כאן מדברים על הכל
29 יולי 2014, 22:41
הסרטון הלא ערוך קשה מנשוא
אירוע קשה שיש מצב שעם קצת מזל וקצת יותר ערנות של החיילים יכל גם להסתיים אחרת
אחרי הסרטון הזה צריך להמשיך את המלחמה עוד חודש
29 יולי 2014, 22:43
rc4991 כתב:זה סרטון כל כך מזעזע שבא לי לבכות
איך אף אחד לא קלט אותם? ולמה השער שם על הפנים?
לא ברור, עוד מחדל עצום שמצטרף לשרשרת המחדלים במבצע.
עמדה מופקרת לחלוטין.
ועוד יותר מעצבן אותי שדובר צה"ל לא אומר את האמת. הדוברות של צה"ל יורדת לרמה של חמאס. ביזיון.
אני יותר לא מאמין למילה שדובר צה"ל אומר, חמאס כבר הפך ליותר אמין. דובר צה"ל חייב להתפטר ויפה שעה אחת קודם!
30 יולי 2014, 07:13
הסרתי את הלינק לסרטון
אני חושב שהוא פוגעני , קשה מאוד לצפייה
פוגע בלב של כל יהודי
30 יולי 2014, 07:56
לדעתי יותר פוגעני ליהודים זה השקרים של דובר צה"ל. די מזכיר את הצבא המצרי במלחמת יום כיפור.
המבצע במתכונת במטרות הנוכחיות לא יכול להמשיך עוד חודש. השמדת המנהרות לא יכולה להתבצע תוך כדי מבצע כי חיילים נטבחים ככה. טיהור יסודי של עזה מחמאס היה צריך לעשות מזמן ואם זה לא ייעשה עכשיו (במיוחד במחיר שכבר נגבה) תקום ועדת חקירה עוד כמה שנים. ישראל צריכה להפסיק להתחנן להפסקות אש והתחיל לגרום להם לעשות את זה, ולא להסכים עד שנשיג ניקוי מלא של כל מה שמסכן את קיומנו. מחשבה שחמאס יסכים שיפרזו את המקום תחת שלטונו או שאבו מאזן ימנע מנשק שם להיות מופעל כלפינו היא נאיבית
30 יולי 2014, 10:36
בנימין נעמן כתב:לדעתי יותר פוגעני ליהודים זה השקרים של דובר צה"ל. די מזכיר את הצבא המצרי במלחמת יום כיפור.
המבצע במתכונת במטרות הנוכחיות לא יכול להמשיך עוד חודש. השמדת המנהרות לא יכולה להתבצע תוך כדי מבצע כי חיילים נטבחים ככה. טיהור יסודי של עזה מחמאס היה צריך לעשות מזמן ואם זה לא ייעשה עכשיו (במיוחד במחיר שכבר נגבה) תקום ועדת חקירה עוד כמה שנים. ישראל צריכה להפסיק להתחנן להפסקות אש והתחיל לגרום להם לעשות את זה, ולא להסכים עד שנשיג ניקוי מלא של כל מה שמסכן את קיומנו. מחשבה שחמאס יסכים שיפרזו את המקום תחת שלטונו או שאבו מאזן ימנע מנשק שם להיות מופעל כלפינו היא נאיבית
אף אחד בדובר צה"ל לא ציפה לקלטת הזאת שחמאס הוציא אתמול ולכן הרגישו שם בנוח לעוות את המציאות כדי להסוות את המחדל.
לכו תדעו עוד כמה פעמים דובר צה"ל לא סיפר את האמת ובכלל לא ידענו.
30 יולי 2014, 12:00
איזה רעש מטורף של מסוקים היה עכשיו
זה חדר את האוזניות שלי והאוזניות שלי מבטלות רעשים
30 יולי 2014, 12:12
יש עוד... דובר צה"ל העלה סרטון שבו הוא מראה שהוא מפיל פצצה על מחבלים ישר כשהם יוצאים ממנהרה, חמאס דיווח שכולם חזרו הביתה בשלום. אח"כ עלה סרטון שמראה שהפצצה נפלה דקה אחרי שהמחירים קלטו שעלו עליהם ונכנסו למנהרה
30 יולי 2014, 12:29
בנימין נעמן כתב:יש עוד... דובר צה"ל העלה סרטון שבו הוא מראה שהוא מפיל פצצה על מחבלים ישר כשהם יוצאים ממנהרה, חמאס דיווח שכולם חזרו הביתה בשלום. אח"כ עלה סרטון שמראה שהפצצה נפלה דקה אחרי שהמחירים קלטו שעלו עליהם ונכנסו למנהרה
כן, זוכר את המקרה.
פשוט בושה, כבר אי אפשר להאמין לשום דבר שהוא אומר.
30 יולי 2014, 16:46
למי שלא שם לב עדיין. לצערי כבר הפסדנו.
החמאס המנוול הצליח להחדיר לנו לתודעה את נושא המנהרות.
אני לא חושב שהחיים בעוטף עזה יחזרו אי פעם למסלולם.
צריך להיות די משוגע להניח את הראש על הכרית שכל דקה
יכול לצאת לך מחבל מתחת לריצפה.
מחדל המנהרות שקול לדעתי לקריסת הקונספציה במלחמת יוה״כ
צריכה פה לקום וועדת חקירה וגורלם של ביבי אשכנזי ויעלון צריך להיות שקול
לגורלם של גולדה דיין זעירה ודדו.
זה מה שמגיע לנו לאחר שאיפשרנו את בחירתו של המאוס הלחוץ הזה
שלא מסוגל לקבל החלטות ונגרר אחר אירגון טרור.
ארור היום שהאיש הזה עלה לשלטון תוך שהו מפזר הבטחות ופתרונות
קסם לטרור.
30 יולי 2014, 18:05
שר החוץ של טורקיה, אחמט דאווטאולו, אמר היום כי חמאס אישר ליו"ר הרשות הפלסטינית, אבו מאזן, לנהל בשם הארגון את המשא ומתן על הפסקת אש.
אם זה נכון אז זה משמח מאוד
30 יולי 2014, 18:06
ankram כתב:למי שלא שם לב עדיין. לצערי כבר הפסדנו.
החמאס המנוול הצליח להחדיר לנו לתודעה את נושא המנהרות.
אני לא חושב שהחיים בעוטף עזה יחזרו אי פעם למסלולם.
צריך להיות די משוגע להניח את הראש על הכרית שכל דקה
יכול לצאת לך מחבל מתחת לריצפה.
מחדל המנהרות שקול לדעתי לקריסת הקונספציה במלחמת יוה״כ
צריכה פה לקום וועדת חקירה וגורלם של ביבי אשכנזי ויעלון צריך להיות שקול
לגורלם של גולדה דיין זעירה ודדו.
זה מה שמגיע לנו לאחר שאיפשרנו את בחירתו של המאוס הלחוץ הזה
שלא מסוגל לקבל החלטות ונגרר אחר אירגון טרור.
ארור היום שהאיש הזה עלה לשלטון תוך שהו מפזר הבטחות ופתרונות
קסם לטרור.
מסכים לחלוטין.
אחרי המבצע צריכים לעוף פה כמה ראשים, ולא רק בצמרת המדינית אלא גם בצמרת הצבאית.
מחדל עצום. אם לא חטיפת הנערים, בראש השנה היו חודרים לישראל עשרות אם לא מאות מחבלים חמושים, כאשר הם רוצחים וחוטפים עשרות ישראלים.
אם המבצע הזה לא ייגמר במיטוט של החמאס, אז גם לא עשינו כלום. בעוד כמה שנים הם יקימו מחדש את המנהרות והסיפור יחזור חלילה.
30 יולי 2014, 18:07
rc4991 כתב: שר החוץ של טורקיה, אחמט דאווטאולו, אמר היום כי חמאס אישר ליו"ר הרשות הפלסטינית, אבו מאזן, לנהל בשם הארגון את המשא ומתן על הפסקת אש.
ולמה אתה חושב שזה מעניין את ראשי החמאס והג'יהאד? הם עושים מה שבא להם ולא מקשיבים לאף אחד, בטח לא לאבו מאזן.
30 יולי 2014, 19:34
שמואל1 כתב:rc4991 כתב: שר החוץ של טורקיה, אחמט דאווטאולו, אמר היום כי חמאס אישר ליו"ר הרשות הפלסטינית, אבו מאזן, לנהל בשם הארגון את המשא ומתן על הפסקת אש.
ולמה אתה חושב שזה מעניין את ראשי החמאס והג'יהאד? הם עושים מה שבא להם ולא מקשיבים לאף אחד, בטח לא לאבו מאזן.
כי אומרים לך שהם ביקשו ממנו לנהל את המשא ומתן
30 יולי 2014, 19:36
להגיד שכבר הפסדנו זה תבוסתני אך אין יש מספר אנשים שצריכים לעשות חשבון נפש. אם ישתנו ידעי המבצע, נכנס אחת ולתמיד בעובי הקורה, נחסל את חמאס ואת כל היכולות הצבאיות ברצועה, אמנם יהיו הרוגים, ועדות חקירה, דוחות בינ"ל למיניהם אבל בסופו של יום נזכה לראות שקט דומה לזה שבגבול הצפון ואף עמוק יותר. אם מנהיגינו לא יחשבו לטווח הקצר ולא ילכו ל"אפיק מדיני" עם אנשים שכל מהות קיומם היא השמדתנו, או אז בכפר עזה, נתיב העשרה ונחל עוז יוכלו לישון בשקט
30 יולי 2014, 20:04
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב: שר החוץ של טורקיה, אחמט דאווטאולו, אמר היום כי חמאס אישר ליו"ר הרשות הפלסטינית, אבו מאזן, לנהל בשם הארגון את המשא ומתן על הפסקת אש.
כי אומרים לך שהם ביקשו ממנו לנהל את המשא ומתן
צודק, לא שמתי לב שאמרת שהחמאס אישר.
בכל מקרה, אני ממש לא חושב שזה נכון.
30 יולי 2014, 20:52
זה אומר שבתפקיד סימבה יש את רסאן עליאן?
30 יולי 2014, 21:32
Holiday_Armadillo כתב:זה אומר שבתפקיד סימבה יש את רסאן עליאן?
31 יולי 2014, 18:00
מעניין איך האו"ם מסביר את השימוש במתקנים שלו לפגיעה בחיילים ובסיכון האזרחים בעזה?
פעם זה טילים שנורים משם, פעם מחסני אמל"ח והפעם הוא פשוט ממולכד בטונה של חומר נפץ
כל הכבוד לכם, אתם עושים עבודה נפלאה!