בעולם

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בעולם

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 נובמבר 2015, 00:04

הדיווח האחרון שקראתי היה שלא מצאו שום חומר נפץ
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 18 נובמבר 2015, 00:41

Holiday_Armadillo כתב:הדיווח האחרון שקראתי היה שלא מצאו שום חומר נפץ

גם אני שמעתי משהו כזה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 18 נובמבר 2015, 08:35

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4727225,00.html

הטרנד של להאשים את ישראל בפיגועים בפריז תופס תאוצה. צפוי לחלוטין.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 נובמבר 2015, 17:40

התראה קונקרטית לפיגוע בבלגיה, כל משחקי הכדורגל והרכבות בוטלו עד להודעה חדשה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2015, 20:31

roy1000 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4727225,00.html

לא הייתי קורא לזה טרנד.
שני הזויים עם בעיות במינון של התרופות, לא מצביעים עדיין על טרנדים...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 נובמבר 2015, 12:44

jol9 כתב:
roy1000 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4727225,00.html

לא הייתי קורא לזה טרנד.
שני הזויים עם בעיות במינון של התרופות, לא מצביעים עדיין על טרנדים...

יש לא מעט כאלה. מה שעצוב זה שהאנשים האלה באמת מאמנים בזה. הם לא אומרים את הדברים האלה בשביל לפייס את דעת הקהל, הם באמת מאמנים שהיהודים זו הבעיה של העולם.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 נובמבר 2015, 12:03

טורקיה הפילה סוחוי רוסי שחדר לשטח שלה.
תקרית חמורה מאוד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 נובמבר 2015, 12:28

הסניף הגדול בעולם של דיסניוורלד בקרוב?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 09 דצמבר 2015, 08:05

אין דבר שדוחה אותי יותר מהתנהגות גלותית של יהודים שחושבים שאם הם יתחנפו למוסלמים, אז הם לא יהרגו אותם:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4736032,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4736832,00.html
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2015, 10:54

מסכים.
שבו בשקט... מי דיבר איתכם בכלל?

עד שיש כמה אנשים שמוכנים לעלות על בדל שפתיהם את המילה "איסלאם" בהקשר שלילי, אתם קופצים בראש ומתערבים?

ראינו בימים שאחרי הפיגועים בפריז, שהאירופאים כן יכולים להילחם בטרור, להיכנס לאיזורים שלהם ולעשות שם בלגאן.
אז אולי צריך מישהי כמו לה פן שתדחוף ליותר פעולות כאלה. כנ"ל לגבי טראמפ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 09 דצמבר 2015, 12:58

טראמפ טוב עבורנו?
הבן אדם קצת הזוי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 דצמבר 2015, 18:04

jol9 כתב:מסכים.

עד שיש כמה אנשים שמוכנים לעלות על בדל שפתיהם את המילה "איסלאם" בהקשר שלילי, אתם קופצים בראש ומתערבים?

ראינו בימים שאחרי הפיגועים בפריז, שהאירופאים כן יכולים להילחם בטרור, להיכנס לאיזורים שלהם ולעשות שם בלגאן.

טראמפ הטרול הכי גדול בעולם כרגע
כששני הצדדים של המערכת הפוליטית בארה''ב יוצאים נגדך אתה יודע שאתה הזוי

וזה שלה פאן נגד המוסלמים לא אומר שהיא טובה לנו
היא גם לא חובבת יהודים גדולה
כל מה שלא נוצרי, לבן וסטרייט לא מתאים לה
כרגע היא מתרכזת במוסלמים כי זה מה שיביא לה את הקולות, זה לא אומר שהיא לא תגיע בשלב מסויים ליהודים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 דצמבר 2015, 18:13

מפלגות ימין קיצוניות באירופה זה רע מאוד בשבילנו.
זה בלתי נמנע אבל. כתבתי את זה פה כבר לפני כמה שנים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2015, 18:24

Holiday_Armadillo כתב:

טראמפ הטרול הכי גדול בעולם כרגע
כששני הצדדים של המערכת הפוליטית בארה''ב יוצאים נגדך אתה יודע שאתה הזוי

וזה שלה פאן נגד המוסלמים לא אומר שהיא טובה לנו
היא גם לא חובבת יהודים גדולה
כל מה שלא נוצרי, לבן וסטרייט לא מתאים לה
כרגע היא מתרכזת במוסלמים כי זה מה שיביא לה את הקולות, זה לא אומר שהיא לא תגיע בשלב מסויים ליהודים

הנושא כאן הוא לא טראמפ ולה פן, אלא האם היהודים צריכים לקפוץ בראש ולהגן על המוסלמים או משהו בסגנון...
לדעתי לא. זה עושה רק נזק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 דצמבר 2015, 18:26

היהודים שנגעלים מהאמירות של טראמפ מצטרפים לשאר ארה''ב ואלה שיוצאים נגד לה פאן עושים את זה כי הם יודעים שבסוף היא גם תגיע אליהם
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 09 דצמבר 2015, 18:44

Holiday_Armadillo כתב:היהודים שנגעלים מהאמירות של טראמפ מצטרפים לשאר ארה''ב ואלה שיוצאים נגד לה פאן עושים את זה כי הם יודעים שבסוף היא גם תגיע אליהם

אני לא בטוח שהאמירה " מצטרפים לשאר ארצות הברית" היא מדוייקת. אני לא אופתע, אם היו עושים סקר בארהב לגבי הדברים של טראמפ, אז היה יוצא שרב העם היה מזדהה עם הדברים. הרבה מהקולות נגד טראמפ באים מאנשי תקשורת למינהם ובכללי מאנשים ש"קולם נשמע" , הם לרב לא מייצגים את דעת הקהל הרחבה. בסופו של דבר, אי אפשר להתכחש להיגיון של הדברים שלו. בכל מקום שיש מוסלמים, יש יותר צרות. זאת הכללה שלא עושה טוב לאותם אנשים שהם מוסלמים ורוצים לחיות רק חיים שלווים ובריאים כמו כולם, אבל עדיין נכונה. למוסלמים כידוע, יש נטייה להתבדל ויש בהם אי רצון מופגן להשתייך ולהתחבר לחברה שהם מהגרים אליה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 דצמבר 2015, 18:54

toja27 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:היהודים שנגעלים מהאמירות של טראמפ מצטרפים לשאר ארה''ב ואלה שיוצאים נגד לה פאן עושים את זה כי הם יודעים שבסוף היא גם תגיע אליהם

אני לא בטוח שהאמירה " מצטרפים לשאר ארצות הברית" היא מדוייקת. אני לא אופתע, אם היו עושים סקר בארהב לגבי הדברים של טראמפ, אז היה יוצא שרב העם היה מזדהה עם הדברים. הרבה מהקולות נגד טראמפ באים מאנשי תקשורת למינהם ובכללי מאנשים ש"קולם נשמע" , הם לרב לא מייצגים את דעת הקהל הרחבה. בסופו של דבר, אי אפשר להתכחש להיגיון של הדברים שלו. בכל מקום שיש מוסלמים, יש יותר צרות. זאת הכללה שלא עושה טוב לאותם אנשים שהם מוסלמים ורוצים לחיות רק חיים שלווים ובריאים כמו כולם, אבל עדיין נכונה. למוסלמים כידוע, יש נטייה להתבדל ויש בהם אי רצון מופגן להשתייך ולהתחבר לחברה שהם מהגרים אליה.

אני בטוחה שרוב ארה''ב נגד האמירה שלו לאסור כניסת מוסלמים לארה''ב
קהילת המוסלמים בארה''ב היא אחת הקהילות היותר משולבות בעולם והאמירה שלו ממש לא הייתה במקום מה גם שהיא ממש לא פרקטית
כשכל המפלגה הרפובליקנית נגד האמירה שלך, אתה יודע שאמרת משהו ממש ממש קיצוני
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 09 דצמבר 2015, 19:04

Holiday_Armadillo כתב:
toja27 כתב:

קהילת המוסלמים בארה''ב היא אחת הקהילות היותר משולבות בעולם והאמירה שלו ממש לא הייתה במקום מה גם שהיא ממש לא פרקטית

יכול להיות שאין לי מספיק ידע לגבי הקהילה המוסלמית בארהב ושם פני הדברים הם שונים משאר העולם. אבל קשה לי להאמין שהציבור בארהב לא מרגיש עוינות מסויימת לאוכלוסייה המוסלמית בארהב. שוב יכול להיות שאין לי מספיק מידע לגבי זה.
לגבי ההתנגדות לאמירה שלו, עלי באופן אישי זה לא עושה רושם במובן של שאין אמת באמירה שלו. שנים האוכלוסייה המוסלמית משתלטת על אירופה וכל אמירה נגד התהליך זוכה באמירות נגדיות וביקורתיות. עכשיו הם לא יודעים מה לעשות עם עצמם שם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 דצמבר 2015, 19:10

toja27 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
toja27 כתב:

יכול להיות שאין לי מספיק ידע לגבי הקהילה המוסלמית בארהב ושם פני הדברים הם שונים משאר העולם. אבל קשה לי להאמין שהציבור בארהב לא מרגיש עוינות מסויימת לאוכלוסייה המוסלמית בארהב. שוב יכול להיות שאין לי מספיק מידע לגבי זה.
לגבי ההתנגדות לאמירה שלו, עלי באופן אישי זה לא עושה רושם במובן של שאין אמת באמירה שלו. שנים האוכלוסייה המוסלמית משתלטת על אירופה וכל אמירה נגד התהליך זוכה באמירות נגדיות וביקורתיות. עכשיו הם לא יודעים מה לעשות עם עצמם שם.

זה לא קורה בארה''ב כי אין להם יכולת לעשות את זה
הם לא יכולים להגיע ברגל לארה''ב כמו שהם עושים באירופה, זה אנשים עושים מאמריקה הלטינית

אני בטוחה שהציבור מרגיש איזשהו פחד אבל זה יותר מפאניקה, תאמין לי שיש להם בעיות הרבה יותר גדולות מטרור מוסלמי
יש להם את האחוז הכי גבוה של מוות ממקרי נשק ביי פאר ואת רוב הדברים האלה עושים אנשים שהם לא מוסלמים
יש בעיה עם עיירה בניו ג'רזי שהיא עיירה ממש מוסלמית קיצונית אבל זה מקרה יחיד וחבל שהם לא עושים עם זה משהו
בשורה התחתונה, טראמפ הוא טרול קיצוני ואידיוט שעדיף לא להתחנף אליו רק כי הוא בעד ישראל כי אנחנו ממש לא רוצים להיות בעד האיש שכל ארה''ב נגדו, דמוקרטים ורפובליקנים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 דצמבר 2015, 19:32

כשהאירופאים מדברים בפוליטיקלי קורקט על המוסלמים זה מרתיח אותנו, אבל כשבא מישהו ואומר את הדברים כמו שהם אנחנו מזדעזעים מהישירות?

אז בואו אני אחדש לכם. דאעש יש גם בארצות הברית, ויש גם בישראל. כל מה שצריך זה תא אחד בשביל לגרום נזק עצום כמו שראינו בצרפת. סטטיסטית, התא הזה יהיה מוסלמי.

מדובר באמירה לגיטימית.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים