הולכים לבחירות

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הולכים לבחירות

הודעהעל ידי roy1000 » 23 ינואר 2015, 06:24

jol9 כתב:אתר וואלה מורח על הדף הראשי שלו - "משבר ביחסים" אובאמה לא ייפגש עם ביבי כשזה יגיע לארה"ב לנאום בוקנגרס...

זאת לא תעמולה אסורה ושקרית?

"משבר ביחסים" זו תעמולה שקרית? ביבי רץ מאחורי הגב של אובאמה בשביל לנאום בקונגרס האמריקאי נגד הנשיא? זאת נראית לך התנהגות של בנאדם שפוי? באיזה חוצפה ויהירות ביבי נכנס לקרבות הפוליטיים האמריקאיים? מדינת ישראל לא אמורה להתערב בזה, בדיוק כמו שאנחנו דורשים שארה"ב לא תתערב בעניינים הפנימיים שלנו. איך ביבי היה מרגיש אם אובאמה היה מגיע לכנסת ונואם נגדו?

אנחנו הרי תלויים לחלוטין בממשל ובוטו שהוא מספק לנו באו"ם. אין שום דבר שאובאמה צריך מביבי - זה חד צדדי לחלוטין וביבי מתעקש להשתין על אובאמה מהמקפצה. לא ברור לי למה.

נראה לי שהגיע הזמן להזמין איזה בדיקה פסיכיאטרית לביבי. אולי אחרי 20 שנה עם שרה הברגים השתחררו באופן סופי. חבל רק שהוא גורם כל כך הרבה נזק בדרך.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 23 ינואר 2015, 14:51, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 23 ינואר 2015, 11:48

Roni1

הודעהעל ידי jol9 » 23 ינואר 2015, 12:17

roy1000 כתב:הסקר של ערוץ 1 מאשר את מה שהיה ידוע לפני כמה חודשים. ביבי-בנט-חרדים-ליברמן. כל השאר זה סתם רעש.

אחרי שכחלון סירב להתאחר עם לפיד (לא מבין למה הוא סירב), פתאום YNET מוציא כתבה על אח שלו. כחלון עשה את כל הטעויות האפשריות עד עכשיו. אני פשוט לא מבין אותו.

אין קשר בין כחלון לאח שלו.. סתם רעשי רקע של תקופת הבחירות, וזה לא צריך לפגוע בכחלון עצמו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 23 ינואר 2015, 14:50

jol9 כתב:
roy1000 כתב:הסקר של ערוץ 1 מאשר את מה שהיה ידוע לפני כמה חודשים. ביבי-בנט-חרדים-ליברמן. כל השאר זה סתם רעש.

אחרי שכחלון סירב להתאחר עם לפיד (לא מבין למה הוא סירב), פתאום YNET מוציא כתבה על אח שלו. כחלון עשה את כל הטעויות האפשריות עד עכשיו. אני פשוט לא מבין אותו.

אין קשר בין כחלון לאח שלו.. סתם רעשי רקע של תקופת הבחירות, וזה לא צריך לפגוע בכחלון עצמו.

הכתבה הזו תפגע בו. גם ככה לא הולך לו טוב במיוחד.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 24 ינואר 2015, 16:12

הליכוד, יוצא עם סרטון חדש (ומדוייק מאוד) לגבי ה"מחנה הציוני", ובאמת הכל נכון - הרשימה של "המחנה הציוני" כוללת המון אנשים קיצוניים שאמורים להיות בחד"ש או במר"צ ולא במפלגה שפונה לקהל רחב יותר ואני מאמין שהציבור יעניש אותם על זה.

בלי קשר, חבל שלמפלגת השלטון בשש השנים האחרונות אין מה להגיד חוץ מ"תבחרו בנו כי האלטרנטיבה גרועה יותר".
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 25 ינואר 2015, 09:57

בנט במופי אימים בערוץ 10. הוא מתחיל לאבד את זה. הבריון יוצא החוצה.
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 25 ינואר 2015, 14:11

אין שום בעיה עם איך שדיבר, להפך אני מעריך אותו על היכולת להגיב בצורה המתבקשת ביותר בלי לעשות חשבון. זו היתה אך תגובה טבעית לדרך התנהלותה הלא תמימה של התקשורת.
בנט, על אף שאני לא מסכים עם כל דעותיו, הוא מהאנשים שאני יותר מעריך בפוליטיקה הישראלית.
התנין

הודעהעל ידי Roni1 » 25 ינואר 2015, 14:18

לבני על מופז: ״לא החמצה גדולה״
מי היא בכלל? איך אנשים מצביעים לדבר הזה? בוז׳י ושלי כ״כ אצילים וטובים לידה, היא מסתובבת בין האולפנים ומזלזלת בכל מי שרק אפשר, וזה אחרי שישבה בכל ממשלה אפשרית, ניהלה מלחמות ואף אחד בעולם לא עמד לצידה ואף הוצא נגדה צו מעצר בינ״ל (אפרופו ההצהרות שלה ״כשאני אנהל את המדינה כולם יהיו לצידנו״). היא מעולם לא דאגה למחירי הדיור או לעניים, איך אזרחים חושבים שהיא תדאג להם?
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 25 ינואר 2015, 15:07

התנין כתב:אין שום בעיה עם איך שדיבר, להפך אני מעריך אותו על היכולת להגיב בצורה המתבקשת ביותר בלי לעשות חשבון. זו היתה אך תגובה טבעית לדרך התנהלותה הלא תמימה של התקשורת.
בנט, על אף שאני לא מסכים עם כל דעותיו, הוא מהאנשים שאני יותר מעריך בפוליטיקה הישראלית.

מה יש להעריך בבנט? שהוא מוכר דמוגגיה זולה? "לא להתנצל" זו אסטרטגיה שתעזור לנו במשהו? פתרונות קסם כמו סיפוח הגדה שברור שלא יהיו? מתחת לכל החיוכים שלו מסתתר איש אלים כמו שהיה ניתן לראות אתמול. כל מה שהיה לו להגיד את מול זה מרב מיכאלי ככה ויוני יונה ככה. כולם יודעים מי אלה מרב מיכאלי ויוסי יונה. אני לא מבין למה הוא לא היה מוכן להגיד מילה על כל האנשים ההזויים במפלגה שלו?
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 25 ינואר 2015, 18:32

roy1000 כתב:
התנין כתב:אין שום בעיה עם איך שדיבר, להפך אני מעריך אותו על היכולת להגיב בצורה המתבקשת ביותר בלי לעשות חשבון. זו היתה אך תגובה טבעית לדרך התנהלותה הלא תמימה של התקשורת.

מה יש להעריך בבנט? שהוא מוכר דמוגגיה זולה? "לא להתנצל" זו אסטרטגיה שתעזור לנו במשהו? פתרונות קסם כמו סיפוח הגדה שברור שלא יהיו? מתחת לכל החיוכים שלו מסתתר איש אלים כמו שהיה ניתן לראות אתמול. כל מה שהיה לו להגיד את מול זה מרב מיכאלי ככה ויוני יונה ככה. כולם יודעים מי אלה מרב מיכאלי ויוסי יונה. אני לא מבין למה הוא לא היה מוכן להגיד מילה על כל האנשים ההזויים במפלגה שלו?

אני לא ראיתי את ההראיון אתמול, אבל הקמפיין הזה של הבית היהודי הוא נכון מאוד.
אי אפשר לדבר על אורית סטרוק כשמדברים על הבית היהודי, ולהתעלם מהשמאלנים הקיצוניים במפלגת העבודה.

הטעות שלך היא שלא כולם יודעים מיהם מירב מיכאלי ושות'. חלק גדול בציבור אשכרה מאמין שהעבודה היא מפלגת מרכז, ולא מפלגת שמאל פר אקסלנס.
את העיוות הזה, הקמפיין של הבית היהודי בא לתקן, וזה נכון מאוד.

מי שמשתעשע במחשבה של להצביע לשמאל, שיידע שפרט לבוז'י, ציפי וסתיו שפיר, הוא מקבל גם את זהבה גלאון בתפקיד מינסטראלי חשוב,
ואת חבורת ההזויים שלה בממשלה.

מי שמוכן להצביע לשמאל בגלל אמונה בדרכו, שיצביע עבודה, אבל מי שלא רואה את התמונה, וחושב שמדובר במפלגת מרכז שתפטור לנו את כל
הבעיות הקיומיות, כדאי שיחשוב טוב טוב, כי הוא יקבל כאן שמאל מדיני, שמאל ביטחוני ושמאל כלכלי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 25 ינואר 2015, 21:45

jol9 כתב:אני לא ראיתי את ההראיון אתמול, אבל הקמפיין הזה של הבית היהודי הוא נכון מאוד.
אי אפשר לדבר על אורית סטרוק כשמדברים על הבית היהודי, ולהתעלם מהשמאלנים הקיצוניים במפלגת העבודה.

הטעות שלך היא שלא כולם יודעים מיהם מירב מיכאלי ושות'. חלק גדול בציבור אשכרה מאמין שהעבודה היא מפלגת מרכז, ולא מפלגת שמאל פר אקסלנס.
את העיוות הזה, הקמפיין של הבית היהודי בא לתקן, וזה נכון מאוד.

מי שמשתעשע במחשבה של להצביע לשמאל, שיידע שפרט לבוז'י, ציפי וסתיו שפיר, הוא מקבל גם את זהבה גלאון בתפקיד מינסטראלי חשוב,
ואת חבורת ההזויים שלה בממשלה.

מי שמוכן להצביע לשמאל בגלל אמונה בדרכו, שיצביע עבודה, אבל מי שלא רואה את התמונה, וחושב שמדובר במפלגת מרכז שתפטור לנו את כל
הבעיות הקיומיות, כדאי שיחשוב טוב טוב, כי הוא יקבל כאן שמאל מדיני, שמאל ביטחוני ושמאל כלכלי.

הקמפיין הוא אולי נכון לבנט כח התומכים שלו שונאים את ה"תקשורת השמאלנית" וזו הדרך שלו לאחד אותם, אבל זה מגוחך ששואלים בנאדם על הרשימה שלו וכל מה שיש לו להגיד זה "אבל תסתכלו על הרשימה שלהם". הקמפיין נגד המועמדים של מפלגת העבודה הוא לגיטימי לחלוטין, אבל זה לא לגיטימי לא לענות לשאלות על המועמדים שלו.

בשורה התחתונה, אני לא חושב שיש כל כך הרבה אנשים תמימים שלא מבינים מה זה מפלגת העבודה. אם הם היו זזים קצת יותר למרכז, הם היו מקבלים 40 מנדטים בבחירות האלה, אבל הם בחרו לזוז שמאלה לכיוון מרצ והציבור מבין את זה טוב מאוד.

בלי קשר לכלום, הראיון אתמול היה מופע אימים של בנט.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 25 ינואר 2015, 21:57

לא אהבתי את הראיון אתמול של בנט, אפשר לתקוף את התקשורת שבוחרת לחפש דברים שליליים רק אצל מועמדים מהצד ה״לא נכון״. הוא לגמרי הגזים, במינון ובטון. ינון מגל, הנכס הכי גדול של הבית היהודי, עשה את זה בצורה מעולה מול איתן כבל (שיצא מדעתו) בערוץ 2.

הדבר שהכי הסכמתי איתו זה שהוא קרא להם ״מפלגת התקשורת״, היו פרסומים בתחילת תקופת הבחירות שעיתונאים מוכרים דוחפים בפועל לאיחוד בין הרצוג ולבני ואף יזמו שיחות. במקביל סתיו שפיר מתגאה שבמהלך הקדנציה שלה היא אחראית ל״חשיפות״. בקיצור, במפלגות מסויימות העיתונאים והפוליטיקאים מחליפים תפקידים באופן חופשי.
Roni1

הודעהעל ידי Roni1 » 25 ינואר 2015, 22:05

אגב, ריבלין יצא מאוד לויאלי כלפי נתניהו כשסירב בשקט להיפגש עם אובמה שניסה לעשות סיבוב על הגב שלו.
עכשיו ביבי צריך לנאום רק באיפא״ק ולסגת מהפארסה הזאת של נאום בקונגרס, זה היה נחמד בהתחלה וזה הפך למפלצת. להיות בארה״ב ולא לנאום שם יוציא את אובמה קטנוני ואותו כצד פגוע (=אהדה).
Roni1

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 ינואר 2015, 09:46

אבל אם יש סיכוי לגרור את הקונגרס והסנט לרוב שיבטל את הווטו של הנשיא זה צעד היסטורי חשוב בהרבה מצעד טקטי כזה או אחר .

במידה וזה יצליח אובמה יהפוך לתרנגולת מרוטת נוצות להמשך הכהונה שלו וזה עוד רווח שולי מהסיפור הזה .

הבעיה היא בכלל בזה שמדובר בהימור גדול מידי כמו ההתייצבות הגורפת לצד הרפובליקאים בבחירות האחרונות וכשמפסידים יש לזה השלכות.
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 26 ינואר 2015, 09:52

יוסי22 כתב:אבל אם יש סיכוי לגרור את הקונגרס והסנט לרוב שיבטל את הווטו של הנשיא זה צעד היסטורי חשוב בהרבה מצעד טקטי כזה או אחר .

במידה וזה יצליח אובמה יהפוך לתרנגולת מרוטת נוצות להמשך הכהונה שלו וזה עוד רווח שולי מהסיפור הזה .

הבעיה היא בכלל בזה שמדובר בהימור גדול מידי כמו ההתייצבות הגורפת לצד הרפובליקאים בבחירות האחרונות וכשמפסידים יש לזה השלכות.

בינתיים קורה רק הפוך - מציגים את הסיפור האיראני כמו אינטרס של ישראל וחברי הקונגרס מפחדים להיות מזוהים כמו כאלה שעובדים עבור ישראל. המגלומניה של ביבי היא דבר יקר.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 26 ינואר 2015, 10:56

יוסי22 כתב:אבל אם יש סיכוי לגרור את הקונגרס והסנט לרוב שיבטל את הווטו של הנשיא זה צעד היסטורי חשוב בהרבה מצעד טקטי כזה או אחר .

הוא כבר עכשיו סוג של תרנגולת מרוטת נוצות, במפלגה שלו מאשימים אותו שהוא נשמע כמו הדובר של טהרן והרפובליקנים תוקעים לו אצבעות בעיניים ומזמינים את ביבי להצטרף. בכלל, רק התקשורת הישראלית המגלומנית בטוחה שכל העולם מתעסק בנתניהו ובשידור הנאום בטלוויזיה ובבחירות שלנו. בפועל היו שני פרשנים בפוקס ניוז שדיברו על זה וכל השאר תקפו את אובמה על העסקה המתגבשת או דיברו על התרגיל שהרפובליקנים עשו לאובמה (ביבי מבחינתם הוא רק כלי משחק בתרגיל הזה)

הוא יכול לדבר על הנושא גם בנאומים אחרים, כולם ישמעו.
Roni1

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 ינואר 2015, 21:45

אלי אוחנה לבית היהודי? הזוי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי tzachMTA » 26 ינואר 2015, 22:00

Holiday_Armadillo כתב:אלי אוחנה לבית היהודי? הזוי

נשמע כאילו בנט איבד את הראש שלו, שיריון פשוט הזוי, בנט באמת חושב שאלי אוחנה הוא האיש שיביא לו קולות מהליכוד? הזוי..
tzachMTA

הודעהעל ידי Roni1 » 26 ינואר 2015, 22:12

Holiday_Armadillo כתב:אלי אוחנה לבית היהודי? הזוי

הזוי, קודם הוא פנה לעדן הראל. גם ככה ערוץ הכנסת נראה כמו ערוץ האח הגדול.
Roni1

הודעהעל ידי my man » 26 ינואר 2015, 23:30

אני מתומכי בנט- אבל הוא איבד את הראש שלו לגמרי!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים