rc4991 כתב:יוני, בתור אחד שראה דבר או שניים בחייו, איפה אתה מדרג את המצאת הגלגל? כמה זה שיפר את איכות חייך?
שובב קטן...

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:יוני, בתור אחד שראה דבר או שניים בחייו, איפה אתה מדרג את המצאת הגלגל? כמה זה שיפר את איכות חייך?
jol9 כתב:LIAV10 כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:לדעתי, כל המחקר הזה של החלל הרחוק (מחוץ למערכת השמש) הוא מקדים את זמנו וכרגע זה סתם ביזבוז של מיליארדים.
למה בזבוז של מליארדים? הרי צריך להתחיל איפושהו לא? אם אתה מתכוון לזה שהמחקר לא מתקדם מספיק מהר, אז אני מסכים, אבל לדעתי זה בגלל שלא משקיעים מספיק, לא בגלל שמשקיעים יותר מדי.
בכלל כל נושא הטכנולוגיה של מנועים די תקועה במקום כבר איזה 70 שנה. האשמה כולה על הפיזיקאים פה. יש בעיה גדולה מאוד במחקר בתחום הזה.
לא הכי קשור, אבל אני מסתכל על התפתחות של המשחקי מחשב והתצוגה על מסכים בכלל, ומעניין אותי לדעת איך זה יראה עוד 20 שנים, השיפור היה מטורף, לאן יש ללכת מפה, נוכל לשחק עוד כמה שנים nba עם בן סימונס המזדקן בדיוק כמו שהוא נראה במציאות 1 ל1?
זאת שאלה מאוד מעניינת, ואני חושב שתחום המשחקים יהיה אחד התחומים שבהם יהיו פריצות דרך הכי גדולות.
הרי מבחינה טכנולוגית, אנחנו פחות או יותר עומדים באותו המקום.
הגרפיקה משתפרת כל הזמן, בגלל החומרה, יש כל מיני התקנים (כמו הקינקט) שעדיין לא מראים ביצועים
מבריקים, וגם WI הוא בסופו של דבר משהו חביב ולא מעבר.
בעצם אפשר להגיד שעולם החומרה כרגע שוקד על המהפכה הבאה בעולם הטכנולוגיה.
כמו שאמרנו כאן לא מזמן, הרכב האוטונומי יהיה כנראה ה-דבר, ויהפוך את עולם הטכנולוגיה, כמו שהסמארטפון
עשה בזמנו.
לדעתי עולם המשחקים יחווה גם פריצת דרך ענקית באיזשהו שלב, שיקפיצו את חוויית המשחקים
כמה רמות למעלה.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:לדעתי, כל המחקר הזה של החלל הרחוק (מחוץ למערכת השמש) הוא מקדים את זמנו וכרגע זה סתם ביזבוז של מיליארדים.
למה בזבוז של מליארדים? הרי צריך להתחיל איפושהו לא? אם אתה מתכוון לזה שהמחקר לא מתקדם מספיק מהר, אז אני מסכים, אבל לדעתי זה בגלל שלא משקיעים מספיק, לא בגלל שמשקיעים יותר מדי.
בכלל כל נושא הטכנולוגיה של מנועים די תקועה במקום כבר איזה 70 שנה. האשמה כולה על הפיזיקאים פה. יש בעיה גדולה מאוד במחקר בתחום הזה.
לא הכי קשור, אבל אני מסתכל על התפתחות של המשחקי מחשב והתצוגה על מסכים בכלל, ומעניין אותי לדעת איך זה יראה עוד 20 שנים, השיפור היה מטורף, לאן יש ללכת מפה, נוכל לשחק עוד כמה שנים nba עם בן סימונס המזדקן בדיוק כמו שהוא נראה במציאות 1 ל1?
זאת שאלה מאוד מעניינת, ואני חושב שתחום המשחקים יהיה אחד התחומים שבהם יהיו פריצות דרך הכי גדולות.
הרי מבחינה טכנולוגית, אנחנו פחות או יותר עומדים באותו המקום.
הגרפיקה משתפרת כל הזמן, בגלל החומרה, יש כל מיני התקנים (כמו הקינקט) שעדיין לא מראים ביצועים
מבריקים, וגם WI הוא בסופו של דבר משהו חביב ולא מעבר.
בעצם אפשר להגיד שעולם החומרה כרגע שוקד על המהפכה הבאה בעולם הטכנולוגיה.
כמו שאמרנו כאן לא מזמן, הרכב האוטונומי יהיה כנראה ה-דבר, ויהפוך את עולם הטכנולוגיה, כמו שהסמארטפון
עשה בזמנו.
לדעתי עולם המשחקים יחווה גם פריצת דרך ענקית באיזשהו שלב, שיקפיצו את חוויית המשחקים
כמה רמות למעלה.
הייתי מת להיות בעולם הזה, חבל שאני לא מבין בשיט בזה.
מכביסט31 כתב:מה אתם עושים פה יא שבורים?
jol9 כתב:מכביסט31 כתב:מה אתם עושים פה יא שבורים?
אני? מדבר על טכנולוגיה... למה?
מכביסט31 כתב:jol9 כתב:מכביסט31 כתב:מה אתם עושים פה יא שבורים?
אני? מדבר על טכנולוגיה... למה?
ראית ״שבורים״ ישר חשבת על עצמך?
דיברתי על הודאל וליאב..
MaccabiTA כתב:פאק איך ההודעה שלי הגיעה לפה?
יוני אפשר להעביר את הזעם שלי על השרלטן הקירח לת'רד הכדורגל? או שזה יכול להשאר פה כמונומנט
jol9 כתב:MaccabiTA כתב:פאק איך ההודעה שלי הגיעה לפה?
יוני אפשר להעביר את הזעם שלי על השרלטן הקירח לת'רד הכדורגל? או שזה יכול להשאר פה כמונומנט
החלטה שלך.
שמואל1 כתב:הלווין עמוס 6 הושמד כליל כתוצאה מפיצוץ באתר השיגורים בפלורידה!
מה ההשלכות?
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:הלווין עמוס 6 הושמד כליל כתוצאה מפיצוץ באתר השיגורים בפלורידה!
מה ההשלכות?
בין היתר השלכות מודיעיניות.
לא אסון.
שמואל1 כתב:הלווין עמוס 6 הושמד כליל כתוצאה מפיצוץ באתר השיגורים בפלורידה!
מה ההשלכות?
shayD כתב:שמואל1 כתב:הלווין עמוס 6 הושמד כליל כתוצאה מפיצוץ באתר השיגורים בפלורידה!
מה ההשלכות?
אם באמת מעניין אותך איך קרה ומה ההשלכות תצפה בלונדון וקירשנבאום בערוץ 10, המקור הכי טוב לדברים האלה . (לא יצא לי לצפות היום אבל אני מאמין שהם הרחיבו על זה ויש שידור חוזר בלילה בדכ).
MTA2311 כתב:shayD כתב:שמואל1 כתב:הלווין עמוס 6 הושמד כליל כתוצאה מפיצוץ באתר השיגורים בפלורידה!
מה ההשלכות?
אם באמת מעניין אותך איך קרה ומה ההשלכות תצפה בלונדון וקירשנבאום בערוץ 10, המקור הכי טוב לדברים האלה . (לא יצא לי לצפות היום אבל אני מאמין שהם הרחיבו על זה ויש שידור חוזר בלילה בדכ).
אף אחד לא יודע איך קרה כרגע.
LIAV10 כתב:לא הכי קשור, אבל אני מסתכל על התפתחות של המשחקי מחשב והתצוגה על מסכים בכלל, ומעניין אותי לדעת איך זה יראה עוד 20 שנים, השיפור היה מטורף, לאן יש ללכת מפה, נוכל לשחק עוד כמה שנים nba עם בן סימונס המזדקן בדיוק כמו שהוא נראה במציאות 1 ל1?
MTA2311 כתב:הביטוח יכסה את רוב הנזק מהפיצוץ..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד