14 מרץ 2015, 12:31
jol9 כתב:לא לגיטימי לעשות את מה שעשו במערכת הבחירות הזאת. רק שמאלנים שטופי שנאה וחסרי אינטגריטי בסיסי לא רואים את זה.
אפילו בתקשורת מודים בזה שהקמפיין היה מוגזם ולא לגיטימי.
14 מרץ 2015, 12:55
roy1000 כתב:jol9 כתב:לא לגיטימי לעשות את מה שעשו במערכת הבחירות הזאת. רק שמאלנים שטופי שנאה וחסרי אינטגריטי בסיסי לא רואים את זה.
לא היה שום דבר לא לגיטימי בבחירות האלה. לא לגיטימי היה הנאום בקונגרס. אין דבר יותר לגיטימי מלהחליף ראש ממשלה בבחירות דמוקרטיות. באיזה עולם הזוי זה לא לגיטימי?
דבר ראשון אחרי הבחירות האלה צריך להבטיח שלא נחזור למצב שהיה עם ביבי. הגענו באמת אל סף הדיקטטוטרה עם הזוג הזה.
14 מרץ 2015, 14:32
jol9 כתב:roy1000 כתב:שלטון הימין בסכנה. גורמי שמאל ותקשורת בארץ ובחו"ל חברו יחד כדי להעלות את ציפי ובוז'י לשלטון באופן לא לגיטימי, תוך שימוש בהשמצות מבית ובכספים מחו"ל בהיקף חסר תקדים.
זה הזוי שהאיש הזה חושב שהנסיון להחליף אותו בבחירות דמוקרטיות הוא "לא לגיטימי". האיש ההזוי הזה ואישתו המטורללת באמת ובתמים חושבים שזה לא לגיטימי שלא לבחור בהם. מייד אחרי הבחירות הבאות חייבים להעביר חוק שמגביל כהונת ראש ממשלה מקסימום של 8 שנים. אסור לאפשר עוד מקרה של ביבי/שרה - זו הדרך המהירה לדיקטטורה.
לא לגיטימי לעשות את מה שעשו במערכת הבחירות הזאת. רק שמאלנים שטופי שנאה וחסרי אינטגריטי בסיסי לא רואים את זה.
14 מרץ 2015, 15:47
toja27 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:שלטון הימין בסכנה. גורמי שמאל ותקשורת בארץ ובחו"ל חברו יחד כדי להעלות את ציפי ובוז'י לשלטון באופן לא לגיטימי, תוך שימוש בהשמצות מבית ובכספים מחו"ל בהיקף חסר תקדים.
זה הזוי שהאיש הזה חושב שהנסיון להחליף אותו בבחירות דמוקרטיות הוא "לא לגיטימי". האיש ההזוי הזה ואישתו המטורללת באמת ובתמים חושבים שזה לא לגיטימי שלא לבחור בהם. מייד אחרי הבחירות הבאות חייבים להעביר חוק שמגביל כהונת ראש ממשלה מקסימום של 8 שנים. אסור לאפשר עוד מקרה של ביבי/שרה - זו הדרך המהירה לדיקטטורה.
לא לגיטימי לעשות את מה שעשו במערכת הבחירות הזאת. רק שמאלנים שטופי שנאה וחסרי אינטגריטי בסיסי לא רואים את זה.
אני מסכים איתך שהקמפיין שעושים נגד נתניהו הוא אגריסיבי ולי באופן אישי הוא לא מרגיש נעים אבל חייבים להגיד את האמת(לפחות האמת שלי), יש תחושה גדולה של מיצוי ממנו. אני הייתי שמח אם הוא היה מכהן כשר חוץ בממשלה הבאה אבל לא ראש ממשלה. אני חושב שהלב שלו לא נמצא במקום שבו הציבור מרגיש את הצורך הגדול ביותר לשינוי והוא איכות החיים במדינה ביום יום של הבן אדם. הלב שלו נמצא יותר בעניינים שביחסים בין מדינות. קמפיין אגרסיבי נגדו אבל מבחינתי הגיע הזמן לשנות ראש ממשלה.
14 מרץ 2015, 18:50
14 מרץ 2015, 19:08
jol9 כתב:מה זה הקישקושים האלה? מי אמר שלהחליף הנהגה זה לא לגיטימי?
מה שלא לגיטימי זה שכל התקשורת התגייסה למטרה הזאת, במימון חיצוני. יצא לך לפתוח את ידיעות אחרונות לאחרונה?
יצא לך לשמוע את הפאנלים בערוץ 2 ו-10? יצא לך לשמוע את התכנית של בן כספית, שבה הוא בפירוש קורא לא להצביע לנתניהו?
ואתה חושב שהקמפיין של העבודה הוא לגיטימי? "רק לא ביבי"... זה קמפיין לגיטימי? הייתי מצביע לעודה לפני שהייתי מצביע להם.
14 מרץ 2015, 19:11
jol9 כתב:אין שום בעיה עם זה.
אבל א - התקשורת לא אמורה להחליף את ההנהגה, אלא העם.
ב - הפכו את ביבי לסוג של מוקצה. לאיזשהו נטל על המדינה. זה לא לגיטימי בעיניי.
ג - אתה יודע מה? נניח שהקמפיין הוא בסדר. מה בוז'י מבטיח? מה הוא אומר? אפילו על השאלה הבסיסית של - מה הדבר
הראשון שתעשה אחרי בחירות, הוא ענה - ארכיב קואליציה אחראית ועוד איזה קשקוש.
אפילו הבטחה אחת אין כאן שאפשר למדוד אותו על פיה.
יש כאן תופעה די מטופשת, של המוני צעירים ואנשים אחרים, שנוהרים אחרי אופורטוניסטית חסרת עמוד שדרה, ואחרי
נחנח שרק מדקלם סיסמאות, שעומדים בראש מפלגה שמאלנית מאוד, ושלא באמת מסוגלים להרכיב קואליציה.
אני מאוד מקווה שהליכוד לפחות יצליח לצמצם את הפער בשביל שלא יהיה מצב שנקבל כאן ממשלת טלאים ללא כיוון
וללא הנהגה.
14 מרץ 2015, 19:42
14 מרץ 2015, 20:19
14 מרץ 2015, 22:02
14 מרץ 2015, 22:57
jol9 כתב:יש כאן תופעה די מטופשת, של המוני צעירים ואנשים אחרים, שנוהרים אחרי אופורטוניסטית חסרת עמוד שדרה, ואחרינחנח שרק מדקלם סיסמאות, שעומדים בראש מפלגה שמאלנית מאוד, ושלא באמת מסוגלים להרכיב קואליציה.
15 מרץ 2015, 00:14
roy1000 כתב:יוני, הדברים שאתה אומר לא עומדים בקנה אחד עם דמוקרטיה. אלו הזיות של הימין שחושב שהשלטון שלו בטאבו ושכל מי שקורא להחלפה של ביבי הוא בוגד.
מה הקשר הסתה? אתה יודע מה זו הסתה? הסתה זה להגיד שביבי בוגד או שצריך לפגוע בו פיזית. זה מושג שנוצר בהקשר של רצח רבין. אף אחד לא מסית נגד ביבי (או ליברמן). להעביר ביקורת על ראש הממשלה זו לא הסתה. זה כאילו בימין למדו מילה והם חוזרים אחריה שוב ושוב בלי שום הקשר. מזכיר לי שהערבים למדו להשתמש במילה "טרוריסט" והם חוזרים שוב ושוב על הקשקוש שישראל זו "מדינת טרור".
אין שום דבר לא לגיטימי בקמפיין "רק לא ביבי". שום דבר חוץ מזה שאתה לא אוהב את הקמפיין. ערוץ 10 יכול לעשות מה שבא לו. אתה לא חייב לראות. כני"ל ידיעות. מה רע בביביתון? שם אין שום ביקורת על ביבי? למה אתה צריך לקרוא ידיעות?
חלק מהתקשורת היא בעלת נטיה שמאלנית. אין בזה שום ספק ואני לא ראיתי אף אחד מנסה להכחיש את זה. אז מה? מה הבעיה עם זה? אלו גופים פרטיים. כולם יודעים בדיוק מי זה האלטרנטיבה לביבי. היא אכן עלובה, אבל עדיין הרבה פחות עלובה מהקיסר והקיסרית.
15 מרץ 2015, 00:18
חנו'ש כתב:jol9 כתב:יש כאן תופעה די מטופשת, של המוני צעירים ואנשים אחרים, שנוהרים אחרי אופורטוניסטית חסרת עמוד שדרה, ואחרינחנח שרק מדקלם סיסמאות, שעומדים בראש מפלגה שמאלנית מאוד, ושלא באמת מסוגלים להרכיב קואליציה.
אתה לא חושב שזה קצת התנשאות מצידך להגיד דבר כזה?
על כל מועמד אפשר להגיד ולזרוק מלא רפש ותאמין לי שכולם די דפוקים אופורטוניסטים אגו מניאקים רודפי שררה שמנסים כנראה לפצות על איבר ספציפי וקטן בגוך שלהם (וזה כולל את הנשים שבהם...)
זה לא שהמועמד שאתה מאמין בו מושלם וחסר דפקטים.
זה שאנשים לא רוצים יותר את ביבי הופך אותם לטיפשים שנוהרים אחרי סיסמאות ומה שהתקשורת אומרת להם? כי אין לאנשים כאלה מחשבה משל עצמם והם סתם סתומים??
למה לא יכול להיות מצב שאנשים מאסו בזה שאותו בנאדם נמצא בשלטון כבר מיליון שנה ורוצים קצת לחדש ולשנות?
זה שלא העמידו מישהו נורמלי זו אכן בעיה, אבל זו לא סיבה ישר לפסול אותו.
ואגב, למה הימין לא מעמיד כבר מישהו חדש? לא הגיע הזמן גם בליכוד לחדש קצת? לא הגיע הזמן למנהיג חדש לצד הימני של הפוליטיקה?
הרי בסופו של דבר תמיד יגיע הרגע שגוף או אדם שנמצא בשלטון מלא שנים הופך בסוף למסואב ואפתי.
זה קרה לשלטון מפא"י בעבר וזה קורה לליכוד כיום.
בגלל זה חשוב לשנות ולהתחדש מידי פעם, לא יקרה כלום אם יהיה מישהו אחר שהוא לא ביבי, והגיע הזמן שגם בימין יבינו את זה כי העם כן רוצה את הימין בשלטון, אבל הגיע הזמן למישהו חדש.
15 מרץ 2015, 00:24
15 מרץ 2015, 01:43
חנו'ש כתב:כאלה שמצביעים סתם יש בכל המפלגות.
כמה מצביעי ליכוד יש שמצביעים ככה לא חשוב מה יעשו או לא יעשו כי ככה הצביעו כל חייהם וככה הצביעו ההורים שלהם וכי היד שלהם לא מסוגלת ללכת למקום אחר?
זה כן בא מתוך מחשבה עמוקה?
האמת שרוב העם הוא כזה - הולך לפי מה שהוא והוריו תמיד הצביעו (לפחות מצביעי המפלגות הגדולות) בלי לחשוב יותר מידי.
קצת כמו אהדה לקבוצה, לאנשים קשה לשנות אהדה למפלגה.
דווקא אלה שכן משנים את דעתם מידי פעם הם אלה שמקדישים לכך יותר מחשבה ומבינים שאם בחרת שמישהו שאכזב אותך אז אולי כדאי לשקול לתת את הקול שלך למישהו אחר ולהראות בכך שאתה מאוכזב.
15 מרץ 2015, 01:55
15 מרץ 2015, 02:09
חנו'ש כתב:שר האוצר יהיה ככל הנראה כחלון.
מי ירכיב את הממשלה אני לא יודעת, אבל שר האוצר - זה כבר הוחלט (אלא אם כן תהיה ממשלת אחדות ואז זה לא ברור)
בכל מקרה, אני רק אומרת שכל אחד יצביע למי שהוא חושב ולכל אחד סיבותיו שלו ואין שום צורך להתנצל או להתנשא על האחר כי הוא מצביע משהו אחר.
גם אלה שמצביעים למפלגה כי הרב אמר להם ככה נראה לחלקינו כסיבה מאוד מטופשת, אבל זו גם זכותם.
אתה חושב שמי שגדל למשל במערכת החינוך הדתית לאומית לא מקבל שטיפת מוח חזקה כדי שיהיה לו ברור למי הוא יצביע כשיגדל? (ואני יודעת כי אני עצמי קיבלתי לא מעט מהשטיפת מוח הזו)
כל סיבה להצבעה יכולה להחשב בעיניי אחר כטפשית, אבל זה גם חלק מהדמוקרטיה.
15 מרץ 2015, 02:11
15 מרץ 2015, 02:28
חנו'ש כתב:היי, לפחות הוא הודה שישמור על נתניהו מאוחדת....
15 מרץ 2015, 06:05
jol9 כתב:כל עוד התקשורת לא מכריזה על עצמה כמייצגת של צד פוליטי מסויים, אז היא אמורה להיות נייטרלית ואובייקטיבית.
אני תמיד לוקח כדוגמא את ערוץ 9. אין שם שום אינטרסים מיוחדים או שונים מגופי תקשורת אחרים, אבל משום מה
הסיקור שם הוא אחר לגמרי - אובייקטיבי.
אי אפשר לפתור את הכל ב"אלו גופים פרטיים". אז מה? אלו גופי תקשורת, שאוהבת לקרוא לעצמה "מדורת השבט",
והיא עושה שטיפת מוח בלתי פוסקת נגד הימין.
בד בבד החברים שלהם מהשמאל, מעבירים חוקים אנטי דמוקרטיים, שפוגעים בגוף תקשורת אחר רק כי זה
קצת כואב לנוני בכיס. על זה אין לך טענה שזה פוגע בדמוקרטיה...
קמפיין שפוסל אדם באופן הזה הוא לא לגיטימי בעיניי