המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:ואגב אין כאלו שלא מדברים. ביבי דברן לא פחות מלפיד. הוא קיבל את המנדט לעשות וקיבל עוד מנדט ועוד מנדט בדיוק בגלל מצביעים אוטומטיים כמוך פליקס- רק ליכוד. ושאחר כך תבוא ותגיד לאנשים שתומכים במתמודדים אחרים - " הנה סתכל הוא לא עשה כלום וביבי לעומת זאת עשה" ברור שעשה כי נבחר פעם אחר פעם. גם חנין זועבי הייתה עושה לו הייתה אותם מספר שנים כראש ממשלה כמו ביבי.
אני איש מבוגר, בעל דעה מבוססת, דרך חיים ואידאלוגיה. זאת הסיבה שסיפוריו של מגיש תכנית אירוח בטלויזיה, או דמגוגיה של פרשן כדורסל בעל תואר בספרות אנגלית לא משפיעים עלי. רמת האנשים האלה כל כך נמוכה, שרק טיפש יכול לחשוב שהם יכולים לנהל מדינה.
פעם עוד היו דמויות רציניות גם בשמאל, והיה אפשר עוד להתלבט, מי טוב יותר עבור המדינה, אבל היום בשמאל יש רק דמויות פתטיות. אתה יכול להשוות את המצחיקים האלה לנתניהו? נתניהו 10 רמות מעל כל "מנהיג" בשמאל. 10 רמות מבלי להגזים.
בניגוד למה שמספרים לך, נתניהו נבחר בכל פעם מחדש, כי הוא מנהל את המדינה בצורה טובה מאוד. האם הוא עושה הכל בצורה הכי טובה שאפשר? לא. אבל גם לא היה ולא יהיה מישהו שיעשה הכל בצורה אידיאלית.
לא יודע למה שמת את עצמך על איזו פסגת אולימפוס ואת האחרים ככאלו שמספרים להם סיפורים. אם דעתך שיאיר לפיד ועופר שלח הם אנשים שרמתם " כל כך נמוכה" בעוד נתניהו הוא מנהיג כל כך גדול יותר מאחרים אז יש לי ספק בקשר לכושר השיפוט שלך בכללי. ולא התרשמתי מהטיעונים שלך האמת חוץ מהצעקות שלך דרך המקלדת לא ראיתי הרבה.
וגם לא נראה לי שאתה כל כך פתוח להקשיב לדעות אחרות ובכללי לפתוח את הראש קצת לפחות בנושא הזה( וזה כנראה שאתה אכן קצת מבוגר יותר ) אז אין לנו מה לדבר בנושא יותר.
toja27 כתב:ואגב, אנא שמור על הפה שלך, לא אני או אף אחד אחר צריכים לסבול כאן אמירות של "טיפש, אתה ילד שלא מבין וכו'" רק בגלל שהדעה הפוליטית שלו לא נראית לך. ניסיתי לשמור על איפוק יחסי אבל להשמיץ ולהקטין גם אחרים יכולים לא רק אתה.
המצחיק הוא שרק לפני כמה ימים יצאתי כנגד זה שפסלו את הדעה שלך לחלוטין בטענה של דיון מיותר. טעות שלי, אתה לא טוב יותר.
toja27 כתב:הגיל יכול להיות יתרון וגם חיסרון, היתרון ביותר ניסיון החיסרון הוא בקיבעון. כל דבר חדש שמגיע ומחליף את המציאות הישנה מגיע מהדור הצעיר יותר, הפתוח לתפישות חדשות ולדרך חדשה. הדור הישן נשאר בדרך כלל בשלו. עושה לי רושם שהמקרה כאן לא שונה.
עכשיו לא יודע מאיפה מגיע הזלזול שלך בעופר שלח, שהיה מ"פ בצנחנים, (היה הקצין של הרמטכ"ל הנוכחי אגב בקורס קצינים)השתתף במלחמות (וגם נפצע), כתב ספרים, היה הפרשן הכדורסל הכי טוב שהיה אי פעם כאן (ומאז שהוא עזב תוכנית החמישיות כבר לא אותו דבר), איש אינטלגנט ואיש אקטיבי בכנסת ובפוליטיקה. ויאיר לפיד שהיה מהעיתונאים המובילים בארץ, שלטורים השבועים שלו היו האנשים מחכים כדי לקרוא כי היה נוגע בלב אלפי אנשים וכתב גם ספרים. לא יודע מאיפה מצאת את החוצפה הזאת (לדעתי לא פחות) לזלזל בהם כאנשים ובבוחרים שלהם. זה כמו שאני לא אזלזל בבנימין נתניהו כאדם ומעשיו כי זה יהיה טיפשי מצידי (ואגב ,סביר להניח שאני מכיר עליו קצת יותר ממך- הוא ואחיו למדו באותו בית ספר שאני למדתי, קראתי את הספר מכתבי יוני קרוב ל10 פעמים כך שאני מכיר, מהספר כמובן, בצורה אינטימית את משפחותו ואותו בזמן ילדותו, ומכיר אותו ואת מעשיו גם בפוליטיקה, אז בוא על תעוף על עצמך).
בעניין נתניהו כמנהיג, אז כן הוא איש עם הרבה ניסיון, הוא אישיות שיכול לעמוד באו"מ ואתה יכול להרגיש שיש שם נוכחות של ראש ממשלה וכן אני לא שולל שהוא עושה גם דברים נכונים. אבל זה לא מספיק כדי להביחר פעם אחר פעם אחר פעם. האיש מנותק מהרבה דברים חשובים שקורים. הוא מנותק מהעם שלו וממה שבאמת חשוב לו. עד שלא היו מחאות על יוקר המחייה כאן הוא לא הזיז אצבע- נעזוב עכשיו כמה אפשר לעשות, יותר או פחות, אבל הוא עצמו לא הזיז אצבע. הוא לא באמת משפר את איכות החיים בישראל, לא את תחושת הרווחה בארץ, לא אכפת לו משווין בנטל- ביטל את כל החוקים שיש עתיד יזמה בנושא, הוא לא עשה שום דבר חדשיווזם בניהול מלחמות שהיו בתקופתו (ויש דוח על מלחמת צוק איתן שמראה שניהול המלחמה היה לא מוצלח) . הוא איש מנותק מהעם, מהצרכים שלהם, יש לו המון אגו וכל איום קטקנטן על הכיסא שלו הוא מגיב בטריקים פוליטיים שבהם בין היתר שולח את כל המדינה לבחירות מיותרות. אם אתה מבסוט עם זה שיהיה לך לבריאות. אני לא ולכן את הקול שלי הוא לא יקבל בבחירות הבאות.
ישראל ורוסיה חתמו היום על הסכם תשלומי הפנסיה לעולים מרוסיה. לראשונה יקבלו מעל ל-50,000 יוצאי רוסיה תשלומי פנסיה על שנות עבודתם ברוסיה.
בשנים האחרונות פעלתי רבות מול הנשיא פוטין כדי לעשות צדק עם העולים מרוסיה - ואני שמח מאוד שהיום הזה הגיע! אני מודה גם לשרים זאב אלקין וחיים כץ שהיו שותפים למהלך. אמשיך לפעול להשגת הסכמים דומים מול מדינות אחרות מברית המועצות לשעבר.
Holiday_Armadillo כתב:אוי
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4992729,00.html
jol9 כתב:בעניין אחר, לא זכור לי שמישהו הזכיר את זה כאן, אבל מה אתם אומרים על האיסור לאמץ לזוגות חד מיניים?
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:בעניין אחר, לא זכור לי שמישהו הזכיר את זה כאן, אבל מה אתם אומרים על האיסור לאמץ לזוגות חד מיניים?
מה אתה חושב שאני אומרת על זה?
אותי לא מענייןjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:בעניין אחר, לא זכור לי שמישהו הזכיר את זה כאן, אבל מה אתם אומרים על האיסור לאמץ לזוגות חד מיניים?
את ושירי זה ברור.
אני חושב גם שעצם השאלה אז ברור גם מה אני חושב.
מעניין אותי האחרים דווקא
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:בעניין אחר, לא זכור לי שמישהו הזכיר את זה כאן, אבל מה אתם אומרים על האיסור לאמץ לזוגות חד מיניים?
את ושירי זה ברור.
מעניין אותי האחרים דווקא
MTA2311 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:בעניין אחר, לא זכור לי שמישהו הזכיר את זה כאן, אבל מה אתם אומרים על האיסור לאמץ לזוגות חד מיניים?
את ושירי זה ברור.
מעניין אותי האחרים דווקא
אני נגד
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:בעניין אחר, לא זכור לי שמישהו הזכיר את זה כאן, אבל מה אתם אומרים על האיסור לאמץ לזוגות חד מיניים?
את ושירי זה ברור.
מעניין אותי האחרים דווקא
אני נגד
נגד האיסור לאמץ או נגד הזכות לאמץ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים