המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:12 מאחורינו, 5 to go.
יוני, אני לא בטוח שאתה צודק לגבי ווימבלדון. קודם כל, כי מארי פצוע ולא בטוח שישתתף. חוץ מזה, ווימבלדון הוא הטורניר היחיד שהדירוג בתוכו נקבע ע''י המארגנים ולא בהכרח חופף לדירוג של ה-ATP. כלומר, אם המארגנים רוצים, הם יכולים לשים את רפא ראשון ואת נובאק 32. כנראה שזה לא יקרה, אבל אין ברמה העקרונית סיבה שהם לא יתנו לו את המקום הרביעי מעל פרר, לדוגמא.
jol9 כתב:שחף כתב:12 מאחורינו, 5 to go.
יוני, אני לא בטוח שאתה צודק לגבי ווימבלדון. קודם כל, כי מארי פצוע ולא בטוח שישתתף. חוץ מזה, ווימבלדון הוא הטורניר היחיד שהדירוג בתוכו נקבע ע''י המארגנים ולא בהכרח חופף לדירוג של ה-ATP. כלומר, אם המארגנים רוצים, הם יכולים לשים את רפא ראשון ואת נובאק 32. כנראה שזה לא יקרה, אבל אין ברמה העקרונית סיבה שהם לא יתנו לו את המקום הרביעי מעל פרר, לדוגמא.
בווימבלדון יש שיטת חישוב מוגדרת. לא נראה לי שהם יכולים לתמרן את השיטה.
השיטה אם אני זוכר נכון לוקחת את הדירוג הנוכחי, מוסיפה לו מחצית מנקודות על טורנירי הדשא מהעונה שעברה, ונדמה לי רבע מהעונה שלפני.
זה בא להיטיב עם טניסאי הדשא הטובים יותר, אבל במקרה הזה נדמה לי שהפער לא יספיק, מה גם שלפרר יש חצי גמר בעונה שעברה ולרפא כלום.
אם אני מבין היטב את ההגרלות, אז רפא יימצא את עצמו באותו רבע עם פרר שוב...
לגבי ה-5 to go... קל להגיד אבל קשה לעשות.
לצערי מ2011, רפא לקח סלאמים רק בצרפת. בקצב כזה כמובן שאין לו סיכוי, והוא חייב לקחת לפחות עוד 2-3 טורנירים על המשטחים הקשים.
הוא היה מאוד קרוב באוסטרליה 12, ואני מאמין שיש בו את מה שצריך בשביל לקחת לפחות תואר אחד נוסף מחוץ לפריז.
בפריז, אני מעריך שיהיה לו קשה יותר ויותר. נובאק לא יוותר לו על הסלאם הזה...
שני הטורנירים הקרובים ייתנו לנו תמונה טובה לגבי הסיכויים של רפא לעשות את זה בעתיד.
MTA2311 כתב:אני לא אוהב את רפא, אבל מזל טוב לאוהדים שלו פה.
יוני, רק אלוהים יודע כמה קשה עבדת בשביל התואר הזה.
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:12 מאחורינו, 5 to go.
בווימבלדון יש שיטת חישוב מוגדרת. לא נראה לי שהם יכולים לתמרן את השיטה.
השיטה אם אני זוכר נכון לוקחת את הדירוג הנוכחי, מוסיפה לו מחצית מנקודות על טורנירי הדשא מהעונה שעברה, ונדמה לי רבע מהעונה שלפני.
זה בא להיטיב עם טניסאי הדשא הטובים יותר, אבל במקרה הזה נדמה לי שהפער לא יספיק, מה גם שלפרר יש חצי גמר בעונה שעברה ולרפא כלום.
אם אני מבין היטב את ההגרלות, אז רפא יימצא את עצמו באותו רבע עם פרר שוב...
לגבי ה-5 to go... קל להגיד אבל קשה לעשות.
לצערי מ2011, רפא לקח סלאמים רק בצרפת. בקצב כזה כמובן שאין לו סיכוי, והוא חייב לקחת לפחות עוד 2-3 טורנירים על המשטחים הקשים.
הוא היה מאוד קרוב באוסטרליה 12, ואני מאמין שיש בו את מה שצריך בשביל לקחת לפחות תואר אחד נוסף מחוץ לפריז.
בפריז, אני מעריך שיהיה לו קשה יותר ויותר. נובאק לא יוותר לו על הסלאם הזה...
שני הטורנירים הקרובים ייתנו לנו תמונה טובה לגבי הסיכויים של רפא לעשות את זה בעתיד.
אוקיי. למה אתה חושב שזה רע? פרר לא שחקן שאמור להזיק על דשא לרפא. אין לו סרב ראשון מאיים או עוצמות יוצאות דופן, ואני חושב שאתה גם ממעיט בהישגים של נאדאל על הדשא(5 גמרים, 2 זכיות, אחוזי הצלחה מצויינים באופן כללי). מה עדיף לו לקבל איזה ביג סרבר כמו טסונגה שיעשה לו את המוות?
אני מקווה שהוא יבריז מטורניר ההכנה. הטורנירים האלה בעיקר מוסיפים עומס.
שחף כתב:מארי בוודאות יגיע לטורניר?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני לא אוהב את רפא, אבל מזל טוב לאוהדים שלו פה.
יוני, רק אלוהים יודע כמה קשה עבדת בשביל התואר הזה.
תכלס... באמת קשה...
אבל אתה באמת מרגיז אותי. לא מבין איך אתה מתחבר לצנון הזה מבאזל. אתה הרבה יותר טיפוס של רפא באופי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים