04 נובמבר 2014, 01:27
אביהוא כתב:Roni1 כתב:אביהוא כתב:Roni1 כתב:@amit_segal: ראיתם את זהבי שחוטף אדום אחרי שהותקף? אז צווי המעצר לקציני צה״ל מצוק איתן
חח השוואה מצחיקה..זה אמיתי?!
של עמית סגל. השוואה נהדרת.
אז בואי ניקח גם את השוטרים במשחק. אני לא מתכוון להקשיב לאיש של התקשורת השמאלנית!
04 נובמבר 2014, 01:29
אביהוא כתב:Roni1 כתב:אביהוא כתב:Roni1 כתב:@amit_segal: ראיתם את זהבי שחוטף אדום אחרי שהותקף? אז צווי המעצר לקציני צה״ל מצוק איתן
חח השוואה מצחיקה..זה אמיתי?!
של עמית סגל. השוואה נהדרת.
אז בואי ניקח גם את השוטרים במשחק. אני לא מתכוון להקשיב לאיש של התקשורת השמאלנית!
04 נובמבר 2014, 01:34
04 נובמבר 2014, 01:35
אביהוא כתב:אני לא אמרתי שהוא שמאלני אני אמרתי שהבוסים שלו שמאלנים..לדעתי זו הסתה נגד צה"ל.מה יש להשוות בכלל?!
04 נובמבר 2014, 01:39
Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:אני לא אמרתי שהוא שמאלני אני אמרתי שהבוסים שלו שמאלנים..לדעתי זו הסתה נגד צה"ל.מה יש להשוות בכלל?!
הוא לא מסית נגד קציני צה''ל, יש לך פה פאק בהבנת הנקרא
הוא אומר שהקצינים שקיבלו צווי מעצר אחרי צוק איתן זה אבסורד והאדום של זהבי אחרי שהגן על עצמו זה אבסורד
04 נובמבר 2014, 01:41
אביהוא כתב:Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:אני לא אמרתי שהוא שמאלני אני אמרתי שהבוסים שלו שמאלנים..לדעתי זו הסתה נגד צה"ל.מה יש להשוות בכלל?!
הוא אומר שהקצינים שקיבלו צווי מעצר אחרי צוק איתן זה אבסורד והאדום של זהבי אחרי שהגן על עצמו זה אבסורד
טעות שלי...והוא לא הגן על עצמו..הוא וכמעט שאר שחקני מכבי תקפו חזרה..ושוב אחרי שהוא היה ביד של השוטרים שחקני מכבי התנפלו!
דרך אגב אני מקווה שאני לא מוחרם פה אחרי הוויכוח הזה
04 נובמבר 2014, 01:47
Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:אני לא אמרתי שהוא שמאלני אני אמרתי שהבוסים שלו שמאלנים..לדעתי זו הסתה נגד צה"ל.מה יש להשוות בכלל?!
טעות שלי...והוא לא הגן על עצמו..הוא וכמעט שאר שחקני מכבי תקפו חזרה..ושוב אחרי שהוא היה ביד של השוטרים שחקני מכבי התנפלו!
אתה לא מוחרם אבל אני לחלוטין לא מסכימה עם הדעה שלך בעניין וזה לגיטימי, אין פה קונצנזוס על אף דעה מאף משתמש
04 נובמבר 2014, 01:52
04 נובמבר 2014, 01:55
אביהוא כתב:Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:אני לא אמרתי שהוא שמאלני אני אמרתי שהבוסים שלו שמאלנים..לדעתי זו הסתה נגד צה"ל.מה יש להשוות בכלל?!
אתה לא מוחרם אבל אני לחלוטין לא מסכימה עם הדעה שלך בעניין וזה לגיטימי, אין פה קונצנזוס על אף דעה מאף משתמש
קיבלתי רושם אחר..אולי אני שוב טועה!
עריכה:
ההתנהגות הייתה פרועה ואף אחד מהצדדים לא זכאי שם.
04 נובמבר 2014, 01:59
04 נובמבר 2014, 02:00
Roni1 כתב:אגב, אם לא האוהדים שלנו שפרצו למגרש (ולא תקפו אף אחד) כדי לפוצץ את המשחק, הביזיון הזה היה ממשיך ומחר כולם היו מדברים על הניצחון של הפועל ועל איך הם עצרו את זהבי. הקריירה של השופט העלוב הזה היתה ממשיכה כרגיל ואף אחד לא היה שואל שאלות.
כל הכבוד להם.
Roni1 כתב:תגיד, אתה באן קי מון? מה זה שני הצדדים?
לבהמה שירדה היום לדשא יכול היה להיות גם חפץ חד ביד, והוא היה מכוון כלפי אחד האנשים שאתה, בתור אוהד מכבי, כנראה הכי אוהב.
04 נובמבר 2014, 02:14
04 נובמבר 2014, 02:58
04 נובמבר 2014, 03:00
LIAV10 כתב:אני לא מאמין שהפורום נפל, הוצאתם עצבים ועכשיו אני לבד, מישהו מעוניין להוציא איתי עצבים עכשיו?
אני אתחיל:
איזה קהל דוחה של עכברושים, השופט הוא פשוט זבל.
04 נובמבר 2014, 03:19
אביהוא כתב:Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:אני לא אמרתי שהוא שמאלני אני אמרתי שהבוסים שלו שמאלנים..לדעתי זו הסתה נגד צה"ל.מה יש להשוות בכלל?!
04 נובמבר 2014, 03:22
LIAV10 כתב:אביהוא כתב:Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:אני לא אמרתי שהוא שמאלני אני אמרתי שהבוסים שלו שמאלנים..לדעתי זו הסתה נגד צה"ל.מה יש להשוות בכלל?!
אתה בכיוון.
הטיעון שלך הוא הזוי, זהבי דחף אותו והוא חזר, דחף שוב וחזר, ואז בעט אותו ממנו וברח הצידה.
אם זהבי היה מרביץ כנראה שהאוהד על הריצפה תוך 2-3 שניות.
04 נובמבר 2014, 03:22
04 נובמבר 2014, 03:26
04 נובמבר 2014, 03:31
04 נובמבר 2014, 03:33