המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:האמת שהייתי רוצה נבחרת שאנחנו יכולים לעבור בבית, כמו הצ'כים ואז לקבל את הספרדים.
misha כתב:יש אופציות יותר עדיפות, אפשר גם לקבל את האוסטרים. ב-100 הראשונים יש להם רק את מלצר בן ה-31, שלא עבר סיבוב שני באף סלאם העונה.
yiffy כתב:פדרר מכין שוב את הקרקע לקראת היעדרות נוספת מהסבב האסיאתי. בראיון אחרי הניצחון על הולנד הוא אמר שהוא סחוט ותשוש ושהוא צריך לחשוב מה הלאה.
אני אם ם כבר מחכה לראות אותו חוזר לעצמו בטורניר חשוב, אבל בהחלט עדיף שינוח עכשיו ויגן על הנקודות מבאזל ועד סוף השנה, מאשר לשחק בשנגחאי ואז לוותר על 1500 נקודות בבאזל ופריז ולהגיע ללונדון לא מפוקס.
misha כתב:פעם שעברה שיחקנו נגדם בארץ אז אם וכאשר זה יהיה בחוץ. נכון, לא אידיאלי, אבל זה הסיכוי הכי טוב שלנו לעבור שלב.
צ'כים ניצחו את סרביה וארגנטינה כדי להגיע לגמר. גם בארץ לא רואה סיכוי ממשי לעבור אותם.
שחף כתב:יוני, אני רק מזכיר לך שבפעם הקודמת שפגשנו את הספרדים רפא היה פצוע, ומי ששיחקו נגדנו זה פררו ולופז נדמה לי. אז יכול להיות שנגריל את הספרדים אבל רפא יוותר על התענוג(ספרד היא בערך היחידה שיכולה להרשות לעצמה כזה דבר, לפחות בשלבים המוקדמים) ואנחנו נקבל בנוקיה את דויד פרר שהוא טניסאי חביב ביותר, אבל בשום פנים ואופן לא אטרקציה כמו רפא(ונקבל בראש בכל מקרה).
שחף כתב:יוני, אני רק מזכיר לך שבפעם הקודמת שפגשנו את הספרדים רפא היה פצוע, ומי ששיחקו נגדנו זה פררו ולופז נדמה לי. אז יכול להיות שנגריל את הספרדים אבל רפא יוותר על התענוג(ספרד היא בערך היחידה שיכולה להרשות לעצמה כזה דבר, לפחות בשלבים המוקדמים) ואנחנו נקבל בנוקיה את דויד פרר שהוא טניסאי חביב ביותר, אבל בשום פנים ואופן לא אטרקציה כמו רפא(ונקבל בראש בכל מקרה).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים