הולכים לבחירות

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הולכים לבחירות

הודעהעל ידי jol9 » 20 ינואר 2015, 22:45

roy1000 כתב:
jol9 כתב:מה זאת אומרת? כל הזמן יש תקיפות בסוריה. כל הזמן מנסים לחסל ארכי טרוריסטים. אם יש הזדמנות, אז צריך לוותר עליה בגלל בכירות?

גלנט חזר מדבריו כי הוא הבין שהוא עושה נזק לצה"ל, ולא לביבי.
כל דבר אפשר לקחת לבחירות או לא לבחירות. יש גבול גם לעניין הזה. אתה יכול כמובן לא לסמוך עליהם, אבל על הצבא אתה כן יכול לסמוך
שלא יפעל משיקולים זרים כמו בחירות.

למיטב זכרוני, זו הפעם הראשונה שאנחנו מחסלים בסוריה. בתקיפות הקודמות הותקפו שיירות נשק. החיסול הזה היה חריג.

אני סומך על הצבא, אבל הצבא הוא גוף מבצע. כלומר, הצבא מביא לראש הממשלה ושר הבטחון אפשרויות והם אלה שמחליטים. לא הצבא קובע אם לחסל או לא.

ומי חיסל את מורנייה האבא?

כמו שאמרת - הצבא מביא לשולחן ראש הממשלה את המידע וקבלת אישור. זה לא עובד הפוך. ביבי לא אומר לגנץ - תעשה ג'סטה, בוא נחסל
איזה ארכי מחבל, כי זה יעזור לי בבחירות...
יכול להיות שביבי הלך על זה בגלל הבחירות, אבל אם הצבא לא היה רוצה, הוא לא היה מביא את המידע הזה לשולחן שלו מלכתחילה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 20 ינואר 2015, 23:07

jol9 כתב:ומי חיסל את מורנייה האבא?

כמו שאמרת - הצבא מביא לשולחן ראש הממשלה את המידע וקבלת אישור. זה לא עובד הפוך. ביבי לא אומר לגנץ - תעשה ג'סטה, בוא נחסל
איזה ארכי מחבל, כי זה יעזור לי בבחירות...
יכול להיות שביבי הלך על זה בגלל הבחירות, אבל אם הצבא לא היה רוצה, הוא לא היה מביא את המידע הזה לשולחן שלו מלכתחילה.

מורנייה האבא היה חיסול הרבה יותר דיסקרטי ושילמנו על זה עם הרוגים בבורגס.

לא כל דבר שהצבא מעלה מקבל אישור. השאלה היא אם ביבי היה מאשר את זה גם באפריל. אני לא בטוח.
roy1000

הודעהעל ידי tzachMTA » 20 ינואר 2015, 23:25

Roni1 כתב:
tzachMTA כתב:והיום מסתבר שביבי פישל, לא ידענו על גנרל איראני, ומהצלחה הפעולה נהפכת לכישלון.

המודיעין או ביבי?
אפשר גם להסתכל על זה כהצלחה גדולה יותר משציפו :whistle

לא מעט טענו שביבי עשה את זה בשביל תעמולת בחירות, היום זו בדיוק ההוכחה לכמה ההבדל בין הצלחה לכישלון הוא קטן.. ואיזה סיכון פוליטי לוקח מנהיג שעושה פעולות כאלו.
נסי לדמיין מה היה קורה למשל אם התקיפה בכור בעיראק הייתה נכשלת?
tzachMTA

הודעהעל ידי felix_r » 22 ינואר 2015, 16:52

סופסוף, באיחור של שבועים-שלושה, התחילו בתקשורת לחפור את עניין "המחנה הציוני"!
באמת הגיע הזמן. כבר מהרגע הראשון אני כתבתי פה שהשם הזה נשמע הזוי לרשימה של שמאל קיצוני אנטי-ציוני בתוספת ערבים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 22 ינואר 2015, 20:24

felix_r כתב:סופסוף, באיחור של שבועים-שלושה, התחילו בתקשורת לחפור את עניין "המחנה הציוני"!
באמת הגיע הזמן. כבר מהרגע הראשון אני כתבתי פה שהשם הזה נשמע הזוי לרשימה של שמאל קיצוני אנטי-ציוני בתוספת ערבים.

בינתיים מה שאני ראיתי בתקשורת זה שירי הלל לסתיו שפיר והנאום שלה בכנסת.
עזוב, אם התקשורת היתה מצביעה, אז היתה לנו כאן ממשלת עבודה-מרצ-ערבים... מזל שהם לא קובעים הרבה.

אני גם ראיתי שהסוקרים הצטרפו לחגיגה, למרות שכאן זאת רק הספקולציה שלי, אבל יש לי תחושה שהתוצאות הסופיות של הבחירות,
יהיו שונות ממה שמוצג בסקרים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 22 ינואר 2015, 20:36

אבל סתיו שפיר צודקת, המתנחלים האלה...
http://www.themarker.com/misc/1.590193
Roni1

הודעהעל ידי my man » 22 ינואר 2015, 20:48

Roni1 כתב:אבל סתיו שפיר צודקת, המתנחלים האלה...

ומי זועק על זה? 19.5 מיליארד!!!
כמה צביעות...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי התנין » 22 ינואר 2015, 21:48

בחיי שאני לא יודע מה חזק יותר - הרצון שלי שביבי לא יהיה ראש ממשלה, או תחושת הגועל והבחילה מעצם המחשבה על ניצחון של התועבה והזוהמה, פיצי לבני. :throwup2

המצב קשה. קשה.
נערך לאחרונה על ידי התנין בתאריך 22 ינואר 2015, 21:54, נערך 2 פעמים בסך הכל.
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 22 ינואר 2015, 21:51

my man כתב:
Roni1 כתב:אבל סתיו שפיר צודקת, המתנחלים האלה...

ומי זועק על זה? 19.5 מיליארד!!!
כמה צביעות...

מה בדיוק הצביעות? 20 מליארד זה אולי מה שעולים המתנחלים לחצי שנה.
חוץ מזה, מה הקשר לקיבוצים? הקיבוצים לא קיבלו שום מתנה. הבנקים הלוו להם בצורה לא אחראית וגנבו מהם מליארדים בריביות. לא היה לקיבוצים איך להחזיר וכמו כל גוף בחדלות פרעון הם הגיעו להסדר חוב. אין שום קשר לממשלה - זה עניין פרטי לחלוטין.

מה זה קשור לשחיתויות של ההתנחלויות ולעובדה שכולנו מממנים משכורות של כל מיני רבנים בהתנחלויות מבודדות?
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 22 ינואר 2015, 21:53

התנין כתב:בחיי שאני לא יודע מה חזק יותר - הרצון שלי שביבי לא יהיה ראש ממשלה, או תחושת הגועל והבחילה מעצם המחשבה על ניצחון של התועבה והזוהמה, פיצי לבני. :throwup2

המצב קשה. קשה.

המצב לא קשה (כי בסה"כ המצב די טוב כרגע), אבל הוא בהחלט מייאש.
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 22 ינואר 2015, 21:59

roy1000 כתב:
התנין כתב:בחיי שאני לא יודע מה חזק יותר - הרצון שלי שביבי לא יהיה ראש ממשלה, או תחושת הגועל והבחילה מעצם המחשבה על ניצחון של התועבה והזוהמה, פיצי לבני. :throwup2

המצב קשה. קשה.

המצב לא קשה (כי בסה"כ המצב די טוב כרגע), אבל הוא בהחלט מייאש.

המצב מאוד קשה!
זה כמו לשאול את מי אני מעדיף, את איראן או סוריה; את חמאס או חיזבאללה; את שולמית אלוני, זיכרונה לקללה, או חנין זועבי; את מוחמד או ישו; את היטלר או המן הרשע; את משחק החיים או לגעת באושר וכו'. אני פשוט מתעב ושונא את שניהם כ"כ, ולא מסוגל לראות את הפרצוף שלהם.
התנין

הודעהעל ידי Roni1 » 22 ינואר 2015, 22:07

המצב קשה. קשה.

לא נראה שיש עוד מפלגות שעומדות להתאחד אז אלו האופציות היחידות. אתה תמיד יכול להצביע למפלגת אווירה, כחלון או לפיד.
תתנחם בעובדה שבבחירות הבאות ביבי כבר לא ירוץ, ואז יהיו כמה מועמדים (שאחד מהם ירוץ בהנהגה משותפת עם לבני).

לדעתי כל ממשלה שלא תקום תביא למיצוי מסויים, של הראש בקיר של חלק מהימין או של המשיחיות הפלסטינית של השמאל עם אבו מאזן. אח״כ משהו פה ישתנה.
Roni1

הודעהעל ידי התנין » 22 ינואר 2015, 22:26

לדעתי, שתי קדנציות רצופות של ביבי היו אמורות לגרום לאותו מיצוי מיוחל, אלא שהוא בדרך הכמעט בטוחה לכהן כראש ממשלה בפעם השלישית ברציפות. אני נחרד מעצם המחשבה שהמפלגה היחידה שעשויה לאיים עליו, גם היא מורכבת מפוליטיקאים גרועים ובראשם מלכת הזבל.
***נערך. תנין, תשים לב למה שאתה כותב
התנין

הודעהעל ידי Roni1 » 22 ינואר 2015, 22:33

לדעתי בראש המפלגה שמאיימת עליו יושבים אנשים הרבה יותר מסוכנים ממנו (הוא לא מסוכן, הוא פשוט לא עושה כמעט שום דבר). מפחיד אותי שמפלגת הקרן החדשה הזאת אשכרה תנהל את המדינה. רק אתמול פורסם שאייל ארד (חלאה מקצוענית) עומד בראש קמפיין עם מיליוני דולרים אמריקאים נגד ביבי, סוג של קמפיין חיצוני לבוז׳י.

אני גם לא רואה איך ליברמן וכחלון מסתדרים עם מרצ ואיך יהדות התורה נותנת יד למו״מ על ירושלים.
Roni1

הודעהעל ידי jol9 » 22 ינואר 2015, 22:42

עידכון סקרים קטן...

בסקר שנערך היום בערוץ 1 התקבלו התוצאות הבאות:
ליכוד - 26, עבודה - 24, בנט - 15, ש"ס - 9, יש עתיד - 8, יהדות התורה - 8, ליברמן - 7, כחלון - 7, מרצ - 5, ערבים - 11

גושים:
ימין - 48, מרכז - 15, שמאל - 29, חרדים - 17, ערבים - 11

הסקר הזה של ערוץ 1 מראה תוצאות מעט ימניות יותר מסקרים אחרים, ובכל זאת אפשר להצביע על מספר מגמות:
- לליכוד ולבית היהודי לא כדאי להתאחד, כי למרות שזה יבטיח להם את השלטון, זה קרוב לוודאי יקזז בכוחן. חלק מהקיזוז עובר
לליברמן, אבל חלקו יכול לזלוג למרכז או לימין הקיצוני, ובכך ליצור מצב דומה שהיה אחרי האיחוד של ביבי וליברמן, שבדיעבד לא הצליח
- המפלגה של אלי ישי לא תעבור את אחוז החסימה ובכלל - לא יהיו מפלגות קטנות בכנסת כנראה
- הכוח של החרדים גדול - 17 מנדטים שדי מתואמים בינהם, זה כח גדול, שבלי שום ספק יכריע בדבר מי יהיה בשלטון (ובוועדת הכספים)
- ליברמן בלם במעט את הנפילה שלו. הנסיון להפוך את פרשת קירשנבאום לפרשת ישראל ביתנו נגס ללא ספק בכוחה של המפלגה,
אבל ליברמן יכול להתנחם שהנסיון הזה בא מוקדם מדי, ועוד יש זמן לתקן. אין ספק שזה היה עוד נסיון חיסול, כי כאמור עברו כבר מספר שבועות,
ואפילו כתב אישום אחד לא הוגש.
ליברמן הציג רשימה קצת יותר צעירה מזו שהיתה, אבל לטעמי הוא לא עשה מספיק בשביל להביא עוד כמה אנשים מעניינים. הקידום של אורלי
לוי למקום השני, זאת הברקה גדולה, אבל אני בטוח שיכולים להיות עוד לפחות 2-3 אנשים איכותיים שהיו שמחים לכרטיס כניסה חופשי לכנסת...
- כחלון ממשיך בצניחה. המפלגה הזאת לא ברורה, ואני רק מקווה שלא יגמור כמו התנועה של לבני. סה"כ יש לו שם אנשים איכותיים, רק שלא
ברור למה צריך אותם דווקא במפלגה הזאת.
לא ברור גם למה הוא סינדל את עצמו והצהיר במפורש שלא ירוץ יחד עם לפיד. האגו שם פשוט מטורף. איחוד של לפיד, ליברמן וכחלון שווה 22
מנדטים אם מסכמים את כולם, אבל אני בטוח שהם היו חוצים את רף ה-30 אם היו מתאחדים. מפלגת ימין מרכז, עם אג'נדה כלכלית די דומה, אג'נדה
מדינית די דומה, עם מועמד טוב לתפקיד שר ביטחון, שר אוצר, עם שר חינוך שהיה טוב, ורק דבר אחד לא ברור - מי יהיה בראש. על זה, זה בחיים לא יקרה
וחבל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 22 ינואר 2015, 22:50

כחלון היה צריך להישאר בליכוד, הוא היה נבחר גבוה ברשימה ומתמודד על ראשות הליכוד אחרי שביבי יפרוש. גם מייקל אורן וגלנט מתאימים לשם, כל שאר הרשימה שלו פשוט אפורה והזויה. כל המפלגה הזאת היא מפלגה שנבנתה על אגו, אז איך הוא יתאחד עם לפיד?
Roni1

הודעהעל ידי jol9 » 22 ינואר 2015, 23:01

Roni1 כתב:כחלון היה צריך להישאר בליכוד, הוא היה נבחר גבוה ברשימה ומתמודד על ראשות הליכוד אחרי שביבי יפרוש. גם מייקל אורן וגלנט מתאימים לשם, כל שאר הרשימה שלו פשוט אפורה והזויה. כל המפלגה הזאת היא מפלגה שנבנתה על אגו, אז איך הוא יתאחד עם לפיד?

אני באמת לא מבין מה המטרה של המפלגה הזאת. הוא הביא אנשים לרעיון שהוא בעצם מטרת אגו מאניה של איש אחד להיות שר אוצר.

אני בטוח ב100%, שאם כחלון נניח יסיים עם 7-8 מנדטים, הוא ירוץ לכל מי שיציע לו את התפקיד, גם אם זה יהיה התפקיד היחיד שהמפלגה
הזאת תקבל.
האמת שכחלון לא נראה כמו איש של אגו, אבל כנראה שזה ממש לא נכון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 22 ינואר 2015, 23:14

אתר וואלה מורח על הדף הראשי שלו - "משבר ביחסים" אובאמה לא ייפגש עם ביבי כשזה יגיע לארה"ב לנאום בוקנגרס...

זאת לא תעמולה אסורה ושקרית?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 22 ינואר 2015, 23:26

במחלקת המדינה אמרו שזה בגלל הסמיכות לבחירות והם לא רוצים שזה יראה כהתערבות, אני מניחה שאם זו היתה ציפי הסמיכות לבחירות לא היתה מפריעה להם.

בכל מקרה זה משרת את ביבי, אפילו במפלגה של אובמה אומרים שהוא נשמע כמו הדובר של איראן.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 23 ינואר 2015, 06:12

הסקר של ערוץ 1 מאשר את מה שהיה ידוע לפני כמה חודשים. ביבי-בנט-חרדים-ליברמן. כל השאר זה סתם רעש.

אחרי שכחלון סירב להתאחר עם לפיד (לא מבין למה הוא סירב), פתאום YNET מוציא כתבה על אח שלו. כחלון עשה את כל הטעויות האפשריות עד עכשיו. אני פשוט לא מבין אותו.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־2 אורחים