המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:הדיווח האחרון שקראתי היה שלא מצאו שום חומר נפץ
jol9 כתב:roy1000 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4727225,00.html
הטרנד של להאשים את ישראל בפיגועים בפריז תופס תאוצה. צפוי לחלוטין.
לא הייתי קורא לזה טרנד.
שני הזויים עם בעיות במינון של התרופות, לא מצביעים עדיין על טרנדים...
jol9 כתב:מסכים.
שבו בשקט... מי דיבר איתכם בכלל?
עד שיש כמה אנשים שמוכנים לעלות על בדל שפתיהם את המילה "איסלאם" בהקשר שלילי, אתם קופצים בראש ומתערבים?
ראינו בימים שאחרי הפיגועים בפריז, שהאירופאים כן יכולים להילחם בטרור, להיכנס לאיזורים שלהם ולעשות שם בלגאן.
אז אולי צריך מישהי כמו לה פן שתדחוף ליותר פעולות כאלה. כנ"ל לגבי טראמפ.
jol9 כתב:מסכים.
עד שיש כמה אנשים שמוכנים לעלות על בדל שפתיהם את המילה "איסלאם" בהקשר שלילי, אתם קופצים בראש ומתערבים?
ראינו בימים שאחרי הפיגועים בפריז, שהאירופאים כן יכולים להילחם בטרור, להיכנס לאיזורים שלהם ולעשות שם בלגאן.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:מסכים.
טראמפ הטרול הכי גדול בעולם כרגע
כששני הצדדים של המערכת הפוליטית בארה''ב יוצאים נגדך אתה יודע שאתה הזוי
וזה שלה פאן נגד המוסלמים לא אומר שהיא טובה לנו
היא גם לא חובבת יהודים גדולה
כל מה שלא נוצרי, לבן וסטרייט לא מתאים לה
כרגע היא מתרכזת במוסלמים כי זה מה שיביא לה את הקולות, זה לא אומר שהיא לא תגיע בשלב מסויים ליהודים
Holiday_Armadillo כתב:היהודים שנגעלים מהאמירות של טראמפ מצטרפים לשאר ארה''ב ואלה שיוצאים נגד לה פאן עושים את זה כי הם יודעים שבסוף היא גם תגיע אליהם
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:היהודים שנגעלים מהאמירות של טראמפ מצטרפים לשאר ארה''ב ואלה שיוצאים נגד לה פאן עושים את זה כי הם יודעים שבסוף היא גם תגיע אליהם
אני לא בטוח שהאמירה " מצטרפים לשאר ארצות הברית" היא מדוייקת. אני לא אופתע, אם היו עושים סקר בארהב לגבי הדברים של טראמפ, אז היה יוצא שרב העם היה מזדהה עם הדברים. הרבה מהקולות נגד טראמפ באים מאנשי תקשורת למינהם ובכללי מאנשים ש"קולם נשמע" , הם לרב לא מייצגים את דעת הקהל הרחבה. בסופו של דבר, אי אפשר להתכחש להיגיון של הדברים שלו. בכל מקום שיש מוסלמים, יש יותר צרות. זאת הכללה שלא עושה טוב לאותם אנשים שהם מוסלמים ורוצים לחיות רק חיים שלווים ובריאים כמו כולם, אבל עדיין נכונה. למוסלמים כידוע, יש נטייה להתבדל ויש בהם אי רצון מופגן להשתייך ולהתחבר לחברה שהם מהגרים אליה.
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:היהודים שנגעלים מהאמירות של טראמפ מצטרפים לשאר ארה''ב ואלה שיוצאים נגד לה פאן עושים את זה כי הם יודעים שבסוף היא גם תגיע אליהם
אני לא בטוח שהאמירה " מצטרפים לשאר ארצות הברית" היא מדוייקת. אני לא אופתע, אם היו עושים סקר בארהב לגבי הדברים של טראמפ, אז היה יוצא שרב העם היה מזדהה עם הדברים. הרבה מהקולות נגד טראמפ באים מאנשי תקשורת למינהם ובכללי מאנשים ש"קולם נשמע" , הם לרב לא מייצגים את דעת הקהל הרחבה. בסופו של דבר, אי אפשר להתכחש להיגיון של הדברים שלו. בכל מקום שיש מוסלמים, יש יותר צרות. זאת הכללה שלא עושה טוב לאותם אנשים שהם מוסלמים ורוצים לחיות רק חיים שלווים ובריאים כמו כולם, אבל עדיין נכונה. למוסלמים כידוע, יש נטייה להתבדל ויש בהם אי רצון מופגן להשתייך ולהתחבר לחברה שהם מהגרים אליה.
אני בטוחה שרוב ארה''ב נגד האמירה שלו לאסור כניסת מוסלמים לארה''ב
קהילת המוסלמים בארה''ב היא אחת הקהילות היותר משולבות בעולם והאמירה שלו ממש לא הייתה במקום מה גם שהיא ממש לא פרקטית
כשכל המפלגה הרפובליקנית נגד האמירה שלך, אתה יודע שאמרת משהו ממש ממש קיצוני
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:היהודים שנגעלים מהאמירות של טראמפ מצטרפים לשאר ארה''ב ואלה שיוצאים נגד לה פאן עושים את זה כי הם יודעים שבסוף היא גם תגיע אליהם
אני בטוחה שרוב ארה''ב נגד האמירה שלו לאסור כניסת מוסלמים לארה''ב
קהילת המוסלמים בארה''ב היא אחת הקהילות היותר משולבות בעולם והאמירה שלו ממש לא הייתה במקום מה גם שהיא ממש לא פרקטית
כשכל המפלגה הרפובליקנית נגד האמירה שלך, אתה יודע שאמרת משהו ממש ממש קיצוני
יכול להיות שאין לי מספיק ידע לגבי הקהילה המוסלמית בארהב ושם פני הדברים הם שונים משאר העולם. אבל קשה לי להאמין שהציבור בארהב לא מרגיש עוינות מסויימת לאוכלוסייה המוסלמית בארהב. שוב יכול להיות שאין לי מספיק מידע לגבי זה.
לגבי ההתנגדות לאמירה שלו, עלי באופן אישי זה לא עושה רושם במובן של שאין אמת באמירה שלו. שנים האוכלוסייה המוסלמית משתלטת על אירופה וכל אמירה נגד התהליך זוכה באמירות נגדיות וביקורתיות. עכשיו הם לא יודעים מה לעשות עם עצמם שם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים