Maccabikid כתב:הפועל מבטלת לדמארי את החוזה שחתמה איתו לפני שבוע + לא הוציאו לכל השחקנים ויזות מתאימות.
ברקוביץ להפועל זה הרכש הכי טוב שיכולנו לבקש
כולם אמרו פה שיהיה שכונה ולא היה לי מושג עד כמה הם צודקים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Maccabikid כתב:הפועל מבטלת לדמארי את החוזה שחתמה איתו לפני שבוע + לא הוציאו לכל השחקנים ויזות מתאימות.
ברקוביץ להפועל זה הרכש הכי טוב שיכולנו לבקש
Maccabikid כתב:איזה אוסקר קלאסי זה מחצית ראשונה רעה ומחצית שנייה הרבה יותר טובה.
גול נהדר.
המחמאות מגיעות לייני, הוא מיכה זהבי ובן חיים השחקניפ החשובים שלנו היום.
Maccabikid כתב:קרלוס היה נהדר היום, אבל אצלו זה תמיד, ומול סנטה קולומה גם בלם קיקיוני היה שומר על שער נקי...
ואם יש שחקן אחד שאני לא רואה אותו עוזב אותנו, בטח לא ככ מהר זה ייני, מקצועית הוא לא שחקן שיתרום המון למקומות אחרים, לנו הוא שווה יותר מלקבוצות אחרות, וגם אם שפונגין ייפתח כמגן ימני ייני ישחק כבלם/קשר אחורי.
אותי אבל מדאיג מאוד ראדי, שהיה זועה היום והמשיך את הכושר הרע שלו מסוזה, הייתי בטוח שאצל אוסקר הוא יחזור להפגיז.
בכל אופן, משחק ראשון, לא נראינו מדהים אבל זה בסדר למשחק ראשון, בטח מול קבוצה כזו. בארץ (בתקווה שזה ישוחק בארץ) זה ייראה טוב יותר.
אגב במידה ועולים לסיבוב הבא, מתי ההגרלה?
Maccabikid כתב:קרלוס היה נהדר היום, אבל אצלו זה תמיד, ומול סנטה קולומה גם בלם קיקיוני היה שומר על שער נקי...
ואם יש שחקן אחד שאני לא רואה אותו עוזב אותנו, בטח לא ככ מהר זה ייני, מקצועית הוא לא שחקן שיתרום המון למקומות אחרים, לנו הוא שווה יותר מלקבוצות אחרות, וגם אם שפונגין ייפתח כמגן ימני ייני ישחק כבלם/קשר אחורי.
אותי אבל מדאיג מאוד ראדי, שהיה זועה היום והמשיך את הכושר הרע שלו מסוזה, הייתי בטוח שאצל אוסקר הוא יחזור להפגיז.
בכל אופן, משחק ראשון, לא נראינו מדהים אבל זה בסדר למשחק ראשון, בטח מול קבוצה כזו. בארץ (בתקווה שזה ישוחק בארץ) זה ייראה טוב יותר.
אגב במידה ועולים לסיבוב הבא, מתי ההגרלה?
Maccabikid כתב:טב"ח היה טוב דווקא לדעתי, אני מאוד אוהב את השחקן הזה ולדעתי באירופה יש לו חשיבות ענקית בגלל המהירות שלו, איינשטין הוא לא, אבל את זה כולנו כבר יודעים.. יש לו קטעים מפגרים שנכנס ראש בקיר/מכריח בעיטה במקום למסור, אבל הוא שחקן מאוד איכותי עם המון פוטנציאל, בכל אופן, סהכ משחק טוב שלו.
ראדי היה זוועה בלי ספק; חייבים זר לעמדה שלו וחלוץ. אלא אם משיגים את בן בסט. אם מביאים חלוץ זר; אולי יהיה נכון להיפרד מפריצה, שהוא שחקן שאמנם מאוד התחבר לקהל, אבל לא מביא תפוקה באירופה בכלל..
רוקביצה יכול לפתוח אצלנו ולשדרג אותנו באמת? הבנתי שהוא מהיר מאוד, זה נכון?
Holiday_Armadillo כתב:זה נראה כמו נצח אבל סוף סוף עבר הדד-ליין של זהבי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים