הולכים לבחירות

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הולכים לבחירות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 ינואר 2015, 21:25

שמעתי עכשיו את הראיון עם כחלון וכל מה שיש לי להגיד זה איכס
פולטיקאי מהדרגה הנחותה ביותר

''אתה בעד נישואים חד מיניים?'' ''אני בעד זה שכל אחד יימצא לעצמו את המסגרת שהוא רוצה לחיות בה'' ''אז אתה בעד נישואים חד מיניים?'' ''אני חושב שלכל אחד יש זכות לחיות איך שהוא רוצה'' ''אז אתה בעד נישואים חד מיניים?'' ''אני בתור בן אדם מסורתי בעד שכל אחד יחיה איך שעושה לו טוב'' ''אז אתה בעד נישואים חד מיניים?'' ''לכל אחד יש זכות לחיות איך שהוא רוצה''

''אני אהיה בעד כל הסכם שיחזק את מדינת ישראל'' ''זה כולל פינוי יישובים?'' ''אני אהיה בעד כל הסכם שיחזק את מדינת ישראל'' ''אז כולל פינוי יישובים?'' ''אני בעד כל הסכם שיחזק את מדינת ישראל''

''והטייקונים, והססימאות, והפייסבוק, והפוסטים, והשחיתויות, והצדק החברתי''..איפה התוכנית? איפה המצע האמיתי? איפה הדוגמאות? איפה התשובות האמיתיות בלי לנסות לסבן את הציבור או לזלזל באינטיליגנציה שלו?
לא לדבר על זה שהוא לא מצליח להוציא משפט מהפה בלי לגמגם כי שאלות של ערוץ 2 מבלבלות אותו

אז הבן אדם חסך לי בערך 350 שקל על חודש בפלאפון, תודה רבה, פה זה נגמר מבחינתי
אין שום דבר שמגרה אותי להצביע לו
למה אף אחד לא מדבר על זה שתחתיו העובדות הסוציאליות לא הצליחו אפילו לסיים את היום שלא לדבר על לסיים את החודש
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 ינואר 2015, 21:54

אין פופוליסט גדול יותר מיאיר.
אז כן, כחלון הוא פוליטיקאי. לפחות הוא עשה משהו בקריירה הפוליטית שלו. משהו שאף אחד מהמועמדים האחרים לא יכול להתהדר בו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 14 ינואר 2015, 23:37

למה לעזאזל גם בליכוד גם בעבודה וגם בבית היהודי לא הצביעו יותר מ60 אחוז בפריימריז? אני באמת לא מבין את זה...
בבית היהודי זה הכי הזוי-מפלגה בת שנתיים שכל המתפקדים שלה מהשנתיים האחרונות-הזוי לגמרי!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי tzachMTA » 14 ינואר 2015, 23:40

my man כתב:למה לעזאזל גם בליכוד גם בעבודה וגם בבית היהודי לא הצביעו יותר מ60 אחוז בפריימריז? אני באמת לא מבין את זה...
בבית היהודי זה הכי הזוי-מפלגה בת שנתיים שכל המתפקדים שלה מהשנתיים האחרונות-הזוי לגמרי!

הרבה אנשים מתעצלים/לא יכולים/סתם לא מודעים לעובדה שיום ההפריימריז.
מקווה שאיילת שקד, בן דהן ודני דיין ידורגו כמה שיותר גבוה. גם שולי מועלם ואורי אורבך.
tzachMTA

הודעהעל ידי roy1000 » 15 ינואר 2015, 10:19

MTA2311 כתב:אין פופוליסט גדול יותר מיאיר.
אז כן, כחלון הוא פוליטיקאי. לפחות הוא עשה משהו בקריירה הפוליטית שלו. משהו שאף אחד מהמועמדים האחרים לא יכול להתהדר בו.

עשה בדיוק דבר אחד אתה מתכוון.

כחלון, אביר החברתיות, הוא איש של האחים עופר. שים לב את מי הוא הכניס לרשימה - ש"י באבד - בובה של האחים עופר. האיש הזה הוא בלוף אחד גדול. סוחר מבטן ומלידה.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 15 ינואר 2015, 10:24, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 15 ינואר 2015, 10:22

tzachMTA כתב:
roy1000 כתב:הממשלה שתקום תהיה ביבי-בנט-חרדים-כחלון. שום דבר לא השתנה. הכל שטויות.

אני לא מאמין שיש לצירוף הזה 61.
ביבי+בנט=38-40 מנדטים.
חרדים ללא ישי=15 בתסריט אופטימי.
כחלון=כיום 8-10, מאמין שיירד לסביבות ה5-6, מפלגה פשוט הזויה.

יש 65 בקלות. ביבי-בנט זה לדעתי 40-42.
חרדים זה 15.
ליברמן + כחלון זה עוד 8-10.

זו תהיה הממשלה. אין שום אלטרנטיבה אחרת.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 15 ינואר 2015, 10:28

רשימה נוראית של הבית היהודי, תרחיק לדעתי כל חילוני שחשב להצביע להם.

יפה שאיילת שקד נבחרה במקום הראשון במפלגה דתית, מה שבטוח זה שהיא לא תקבל את החיבוק התקשורתי שסתיו שפיר קיבלה, גם מירי רגב קיבלה רק אזכורים שליליים על ההישג שלה. כנראה שנשים צריכות להיות נשים מסויימות עם דעות מסויימות כדי לקבל כותרות כמו שמירב מיכאלי, שלי וסתיו קיבלו הבוקר.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 15 ינואר 2015, 10:31

איילת שקד שרת המשפטים הבאה. רק בשביל זה יהיה שווה לראות את ממשלת ביבי-בנט.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 ינואר 2015, 11:06

roy1000 כתב:

כחלון, אביר החברתיות, הוא איש של האחים עופר. שים לב את מי הוא הכניס לרשימה - ש"י באבד - בובה של האחים עופר. האיש הזה הוא בלוף אחד גדול. סוחר מבטן ומלידה.

שזה דבר אחד יותר מכל שאר המועמדים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Roni1 » 15 ינואר 2015, 11:11

סיסמת הבחירות של ליברמן ״אריאל לישראל אום אל פאחם לפלסטין״
הסיסמה טובה, אם רק מי שעומד מאחוריה לא היה היחיד שמצליח להיות יותר גרוע מביבי בהבטחות מפוצצות שנעלמות רגע אחרי הבחירות.
Roni1

הודעהעל ידי tzachMTA » 15 ינואר 2015, 11:15

Roni1 כתב:רשימה נוראית של הבית היהודי, תרחיק לדעתי כל חילוני שחשב להצביע להם.

יפה שאיילת שקד נבחרה במקום הראשון במפלגה דתית, מה שבטוח זה שהיא לא תקבל את החיבוק התקשורתי שסתיו שפיר קיבלה, גם מירי רגב קיבלה רק אזכורים שליליים על ההישג שלה. כנראה שנשים צריכות להיות נשים מסויימות עם דעות מסויימות כדי לקבל כותרות כמו שמירב מיכאלי, שלי וסתיו קיבלו הבוקר.

לא נוראית, אבל בהחלט מאכזב שכל החכים הקיימים נכנסו, כעת הרבה תלוי בשריונים שבנט עוד יכניס לרשימה.
tzachMTA

הודעהעל ידי Roni1 » 15 ינואר 2015, 11:20

tzachMTA כתב:

לא נוראית, אבל בהחלט מאכזב שכל החכים הקיימים נכנסו, כעת הרבה תלוי בשריונים שבנט עוד יכניס לרשימה.

נוראית מבחינתי כמובן, אין לי שום דבר נגד האנשים שנבחרו אבל עם רובם גם אין לי שום דבר משותף. היו כל מיני מועמדים מעניינים בפריימריז, חילונים, ערביה או עוד כמה דתיים כמו בנט שמוכנים להתקדם קצת בנושאי דת ומדינה ולייצג ציבור רחב יותר. בסוף הם נשארו כמו שהם התחילו, מפלגה מגזרית.
Roni1

הודעהעל ידי my man » 15 ינואר 2015, 11:31

Roni1 כתב:
tzachMTA כתב:

נוראית מבחינתי כמובן, אין לי שום דבר נגד האנשים שנבחרו אבל עם רובם גם אין לי שום דבר משותף. היו כל מיני מועמדים מעניינים בפריימריז, חילונים, ערביה או עוד כמה דתיים כמו בנט שמוכנים להתקדם קצת בנושאי דת ומדינה ולייצג ציבור רחב יותר. בסוף הם נשארו כמו שהם התחילו, מפלגה מגזרית.

וואלה? הופתעתי מהרשימה הייתי בטוח שלפחות שובל יכנס לחמישייה.! אבל שום דבר עוד לא סגור...לבנט יש שריון אחד בכל חמישייה-הוא בטוח יאזן את זה..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Roni1 » 15 ינואר 2015, 11:45

אוקיי, אז רק עכשיו ראיתי את השער של ידיעות, זה יותר נורא מהאתר שלהם, יותר נורא מישראל היום, יותר תעמולת בחירות מתעמולת בחירות ממומנת בשלטי חוצות. אבדה הבושה.
(רק להזכיר שהאישה הבכירה של הליכוד זכתה לתמונה גדולה עם ״הפנים של הליכוד״ וטורי דעה מרושעים. למרות שהיא צועקת בדיוק כמו הג׳ינג׳ית.)
Roni1

הודעהעל ידי my man » 15 ינואר 2015, 11:49

Roni1 כתב:אוקיי, אז רק עכשיו ראיתי את השער של ידיעות, זה יותר נורא מהאתר שלהם, יותר נורא מישראל היום, יותר תעמולת בחירות מתעמולת בחירות ממומנת בשלטי חוצות. אבדה הבושה.
(רק להזכיר שהאישה הבכירה של הליכוד זכתה לתמונה גדולה עם ״הפנים של הליכוד״ וטורי דעה מרושעים. למרות שהיא צועקת בדיוק כמו הג׳ינג׳ית.)

שהוא?
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 15 ינואר 2015, 12:04

MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:

שזה דבר אחד יותר מכל שאר המועמדים.

כל הכבוד באמת. תחרות קשה מאוד.
roy1000

הודעהעל ידי tzachMTA » 15 ינואר 2015, 12:17

Roni1 כתב:
tzachMTA כתב:

היו באמת מועמדים חילונים נהדרים, שחבל שלא דורגו גבוה יותר, אבל פשוט כל החכים מכנסת שעברה נכנסו במקומות הראשונים, הרב רונצקי במקום ה13, הוא הראשון שלא היה כנסת שעברה. בהתחשב בכך, רונן שובל ודני דיין נכנסו במקומות יחסית גבוהים.
אני באמת לא מבין למה לאנט חסכייה צריך להיות מקום בכנסת, מה היא עשתה בשביל זה? הכריזה שהיא ציונית למרות שהיא ערביה? נו באמת.. צריך אנשים שכבר עשו משהו בחיים שלהם.
לגבי "הדתיים המתונים" - אורבך ומועלם דורגו גבוה מאוד, אשר כהן לא נכנס, אבל זה בגלל שהוא ניסה להיכנס חזיתית בחלק מחברי הכנסת. מי עוד רצית שיכנס?
tzachMTA

הודעהעל ידי jol9 » 15 ינואר 2015, 17:30

היו אתמול פריימריס בבית היהודי ואיילת שקד זכתה. במקום לראות כותרות מפרגנות לשקד ולמפלגה, צריך אשכרה להתאמץ
בשביל למצוא בכלל איזכור על תוצאות הפריימריס בבית היהודי, גם בוואי נט וגם בוואלה.

אתמול, הפרצופים של שלי וסתיו שפיר היו מרוחים על הדפים הראשונים של האתרים כל היום...

רק בשביל לחדד איפה נמצאת התעמולה...

ליברמן משיק את הקמפיין שלו, ויתחיל את מסע הבחירות בלי רוב הבכירים מהקדנציה האחרונה. אף אחד לא באמת יודע למה לנדאו,
אהרונוביץ' וכנראה גם שמיר פרשו. מה שכן, ליברמן יעמיד כנראה צוות צעיר ומעניין ואני מניח ומקווה שייתן מקום גבוה לשרון גל ולאורלי לוי.
אני רק הייתי מקווה שהיה מראה את הדרך החוצה לגברת סופה לנדוור שכבר מה זה מיצתה את עצמה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 ינואר 2015, 21:10

לפי הסקרים האחרונים בכל הערוצים ציפי ובוז'עי למעלה, אחרי זה הליכוד, אחרי זה הבית היהודי, אחריהם כחלון ולפיד ואז למטה יש את המפלגות החרדיות, מר''צ וליברמן
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי tzachMTA » 15 ינואר 2015, 22:09

Holiday_Armadillo כתב:לפי הסקרים האחרונים בכל הערוצים ציפי ובוז'עי למעלה, אחרי זה הליכוד, אחרי זה הבית היהודי, אחריהם כחלון ולפיד ואז למטה יש את המפלגות החרדיות, מר''צ וליברמן

נראה כאילו ביבי חייב איחוד אם הוא רוצה להבטיח ממשלה בראשותו, עם אחת מהמפלגות שלוקחות לו מנדטים בנט/ליברמן/כחלון הם אופציות, ביניהם כחלון נראה לי הסביר ביותר, אולי בנט.
tzachMTA

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים