המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:כפי שכתבתי בשבוע שעבר, השחקנים של באר שבע הגיעו למסקנה, שגם אם סתם יעמדו על המגרש, הם בכל זאת ינצחו. אז זהו שלא.
LIAV10 כתב:אני שם 100 דולר שבאר שבע מנצחים.
Roni1 כתב:אם אנחנו מנצחים את הדרבי ביום שני (ואנחנו לא), בשבוע הבא יש עוד דרבי
אני רוצה למות ולקום לתחייה ביום שלישי הבא עם בשורות של 3/3, אין לי דרך לשרוד את השבועיים האלה.
מקובי כתב:Roni1 כתב:אם אנחנו מנצחים את הדרבי ביום שני (ואנחנו לא), בשבוע הבא יש עוד דרבי
אני רוצה למות ולקום לתחייה ביום שלישי הבא עם בשורות של 3/3, אין לי דרך לשרוד את השבועיים האלה.
אתה מתכוון 4/4 כי בשבוע הבא מגדל באים להיכל...
Roni1 כתב:מקובי כתב:Roni1 כתב:אם אנחנו מנצחים את הדרבי ביום שני (ואנחנו לא), בשבוע הבא יש עוד דרבי
אוי חנוק לי![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
וזה את
מקובי כתב:Roni1 כתב:מקובי כתב:Roni1 כתב:אם אנחנו מנצחים את הדרבי ביום שני (ואנחנו לא), בשבוע הבא יש עוד דרבי
אוי חנוק לי![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
וזה את
מתנצל
עצבים שלא זכיתי בהגרלה לדרבי רגל...
Roni1 כתב:מכבי הוציאה הודעת הבהרה לגבי ה״ראיון״ של ערן זהבי לנדב צנציפר לקראת הדרבי שפורסם היום בידיעות וטוענת שהראיון הזה בכלל לא התקיים.
איזו תקשורת עלובה.
Roni1 כתב:מכבי הוציאה הודעת הבהרה לגבי ה״ראיון״ של ערן זהבי לנדב צנציפר לקראת הדרבי שפורסם היום בידיעות וטוענת שהראיון הזה בכלל לא התקיים.
איזו תקשורת עלובה.
MTA2311 כתב:מוכן למכור את אחותי בשביל תיקו היום.
felix_r כתב:מכבי תנצח ב 2 גולים הפרש לפחות
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים