן נכונים אחריי מה שאנחנו רואים באיטליה ובשאר אירופה?שועל כתב:עדיין לא הגענו ל10,000 הרוגים מאז תחילת המגפה, כולל סין.
לא יודע מה לחשוב על זה
Jack55 כתב:אתה באמת חושב שהמספרים בסין ואיראן נכונים אחריי מה שאנחנו רואים באיטליה ובשאר אירופה?שועל כתב:עדיין לא הגענו ל10,000 הרוגים מאז תחילת המגפה, כולל סין.
לא יודע מה לחשוב על זה
לדעתי אין סיכוי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים