המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:אז Parks and Rec
לא ברור לי למה חיכיתי כל כך הרבה זמן לראות את זה
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:אז Parks and Rec
לא ברור לי למה חיכיתי כל כך הרבה זמן לראות את זה
אתה הולך ליהנות
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הולי פאק משחקי הכס.
ו.......welcome
MTA2311 כתב:אני חושב שהפרק האחרון היה יצירה טלוויזיונית מושלמת. הרבה יותר טוב מפרק 9 בעיני. כל סצינה מחדש הייתי בטוח שזה שיא הפרק ומפה זה ירגע, אבל הופתעתי מחדש. הקטע עם אריה היה מבריק, כנ"ל עם טומן.
כרגע נראה שזה הולך לקראת ג'ון+דאינריז, אבל זה כיוון שאני פחות אוהב. לא יודע, לא מסתדר לי לחשוב עליהם כזוג (למרות שזה קו עלילתי חזק מאוד) . אני גם מקווה שלא ימהרו להרוג את סרסיי/ג'יימי, כי הם פחות או יותר הקונטרה האחרונה שנשארה לצד ה"טוב" בסדרה.
האמת גם לא נשארתי אם יותר מדי שאלות או קווי עלילה פתוחים.
MTA2311 כתב:אני חושב שהשתמשו בראמזי בשביל להראות את הטרנספורמציה שסנסה עברה. מילדה תמימה (ובלתי נסבלת) לסוג של קילרית חסרת מצפון. עוד יהיו איתה הפתעות בעתיד (קונספירצייה עם ליטל פיניגר?).
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אני חושב שהשתמשו בראמזי בשביל להראות את הטרנספורמציה שסנסה עברה. מילדה תמימה (ובלתי נסבלת) לסוג של קילרית חסרת מצפון. עוד יהיו איתה הפתעות בעתיד (קונספירצייה עם ליטל פיניגר?).
זה ברור, אבל התכוונתי למוות שלו
חשבתי שזה היה המוות הכי זוועתי בסידרה
גם לדעתי סאנסה הולכת לכיוון אפל
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אני חושב שהשתמשו בראמזי בשביל להראות את הטרנספורמציה שסנסה עברה. מילדה תמימה (ובלתי נסבלת) לסוג של קילרית חסרת מצפון. עוד יהיו איתה הפתעות בעתיד (קונספירצייה עם ליטל פיניגר?).
המוות שלו היה עוד קטע די מבריק (למרות שמתבקש). דווקא לא כזה הזדעזעתי. נראה לי שמחיצת הראש של אוברין מנצחת.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אני חושב שהשתמשו בראמזי בשביל להראות את הטרנספורמציה שסנסה עברה. מילדה תמימה (ובלתי נסבלת) לסוג של קילרית חסרת מצפון. עוד יהיו איתה הפתעות בעתיד (קונספירצייה עם ליטל פיניגר?).
המוות שלו היה עוד קטע די מבריק (למרות שמתבקש). דווקא לא כזה הזדעזעתי. נראה לי שמחיצת הראש של אוברין מנצחת.
יודע מה? נחמד שיש לנו בין מה לבחור
אבל כמו שאמרתי לחני - כל סצינת הפתיחה (של איזה 10 דקות) הייתה מושלמת
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אני חושב שהשתמשו בראמזי בשביל להראות את הטרנספורמציה שסנסה עברה. מילדה תמימה (ובלתי נסבלת) לסוג של קילרית חסרת מצפון. עוד יהיו איתה הפתעות בעתיד (קונספירצייה עם ליטל פיניגר?).
יודע מה? נחמד שיש לנו בין מה לבחור
אבל כמו שאמרתי לחני - כל סצינת הפתיחה (של איזה 10 דקות) הייתה מושלמת
לגמרי.
ד"א, קונצנזוס שזאת העונה הכי טובה עד עכשיו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים