המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:למה לעזאזל גם בליכוד גם בעבודה וגם בבית היהודי לא הצביעו יותר מ60 אחוז בפריימריז? אני באמת לא מבין את זה...
בבית היהודי זה הכי הזוי-מפלגה בת שנתיים שכל המתפקדים שלה מהשנתיים האחרונות-הזוי לגמרי!
MTA2311 כתב:אין פופוליסט גדול יותר מיאיר.
אז כן, כחלון הוא פוליטיקאי. לפחות הוא עשה משהו בקריירה הפוליטית שלו. משהו שאף אחד מהמועמדים האחרים לא יכול להתהדר בו.
tzachMTA כתב:roy1000 כתב:הממשלה שתקום תהיה ביבי-בנט-חרדים-כחלון. שום דבר לא השתנה. הכל שטויות.
אני לא מאמין שיש לצירוף הזה 61.
ביבי+בנט=38-40 מנדטים.
חרדים ללא ישי=15 בתסריט אופטימי.
כחלון=כיום 8-10, מאמין שיירד לסביבות ה5-6, מפלגה פשוט הזויה.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:אין פופוליסט גדול יותר מיאיר.
אז כן, כחלון הוא פוליטיקאי. לפחות הוא עשה משהו בקריירה הפוליטית שלו. משהו שאף אחד מהמועמדים האחרים לא יכול להתהדר בו.
עשה בדיוק דבר אחד אתה מתכוון.
כחלון, אביר החברתיות, הוא איש של האחים עופר. שים לב את מי הוא הכניס לרשימה - ש"י באבד - בובה של האחים עופר. האיש הזה הוא בלוף אחד גדול. סוחר מבטן ומלידה.
Roni1 כתב:רשימה נוראית של הבית היהודי, תרחיק לדעתי כל חילוני שחשב להצביע להם.
יפה שאיילת שקד נבחרה במקום הראשון במפלגה דתית, מה שבטוח זה שהיא לא תקבל את החיבוק התקשורתי שסתיו שפיר קיבלה, גם מירי רגב קיבלה רק אזכורים שליליים על ההישג שלה. כנראה שנשים צריכות להיות נשים מסויימות עם דעות מסויימות כדי לקבל כותרות כמו שמירב מיכאלי, שלי וסתיו קיבלו הבוקר.
tzachMTA כתב:Roni1 כתב:רשימה נוראית של הבית היהודי, תרחיק לדעתי כל חילוני שחשב להצביע להם.
יפה שאיילת שקד נבחרה במקום הראשון במפלגה דתית, מה שבטוח זה שהיא לא תקבל את החיבוק התקשורתי שסתיו שפיר קיבלה, גם מירי רגב קיבלה רק אזכורים שליליים על ההישג שלה. כנראה שנשים צריכות להיות נשים מסויימות עם דעות מסויימות כדי לקבל כותרות כמו שמירב מיכאלי, שלי וסתיו קיבלו הבוקר.
לא נוראית, אבל בהחלט מאכזב שכל החכים הקיימים נכנסו, כעת הרבה תלוי בשריונים שבנט עוד יכניס לרשימה.
Roni1 כתב:tzachMTA כתב:Roni1 כתב:רשימה נוראית של הבית היהודי, תרחיק לדעתי כל חילוני שחשב להצביע להם.
לא נוראית, אבל בהחלט מאכזב שכל החכים הקיימים נכנסו, כעת הרבה תלוי בשריונים שבנט עוד יכניס לרשימה.
נוראית מבחינתי כמובן, אין לי שום דבר נגד האנשים שנבחרו אבל עם רובם גם אין לי שום דבר משותף. היו כל מיני מועמדים מעניינים בפריימריז, חילונים, ערביה או עוד כמה דתיים כמו בנט שמוכנים להתקדם קצת בנושאי דת ומדינה ולייצג ציבור רחב יותר. בסוף הם נשארו כמו שהם התחילו, מפלגה מגזרית.
Roni1 כתב:אוקיי, אז רק עכשיו ראיתי את השער של ידיעות, זה יותר נורא מהאתר שלהם, יותר נורא מישראל היום, יותר תעמולת בחירות מתעמולת בחירות ממומנת בשלטי חוצות. אבדה הבושה.
(רק להזכיר שהאישה הבכירה של הליכוד זכתה לתמונה גדולה עם ״הפנים של הליכוד״ וטורי דעה מרושעים. למרות שהיא צועקת בדיוק כמו הג׳ינג׳ית.)
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:אין פופוליסט גדול יותר מיאיר.
עשה בדיוק דבר אחד אתה מתכוון.
כחלון, אביר החברתיות, הוא איש של האחים עופר. שים לב את מי הוא הכניס לרשימה - ש"י באבד - בובה של האחים עופר. האיש הזה הוא בלוף אחד גדול. סוחר מבטן ומלידה.
שזה דבר אחד יותר מכל שאר המועמדים.
Roni1 כתב:tzachMTA כתב:Roni1 כתב:רשימה נוראית של הבית היהודי, תרחיק לדעתי כל חילוני שחשב להצביע להם.
נוראית מבחינתי כמובן, אין לי שום דבר נגד האנשים שנבחרו אבל עם רובם גם אין לי שום דבר משותף. היו כל מיני מועמדים מעניינים בפריימריז, חילונים, ערביה או עוד כמה דתיים כמו בנט שמוכנים להתקדם קצת בנושאי דת ומדינה ולייצג ציבור רחב יותר. בסוף הם נשארו כמו שהם התחילו, מפלגה מגזרית.
Holiday_Armadillo כתב:לפי הסקרים האחרונים בכל הערוצים ציפי ובוז'עי למעלה, אחרי זה הליכוד, אחרי זה הבית היהודי, אחריהם כחלון ולפיד ואז למטה יש את המפלגות החרדיות, מר''צ וליברמן
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים