18 מאי 2020, 15:27
אין מנוסHoliday_Armadillo כתב:במקום לרשום את זה מחדשHoliday_Armadillo כתב:השימוש של הישראלים במסכות פשוט מחפיר
תולים אותן על אוזן אחת, הולכים איתן מתחת לסנטר, מורידים כשמדברים, נוגעים בצד החשוף, לא הולכים בכלל (במיוחד ילדים שהם המפיצים הכי גדולים)
פשוט ישראליות לשמה
18 מאי 2020, 17:00
18 מאי 2020, 20:54
Holiday_Armadillo כתב:אם לנו בשנת לא נעים לי להגיד איזה היה מזגן שגרם לקוטב הצפוני להרגיש כמו מדבר סהרה אני בטוחה שלמזגנים של היום יש יכולת כזאתשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל כך נמאס לי מההתבכיינות בכל מה שנוגע לבתי הספר
כל פעם תירוץ אחר למה לא
ממש קשה לשבת עם מסכות בכיתה ממוזגת
כל מה שקשור בילדים, כולל הילדים עצמם אבל בעיקר המורים וההורים הפכו להיות הדבר הכי שנוא במדינה הזאת
חבורה של עצלנים
אז זהו שלפי ההנחיות צריך גם לפתוח את החלונות, מה שאומר שהמזגן לא כל כך יעיל..
המסכות זה מה שגומר אותם? כאילו אנחנו לא רגילים לימים של 40+ במדינה הזאת, מעולם לא ביטלו לנו בגלל זה בית ספר
נמאס כבר לשמוע על כמה בלתי אפשרי עם מסכות
כולנו עובדים עם מסכות
מספיק עם הפינוק
18 מאי 2020, 21:17
כבר היום אמרו בערוץ 12 שצפויים לבטל את חובת חבישת המסכות בכיתה, תוך יומיים הבינו שזה לא באמת הגיוני.ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם לנו בשנת לא נעים לי להגיד איזה היה מזגן שגרם לקוטב הצפוני להרגיש כמו מדבר סהרה אני בטוחה שלמזגנים של היום יש יכולת כזאתשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל כך נמאס לי מההתבכיינות בכל מה שנוגע לבתי הספר
כל פעם תירוץ אחר למה לא
ממש קשה לשבת עם מסכות בכיתה ממוזגת
כל מה שקשור בילדים, כולל הילדים עצמם אבל בעיקר המורים וההורים הפכו להיות הדבר הכי שנוא במדינה הזאת
חבורה של עצלנים
אז זהו שלפי ההנחיות צריך גם לפתוח את החלונות, מה שאומר שהמזגן לא כל כך יעיל..
המסכות זה מה שגומר אותם? כאילו אנחנו לא רגילים לימים של 40+ במדינה הזאת, מעולם לא ביטלו לנו בגלל זה בית ספר
נמאס כבר לשמוע על כמה בלתי אפשרי עם מסכות
כולנו עובדים עם מסכות
מספיק עם הפינוק
לא נעים לי להגיד שכשאני הייתי תלמידה בכלל לא היו לנו מזגנים בכיתות.. הפינוק שלנו היה ארבעה מאווררים אחד בכל פינה בחדר כאשר רק שניים מהם עובדים במקרה הטוב, אבל רק אחד מהם מסתובב מצד לצד כי השאר כמובן נשברו. היה קשה אבל אני לא זוכרת שבכינו כל כך על התנאים. זה היה דור לגמרי אחר.
אבל בכל זאת בגלל שההנחייה אומרת שחייבים להשאיר את החלונות פתוחים זה הופך את המזגן (אם דולק בכלל) ללא יעיל ובשרב הישראלי הממוצע לנסות לנשום עם מסיכה בחום הזה זה בלתי אפשרי ורמת הריכוז אצל התלמידים יורדת. אין טעם לנסות להיאבק בזה, צריך להבין את התלמידים ולנסות לשפר את תנאי הלמידה שלהם.
19 מאי 2020, 01:09
19 מאי 2020, 01:18
19 מאי 2020, 01:37
Shay_uzan כתב:קל להתלונן על התלמידים והמורים אבל להתלונן על התלונות שלהם לפעמים יותר מנותק מהמציאות.
בואו נגיד את זה ככה, 40 מעלות, בלי מזגן (המזגנים במערכת החינוך שווים לכלום גם אם החלונות סגורים) ועם מסיכות זה לא אפשרי, לא צריך להיות תלמיד או מורה בשביל לדעת את זה, התוכנית לחזרה ללימודים פשוט לא הגיונית.
יש אנשים שאחרי 10 שנים או שיש להם ילדים נוהגין לשכוח את כל הבעיות של הבית ספר והעיקר שהם יקחו מאיתנו את הילדים ואז שום תלונה של הילדים לא מוצדקת, אבל ללמוד ככה זה לא הגיוני
(מזכיר לכם שאת הלימודים שלי סיימתי)
ועם כל הכבוד, כל דור מתלונן על הדור שאחריו אפילן זה היה ביוון העתיקה, אז תעשו טובה חלאס עם זה, זה לא מכבד. תלונות תמיד היו ולומר שאנחנו יותר טובים זה לא באמת נכון. גם הדור שלכם הולך בחוץ בלי מסיכות כי זה קשה לו למרות שלפני שבוע לא היה שרב
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
19 מאי 2020, 04:31
יאפMTA2311 כתב:Shay_uzan כתב:קל להתלונן על התלמידים והמורים אבל להתלונן על התלונות שלהם לפעמים יותר מנותק מהמציאות.
בואו נגיד את זה ככה, 40 מעלות, בלי מזגן (המזגנים במערכת החינוך שווים לכלום גם אם החלונות סגורים) ועם מסיכות זה לא אפשרי, לא צריך להיות תלמיד או מורה בשביל לדעת את זה, התוכנית לחזרה ללימודים פשוט לא הגיונית.
יש אנשים שאחרי 10 שנים או שיש להם ילדים נוהגין לשכוח את כל הבעיות של הבית ספר והעיקר שהם יקחו מאיתנו את הילדים ואז שום תלונה של הילדים לא מוצדקת, אבל ללמוד ככה זה לא הגיוני
ועם כל הכבוד, כל דור מתלונן על הדור שאחריו אפילן זה היה ביוון העתיקה, אז תעשו טובה חלאס עם זה, זה לא מכבד. תלונות תמיד היו ולומר שאנחנו יותר טובים זה לא באמת נכון. גם הדור שלכם הולך בחוץ בלי מסיכות כי זה קשה לו למרות שלפני שבוע לא היה שרב
בגדול זה נכון, הטיעונים האלה אכן חוזרים על עצמם כל דור מחדש. הדוגמה הקלאסית מבחינתי זה שבתחילת שנות ה20 היו תלונות על זה ש"הילדים של היום רק יושבים וקוראים ספרים כל היום". הטיעונים האלה כמובן מגוחכים ושגויים, האנושות רק הולכת ומשתבחת בכל דור שעובר, אחרת היא הייתה נתקעת במקום, הולכת אחורה או מפסיקה להתקיים.
הנקודה אבל היא שמתחילת המשבר הזה, כל הנוגעים בצורה כזאת או אחרת למערכת החינוך, קרי מורים, הורים ותלמידים, לא הפסיקו להתלונן אפילו לשנייה אחת. כל היום תלונות על כל דבר שהוא. זה תפס חלק גדול מאוד בשיח הציבורי בזמן שיש מיליון מובטלים, אנשים מתים וכו'. אז לאנשים נמאס, ובצדק גדול מאוד. אחרי שאכלו לנו את הראש כל היום כמה המורים מסכנים, או כמה התלמידים לא יכולים להתרכז בזום או על איך ההורים המסכנים משתגעים עם הילדים בבית, לאנשים יש מעט מאוד סבלנות על למידה עם מסיכה בכיתה. שיסתמו קצת את הפה.
19 מאי 2020, 09:49
19 מאי 2020, 12:42
19 מאי 2020, 13:32
19 מאי 2020, 13:46
jol9 כתב:באסוש קצת. לרומי יש קוצר ראייה אז עשינו לה משקפיים...
19 מאי 2020, 13:51
felix_r כתב:jol9 כתב:באסוש קצת. לרומי יש קוצר ראייה אז עשינו לה משקפיים...
איך זה קשור לקורונה?
19 מאי 2020, 14:17
jol9 כתב:באסוש קצת. לרומי יש קוצר ראייה אז עשינו לה משקפיים...
19 מאי 2020, 16:17
Shay_uzan כתב:קל להתלונן על התלמידים והמורים אבל להתלונן על התלונות שלהם לפעמים יותר מנותק מהמציאות.
19 מאי 2020, 18:55
MTA2311 כתב:jol9 כתב:באסוש קצת. לרומי יש קוצר ראייה אז עשינו לה משקפיים...
למה באסה?
19 מאי 2020, 19:01
מה יש לך? כולה משקפיים, מה זה הקוקסינליות הזאתjol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:באסוש קצת. לרומי יש קוצר ראייה אז עשינו לה משקפיים...
למה באסה?
לא, האמת בקטנה. אבל אתה יודע איך זה...
אתה מוזמן להרגיע אותי אגב.
19 מאי 2020, 19:05
Holiday_Armadillo כתב:מה יש לך? כולה משקפיים, מה זה הקוקסינליות הזאתjol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:באסוש קצת. לרומי יש קוצר ראייה אז עשינו לה משקפיים...
למה באסה?
19 מאי 2020, 19:18
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:באסוש קצת. לרומי יש קוצר ראייה אז עשינו לה משקפיים...
למה באסה?
19 מאי 2020, 19:20
זה שטויות, לשני אחיינים שלי יש משקפייםjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה יש לך? כולה משקפיים, מה זה הקוקסינליות הזאתjol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:באסוש קצת. לרומי יש קוצר ראייה אז עשינו לה משקפיים...
למה באסה?
זה נכון, אבל מצד שני זה היה מהיר כזה. כאילו באנו לרופאה (נחמדה ביותר), בדיקה של 2 דקות וזהו. יש לה 0.5 בעין אחת ו-1 בעין השניה.
היא תשתמש במשקפיים בכיתה ואולי בקולנוע. ככה שזה באמת בקטנה.