עולם הטניס - נובאק סלאם? עונת החימר יצאה לדרך

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס - אליפות אוסטרליה הפתוחה יוצאת לדרך

הודעהעל ידי jol9 » 24 ינואר 2012, 14:09

רוג'ר יושב ומחכך ידיים. יש לו הזדמנות גדולה לנצח את רפא בסלאם, מה שהוא לא עשה מ2007.
רוג'ר בכושר מטורף ויותר מזה, משחק בשלווה גדולה. רפא מצידו מגיע אחרי מאמץ גדול מאוד, כשהוא מאוד פגיע, בעיקר בצד המנטלי.
יותר מדי פעמים הוא מתקפל בנקודות הגדולות ומפשל.

מה שכן, רפא נהיה front runner ממש משובח. הוא משחק מאוד משוחרר, ושולט בקצב, כשהוא מוביל. הבעיה היא, שמול הגדולים, מאוד קשה לו להגיע למצב של הובלה.

אני כן מרוצה מהשיפור בסרב הראשון של רפא, שמביא לו נקודות קלות, מנגד, הסרב השני, במיוחד ברגעי לחץ, פשוט קורס פעם אחר פעם, ומעמיד כדורים גבוהים
ונוחים להתקפה.

אני לא מהמר על המשחקים של רפא, אבל לדעתי פדרר הוא פייבוריט מובהק במשחק הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 ינואר 2012, 14:20

jol9 כתב:רוג'ר יושב ומחכך ידיים. יש לו הזדמנות גדולה לנצח את רפא בסלאם, מה שהוא לא עשה מ2007.
רוג'ר בכושר מטורף ויותר מזה, משחק בשלווה גדולה. רפא מצידו מגיע אחרי מאמץ גדול מאוד, כשהוא מאוד פגיע, בעיקר בצד המנטלי.

מה שכן, רפא נהיה front runner ממש משובח. הוא משחק מאוד משוחרר, ושולט בקצב, כשהוא מוביל. הבעיה היא, שמול הגדולים, מאוד קשה לו להגיע למצב של הובלה.

אני כן מרוצה מהשיפור בסרב הראשון של רפא, שמביא לו נקודות קלות, מנגד, הסרב השני, במיוחד ברגעי לחץ, פשוט קורס פעם אחר פעם, ומעמיד כדורים גבוהים
ונוחים להתקפה.

מסכים.. כמו שרוג'ר נראה עכשיו קשה לי להאמין שהוא יפסיד, מה שגם לא כל כך התלהבתי מרפא בטורניר הזה. כמובן שהוא מראה שיפור די גדול משנה שעברה, אבל הוא עדיין די פאסיבי וצפוי. כרגיל, כשהם משחקים אחד נגד השני, הסרב של רוג'ר יהיה אולי הפאקטור הכי משמעותי במשחק. רפא כרגיל ידחוף המון כדורים לבקהנד של פדרר, שמאוד השתפר לדעתי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 24 ינואר 2012, 15:07

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:רוג'ר יושב ומחכך ידיים. יש לו הזדמנות גדולה לנצח את רפא בסלאם, מה שהוא לא עשה מ2007.

ונוחים להתקפה.

מסכים.. כמו שרוג'ר נראה עכשיו קשה לי להאמין שהוא יפסיד, מה שגם לא כל כך התלהבתי מרפא בטורניר הזה. כמובן שהוא מראה שיפור די גדול משנה שעברה, אבל הוא עדיין די פאסיבי וצפוי. כרגיל, כשהם משחקים אחד נגד השני, הסרב של רוג'ר יהיה אולי הפאקטור הכי משמעותי במשחק. רפא כרגיל ידחוף המון כדורים לבקהנד של פדרר, שמאוד השתפר לדעתי.

שני דברים:
1 - בשנה שעברה רפא הגיע לאוסטרליה במטרה לעשות את ה"רפא סלאם". אני חושב שאם לא הפציעה ברבע הגמר מול פרר, הוא היה זוכה בטורניר
ואולי גם מונע את העונה המטורפת של דג'וקוביץ'.
לגבי הטורניר הזה אתה צודק. רפא אמנם בחצי גמר, אחרי שהפסיד רק מערכה אחת, אבל הוא עדיין לא בשיא שלו. מה שכן, רואים שהוא כן עשה שינוי בטניס שלו, בעיקר
בשני הדברים הבעייתיים ביותר - הסרב והבקהנד. הסרב הראשון כאמור השתפר מאוד, ופדרר הולך לראות הרבה סרבים לבקהנד שלו. הבקהנד של רפא, הרבה יותר אגרסיבי
ועמוק, מה שמעודד. אבל על שני השיפורים האלה מתגברת החולשה החדשה שרפא מביא עימו לכל משחק, והיא החולשה המנטלית. הוא מתקשה לסיים מערכה
כשהוא ביתרון שבירה וצריך להגיש, והוא גם מתקשה לשמור כשהיריב מוביל 5-4 או 6-5, והוא חייב לשמור. הוא גם מפשל לא פעם בנקודות קריטיות, כמו שהיה
במערכה הראשונה מול ברדיץ' בשובר שוויון, ובהחזרות פשוטות יחסית של סרבים של היריב בנקודות הקריטיות.

2 - מצ'אפ. לא משנה כ"כ איך נראה רפא עד עכשיו ואיך נראה רוג'ר, עדיין יש את עניין המצ'אפ. בשנה שעברה, דג'וקוביץ' הגיע לחלק מהגמרים מול נדאל
כשהוא חבוט, עייף, נראה קצת פחות חד וטוב, ועדיין בגמר מול רפא, המצ'אפ העדיף שלו הכריע את הכל.
לרפא יש תכנית משחק שעובדת מול רוג'ר כבר שנים, ואני בטוח שרפא הולך ליישם אותה במשחק בינהם. השאלה היא כמו שאמרת, איך יעבוד הסרב של רוג'ר,
וכמה טעויות יהיו לו בבקהנד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 24 ינואר 2012, 20:30

פשוט תענוג היה לראות את פדרר משחק כפי ששיחק. אחרי טורניר סוף השנה, היה לי חשש כבד שהוא יגיע לאוסטרליה עייף ומרוט כמו בשנה שעברה (גם אז זה היה אחרי סיום עונה מצוין). בפועל - אי אפשר להשוות בכלל בין אוסטרליה של שנה שעברה - בה רוג'ר גמגם מול ריאן האריסון וז'יל סימון - לבין אוסטרליה של השנה. עד כה מבחינת ההישגים זה הוביל לאותו נתיב - חצי הגמר - כאשר הפעם זה נדאל ולא ג'וקוביץ', אבל התחושה היא אחרת לגמרי.

יוני,אני מסכים אם מה שאמרת על מאצ'-אפ א-ב-ל חשוב גם לשים לב טוב טוב למאזן בין פדרר לנדאל על משטחים קשים. כרגע הוא עומד על 5:4 לטובת פדרר. אז נכון, המשטח באוסטרליה הוא יחסית איטי עבור משטחים קשים. לכך אפשר גם להוסיף את העובדה שבפעם היחידה בה השניים נפגשו במלבורן נדאל ניצח (למרות שאז, תחילת 09', פדרר עדיין סבל ממחלת הנשיקה), אבל עדיין נראה לי שכאשר מדובר במשחק על משטח קשה, אין לנדאל את האפ-סייד הברור שיש לו על פדרר על חימר. בכלל - גם אם מתעלמים מהכושר של שניהם - אני לא חושב שנדאל פיבוריט מול רוג'ר על משטח קשה אף פעם.

בסופו של יום זהו מצב מאוד מוזר מבחינתו של רוג'ר. זו הפעם הראשונה שהוא פוגש בסלאם את המשוכה הכי גבוהה של הקריירה בידיעה שהיא בעצם לא הכי גבוהה. אני כאמור חושב שזה טוב, כי אם יוצאים מנקודת הנחה שעל משטחים קשים כרגע ג'וקוביץ' יותר טוב מנדאל, מפגש עם נדאל בחצי ונולה בגמר הוא הגיוני מבחינת רמת קושי (בחימר זה כמובן הפוך וטוב שה-RG של שנה שעברה הוגרל כפי שהוגרל).

אני אישית אבריז לי משעות הבוקר של העבודה ואמצע לי פינה שקטה לראות את המשחק עם עצבים מפלסטלינה. מקווה שיהיה כיף :)
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 24 ינואר 2012, 20:43

yiffy כתב:פשוט תענוג היה לראות את פדרר משחק כפי ששיחק. אחרי טורניר סוף השנה, היה לי חשש כבד שהוא יגיע לאוסטרליה עייף ומרוט כמו בשנה שעברה (גם אז זה היה אחרי סיום עונה מצוין). בפועל - אי אפשר להשוות בכלל בין אוסטרליה של שנה שעברה - בה רוג'ר גמגם מול ריאן האריסון וז'יל סימון - לבין אוסטרליה של השנה. עד כה מבחינת ההישגים זה הוביל לאותו נתיב - חצי הגמר - כאשר הפעם זה נדאל ולא ג'וקוביץ', אבל התחושה היא אחרת לגמרי.

יוני,אני מסכים אם מה שאמרת על מאצ'-אפ א-ב-ל חשוב גם לשים לב טוב טוב למאזן בין פדרר לנדאל על משטחים קשים. כרגע הוא עומד על 5:4 לטובת פדרר. אז נכון, המשטח באוסטרליה הוא יחסית איטי עבור משטחים קשים. לכך אפשר גם להוסיף את העובדה שבפעם היחידה בה השניים נפגשו במלבורן נדאל ניצח (למרות שאז, תחילת 09', פדרר עדיין סבל ממחלת הנשיקה), אבל עדיין נראה לי שכאשר מדובר במשחק על משטח קשה, אין לנדאל את האפ-סייד הברור שיש לו על פדרר על חימר. בכלל - גם אם מתעלמים מהכושר של שניהם - אני לא חושב שנדאל פיבוריט מול רוג'ר על משטח קשה אף פעם.

בסופו של יום זהו מצב מאוד מוזר מבחינתו של רוג'ר. זו הפעם הראשונה שהוא פוגש בסלאם את המשוכה הכי גבוהה של הקריירה בידיעה שהיא בעצם לא הכי גבוהה. אני כאמור חושב שזה טוב, כי אם יוצאים מנקודת הנחה שעל משטחים קשים כרגע ג'וקוביץ' יותר טוב מנדאל, מפגש עם נדאל בחצי ונולה בגמר הוא הגיוני מבחינת רמת קושי (בחימר זה כמובן הפוך וטוב שה-RG של שנה שעברה הוגרל כפי שהוגרל).

אני אישית אבריז לי משעות הבוקר של העבודה ואמצע לי פינה שקטה לראות את המשחק עם עצבים מפלסטלינה. מקווה שיהיה כיף :)

אני מסכים. רפא לא פייבוריט מול פדרר על הקשים, למעט תקופות מסויימות בהן רפא הפגיז ופדרר גמגם.
אני אישית חושב שפדרר משחק טוב יותר, אבל הוא עדיין גם לא שיחק מול טניסאי ברמה של נדאל בטורניר הזה, ויש בינהם גם היסטוריה שזה יושב חזק בראש.
בכל זאת, פדרר לא ניצח את נדאל בסלאם מאז יוני 07, ומאז הם שיחקו כמה וכמה משחקים.

אני לא יודע אם יהיו לי את העצבים לשבת ולראות את המשחק הזה... :confused
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 24 ינואר 2012, 20:52

אכן שיחקו כמה וכמה משחקים - אבל רק אחד מהם היה על משטח קשה, וזה כאמור בתקופה בה פדרר עדיין מחלים ממחלת הנשיקה (למרות שדברים כאלה תמיד כדאי לקחת בערבון מוגבל). בכלל - זה היה המפגש היחיד שלהם אי פעם ב-GS שאינו ווימבי או RG.

אין מה לעשות - משחקים כאלה צריך לראות, ואז להגיד לעצמך שהשנה מהחיים שזה כנראה עלה לך היה שווה את זה.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 25 ינואר 2012, 07:52

yiffy כתב:אכן שיחקו כמה וכמה משחקים - אבל רק אחד מהם היה על משטח קשה, וזה כאמור בתקופה בה פדרר עדיין מחלים ממחלת הנשיקה (למרות שדברים כאלה תמיד כדאי לקחת בערבון מוגבל). בכלל - זה היה המפגש היחיד שלהם אי פעם ב-GS שאינו ווימבי או RG.

אין מה לעשות - משחקים כאלה צריך לראות, ואז להגיד לעצמך שהשנה מהחיים שזה כנראה עלה לך היה שווה את זה.

:thumbup

טניס זה ספורט מטורף. כ"כ הרבה אמוציות שזה מדהים. :bigsmile2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 ינואר 2012, 09:24

הכושר של פרר זה משהו מדהים.. לא חושב שהוא נופל משל רפא
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 25 ינואר 2012, 10:46

MTA2311 כתב:הכושר של פרר זה משהו מדהים.. לא חושב שהוא נופל משל רפא

הוא בכושר מעולה, אבל הוא פשוט טניסאי פחות טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 ינואר 2012, 10:53

ברור.. אם לא היה לו את הכושר הכי טוב בסבב, הוא לא היה מגיע להישגים האלה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 25 ינואר 2012, 11:02

דג'וקוביץ' הוא שחקן. הוא תמיד משחק אותה עייף, וזה ממש mind games.
אני אישית שונא את זה, אבל שניהם מציגים טניס מצויין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 25 ינואר 2012, 11:29

זהו, יש פיינל פור. כל אחד יכול לזכות, אם כי לדעתי הסיכויים של דג'וקוביץ' ופדרר גבוהים יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 25 ינואר 2012, 18:11

jol9 כתב:זהו, יש פיינל פור. כל אחד יכול לזכות, אם כי לדעתי הסיכויים של דג'וקוביץ' ופדרר גבוהים יותר.

הייתי שם את נובאק קצת מעל השאר. מול מארי הוא פייבוריט ברור, מאוד יפתיע אותי אם הבריטי יעבור.

רפא - רוג'ר זה 50-50. אולי פדרר נראה קצת יותר טוב, אבל אין פה מצב כמו לפני המשחק האחרון ביניהם בטורניר סוף עונה, כשהיה ברור שרפא מגיע מרוסק.
בשנה שנתיים האחרונות רוג'ר מתקשה לשמור על יציבות לאורך תקופה כמו בימים הגדולים, ואחרי משחק מצוין, יכול לתת משחק בינוני לגמרי. מקווה שזה לא יהיה המצב הפעם.
שיהיה משחק טוב ושהשחקן עם אלף משחקים בקריירה ינצח ;)

המשחק מתחיל ב10 וחצי בבוקר :::
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 25 ינואר 2012, 18:30

misha כתב:
jol9 כתב:זהו, יש פיינל פור. כל אחד יכול לזכות, אם כי לדעתי הסיכויים של דג'וקוביץ' ופדרר גבוהים יותר.

הייתי שם את נובאק קצת מעל השאר. מול מארי הוא פייבוריט ברור, מאוד יפתיע אותי אם הבריטי יעבור.

רפא - רוג'ר זה 50-50. אולי פדרר נראה קצת יותר טוב, אבל אין פה מצב כמו לפני המשחק האחרון ביניהם בטורניר סוף עונה, כשהיה ברור שרפא מגיע מרוסק.
בשנה שנתיים האחרונות רוג'ר מתקשה לשמור על יציבות לאורך תקופה כמו בימים הגדולים, ואחרי משחק מצוין, יכול לתת משחק בינוני לגמרי. מקווה שזה לא יהיה המצב הפעם.
שיהיה משחק טוב ושהשחקן עם אלף משחקים בקריירה ינצח ;)

המשחק מתחיל ב10 וחצי בבוקר :::

דג'וקוביץ' די מתקשה מול מארי. המצ'אפ מולו לא בא לו טבעי כמו המצ'אפ שלו מול רפא.
הרבה מאוד תלוי בראש של מארי. אם יגיע רגוע ובטוח בעצמו, אז הוא יכול לתת לנובאק בראש.

לגבי הקלאסיקו - וואלה, לא יודע. רפא נתן שתי מערכות מצויינות מול ברדיץ', אבל רק אחרי שהצליח לאזן את התוצאה. עד אז הוא לא שיחק מספיק טוב.
לא רע, אבל לא מספיק טוב.

מול פדרר, לרפא יהיה מזל גדול אם יצליח להיות במצב של 1:1 במערכות, אחרי טניס כזה. הוא יצטרך לשחק טוב כבר מההתחלה, ולהתקיף את הסרב של פדרר
בכל הזדמנות.
אני מקווה שזה שמחזיק ב-6 תארי RG יהיה זה שינצח... :tongue3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 25 ינואר 2012, 18:45

מארי נתן לו פייט ברומא אבל מארי רגיל להיות טוב במאסטרסים ולהיחנק בסלאמים. הגמר החד צדדי באוסטרליה אשתקד בערך מייצג איך לדעתי גם המשחק הזה יתנהל. אולי מארי יצליח לקחת מערכה אבל לא יותר מזה.

כן, אבל המוטיבציה והריכוז של רפא מול רוג'ר תהיה הרבה יותר יחסית למשחק נגד ברדיץ' (שאותו הוא ניצח כבר 10 פעמים רצוף, אם אני לא טועה). לא הייתי משליך מהמשחק ההוא למשחק הזה.

ושהשחקן שניצח יותר מ-2000 מערכות בקריירה ינצח :)
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yiffy » 25 ינואר 2012, 18:55

אני כבר הודעתי לבוס שיש לי "סידורים" החל מהשעה 10:30 :D

שנהנה כולנו ושיהיה בוקר מרגש וכיפי :)
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 25 ינואר 2012, 20:34

misha כתב:מארי נתן לו פייט ברומא אבל מארי רגיל להיות טוב במאסטרסים ולהיחנק בסלאמים. הגמר החד צדדי באוסטרליה אשתקד בערך מייצג איך לדעתי גם המשחק הזה יתנהל. אולי מארי יצליח לקחת מערכה אבל לא יותר מזה.

כן, אבל המוטיבציה והריכוז של רפא מול רוג'ר תהיה הרבה יותר יחסית למשחק נגד ברדיץ' (שאותו הוא ניצח כבר 10 פעמים רצוף, אם אני לא טועה). לא הייתי משליך מהמשחק ההוא למשחק הזה.

ושהשחקן שניצח יותר מ-2000 מערכות בקריירה ינצח :)

אתה לא נכנע אה? :laugh1

לא יודע. איכשהו אני לא אופטימי לגבי סיכויי הזכיה של רפא בטורניר הזה, ואם לא זכיה, אז גמר או חצי גמר, מבחינתי זה אותו דבר.
הרביעייה הזאת היא עוצמתית בצורה יוצאת דופן. כל אחד מהם היה מדורג ראשון בכל תקופה אחרת, למעט שנות השיא של סמפראס, וזכיה בכל סלאם בתקופה הזאת
זה חתיכת הישג.

בכל אופן, כל מי שיזכה, יעבור סדרה של יריבים קשים החל מרבע הגמר (חוץ ממארי) ועד הזכיה.

לגבי מארי - אני אומר את זה כל שנה, אבל לי אישית יש תחושה שהוא קצת השתנה. תשמע, יש לו טניס מבריק לשחקן הזה. הוא מגוון, אתלט מדהים, חכם, טקטי, ...
הכל יש לו. הראש שלו קצת חלש, אבל תכלס אם חושבים על זה, כל ההפסדים האחרונים שלו בסלאמים, היו לרפא בחצי גמר, ואחרי משחקים קשים. גם בRG.
למרות התבוסה שלו לנובאק באוסטרליה בשנה שעברה, אני כן חושב שהוא יכול לתת לו פייט.
מה שחשוב מבחינתו של מארי, זה לא ליפול לרמאויות של דג'וקוביץ' שתמיד מזייף פציעות, צולע, מתנשף, ופשוט מוציא את היריב מריכוז.
זה עבד לו מול רפא בגמר הUS OPEN וגם היום מול פרר. הוא עושה את זה המון, פשוט אלה שני מקרים שזכורים לי במיוחד.

נקווה שהשחקן עם אחוזי ההצלחה הכי גבוהים בGRAND SLAMS הוא זה שיזכה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 25 ינואר 2012, 21:02

כן, ואני אחזור על מה שאני אומר על מארי כל שנה. כל המעלות שלו לא שוות כלום אם יש לך מנטליות של ילדה קטנה ברגעים החשובים. בשני הגמרים של הסלאמים בהם היה הוא שיחק מפוחד והפסיד אותם עוד לפני שעלה למגרש.
עד שמארי לא יראה שהוא פתח דף חדש ועשה שינוי, אני אמשיך לא לספור אותו בכל הנוגע לרגעים החשובים בסלאמים. ומבחינתי הוא יכול לזכות בעוד 100 טורנירי מאסטרס, זה לא ישנה כלום.
גם החצי הגמר מול רפא לא היו כאלה קשים, במיוחד אם מתחשבים בציפיות שלך ממנו. אז הוא הצליח פה ושם לקחת ממנו מערכה, אבל לאורך שלושת המשחקים האלה היו ברור שהוא לא ינצח.
בוא נגיד שאם הייתי צריך להמר על מנצח בטורניר, לא הייתי שם את הבית שלי על מארי. גם אם איכשהו ינצח את נובאק (והוא לא), אין לי ספק שיפסיד בגמר.

שהשחקן עם 23 גמרי GS יעפיל למס' 24. (תכל'ס, לפדרר יש יותר שיאים, אין לך סיכוי :) )
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 25 ינואר 2012, 22:00

יואו מחר רפא-פדרר!!!
אחד הדברים שאני אוהב בטניס זה היחס בין השחקנים. אני לא אשכח שפעם כשירד גשם פדרר ונדאל הלכו לשחק פינג פונג ביחד :)

jol9 כתב:
yiffy כתב:אכן שיחקו כמה וכמה משחקים - אבל רק אחד מהם היה על משטח קשה, וזה כאמור בתקופה בה פדרר עדיין מחלים ממחלת הנשיקה (למרות שדברים כאלה תמיד כדאי לקחת בערבון מוגבל). בכלל - זה היה המפגש היחיד שלהם אי פעם ב-GS שאינו ווימבי או RG.

:thumbup

טניס זה ספורט מטורף. כ"כ הרבה אמוציות שזה מדהים. :bigsmile2

נכון!! פשוט ספורט מעולה
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי יוסי22 » 25 ינואר 2012, 22:04

אני מקווה שכולנו חוץ מיוני נצא מרוצים מחר...

המשחק הזה מלחיץ אותי כי לפדרר יש איזשהו מחסום מנטלי מול נדאל אם כי הם כמעט ולא נפגשו על משטחים קשים בסלאמים בעיקר כי נדאל לא הגיע לשלבים הסופיים ובשנתיים האחרונות פדרר די מפשל , בכל מקרה פדרר לדעתי פשוט טוב יותר על קשים ואם רק יצליח לגבור על השדים שלו הוא יקח.

בנוגע לדיוקוביץ' אני חושב שלא צריך לראות רק את מבחן התוצאה , בניגוד לנדאל שניגף בפני דיוקו פדרר בשנה האחרונה (בסלאמים) ניצח פעם אחת את דיוקו , הפסיד פעם אחת ובפעם השלישית הפסיד רק כי הוא פראייר , מקצועית הוא כבר היה עם הניצחון ביד ואם רוצים לנתח מקצועית את היחס ביניהם אי אפשר לקחת רק את התוצאה שמושפעת מכדור אחד מטורף של דיוקו שנחת כמה סנטימטרים מדויק מידי.
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים