jol9 כתב:אני לא, ואני מאוד מאוכזב מהממשלה שהולכת לקום...
למה מאוכזב? הרי אחרי הבחירות זה היה ברור שזו הולכת להיות הממשלה מינוס ליברמן.
אז אם ליברמן היה נכנס לא היית מאוכזב?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אני לא, ואני מאוד מאוכזב מהממשלה שהולכת לקום...
my man כתב:אני בכלל לא בטוח!
חנו'ש כתב:למה מאוכזב? הרי אחרי הבחירות זה היה ברור שזו הולכת להיות הממשלה מינוס ליברמן.
my man כתב:אני בכלל לא בטוח!
roy1000 כתב:
אי אפשר לקחת כל אדמה חלקאית ולהתחיל לבנות - אתה צריך תשתיות ופיתוח וכבישים ואלה תהליכים מאוד ארוכים שלוקחים שנים. הפתרון לבעיית הדיור זה פחות לבנות ערים ושכונות חדשות ויותר לצופף ערים קיימות. השטח של ת"א יותר גדול פי כמה מהשטח של מנהטן. אין שום סיבה בעולם לא לעשות פינוי/בינוי בכל שכונת התקווה (לדוגמא) ולהוסיף שם 30,000 יחידות דיור. כל בעיות הדיור במדינה היו נפתרות אם אישור תוכנית בניה היה לוקח שנה במקום 10 שנים. זה עד כדי ככה פשוט.
roy1000 כתב:מע"מ אפס לא היה מחריף שום בעיה. זה בסה"כ חוק שנותן הטבת מס לחלק מסויים באוכלוסיה. אין שום הבדל בין זה לבין לתת נקודות זיכוי במס ליוצאי צבא.
אני לא חושב שהפרטת המנהל לבדה תביא לפתרון. רק טיפול בבירוקרטיה ובועדות הבניה יפתור את הבעיה ויאפשר לתת מענה למצוקת ההיצע.
לצערי, אני חושש שכחלון יהיה עסוק בכיבוי שריפות תקציביות בעקבות ההסכמים הקואליציוניים והוא לא יוכל להתעסק בשום רפורמה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אין בעיה שיגן על אולמרט, אבל שישתוק בהקשר לביבי. זה לא שהוא איזה מישהו חשוב, שהדעה שלו נחשבת או מעניינת מישהו...
זה פשוט לא נראה טוב.
אני לא מבין למה אתה קושר בין השניים? דגן הוא בנאדם פרטי. למה אסור לא להביע את דעתו הפוליטית (ומצד שני לבוגי יעלון כן מותר)?
roy1000 כתב:אז מסתבר שלא רק שרוב הדירות במכרזים של כחלון יהיו ישירות לחרדים, אלא שגם בערים החילוניות לחרדים שרוצים דירות להשקעה תהיה עדיפות:
http://www.themarker.com/news/1.2630428
זה כבר מגיע לרמות אבסורדיות. ביבי פשוט מכר את כל המדינה לחרדים. עכשיו הם גם יהיו בעלי הבית של החילונים. לא ייאמן.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:אני לא, ואני מאוד מאוכזב מהממשלה שהולכת לקום...
למה מאוכזב? הרי אחרי הבחירות זה היה ברור שזו הולכת להיות הממשלה מינוס ליברמן.
tzachMTA כתב:לא יאומן. בסוף בנט קיבל הכי הרבה. נוקאאוט מוחלט לבנט, כבר פעם שנייה שבמומ הקואליציוני בנט מנצח לחלוטין את נתניהו. וזה אחרי שכולם היו בטוחים שהבית היהודי יהיו המפסידה הגדולה במומ.
בכלל ביבי נכשל לגמרי במומ הזה, לא יכל לנהל את המומ הזה פחות טוב. כל אחד מהשותפות קיבל בסוף מה שהוא רצה..
toja27 כתב:tzachMTA כתב:לא יאומן. בסוף בנט קיבל הכי הרבה. נוקאאוט מוחלט לבנט, כבר פעם שנייה שבמומ הקואליציוני בנט מנצח לחלוטין את נתניהו. וזה אחרי שכולם היו בטוחים שהבית היהודי יהיו המפסידה הגדולה במומ.
בכלל ביבי נכשל לגמרי במומ הזה, לא יכל לנהל את המומ הזה פחות טוב. כל אחד מהשותפות קיבל בסוף מה שהוא רצה..
בנסיבות שנוצרו הוא היה יכול לקבל יותר אם רצה, הוא רצה את תיק הביטחון/חוץ/דתות/משפטים ובסוף קיבל רק את המשפטים.שום דבר מיוחד למען האמת.
tzachMTA כתב:toja27 כתב:tzachMTA כתב:לא יאומן. בסוף בנט קיבל הכי הרבה. נוקאאוט מוחלט לבנט, כבר פעם שנייה שבמומ הקואליציוני בנט מנצח לחלוטין את נתניהו. וזה אחרי שכולם היו בטוחים שהבית היהודי יהיו המפסידה הגדולה במומ.
בנסיבות שנוצרו הוא היה יכול לקבל יותר אם רצה, הוא רצה את תיק הביטחון/חוץ/דתות/משפטים ובסוף קיבל רק את המשפטים.שום דבר מיוחד למען האמת.
חינוך ומשפטים זה שני תיקים בדרג בינוני-גדול יחד עם חקלאות שזה משרד קטן, קיבל גם סגן שר ביטחון ויור ועדת חוקה חוק ומשפט. זה הישג גדול. בטח בהתחשב ב8 מנדטים, פעם קודמת עם 12 קיבל הרבה פחות. גם שני מושבים בקבינט, לכל שאר המפלגות לא כולל ליכוד מושב אחד.
ביבי פשוט נוראי במשא ומתן, נכנע בסוף על הכל, אבל משאיר טעם רע בפה של כולם..
jol9 כתב:מותר לו, זה פשוט מראה שהוא סתם אינטרסנט, והדברים שלו הם לא דברי טעם.
זה בערך כמו הביקורת של רוני בראון על נתניהו...
לא הבנתי למה התכוונת בהקשר לבוגי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד