עולם הטניס 3

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס 3

הודעהעל ידי jol9 » 08 יוני 2013, 20:02

ברכות חמות לסרינה, הטניסאית הטובה בעולם ואחת הגדולות בהיסטוריה, שממשיכה בכתיבת הספר הפרטי שלה בהיסטוריה של הטניס הנשי.
אין ספק שבהתאם למצבה הבריאותי ולחשק שלה, יש לה עוד מספר סלאמים בקנה.
המטרה שלה היא כנראה להגיע לפחות ל-19, בשביל לעקוף את מרטינה נברטילובה ואת כריסי אוורט.
סטפי ממוקם ראשונה בעידן המודרני עם 22, וזה כנראה קצת גדול אפילו על סרינה, אבל ל-19 היא בהחלט יכולה להגיע, בהתחשב בכך שלקחה שלושה מתוך הארבעה האחרונים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 יוני 2013, 16:14

שימשיך ככה
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 יוני 2013, 16:52

מי אלה המפריעים בקהל?
לא שמתי לב
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 יוני 2013, 16:57

היום זה כל המופרעים בקהל?
פעם ראשונה שאני רואה אבוקה בטניס
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 09 יוני 2013, 17:47

12
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 יוני 2013, 17:47

נדאל עשה היסטוריה, הגבר היחיד שזכה בסלאם כלשהו 8 פעמים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 09 יוני 2013, 17:55

טוב, האמת כל האמוציות נשארו ביום שישי. זה היה המשחק הגדול של הטורניר, שני טניסאי על בשיאם משחקים עד טיפת הדם האחרונה.

פרר סה"כ הקשה על רפא, אבל ברגעי האמת, אין ספק מי היה הדומיננטי...

טוב, אז זה אכן תואר מרגש מאוד. רפא לוקח את התואר ה-12 שלו בקריירה, והוא בוודאי אחד הטניסאים הגדולים בהיסטוריה. עונת חימר פנומנלית, אחרי פציעה ארוכה מאוד... מדהים.

הפנים לווימבלדון עכשיו. זאת תהיה תקופה קריטית עכשיו לראות האם הוא באמת חזר, או שכך הולכת להיראות הקריירה שלו מעכשיו.
אני מאמין בכל ליבי שרפא כשיר וימשיך לשחק היטב גם בווימבלדון. אמנם הנאחס שלו הוא לפגוש את פרר, פדרר, מארי או נובאק ברבע הגמר, אבל עם הגרלה ידידותית זה יכול
להיות עביר. בכל אופן, אם רפא יישאר בריא, מהר מאוד הוא חוזר לרביעייה, ואף למעלה מזה. הכל תלוי בו עכשיו.

ואמוס ענקי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 יוני 2013, 17:56

רפא לא שכח להעביר ביקורת על זה שאין גג :)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 09 יוני 2013, 19:11

12 מאחורינו, 5 to go. :)
יוני, אני לא בטוח שאתה צודק לגבי ווימבלדון. קודם כל, כי מארי פצוע ולא בטוח שישתתף. חוץ מזה, ווימבלדון הוא הטורניר היחיד שהדירוג בתוכו נקבע ע''י המארגנים ולא בהכרח חופף לדירוג של ה-ATP. כלומר, אם המארגנים רוצים, הם יכולים לשים את רפא ראשון ואת נובאק 32. כנראה שזה לא יקרה, אבל אין ברמה העקרונית סיבה שהם לא יתנו לו את המקום הרביעי מעל פרר, לדוגמא.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 09 יוני 2013, 19:39

שחף כתב:12 מאחורינו, 5 to go. :)
יוני, אני לא בטוח שאתה צודק לגבי ווימבלדון. קודם כל, כי מארי פצוע ולא בטוח שישתתף. חוץ מזה, ווימבלדון הוא הטורניר היחיד שהדירוג בתוכו נקבע ע''י המארגנים ולא בהכרח חופף לדירוג של ה-ATP. כלומר, אם המארגנים רוצים, הם יכולים לשים את רפא ראשון ואת נובאק 32. כנראה שזה לא יקרה, אבל אין ברמה העקרונית סיבה שהם לא יתנו לו את המקום הרביעי מעל פרר, לדוגמא.

בווימבלדון יש שיטת חישוב מוגדרת. לא נראה לי שהם יכולים לתמרן את השיטה.
השיטה אם אני זוכר נכון לוקחת את הדירוג הנוכחי, מוסיפה לו מחצית מנקודות על טורנירי הדשא מהעונה שעברה, ונדמה לי רבע מהעונה שלפני.
זה בא להיטיב עם טניסאי הדשא הטובים יותר, אבל במקרה הזה נדמה לי שהפער לא יספיק, מה גם שלפרר יש חצי גמר בעונה שעברה ולרפא כלום.

אם אני מבין היטב את ההגרלות, אז רפא יימצא את עצמו באותו רבע עם פרר שוב...

לגבי ה-5 to go... קל להגיד אבל קשה לעשות.
לצערי מ2011, רפא לקח סלאמים רק בצרפת. בקצב כזה כמובן שאין לו סיכוי, והוא חייב לקחת לפחות עוד 2-3 טורנירים על המשטחים הקשים.
הוא היה מאוד קרוב באוסטרליה 12, ואני מאמין שיש בו את מה שצריך בשביל לקחת לפחות תואר אחד נוסף מחוץ לפריז.
בפריז, אני מעריך שיהיה לו קשה יותר ויותר. נובאק לא יוותר לו על הסלאם הזה...

שני הטורנירים הקרובים ייתנו לנו תמונה טובה לגבי הסיכויים של רפא לעשות את זה בעתיד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 יוני 2013, 19:56

אני לא אוהב את רפא, אבל מזל טוב לאוהדים שלו פה.
יוני, רק אלוהים יודע כמה קשה עבדת בשביל התואר הזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 09 יוני 2013, 19:57

jol9 כתב:

השיטה אם אני זוכר נכון לוקחת את הדירוג הנוכחי, מוסיפה לו מחצית מנקודות על טורנירי הדשא מהעונה שעברה, ונדמה לי רבע מהעונה שלפני.
זה בא להיטיב עם טניסאי הדשא הטובים יותר, אבל במקרה הזה נדמה לי שהפער לא יספיק, מה גם שלפרר יש חצי גמר בעונה שעברה ולרפא כלום.

לצערי מ2011, רפא לקח סלאמים רק בצרפת. בקצב כזה כמובן שאין לו סיכוי, והוא חייב לקחת לפחות עוד 2-3 טורנירים על המשטחים הקשים.
הוא היה מאוד קרוב באוסטרליה 12, ואני מאמין שיש בו את מה שצריך בשביל לקחת לפחות תואר אחד נוסף מחוץ לפריז.

שני הטורנירים הקרובים ייתנו לנו תמונה טובה לגבי הסיכויים של רפא לעשות את זה בעתיד.

אוקיי. למה אתה חושב שזה רע? פרר לא שחקן שאמור להזיק על דשא לרפא. אין לו סרב ראשון מאיים או עוצמות יוצאות דופן, ואני חושב שאתה גם ממעיט בהישגים של נאדאל על הדשא(5 גמרים, 2 זכיות, אחוזי הצלחה מצויינים באופן כללי). מה עדיף לו לקבל איזה ביג סרבר כמו טסונגה שיעשה לו את המוות?

אני מקווה שהוא יבריז מטורניר ההכנה. הטורנירים האלה בעיקר מוסיפים עומס.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 09 יוני 2013, 20:11

MTA2311 כתב:אני לא אוהב את רפא, אבל מזל טוב לאוהדים שלו פה.

תכלס... באמת קשה...

אבל אתה באמת מרגיז אותי. לא מבין איך אתה מתחבר לצנון הזה מבאזל. אתה הרבה יותר טיפוס של רפא באופי :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 09 יוני 2013, 20:13

ד''א, רפא השווה את מספר תארי היחידים של רוי אמרסון. תואר נוסף יכניס אותו למקום ה-3 ברשימת כל הזמנים. 3 והוא עובר את סמפראס, כשרק השוויצרי מפריד בינו ובין הפסגה.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 09 יוני 2013, 20:15

שחף כתב:
jol9 כתב:

אוקיי. למה אתה חושב שזה רע? פרר לא שחקן שאמור להזיק על דשא לרפא. אין לו סרב ראשון מאיים או עוצמות יוצאות דופן, ואני חושב שאתה גם ממעיט בהישגים של נאדאל על הדשא(5 גמרים, 2 זכיות, אחוזי הצלחה מצויינים באופן כללי). מה עדיף לו לקבל איזה ביג סרבר כמו טסונגה שיעשה לו את המוות?

אני מקווה שהוא יבריז מטורניר ההכנה. הטורנירים האלה בעיקר מוסיפים עומס.

בוא נעשה סדר, כי נראה לי שקצת הלכנו לאיבוד כאן בין הציניות לדברים הרציניים.

האמירה המודגשת נאמרה בציניות. אם רפא חמישיה, הוא יכול לפגוש כל אחד מבין 1-4, כי ככה עובדת ההגרלה. יש דיבורים שההגרלות לפמים
קצת מתוכנתות... הרי מי רוצה מפגש נובאק רפא ברבע הגמר... או גרוע יותר מבחינת הבריטים - מארי - רפא ברבע.

ברור שבסיטואציה הזאת, פרר עדיף לרפא על שלושת האחרים, וכמובן שגם יש משהו טוב בלא לפגוש את ברדיץ', טסונגה ודלפוטרו ברבע.

אבל מבחינת רפא, שקודם כל ידאג לעצמו, ויעבור את הסיבובים הראשונים. אח"כ כבר יהיה בסדר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 09 יוני 2013, 20:20

מארי בוודאות יגיע לטורניר?
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 09 יוני 2013, 20:33

שחף כתב:מארי בוודאות יגיע לטורניר?

חסר לו שלא... אחרי הגמר שעשה שם?

הוא ד"א סימן שאלה גדול. אף אחד לא יודע באיזה כושר הוא, כי אחרי הזכיה שלו במיאמי, הוא נעלם מהסבב לאיזה כמה חודשים... אי אפשר לדעת איך הכושר שלו,
אבל אני מאמין שהוא כמו תמיד, יעשה עבודה טובה שם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 09 יוני 2013, 20:41

בשנה שעברה הוא היה בכושר שיא. אני חושב שמול טניסאי חזק מנטלית כמו רפא עדיין יהיו לו בעיות.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 יוני 2013, 20:48

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:אני לא אוהב את רפא, אבל מזל טוב לאוהדים שלו פה.

תכלס... באמת קשה...

אבל אתה באמת מרגיז אותי. לא מבין איך אתה מתחבר לצנון הזה מבאזל. אתה הרבה יותר טיפוס של רפא באופי :bigsmile3

אתה לא הראשון שאומר לי את זה. מעניין מה פרויד היה אומר על זה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yiffy » 09 יוני 2013, 21:22

מזל טוב לאוהדי רפא באשר הם וכמובן ליוני!
אין ספק שהתואר הגיע לרפא ושהוא היה ונותר מלך החימר. הזכייה שלו לו רק מבססת עוד יותר את המעמד הזה, אלא גם מערערת את התחושה שנולה bound to לזכות בכל התארים ולנצח תמיד במשחקים הארוכים והצמודים.

יוני, מחוץ למגרש שני החבר'ה האלה הם די צנונים (רוג'ר פחות ביישן, זה גם משהו). אי אפשר באמת להשוות את שניהם לליצנות של נולה או לפרחחות של גולביס ויאנוביץ'. על המגרש רוג'ר הוא יותר איש מקצוע ורפא הוא יותר לוחם שחוגג נקודות, אבל זה לא משקף את האופי של שניהם.

אז...וימבי הא? שניהם הולכים לשחק בהאלה?
yiffy
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים